Vjerovatno je Lagumdžija i istjerao Bogića Bogičevića iz SDP-a zbog toga što je bio protiv invazije TITO-ve JNA na Bosnu i Hercegovinu. Šteta, trebali su nas sve pobit, porušit i popalit.ri0 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice najvecih drzavnika svih vremena, mali cas historije :
Sahranjen je u Beogradu u mauzoleju nazvanom Kuća cvijeća. Njegova sahrana je bila jedna od najvećih u historiji čovječanstva. Lista priznatih državnika i ličnosti koji su se okupili da odaju posljednju počast Titu je bila impozantna: 4 kralja, 31 državni predsjednik, 22 premijera, 47 ministara vanjskih poslova, uz to poznate ličnosti kao Indira Ghandi, Margaret Thatcher, Willy Brandt i mnogi drugi.
Tito je bio jedina poznata osoba koja je pored pape Ivana Pavla II imala pogreb sa preko 100 svjetskih državnika, što predsjednika, premijera, monarha i ambasadora.
Nagradno pitanje ? Ko je ovaj lider, kako se zove i kojom drzavom je vladao?
hint : bacio Alju u tvorza
Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
- ja_sin_sam_tvoj
#101 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
-
ri0
#102 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Jak argument, nema sta
. Procitaj jos jednom moj prethodni post i divi se...
- ja_sin_sam_tvoj
#103 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Moj argument je Bosna i Hercegovina, a tvoj argument je bivša Jugoslavija.ri0 wrote:Jak argument, nema sta![]()
![]()
. Procitaj jos jednom moj prethodni post i divi se...
-
ri0
#104 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
tvoj argument je onda ocito korupcija, mito, nepotizam , nezaposlenost itd a moj posao, prosperitet, lagodan zivot, u Trst po farmerke
, Energoinvest itd...
- ja_sin_sam_tvoj
#105 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Upravo sam to i očekivao da ćeš reći, čitam te ko Bukvar...ri0 wrote:tvoj argument je onda ocito korupcija, mito, nepotizam , nezaposlenost itd a moj posao, prosperitet, lagodan zivot, u Trst po farmerke, Energoinvest itd...
Znao sam da donosiš pogrešne zaključke.
Zato ću ti objasniti, moj argument je (Bosna i Hercegovina) Budućnost, a tvoj je (Bivša Jugoslavija) Prošlost.
Tvoj argument danas izgleda ovako:

- vox-populi
#106 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Emir Hadzihafizbegovic postovan gdje god kroci??

- rossoner
#107 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Bravo! Ali to omladina ne konta, mislim prvenstveno omladina a ima i starijih bezbroj koji isto razmišljaju. Jadno je to... ali i mi smo jadni. Pogledaj samo drzavu, fudbalski, kosarkarski savez i ostalo...Jesmo li zasluzili da nam bude bolje?iz dna duše wrote:Zato će pristalice lopova i nacionalista da izađu masovno na izbore i zato nam i jeste ovako...blue.eyes.killer wrote:reddevil89 wrote:Eh, pa ni ja ne bih glasao i NEĆU glasati za te stranke koje si nabrojao... Kod nas u ovoj državi lakše odlučiti za koga ne glasati, heheheh...
I MENI NE PADA NA PAMET DA GLASAM ZA LOPOVE I NACIONALISTE!!!
- HAVANA
#108 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
ja_sin_sam_tvoj wrote:Ivica Šarić, je zaista jedan od evropskih opernih dragulja.Chisum wrote:ja_sin_sam_tvoj wrote:
Gdje si intelektualac, građanski?
Ne znam da li si ikada imao priliku slušati Operu u izvedbi maestra Ivice Šarića jednog od najvećih Evropskih opernih pjevača i jednog od istaknutih članova SDA? To slušaju ipak malo emancipovaniji ljudi od tebe, građanine... Kao i gospodin Bogić Bogičević, kojeg je Zulumdžija istjerao iz SDP-a (SJL-a - stranke jednog lica)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... u izvedbi maestra Ivice Šarića jednog od najvećih Evropskih opernih pjevača i jednog od istaknutih članova SDA....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan od najvecih evropskih operskih pjevaca....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emir Hadžihafizbegović, je zaista glumčina poštovan i cijenjen gdje god kroči.
