Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SaMaster

#101 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by SaMaster »

2407 wrote:
Zasto takav hype ne vlada i oko Zidanea, Nedveda, Rivalda...?
Evo materijalnih a veoma jednostavnih dokaza o tome:
Ukucamo Beckham u google i dobijemo:
32,200,000 rezultata
Ukucamo Zidane:
10,800,000 rezultata
Ukucamo Nedved:
2,060,000 rezultata
Rivaldo:
1,170,000 rezultata
Da li je Beckham bolji 3x od ZZ, ili 15x od Nedveda ili 30x od Rivalda? Nije niti je uopste u njihovom rangu ali je popularniji od sve trojice zajedno i tvrdim da ta popularnost nije zbog partija na terenu.

p.s.
Sada mi postaje jasnije zasto su englezi jadni kao fudbalska nacija, jer je njihov najbolji igrac u zadnjih 20 godina Beckham ;-)

Iz tvog posta se jednostavno vidi da veze nemas o cemu pricas! Kakve veze ima to sto je neko na Goolglu zastupljen 32 Mio a neko 19Mio? Jeis li ikad razmislio da je na googlu rezultat svega onog gdje se njegovo ime spominje u kontekstu bilo cega? Reklame, picke materine i ostalo...

Sad ces opet biti pametan pa ces reci: "Samim tim da ga ljudi vise traze poznatiji je, ili sl."
To je jednostavno tako jer kompanije samo zele zaradu od svega toga, a to sto Beckham glumi u x reklama ne zanci da je bolji igrac. Neko ima sixpack, ima 5 tetovaza i kilu gela na glavi, a neko je igracina i radi ono sto najbolje zna...
Obuca9

#102 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Obuca9 »

A haj sad ponovo procitaj njegov post, pa ces vidjeti da je i on to isto rekao... :roll: :-)
Šibicar

#103 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Šibicar »

Zaboravio sam pomenuti i ovog ušlju Tiaga iz Portugala,više nafuranaog,a većeg antitalenta,svijet dugo neće vidjeti. :-)
zalizani

#104 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by zalizani »

Balkan: Modrić, Muratović, Mandžukić :mrgreen:

Rest of the world: Pepe, Lucio, Van Bommel
Cyrax

#105 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Cyrax »

SaMaster wrote:Pique, definitivno karina od igraca. Losijeg odbrambenog nisam vidio u azdnjih 10 godina...
Je li ovo ironija ili ozbiljno :D ?

btw gdje Ballacka da zaboravim :run:
Tarik19

#106 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Tarik19 »

Cristiano Ronaldo, naravno! Bolje bi mu bilo da ostavi fudbal te da postane glumac. :roll:
Ljubicasta27

#107 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Ljubicasta27 »

Ronaldo i Ibisevic...ne zna se ko je veci papak, ovoga drugog kad vidim povraca mi se od krkanskog mu keza i face :roll:
fosil

#108 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by fosil »

Nekada ovaj delegat
Image

Jebes mi mater, udavicu te :lol: :lol: :lol:
Image

Danas sam stariji pa se manje nerviram
fatality

#109 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by fatality »

dzekson i lampard dijele prvo mjesto . . .
Debilcic

#110 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Debilcic »

derion wrote:
nellington wrote:Bendy, bez konkurencije.
Je li to misliš na Bendtnera iz Arsenala? Potpuno se slažem! Lik je karešina od igrača, a umišljen i prepotentan je kao da je otac Peleu i malom Messiju. Uostalom, meni je lik smješan jer prije svake utakmice izjavi: "Ja ću večeras dati gol!".
Hoćeš, ali malo sutra. :)
Bendtnera mrze jer su ljubomorni na njegov uspjeh, igra u Arsenalu, zaradjuje dobre pare, ima dobru trebu milionerku dovoljno da te misevi ispred monitora mrze!

Bendtner dominira!

U Vjeruj! vjeruj
bez_ideje

#111 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by bez_ideje »

BekaN,Krisijano,Runi
Neelix

#112 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Neelix »

Zinedin the precijenjeni Zidan. I to ne zbog njega samog, nego sto se u BiH uzdize do "najboljeg igraca svih vremena" :lol: i slicne gluposti, samo zato sto je musliman.

