Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
USAblues wrote:Ovo ce biti DISGRACE sa svjetski fudbal ako Ghana prodje dalje...a izgleda da hoce!! Prvi puta u zadnjih 15 ghaninih tekmi da daju 2 gola....jedan ili nista baj baj WC za mene ..sudije..trube...
Jel ocekujes da te neko zaustavlja
Hajte vi kuci pa igrajte "soccera" do mile volje, ovdje se igra fudbal
USAblues wrote:Ovo ce biti DISGRACE sa svjetski fudbal ako Ghana prodje dalje...a izgleda da hoce!! Prvi puta u zadnjih 15 ghaninih tekmi da daju 2 gola....jedan ili nista baj baj WC za mene ..sudije..trube...
Jel ocekujes da te neko zaustavlja
Hajte vi kuci pa igrajte "soccera" do mile volje, ovdje se igra fudbal
vidis da mu je krivo sto je bezveze napravio racun pod nickom USAblues
Globus wrote:Neda se ni na kladionici posteno dobit od 100 KM doso sam na 5 KM dobitka
Na shto si se ti oPkladio pa imas tolike opcije dobitaka ...
Na jednom da ce SUarez Donovan dati go .. da ce Urugvaj uzet i Amerika da ce uzet 55 dobitak .. ovakav sistem 3/4 ubo petaka dobio .. i jos da ce urugvaj uzet i da ce amerika dalje 30 isto upo ..
Tja, dosadna utakmica, nite jedne prave akcije...Ghana dala dva bezvezna gola, oba zbog idiotskih gresaka Amerikanaca, a Amerika gol posle prilicno sumnjivog penala. Jedino je fizicka sprema i jednih i drugih izvanredna, ostalo za zaboraviti. I sada Ghana ili Urugvaj trebaju u polufinale, mislim da nema prognozera koji je pogodio razvoj takve situacije. Ali eto i to je na neki nacin draz fudbala...
ode Ghana medju 8 najboljih i to bez Essijena drago mi je da Afrika ima jos jednog predstavnika a ovim sto placu za Amere imam jednu pjesmicu...UZIVAJTE
Romanista 101% wrote:ode Ghana medju 8 najboljih i to bez Essijena drago mi je da Afrika ima jos jednog predstavnika a ovim sto placu za Amere imam jednu pjesmicu...UZIVAJTE
cyprus wrote:
Strahuje li još? Gyan i Kingson su ih izuli
Još s Muntarijem i Appiahom na klupi. A šta bi tek bilo da je Essien tu
Misli li još neko da je Ghana najlošija afrička ekipa na ovom SP?
Najorganizovanija definitivno, i to je pokazala u sve tri utakmice. Ovo je najveca zasluga
Milana Rajevca ali i igraca jer su ispostovali njegove zamisli.
Imaju problema sa realizacijom, ponekad sebicni u napadu ali organizacija, poziciona igra, sve je besprijekorno.
Pvo poluvrijeme su razbili Amere jer su im ovi ostavili puno prostora. Poslije je islo malo teze kad je USA pojacala vezni red. Generalno zasluzili su prolaz.