A Alija Izetbegović je zaista jedan od najcjenjenijih BH političara u svijetu, svih vremena...
Moj Građanine, budi zahvalan što si državljanin BiH, zemlje gdje postoji SDA, koja je uvijek znala braniti i boriti se za Bosanskohercegovačko dostojanstvo.
- rossoner
#109 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Blago njemu pa ima takvih ljudi da mu pojasne za koga će glasati. Vi ste sveci, nebeska stranka... Kao što reče jedan ugledni profesor sa FIN-a :"SDA je stranka u kojoj sjede ljudi koji su prije rata popili Miljacku rakije i pojeli Trebevic svinjetine..."ja_sin_sam_tvoj wrote:Dečko vidi se da nisi dovoljno informisan i da si neiskusan.alter.ego. wrote:...raja, mladi, politički aktivni, odazovite se!
U glavi imam mali milion pitanja... Naime, imam 21 godinu i želim izaći na izbore.. Hoću glasati iz mnogo razloga (zbog svijesti, dužnosti, obaveze, promjena, svega..itd..).. Da li mi je kasno ili rano da sad odlučim za koga ću glasati? U dilemi sam... Ne znam tačno za koga da glasam, ali znam za koga nikad ne bih.. Pomozite!
Šta mislite ko zaslužuje da dobije glas na sljedećim izborima i možete li navesti bar jedan argumenat zašto za tu stranku glasati? Što se mene tiče, 100% neću glasati za nacionalne stranke (tipa SDA, HDZ, SNSD, SzBIH..itd) i neću glasati za aktuelnu vlast...
Koje multietničke stranke imamo u BiH???
SDA nije nacionalna stranka, to ti je neko slagao. Vjerovatno neko ko želi da glasaš za njegovu stranku, dakle mogao bi glasati za one koji su ti slagali nešto.
Zato prvo pročitaj statut SDA, pogledaj članstvo stranke i shvatit ćeš da si pogriješio kad je u pitanju razmišljanje o SDA.
Moj post apsolutno nema za cilj da te navrati da glasaš za SDA, moj cilj je da ti dam tačnu informaciju o SDA.
Nadam se da voliš čitati konstruktivne tekstove, za razliku od šupljaka koje neko ovdje piše.
Ako ne voliš čitati onda mi je i jasno zbog čega imaš pogrešna shvatanja.
Ako voliš čitati, na linku ti je statut SDA i dokaz da griješiš u razmišljanju.
http://www.sda.ba/bs/list.php?id=2
Ja mislim što se tiče predsjedništva Komšić (90%); Parlament: BOSS - Mirnes Ajanović(95%) (btw.ovaj mi naziv nekako od svih stranki najjači, simple: Bosanska stranka, svakom Bujrum). Ae zdra'o!
-
ares
#110 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Najzalsoniji, ali najzalosniji su mi ovi koji zale za jugom i koji pricaju koliko nam je bilo dobro... To stvarno mora da su mutavi ljudi!!!
Ja taman se odlucim da glasam za SDP ali kad vidim ko su im clanovi i sta pisu meni se zeludac okrene....
Na cijelom dunjaluku nema dobre stranke. Eto ako im neko argumentuje da ima jedna dobra na dunjaluku, bas da ga cujem! Helem nema dobre, imaju dobri-losi pojedinci, koji cine tu stranku manje-vise dobrom.
Za ovog sto navija za SDA:
Aliji I. je jedna od najvecih licnosti koja je Bosna imala! Da ne dodje do zabune, pozitivnih licnosti! Ovaj sto pljuje po njemu i laje, spominje Palestinu i vehabije, nema pojma sta prica. Nit zna ko je Alija I., nit zna sta je Palestina niti musliman niti vehabija. Jer da zna ne bi tako lajao nakolo.... Njemu su problem vehabije i muslimani, a ovi sto jebu Bosnu od kad postoji su neproblematicni! Debil!!!!
