Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamen spoticanja wrote:a kakve veze ima tranzicija s zabranom nosenja mahrame na univerzitetima u jednoj islamskoj zemlji
najvise volim kad se pravis blesava a uopste nema potrebe da se ista pravis
i na to sto si "podvukla" (mada si podvukla samo da uteknes od sustine ove teme i onoga o cemu nemas pojma a voljela bi a nam kazes da imas )odgovor ces naci u mojoj prvoj recenici u jednoj od koristenih 15 rijeci
problem je sto ne mozes po-vezati
de mi ti ti povezi?
ili vise volis postavljati besmislena pitanja?
kamen spoticanja wrote:a kakve veze ima tranzicija s zabranom nosenja mahrame na univerzitetima u jednoj islamskoj zemlji
najvise volim kad se pravis blesava a uopste nema potrebe da se ista pravis
i na to sto si "podvukla" (mada si podvukla samo da uteknes od sustine ove teme i onoga o cemu nemas pojma a voljela bi a nam kazes da imas )odgovor ces naci u mojoj prvoj recenici u jednoj od koristenih 15 rijeci
problem je sto ne mozes po-vezati
de mi ti ti povezi?
ili vise volis postavljati besmislena pitanja?
kamen spoticanja wrote: bjezis mlada damo...nesto mi je to poznato ...nego hoces li mi povezati tranziciju i zabranu mahrame?
valjda je lakse opravdati zabranu kada se to kaze da je eto to se desava u tranziciji, pa ko biva hajd trka-zbrka, pa eto sta fali malo i marame i djevojke pokrivene da ''zaplate'' jer znas ipak je tranzicija...
kamen spoticanja wrote: bjezis mlada damo...nesto mi je to poznato ...nego hoces li mi povezati tranziciju i zabranu mahrame?
nisam uospte opravdala akt,vec sam obajsnila kao posljedicu akta,a drugo,pitala sam te " da li je OK insistirati nosenje marame od strane zena u sluzbenim posjetama u odredjenim zemljama/nam potrebe pisati listu/
nisam uospte opravdala akt,vec sam obajsnila kao posljedicu akta,a drugo,pitala sam te " da li je OK insistirati nosenje marame od strane zena u sluzbenim posjetama u odredjenim zemljama/nam potrebe pisati listu/
pricamo o turskoj,nema potrebe da spamas i da se tako pokusavas izvuci...nego biseru moj povezi mi tranziciju i zabranu nosenja mahrame? eto samo to
pricamo o turskoj,nema potrebe da spamas i da se tako pokusavas izvuci...nego biseru moj povezi mi tranziciju i zabranu nosenja mahrame? eto samo to
ljubav_aha wrote:
crni biseru,odgovri na moje pitanje
igrale se delije
jako je neuctivo ostaviti pitanje neodgovoreno a postavljati neko svoje...tako rade samo veliki neotesanci i mala i nezrela djeca...izaberi sta ti se vise svidja...
nego hajde tranzicija i mahrama...bujrum...obecavam da ces odmah dobti odgovor na svoje "mudro" pitanje
ljubav_aha wrote:
igrale se delije
jako je neuctivo ostaviti pitanje neodgovoreno a postavljati neko svoje...tako rade samo veliki neotesanci i mala i nezrela djeca...izaberi sta ti se vise svidja...
nego hajde tranzicija i mahrama...bujrum...obecavam da ces odmah dobti odgovor na svoje "mudro" pitanje
pa u tome i jeste sustina,moje pitanje je tvoj odgovor na tvoje/svoje pitanje
ljubav_aha wrote:
igrale se delije
da mi ti nije zao,svasta bih ti kazao ...no ostat cemo na uctivim osnovama
objasni mi, dakle, kako je tranzicija vezana s zabranom nosenja mahrame i uz to je potreba(kako ti to rece) u jednoj islamskoj zemlji kakva je turska i kakve to veze ima s kodeksom oblacenja u drugim islamskim zemljama...?
jel razumijes pitanje ili da nacrtam?
kamen spoticanja wrote: igrale se delije
da mi ti nije zao,svasta bih ti kazao ...no ostat cemo na uctivim osnovama
objasni mi, dakle, kako je tranzicija vezana s zabranom nosenja mahrame i uz to je potreba(kako ti to rece) u jednoj islamskoj zemlji kakva je turska i kakve to veze ima s kodeksom oblacenja u drugim islamskim zemljama...?
jel razumijes pitanje ili da nacrtam?