Od ostalih, Julio Cruz, Ibrahimobitch, Salihamidzic, Puyol, Kristina, Shrek, Trezeguet, Camoranesi...
cyprus

#113 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by cyprus »

I ja spadam u grupu onih koji misle da je Zidane precjenjen. Dobar je igrač, nesporim, ali recimo po meni bitno bolji je Henry...
Debilcic

#114 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Debilcic »

cyprus wrote:I ja spadam u grupu onih koji misle da je Zidane precjenjen. Dobar je igrač, nesporim, ali recimo po meni bitno bolji je Henry...
Henry je dominirao dok je igrao u Arsenalu, a onda je odlučio završiti karijeru.

U Vjeruj! vjeruj
Baltazar_khan

#115 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Baltazar_khan »

Neelix wrote:Zinedin the precijenjeni Zidan. I to ne zbog njega samog, nego sto se u BiH uzdize do "najboljeg igraca svih vremena" :lol: i slicne gluposti, samo zato sto je musliman.
Možeš li da nam daš argument oko toga što misliš da ga dižu u BiH samo zato što je musliman? U životu nisam čuo smiješniju izjavu :lol:
I ti ga znaš nekad pretjerati neelixe samo tako :oops:

Zinedin je bio jedan majstor, virtuoz koji je sam znao da riješi utakmicu. Legenda svjetskih i evropskih prvenstava, čovjek koji je zabio jedne od najljepših golova u istoriji sporta koji se zove fudbal/nogomet.

Nikad neću zaboraviti onu utakmicu između Engleske i Francuske na euru, kad je engleska vodila 1-0 do gotovo 90 minute, i onda na scenu stupa neprevaziđeni Zidane, zabija gol iz slobodnog, i iz penala. Sam Beckham poslije te utakmice kad je zamijenio dres sa njim, izjavio je da će uramiti taj dres Zidanea. Onda onaj gol u finalu lige prvaka protiv Bayera, onaj volej... Ima tu mnogo toga naravno.

Ja ga baš nisam gledao kao muslimana, ja sam ga gledao prvenstveno kao virtuoza sa loptom. Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj, Francuzi meda nemaju, jedva prolaze grupu, i do finala stižu uz pomoć majstorija Zinedina. Zašto je Francuska sad ispala u Južnoj Africi? Zbog toga što više nema tog čovjeka. Još dugo će čekati Francuzi da dođe nasljednik Zinedina ;-)
Simply_Red

#116 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Simply_Red »

jel se meni ucinilo il je ona prljavstina od ronalda maloprije pljunula na kameru poslije utakmice?
LSD

#117 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by LSD »

Neelix wrote:Zinedin the precijenjeni Zidan. I to ne zbog njega samog, nego sto se u BiH uzdize do "najboljeg igraca svih vremena" :lol: i slicne gluposti, samo zato sto je musliman.

Od ostalih, Julio Cruz, Ibrahimobitch, Salihamidzic, Puyol, Kristina, Shrek, Trezeguet, Camoranesi...
:shock: :shock: nidje veze sviju mi
north_1987

#118 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by north_1987 »

na mnogim forumima sam bio. Balkan/svijet :mrgreen: Zanimljivo na mnogim temama,poredjenjima nisam procitao da je Zizou precijenjen igrac. Al za sve postoji prvi put :-) svasta.. Covjek koji je francusku vodio do titule 98,evropskog 2000.Zabio 2 gola protiv Brazila 98,kao i u finalu 2006. Znaci jedan od rijetkih koji je u vise finala davao golove.Tacnije jos trojici je to uspjevalo. Pele,Vavu,Paul Breitner. Francusku vodio do finala 2006, na zalasku karijere.. Uz to proglasen za najboljeg igraca svjetskog prvenstva,zlatna lopta. S juvetom 2 skudeta,intertotokup,interkontinentalni kup i talijanski super kup. Osvojio s Realom sve sto se moze osvojiti.Zabio jedan od najljepsih golova svih vremena protiv Bayer L. Izmislio okret s obje noge na lopti ""Marsejski rulet".
http://www.youtube.com/watch?v=C2aSe2qbb64