Ali danasnja garnitura SDA-a je pokazala da nije spososbna. Ti dragi SDA-ovac, mozes se pozivati na statut te stranke koliko hoces, ljudi u stoj stranci su N E S P O S O B N I. Stranka nije toliko nacionalisticka, kao kod sokcaca u Hercegovini ili vlasi u Genocidnoj. Ali oni moraju promijeniti sastav stranke, prije svega mislim na tihica i izetbegovica juniora. Kad ih vidim lose mi bude stari..
SBiH: vidi SDA, slicno! Oni nece dobiti moj glas (kao stranka) dok je ona slovenksa minisitrica (ujeedno i profesorica) kod njih u stranci! Gadi mi se!
Za ove sto navijaju za SDP:
SDP ima par izuzetnih ljudi, jedan od njih je Denis Becirovic, meni licno najdrazi i najkorektniji politicar u BiH. Pored njega ima jos ljudi, ali o tome drugi put... Na drugu stranu, Zlako je prica za sebe. On je frajer sposoban nema govora (i ne moze se porediti sa seljacima, tipa Tihi, Dodik, ili sokci ovi dole), ali Zlako ima problem sto je Bosna na Balkanu, a ne u Skandinaviji!
Helem, brate valja glasat, a za koga to ne znam....
STo se tice predsjednistva, ja licno bih volio Komsija i Silajdzica (za ovog iz Genocidne se i ne pitamo, doce opet neki smrad... samo opet je ovaj Radmanovic ljepota kad se sjetim onog prije njega...)
Sto se tice stranke jos uvijek se bira.... Halilovic nije los, on je ljudina i veliki komandant, samo nama ne trebe sad komandant armije.... Sto se tice NS mislim da su oni jos uvijek mladi i neiskusni, ali su na finom putu. Bitno im je da se probaju u Genocidnoj probiti, to bi bilo fino vidjet. Zanima me kako ce tu proci.
Helem, zanima me kako ce se tema dalje odvijati....
Ja taman se odlucim da glasam za SDP ali kad vidim ko su im clanovi i sta pisu meni se zeludac okrene....
Na cijelom dunjaluku nema dobre stranke. Eto ako im neko argumentuje da ima jedna dobra na dunjaluku, bas da ga cujem! Helem nema dobre, imaju dobri-losi pojedinci, koji cine tu stranku manje-vise dobrom.
Aliji I. je jedna od najvecih licnosti koja je Bosna imala! Da ne dodje do zabune, pozitivnih licnosti! Ovaj sto pljuje po njemu i laje, spominje Palestinu i vehabije, nema pojma sta prica. Nit zna ko je Alija I., nit zna sta je Palestina niti musliman niti vehabija. Jer da zna ne bi tako lajao nakolo.... Njemu su problem vehabije i muslimani, a ovi sto jebu Bosnu od kad postoji su neproblematicni! Debil!!!!
Ali danasnja garnitura SDA-a je pokazala da nije spososbna. Ti dragi SDA-ovac, mozes se pozivati na statut te stranke koliko hoces, ljudi u stoj stranci su N E S P O S O B N I. Stranka nije toliko nacionalisticka, kao kod sokcaca u Hercegovini ili vlasi u Genocidnoj. Ali oni moraju promijeniti sastav stranke, prije svega mislim na tihica i izetbegovica juniora. Kad ih vidim lose mi bude stari..
SBiH: vidi SDA, slicno! Oni nece dobiti moj glas (kao stranka) dok je ona slovenksa minisitrica (ujeedno i profesorica) kod njih u stranci! Gadi mi se!
Za ove sto navijaju za SDP:
SDP ima par izuzetnih ljudi, jedan od njih je Denis Becirovic, meni licno najdrazi i najkorektniji politicar u BiH. Pored njega ima jos ljudi, ali o tome drugi put... Na drugu stranu, Zlako je prica za sebe. On je frajer sposoban nema govora (i ne moze se porediti sa seljacima, tipa Tihi, Dodik, ili sokci ovi dole), ali Zlako ima problem sto je Bosna na Balkanu, a ne u Skandinaviji!
Helem, brate valja glasat, a za koga to ne znam....