ljubav_aha wrote:
ljubav_aha wrote:pa u tome i jeste sustina,moje pitanje je tvoj odgovor na tvoje/svoje pitanje
kamenu,obajsni sebi,i sve ce ti biti jasno,strvano se pitam kako razmisljas
ljubav_aha wrote:
buci buci buci...jel se to mlada dama uplasila pitanja...ma ne mogu da vjerujem...ti koja si strucnjak za... za sta ono nisi? ...ma neko se uplasio...jaooo...malo lupila glupost pa sad valja progutat...a ko da je prvi put...ne sekiraj se...narod je navikao
nego 'ocemo vise konkretizirat: tranzicija i mahrama ...i odmah cu zvati nazifa gljivu da ti da oskara
ljubav_aha wrote:
buci buci buci...jel se to mlada dama uplasila pitanja...ma ne mogu da vjerujem...ti koja si strucnjak za... za sta ono nisi? ...ma neko se uplasio...jaooo...malo lupila glupost pa sad valja progutat...a ko da je prvi put...ne sekiraj se...narod je navikao
nego 'ocemo vise konkretizirat: tranzicija i mahrama ...i odmah cu zvati nazifa gljivu da ti da oskara
nego evo jedna da pohvatas o cemu pricam
pih,i sad sam kriva sto nisi skontao moje odgovor 3 puta sam ti pokusala objasniti nevjerovatno
ljubav_aha wrote:
pih,i sad sam kriva sto nisi skontao moje odgovor 3 puta sam ti pokusala objasniti nevjerovatno
ma nisi ti kriva...kriv je sistem,valutni rat izmedju kine i amerike,krompirici iz mc donaldsa,
fakat mi te zao gledati kako se koprcas i jos vise se uvaljujes
umjesto da progutas knedlu i kazes "nisam u pravu"...ili mi more bit i objasnis tu famoznu vezu izmedju tranzicije i zabrane nosenja mahrame u muslimanskoj zemlji
eto sta ti je lakse...ili cemo jos jedan krug...bla,bla,buci,buci,cici mici
ljubav_aha wrote:
ma nisi ti kriva...kriv je sistem,valutni rat izmedju kine i amerike,krompirici iz mc donaldsa,
umjesto da progutas knedlu i kazes "nisam u pravu"...ili mi more bit i objasnis tu famoznu vezu izmedju tranzicije i zabrane nosenja mahrame u muslimanskoj zemlji
cekaj malo,osudjujes mene jer ne razumijes poentu mog odgovora
Hajde krenimo novu rundu, ali bez zezancije sada, Ljubav_aha, bez nekih filozofskih teza i govorenja "kako si u proslim postovima dala odgovor", evo ponovi ga opet ako ti nije tesko, dakle direktna veze izmedju tranzicije i marame je?!
ljubav_aha wrote:
cekaj malo,osudjujes mene jer ne razumijes poentu mog odgovora
prestani gnjaviti
ne osudjujem ja tebe...ja tebe nako malo zalim
feministkinja i altruitiskinja a opravdavas zabranu nosenja mahrame nekom tranzicijom...bas nekako tuzno...
mada u biti ne razumijes ni jedan od ova tri nabrojana pojma
nego evo za tebe jos jedna ...svidjet ce ti se
BHF_Manijak wrote:Hajde krenimo novu rundu, ali bez zezancije sada, Ljubav_aha, bez nekih filozofskih teza i govorenja "kako si u proslim postovima dala odgovor", evo ponovi ga opet ako ti nije tesko, dakle direktna veze izmedju tranzicije i marame je?!
nemoj tako...sad ima opravdanje da kaze da je niko ne razumije i da je jako usamljena na ovom svijetu...
a nas dvojica barabe fundamentalisticke
BHF_Manijak wrote:Hajde krenimo novu rundu, ali bez zezancije sada, Ljubav_aha, bez nekih filozofskih teza i govorenja "kako si u proslim postovima dala odgovor", evo ponovi ga opet ako ti nije tesko, dakle direktna veze izmedju tranzicije i marame je?!
nemoj tako...sad ima opravdanje da kaze da je niko ne razumije i da je jako usamljena na ovom svijetu...
Ne bi mi(nam) bio prvi put u zivotu moj KS...Sta sam puta imao takvu ulogu, heheeee....
Ne bi mi(nam) bio prvi put u zivotu moj KS...Sta sam puta imao takvu ulogu, heheeee....
budes li ponosan? ja sam tad sebi najveci u ocima...bojim se da me sejtan s te strane ne zajase
nego kaze g.bush u svojim memoarima "mene ce shvatiti tek kad budem mrtav" nesto me neodoljivo asocira ambijent na taj citat
kamen spoticanja wrote:
budes li ponosan? ja sam tad sebi najveci u ocima...bojim se da me sejtan s te strane ne zajase
nego kaze g.bush u svojim memoarima "mene ce shvatiti tek kad budem mrtav" nesto me neodoljivo asocira ambijent na taj citat
Kad mi kazu da sam konzervativan, fundamentalista i slicne "epitete", onda tek znam da sam uspio i dosao do konacnog cilja i nakane moj dobri KS!
kamen spoticanja wrote:
Kad mi kazu da sam konzervativan, fundamentalista i slicne "epitete", onda tek znam da sam uspio i dosao do konacnog cilja i nakane moj dobri KS!
Nesto nam se jaranica izgubi?!
priprema odgovor
valja smislit nesto smisleno ...mada mislim da joj ni kissinger ovde ne moze pomoci
kamen spoticanja wrote:
Nesto nam se jaranica izgubi?!
priprema odgovor
valja smislit nesto smisleno ...mada mislim da joj ni kissinger ovde ne moze pomoci
bijela wrote:
pazi ovog našeg kamena što tamo sikira ljubav
neka malo...da i njoj postavimo kakvo pitanje...i torabiju su sinoc postavljali pitanja
izrazito sam dobre volje...a inace ne bih
BHF_Manijak wrote:Nasljednik moj, da ne kazem murid
Brate sa njom ko osaburi, da ga Allah nagradi najvecom nagradom...Izgleda i Kamenu je povukla zivac, ali sabura jos, dobar je, samo da ne plane bojim se
kamen spoticanja wrote: ma jok ahbab moj dobri...meni je jednom jedna malena pacijentica kazala da imam zivce ko sajle...mada me prije toga izbila iz cipela al izduro sam
s nasom "altruistfeministpacifistantifeminist(kad su muslimanke zene u pitsnju)anarhisthumanist"mladom damom se sad malko zezam
izrazito sam dobre volje pa valjda zato