Hoces jos ??? Evo jos statistike za precijenjenog Zidana kako navede kolega Neelix :)

* UEFA Najbolji veznjak : 1997/1998
* World Soccer igrač godine: 1998
* FIFA igrač godine: 1998, 2000, 2003
* FIFA drugi najbolji igrač godine: 2006
* FIFA treći najbolji igrač godine: 1997, 2002
* Zlatna lopta: 1998
* UEFA Liga prvaka najkorisniji igrač: 2001/2002
* Najbolji europski igrač u zadnjih 50 godina: 2004
* FIFA zlatna lopta: 2006
* FIFPro najbolja ekipa: 2005, 2006
* Onze d'Or: 1998, 2000, 2001
* UEFA Najbolji igrač europskog prvenstva: 2000
* FIFA idealna momčad: 1998, 2006
* UEFA BEST XI: 2001, 2002, 2003

Nadam se da je ovo bilo dovoljno da promijenis misljenje.

Image

Jedan je Zidane :dance:
pot

#119 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by pot »

Admir_1984 wrote:Ne, nego Zinedine Zidane. Rekao sam svoje i nemam namjeru da dalje repliciram
Mene nije nikada iritirao ,ali stojim iza ove tvoje izjave
http://fr.wikipedia.org/wiki/Zinedine_Zidane
njegova statistika je stvarno nula

na mom spisku su dvojica nenadjebivih Kezman i Xavi :x
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 29/04/2015 06:27, edited 2 times in total.
Meshtar

#121 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Meshtar »

Stvarno ne kontam kako neko može pričati ovako o Zidaneu. Iskreno nisam neki njegov fan, ali je to preveliki igrač. Zar neko stvarno misli da je sreća dovoljna da uspiješ u fudbalu i osvojiš skoro sve što se može osvojiti? Zidane je bio čarobnjak s loptom, u redu je da nekoga iritira ponašanjem ili pojavom, ali da neko kaže da je precijenjen ili dosadan igrač...e to prvi put čujem. Svega na dunjaluku. :D
ultima_palabra

#122 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by ultima_palabra »

Čuj što je musliman :run: Da ovakvu bukvu izvali neko sa 10 postova pa hajd... :roll:
Pa to bi mu valjda u ostatku svijeta bio minus...a opet ga proglašavaju najvećim u zadnjih 10-15 godina, Francuzi ga stavljaju ispred Platinija, u Madridu ga stavljaju uz Di Stefana...
Zanimljivo da ovi fanovi Serie A po pravilu ne gotive velikog Zizoua :oops:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 29/04/2015 06:27, edited 2 times in total.
Meshtar

#124 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Meshtar »

Igrači muslimani imaju puno bolje dubinske lopte od katolika. S druge strane, nikada nijedan musliman neće dostići umijeće prodora po krilu i preciznost centaršuta pravog katolika. Pravoslavci opet imaju nevjerovatna rješenja u napadu, dok su najbolji stoperi ateisti jer se ni Boga ne boje. Budisti svojom mirnoćom su u stanju svaki slobodan udarac pretvoriti u efektan pogodak. Dok su golmani najčešće različitih vjera, ali s osobinama budala. Jehovinim svjedocima nije dozvoljeno bavljenje fudbalom zbog toga što ne smiju unijeti na teren Kulu stražara i zaustavljati protivničkog napadača dosađivanjem.
fixer

#125 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by fixer »

Meshtar wrote:Igrači muslimani imaju puno bolje dubinske lopte od katolika. S druge strane, nikada nijedan musliman neće dostići umijeće prodora po krilu i preciznost centaršuta pravog katolika. Pravoslavci opet imaju nevjerovatna rješenja u napadu, dok su najbolji stoperi ateisti jer se ni Boga ne boje. Budisti svojom mirnoćom su u stanju svaki slobodan udarac pretvoriti u efektan pogodak. Dok su golmani najčešće različitih vjera, ali s osobinama budala. Jehovinim svjedocima nije dozvoljeno bavljenje fudbalom zbog toga što ne smiju unijeti na teren Kulu stražara i zaustavljati protivničkog napadača dosađivanjem.
:D :thumbup:
Post Reply