od koje ste polozili vozacki??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kockica_kockica

#101 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by kockica_kockica »

Testove iz prve polozila :D

Prvi put me oborio jer sam se s njim naduravala jeli bilo zuto ili zeleno, sto nisam stavila u prvu kad sam krenula nizbrdo (meni instruktor rekao da moze i u drugoj kad je tako nizbrdo), nakon svih naduravanja mi stao na kocnicu namjerno i auto se ugasilo, vozali me vise od sat vremena instruktor mislio zvati policiju jer se zabrinuo za mene... a meni doslo papku da stanem i izadjem iz auta kako me iznervirao sa svojim glupostima ( a stvar je bila u tome da je trazio lovu da me pusti)
Drugi put sam vozila 60 km/h bilo dozvoljeno 40 km/h
Treci put tri puta skrenula u trecoj ( bilo mu krivo sto mi se auto nije ni zatreslo a kamoli ugasilo)

Cetvrti put polozila... :)
madner

#102 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by madner »

Kakve su ovo lovacke price, cuj obarali za skretanje u trecoj. :D

Polozio iz prve.
suspect_zero

#103 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by suspect_zero »

Davno je to bilo :oops: :-) Testovi iz prve, gradska iz četvrte :D :D
swirl

#104 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by swirl »

I testove i vozacki iz prve :-D Testove nastrebala, a vozacki stela :-)
kockica_kockica

#105 Re: od koje ste polozili vozacki??

madner wrote:Kakve su ovo lovacke price, cuj obarali za skretanje u trecoj. :D

Polozio iz prve.

Ziva istina... MOj instruktor nije mogao da vjeruje i njihova konverzacija:
INstruktor. : Pa dobro sta je sad?
komisija: Skrenula tri puta u trecoj. ja je namjerno vodio da se popravi ona isto
INstruktor: Pa jeli joj se ugasilo auto? Drhtalo?
Komisija: Pa jok ba ni skontala nije da je u trecoj :lol:
INstruktor: Pa daj ba bjezi, ja kontao auto se ugasilo tri put zbog skretanja :lol: trebas joj dati vozacku ne moze to svako :lol:
madner

#106 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by madner »

Pa zato ti kazem da je lovacka, nije to greska.
kockica_kockica

#107 Re: od koje ste polozili vozacki??

madner wrote:Pa zato ti kazem da je lovacka, nije to greska.

Ja i dan danas skrecem u trecoj :roll: kad se zamislim :lol: :D
Cholina_Lokica

#108 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Cholina_Lokica »

atko wrote:
Dile wrote:
atko wrote:Bude tih giganata ... jedan je pao na ljekarskom na onom psiho testu ili logickom kako se vec zove :D
na tim testovima bi trebali puno vise ih obarati i jos im zabrane polaganja pucati :D
ne puno, nego puno puno vise :wink: :D
a znam... ali eto te testove ni ne rade svi, dodjes kod cika doktora i odokativno procjeni ko treba raditi ko ne :(
vozač

#109 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by vozač »

testovi iz prve, onda sav nafuran bubnem na poligonu, slijedeći put položim poligon, odem na vožnju i položim tek iz petog puta, realno trebao sam iz trećeg, samo što ti uvijek nešto nađu.
kad se sjetim noćne "vožnje", upali auto, ugasi auto, još vodiš računa o svjetlima, ne znam kako danas polažu noćnu kod ovih auta što se svjetla automatski pale sa paljenjem motora.
nekad je super stvar bio trenažer, gdje možeš šaltati i mijenjati brzine do besvijesti, video igrica najobičnija, to je bilo najbolje od svega, pravo ti pomogne, čujem da danas navodno nema trenažera, pa ne znam kako uopšte mogu imati osjećaj za šaltanje
weltschmertz

#110 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by weltschmertz »

Testovi - od prve

Voznja - od "druge" :D
uvjek dobar gost

#111 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by uvjek dobar gost »

testovi od prve, vožnja od treće..
21.01.1997.. bez mnogo semafora ....
Last edited by uvjek dobar gost on 07/06/2010 15:50, edited 1 time in total.
alibaba_i_30_godina

#112 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by alibaba_i_30_godina »

saga wrote:
NeyDan wrote:Inace, ja sam polagao prije 4 godine, 2006. godine. Tada nije bilo nikakvih koverti koje su se izvlacile?! O cemu vi pricate?! Mi smo tada vozili kuda ti oni kazu i koliko dugo oni hoce. :D
I mene ovo zanima, i ja sam tad nekad polagala... i onda me vozaj lijevo desno, pa u po skretanja: 'ma ono drugo desno' :mrgreen:
A neki spominju i instruktore u autu za vrijeme polaganja, meni bila samo komisija. Jedan ciko pored i jedan iza mene.
I kod mene je takodjer bila ta komisija, jedan naprijed i drugi pozadi .... instruktor ostao na polaznoj. Bit ce da se sad instruktor uvukao u komisiju kako bi i on imao kakve koristi od toga. :D
_22222_d

#113 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by _22222_d »

....od prve.... prije 3 godine
plemba

#114 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by plemba »

sve od prve bez stele :D
Ravenn

#115 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by Ravenn »

iz prve, sve
bez stele
za testove 100% (štreber, čak i PP učila)
voznja: poligon bez greške, gradska uz mali previd
valjda mi bio dobar dan, šta li
poznanik

#116 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by poznanik »

uvjek dobar gost wrote:21.01.1997.. bez mnogo semafora ....