STo se tice predsjednistva, ja licno bih volio Komsija i Silajdzica (za ovog iz Genocidne se i ne pitamo, doce opet neki smrad... samo opet je ovaj Radmanovic ljepota kad se sjetim onog prije njega...)
Sto se tice stranke jos uvijek se bira.... Halilovic nije los, on je ljudina i veliki komandant, samo nama ne trebe sad komandant armije.... Sto se tice NS mislim da su oni jos uvijek mladi i neiskusni, ali su na finom putu. Bitno im je da se probaju u Genocidnoj probiti, to bi bilo fino vidjet. Zanima me kako ce tu proci.
- ja_sin_sam_tvoj
#111 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Da nebi bilo zabune Srbezovski je u SBiH-u.HAVANA wrote:
- ja_sin_sam_tvoj
#112 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Ok, ti bi glasao za Harisa i Komšića...oni su S P O S O B N I !ares wrote:
Reci mi šta je Haris uradio od 2006 godine kao član predsjedništva BiH, osim što je prije nego što je to postao, oborio aprilski paket i proizveo Dodika sa svojom parolom 100% BiH u kojoj su entiteti nakon 4 godine Harisova mandata, nikad jači...
Šta je Komšić uradio, osim što mahala po medijima kako će nekoga lupit po prstima, za 4 godine svoga mandata?
Ja koliko znam njih dvojica ništa nisu uradili.
Zbog čega ti je loše kad vidiš Tihića i Izetbegovića, navedi mi konkretan razlog?
- Chisum
#113 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Dobro, sad je vec sasvim jasno - ovaj se definitivno zajebava.
Dobra fora, ali vec vidjena na forumu.
Dobra fora, ali vec vidjena na forumu.
-
Klodovik
#114 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Svaka mu čast. No, šta imamo mi od toga? Bolje da mu niko nije došao na sahranu, a da je za sobom ostavio sistem koji se ne bi srušio kao kula od karata. Čaušeskua su ubili na ulici kao psa, ali zemlja mu se nije raspala i danas je u EU. Titu su mnogi došli na sahranu - neki da mu zaplešu na grobu, a neki da mu se istinski poklone - i otišli natrag u svoje zemlje koje postoje i danas.ri0 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sahranjen je u Beogradu u mauzoleju nazvanom Kuća cvijeća. Njegova sahrana je bila jedna od najvećih u historiji čovječanstva. Lista priznatih državnika i ličnosti koji su se okupili da odaju posljednju počast Titu je bila impozantna: 4 kralja, 31 državni predsjednik, 22 premijera, 47 ministara vanjskih poslova, uz to poznate ličnosti kao Indira Ghandi, Margaret Thatcher, Willy Brandt i mnogi drugi.
Tito je bio jedina poznata osoba koja je pored pape Ivana Pavla II imala pogreb sa preko 100 svjetskih državnika, što predsjednika, premijera, monarha i ambasadora.
- ja_sin_sam_tvoj
#115 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
XKlodovik wrote:Svaka mu čast. No, šta imamo mi od toga? Bolje da mu niko nije došao na sahranu, a da je za sobom ostavio sistem koji se ne bi srušio kao kula od karata. Čaušeskua su ubili na ulici kao psa, ali zemlja mu se nije raspala i danas je u EU. Titu su mnogi došli na sahranu - neki da mu zaplešu na grobu, a neki da mu se istinski poklone - i otišli natrag u svoje zemlje koje postoje i danas.ri0 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
michio
#116 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Nas svijet voli takve stvari. Glumice, Brione ....sahrane
Uzivaju u tome.
Uopste kod nas svijet voli politicare. Bas sam na ovom forumu procitao kako se Brankovic seta Sarajevom 'nako bez tjelohranitelja. Govori to dosta o nasem svijetu.
Uopste kod nas svijet voli politicare. Bas sam na ovom forumu procitao kako se Brankovic seta Sarajevom 'nako bez tjelohranitelja. Govori to dosta o nasem svijetu.
- Suti i trpi
#117 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
ja_sin_sam_tvoj
Je l nam mozes ovdje predocit neke greske koje je napravila SDA od rata do danas? Istako si nam niz prednosti i razloga zbog kojih trebamo glasat za SDA, ali mene zanima da li je SDA uradila nesto negativno?
