Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:Ovo ce biti vise u fazonu grcke drame.
Prvi dio: Monolog junjakinje koja ide u seks shop, moralna dilema kupiti li ne kupiti.
Drugi dio: zaplet, postavlja se pitanje na forumu.
Treci dio, drama: Baterije ne rade a sve radnje zatvorene.
Ostalo je jos otvoreno.
Četvrti dio, Rasplet: Prikopča ga direktno na 220 V i provede se ko nikad u životu
ima onaj vic, nisam sigurno tačno kako ide al...: našao otac kćerki vibrator u ormariću i stavio ga na stol, nailazi mu žena i pita ga: šta to radiš? kaže on: ev pijem kafu sa zetom
jedna tamo wrote:ima onaj vic, nisam sigurno tačno kako ide al...: našao otac kćerki vibrator u ormariću i stavio ga na stol, nailazi mu žena i pita ga: šta to radiš? kaže on: ev pijem kafu sa zetom
Imaš i onaj kad jue Fata kupila vibrator pa joj ispao na pločice i poče skakati naokolo a Mujo se derao "gasi ga Fato p....at će na oboje"
A naruči preko neta ako ti je tako ofirno da ti pravimo društvo u prodavnici. Ja sam ti makar ponudio i getaway option - nosiš ili mene ili njega kući, ostali se nekulturno guraju.
Eborg wrote:A naruči preko neta ako ti je tako ofirno da ti pravimo društvo u prodavnici. Ja sam ti makar ponudio i getaway option - nosiš ili mene ili njega kući, ostali se nekulturno guraju.
Jooj jedna tamo......sta mislis jel njih sramota prodavati i uzeti pare.......
Prodaju oni i gorih stvari od vibratora....a vjerovatno stvari isprobaju sami
Pa misli o tome kad budes ulazila na vrata i trazila jedan neduzni obicni vibrator
Eborg wrote:A naruči preko neta ako ti je tako ofirno da ti pravimo društvo u prodavnici. Ja sam ti makar ponudio i getaway option - nosiš ili mene ili njega kući, ostali se nekulturno guraju.
Otisla ciganka u sex-shop i kupila vibrator. Dosla kuci i pravac u kadu da isproba "palicu". Ona u kadi dozivljava vrhunac i baci ga na plocice. On nastavi treskanje kad eto ti malog cige... Gleda majku, gleda vibrator, pa ce: "Ufati ga majko sve ce nas pojebati po kuci".