:lol: :lol: Najpametnije... :D
zelenashica

#117 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by zelenashica »

od prve :roll: ..............al po biografija ko vozačica ko da vozačke i nemam :D
alibaba_i_30_godina

#118 Re: od koje ste polozili vozacki??

zelenashica wrote:od prve :roll: ..............al po biografija ko vozačica ko da vozačke i nemam :D
Nikad mi nije bilo jasno zasto mnoge djevojke poloze vozacki i onda nikad ne voze, ne smiju il' nece?! Zasto ste ga onda polagale i davale tol'ke pare?! :roll: :-) :-)
zelenashica

#119 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by zelenashica »

NeyDan wrote:
zelenashica wrote:od prve :roll: ..............al po biografija ko vozačica ko da vozačke i nemam :D
Nikad mi nije bilo jasno zasto mnoge djevojke poloze vozacki i onda nikad ne voze, ne smiju il' nece?! Zasto ste ga onda polagale i davale tol'ke pare?! :roll: :-) :-)
Jok greška ti je u kontaju :D ja od prvog dana vozim uz neku potvrdu što su mi dali sam namah počela(nisam mogla dočekati ni da mi vozačku izdaju)..... :oops:...ali velim biografija mi je poširoka i poduga..... :D ne svrći dolje niže na podforum auti biće ti jasno kakav sam vozačina :lol: :lol: :lol: :lol: ...kad bi kenula pisati ih....desetine "problema"al' niJesam ja ništa kriva ,sve je do drugih :oops:
alibaba_i_30_godina

#120 Re: od koje ste polozili vozacki??

zelenashica wrote:
NeyDan wrote:
Jok greška ti je u kontaju :D ja od prvog dana vozim uz neku potvrdu što su mi dali sam namah počela(nisam mogla dočekati ni da mi vozačku izdaju)..... :oops:...ali velim biografija mi je poširoka i poduga..... :D ne svrći dolje niže na podforum auti biće ti jasno kakav sam vozačina :lol: :lol: :lol: :lol: ...kad bi kenula pisati ih....desetine "problema"al' niJesam ja ništa kriva ,sve je do drugih :oops:
Dobro sam ja tebe razumio nego sam te citirao upravo zato sto si zensko u nadi da ces ti mozda znati odgovor na moja pitanja. :mrgreen:
mikelandjelo

#121 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by mikelandjelo »

iz druge sa stelom. al rekla mi je komisija i da nisam platio da bi proso, joj jes mi krivo bilo sto sam dao 150 maraka.
zelenashica

#122 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by zelenashica »

NeyDan wrote: Dobro sam ja tebe razumio nego sam te citirao upravo zato sto si zensko u nadi da ces ti mozda znati odgovor na moja pitanja. :mrgreen:
:roll: pih to što sam ja žensko ne znači da sam ja kriva ako odvalim lafetu na rupu šahta jer je tamo neko ukr'o poklopac :roll: ili ako prođem kroz crveno na semaforu koji samo dan ranije nikad tu nije postojao :roll: ili krenem da pretičem a tamo neki macho tip vidi da ga žeMsko pretiče pa naruši zakon nagazivši na gas do daske samo da bi ko eto rek'o :Ti si žeMsko haj iza mene! :roll:.. ...nema dalje :roll: .....jah sve do nas žeMskinja.... :roll:
duboka_misao

#123 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by duboka_misao »

NeyDan wrote:Nikad mi nije bilo jasno zasto mnoge djevojke poloze vozacki i onda nikad ne voze, ne smiju il' nece?! Zasto ste ga onda polagale i davale tol'ke pare?! :roll: :-) :-)
samnom radi zena koja je polozila prije 20 godina i nikada nije sjela u auto nakon polaganja ali redovno produzava vozacku :D
alibaba_i_30_godina

#124 Re: od koje ste polozili vozacki??

zelenashica wrote:
NeyDan wrote: Dobro sam ja tebe razumio nego sam te citirao upravo zato sto si zensko u nadi da ces ti mozda znati odgovor na moja pitanja. :mrgreen:
:roll: pih to što sam ja žensko ne znači da sam ja kriva ako odvalim lafetu na rupu šahta jer je tamo neko ukr'o poklopac :roll: ili ako prođem kroz crveno na semaforu koji samo dan ranije nikad tu nije postojao :roll: ili krenem da pretičem a tamo neki macho tip vidi da ga žeMsko pretiče pa naruši zakon nagazivši na gas do daske samo da bi ko eto rek'o :Ti si žeMsko haj iza mene! :roll:.. ...nema dalje :roll: .....jah sve do nas žeMskinja.... :roll:
Ti si mene u potpunosti pogresno razumjela. :D :-) :-)

Na ovo sam mislio:
duboka_misao wrote:
samnom radi zena koja je polozila prije 20 godina i nikada nije sjela u auto nakon polaganja ali redovno produzava vozacku :D
Ne vidim kakvu ima korist od toga sto produzava vozacku a ne zeli da vozi. :roll:
duboka_misao

#125 Re: od koje ste polozili vozacki??

Post by duboka_misao »

NeyDan wrote: Ne vidim kakvu ima korist od toga sto produzava vozacku a ne zeli da vozi. :roll:
ne gledaj u mene :D nemam ni ja pojma
Post Reply