Je l nam mozes ovdje predocit neke greske koje je napravila SDA od rata do danas? Istako si nam niz prednosti i razloga zbog kojih trebamo glasat za SDA, ali mene zanima da li je SDA uradila nesto negativno?
- cyprus
#118 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Ma naš je problem isključivost. Kada je u pitanju bilo koja stranka, skoro svaki birač individua o njoj ima ili strogo pozitivno ili strogo negativno mišljenje. Ja pak mislim da se za svaku stranku može nać štošta i pozitivno i negativno. Tako i za SDA. Samo generalno mislim da je tu bitno više loših nego dobrih stvariSuti i trpi wrote:ja_sin_sam_tvoj
- Chisum
#119 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
ja_sin_sam_tvoj wrote:
Zbog čega ti je loše kad vidiš Tihića i Izetbegovića, navedi mi konkretan razlog?
Ma nista.... fini ljudi.... jedan proveo rat u podrumu klepajuci pare, pa sada vedri i oblaci po
Sarajevu, dok je drugi, douse, bio malo agilniji, angazovaniji - izdavao polozaje armije cetnicima... i to na TV-u...
A vidim i glumce, pjevace, te ostali kojima ste se okitili... sve pobjegulje i podrumasi... Ivica Saric proveo rat po Hrvatskoj i Njemackoj i gdje li vec sve ne, danas utopio citavu porodicu na polozaje o kojima mnogi koji su ovdje proljevali krv, ili makar ostali ovdje - mogu samo da sanjaju... i on, ON, govori o Sarajevu u ratu
A onda Emir Hadzihafizbegovic...
Rat docekao u Beogradu, nakon toga malo se promuvao po Tuzli, pa se kad je vidio da ni to nije sigurno i da je opstanak Bosne pod upitnikom - pobjegao u Grude i postao klovn HVO-a, ciju je uniformu tada nosio...
Pa onaj onaj choban, vasarski zabavljac, Halid Muslimovic, "najveca zvijezda Balkana", kako ga nazvase na SDA web stranici
(kakav je ta SDA stranka odron, govori i sama cinjenica, da, u vremenima kada jedan narod treba one NAJJACE, one NAJSPOSOBNIJE, NAJELOKVENTNIJE I NAJVISPRENIJE ljude, koji ce moci da preplivaju ovakvu politicku bujicu, u vremenima kada nam se preko ledja lome koplja velikosrpstva sa istoka, hrvatskih pretenzija sa zapada, bjelosvjetskih meshetara kojima smo postali masina za pranje para i poligon za skolovanje opsjenara koji dodju, otkinu nam bio tijela - i nestanu, ovaj ODRON OS STRANKE, dolazi sa spasonosnom idejom - Halid Muslimovic - kafanski pjevac!
Inace kako je ovo jadan i cemeran, nepismen i neobrazovan narod, govori upravo ponasanje vlasti koja se sa ovim neznanjem, neobrazovanoscu, i jadom poigrava, pa neki dan gledam kako se srebrenickom tragedijom koriste oni koji su ovu zemlju ostavili na cjedilu, a da trepnuli nisu!
Izlozba srebrenicke tragedije, i, toboze, zabrinute, ganute face, Berbera (koji je u Zagrebu, pocetkom sukoba armije i HVO-a, jasno stao na Tudjmanovu stranu, a postoji i peticija koju je potpisao, koja se danas krije k'o sto zmija krije noge), Dzeko, jos jedna pobjegulja, koja rata vidjela nije, pa onda i Safet Zec, koji je takodje u ratu Bosnu gledao samo preko TV-a, a dana, kako to vlast vidi, osjeca nasu patnju bolje nego iko od nas
Evo, onakvi se danas, zajedno sa SDA podrumasima tipa reisa, Bakira, Nedzada i ostalih, brinu o Bosni, i zaradjuju grdne pare na njenoj muci....
Jaka stranka, u picku materinu....
P.S. Ja ne zelim da ovdje ispadne kako ja napadam ljude koji su napustili Bosnu i ovaj grad u toku rata... Svako ima pravo i svoje razloge zasto je otisao... to mozemo posmatrati na milion nacina, pa ce neko reci da smo mi imali muda, a oni ne, neko - da smo mi glupi, a oni pametni ili sretni, neko, pak, nece nista reci... Ja samo zelim da pokazem u kakvom okruzenju glavesine SDA partije najbolje funkcionisu, medju kakvim se ljudima - ljudima koji im, jer i sami nisu bili ovdje - nikada nece postaviti pitanje koje bi ja POSTAVIO SVAKOM OD OVIH SDA GLAVESINA, DANAS VELIKUH "PATRIOTA":
Na kojem ste se vi frontu, majku li vam jebem, borili???!!
- ja_sin_sam_tvoj
#120 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Ostatak priče, ne da je nesnošljiv šupljak i mahalska priča, nego je jednostavno čisto bolesničko tumačenje ljudi i događaja, koje se prenosilo sa uha na uho, kroz brojne spratove avazovog tornja u klizištu Velešića.Chisum wrote:ja_sin_sam_tvoj wrote:
Ma nista.... fini ljudi.... jedan proveo rat u podrumu klepajuci pare, pa sada vedri i oblaci po
Sarajevu, dok je drugi, douse, bio malo agilniji, angazovaniji - izdavao polozaje armije cetnicima... i to na TV-u...
Bog zna koliko puta se sve to transformisalo kao priča i došlo i do tvog uha...
Da li si ti svjestan koliko lahko uzimaš zdravo za gotovo priču da je čovjek koji je bio izložen svim torturama u srpskim logorima u BiH izdao tu državu..?
Jadna ova zemlja sa našim mahalcima koji ne znaju ništa drugo osim mahalati izmišljati, a zanemariti sve ono dobro što je neko uradio za društvenu korist...
Uvijek se gledalo da se nekome okalja obraz, pljuje se po Aliji, pljuje se po svakome ko nešto postigne u životu.
To je tipična mahalska priča, koja apsolutno nema argumente i utemeljenost,a predstavlja najvećeg neprijatelja ovoj našoj Bosni i Hercegovini...
Jadni mi ako nam mahalci budu kolo vodili... FUJ!
- Chisum
#121 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Procitaj, nesretnice, dobro jos jednom moj post, pogotovo P.S...
Procitaj i pitaj ovo isto pitanje one kojima zanosis muda u okukama - Bakira, Tihica, Brankovica, Basica, Cengica, Shaju, Dzaferovica, Hadzihafizbegovica, Sarica, Bicakcica, Radoncica i ostale...
Moje pitanje njima, danas - velikim "patriotama i spasiocima" - bilo je, jos jednom:
Na kojem ste se vi frontu, majku li vam jebem, borili i sta ste to dali ovoj zemlji, kojoj ste sve uzeli???!!
Ja znam na kojem sam ja, kao i moji ratni drugovi, kao sto znaju i hiljade, hiljade drugih koje danas niko ne jebe 2%...

P.S. To sto na moj post mozes da odgovoris samo preskakanjem i bjezanjem sa imena, (ne)djela i detalja koje smo mi, koji smo bili ovdje, a imamo zdrav razum - dobro zapamtili, spada vec u onaj dio mog posta - s njihovim se neznajem i neobrazovanoscu poigravaju.
... 95% SDA glasaca, a profil SDA glasaca svima je poznat
, nikada nije ni prislo pozoristu, a pogotovo ne nekoj galeriji, pa su za Sarica, Emira, ili Zeca culi tek onda kada su pomenuti postali otkrovenje u vladajucim krugovima, isto tako neobrazovanim i primitivnim, SDA stranke, pa i ne ocekujem od njih da znaju ko su, ustvari, sta su radili, gdje su bili svi oni kojima danas tapsu po ramenu.
Procitaj i pitaj ovo isto pitanje one kojima zanosis muda u okukama - Bakira, Tihica, Brankovica, Basica, Cengica, Shaju, Dzaferovica, Hadzihafizbegovica, Sarica, Bicakcica, Radoncica i ostale...
Moje pitanje njima, danas - velikim "patriotama i spasiocima" - bilo je, jos jednom:
Na kojem ste se vi frontu, majku li vam jebem, borili i sta ste to dali ovoj zemlji, kojoj ste sve uzeli???!!
Ja znam na kojem sam ja, kao i moji ratni drugovi, kao sto znaju i hiljade, hiljade drugih koje danas niko ne jebe 2%...
P.S. To sto na moj post mozes da odgovoris samo preskakanjem i bjezanjem sa imena, (ne)djela i detalja koje smo mi, koji smo bili ovdje, a imamo zdrav razum - dobro zapamtili, spada vec u onaj dio mog posta - s njihovim se neznajem i neobrazovanoscu poigravaju.
Last edited by Chisum on 17/07/2010 22:57, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#122 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Chisum wrote: Procitaj i pitaj ovo isto pitanje one kojima zanosis muda u okukama - Bakira, Tihica, Brankovica, Basica, Cengica, Shaju, Dzaferovica, Hadzihafizbegovica, Sarica, Bicakcica i ostale...![]()
Na kojem ste se vi frontu, majku li vam jebem, borili i sta ste to dali ovoj zemlji, kojoj ste sve uzeli???!!![]()
![]()
bakir s babom u trezoru narodne banke...
tihi bio maticar u alemaniji... (ruku na srce, bio je i u logoru prije toga, pa je jedini od pomenutih i propatio u ratu)
nele bio zaduzen za kontrolu sverca na tunelu... (sjecam se sarajke koja je plakala pred komandom 2. korpusa 1994, govoreci kako murija i "neke jedinice" odradjuju sverc na tunelu, a ona iz tz ne moze ponijeti ni vrecu brasna za svoju djecu... jer ce joj oteti... sjeme im se zatrlo hajvansko)
cenga.... business as usual... i u ratu prodavao oruzje ko i pred rat... a pogotovo je gotivio tuzlake, kojima je iz visokog slao uniforme za jebene pigmejce, ali srecom sio je tuzko za raju jos u proljece 1992...
saja... govno na koje ne vrijedi trositi rijeci
vaha sampion... iz hvo uniforme u sda... pa onda kad su ga svi odjebali u tuzli... dosao u sarajevo i glupani ga izabrali za ministra... a u rodjenoj tuzli mu kafic propade jer nije mogao nafatati dovoljno budala da mu dolaze...
@ti sin si babin...
e sinko...
- HAVANA
#123 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Samo da im se i ja sjetim majke...bole noge...ko da će kiša...
- Alfons Kauders
#124 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
sto bi reko dezurni patriota-ministar-glumac "a mozda ce to i vjetar rastjerat"...HAVANA wrote:Samo da im se i ja sjetim majke...bole noge...ko da će kiša...
kad se samo sjetim da sam gledao njegove "godine prevare" 1993 u tuzlanskom pozoristu...
- muha_sa
#125 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
jelde da se zajebaješja_sin_sam_tvoj wrote:
Ostatak priče, ne da je nesnošljiv šupljak i mahalska priča, nego je jednostavno čisto bolesničko tumačenje ljudi i događaja, koje se prenosilo sa uha na uho, kroz brojne spratove avazovog tornja u klizištu Velešića.
Bog zna koliko puta se sve to transformisalo kao priča i došlo i do tvog uha...
Da li si ti svjestan koliko lahko uzimaš zdravo za gotovo priču da je čovjek koji je bio izložen svim torturama u srpskim logorima u BiH izdao tu državu..?
Jadna ova zemlja sa našim mahalcima koji ne znaju ništa drugo osim mahalati izmišljati, a zanemariti sve ono dobro što je neko uradio za društvenu korist...
Uvijek se gledalo da se nekome okalja obraz, pljuje se po Aliji, pljuje se po svakome ko nešto postigne u životu.
To je tipična mahalska priča, koja apsolutno nema argumente i utemeljenost,a predstavlja najvećeg neprijatelja ovoj našoj Bosni i Hercegovini...
Jadni mi ako nam mahalci budu kolo vodili... FUJ!
još jedno pitanje--ako može