Bunoza je igr'o nak'o !ponovofriendly wrote:Nisam u Bosni pa nisam imao priliku da gledam. Kako je igrao Bunoza? Dali moze da igra na lijevoj strani u repki?
Al' da vidiš Šehića kante
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bunoza je igr'o nak'o !ponovofriendly wrote:Nisam u Bosni pa nisam imao priliku da gledam. Kako je igrao Bunoza? Dali moze da igra na lijevoj strani u repki?
Dobri su bili, samo su pred kraj baš pali, kod prvog gola svi stoje i gledaju, niko da izbije loptu. I onda otišlo sve u helać.jutarnji wrote:Pa eto, po prici, cini se da momci nisu igrali lose. Uzeli su ih Madjari, kazu da je to treca mlada reprezentacija
na svijetu, pa onda i ovaj poraz lakse pada.
Bolje su odigrali 10 puta nego oni metuzalemi od sinoć.......1946 wrote:Dobri su bili, samo su pred kraj baš pali, kod prvog gola svi stoje i gledaju, niko da izbije loptu. I onda otišlo sve u helać.jutarnji wrote:Pa eto, po prici, cini se da momci nisu igrali lose. Uzeli su ih Madjari, kazu da je to treca mlada reprezentacija
na svijetu, pa onda i ovaj poraz lakse pada.
Nisam više mislio da te citiram, ali pošto mi se direktno obraćaš, samo se sjeti šta su ti drugi ljudi, među kojima i navijači Želje rekli za to, ko je počeo sa uvredama...tako da, mani se te nevine priče...LSD wrote:@north...sve one tvoje pljuvacine i uvrede na moj racun. sam fino kompilirao u jednu kompilaciju i sve uredno dostavio i prijavio moderatorima...tako da kad budeš išao na ekskurziju u Banoviće da znaš ko te je prijavio.
Hoces, letit ces itekako zbog ovog:north wrote:Nisam više mislio da te citiram, ali pošto mi se direktno obraćaš, samo se sjeti šta su ti drugi ljudi, među kojima i navijači Želje rekli za to, ko je počeo sa uvredama...tako da, mani se te nevine priče...LSD wrote:@north...sve one tvoje pljuvacine i uvrede na moj racun. sam fino kompilirao u jednu kompilaciju i sve uredno dostavio i prijavio moderatorima...tako da kad budeš išao na ekskurziju u Banoviće da znaš ko te je prijavio.
Za Banoviće se ne brinem, nikoga nisam prvi uvrijedio, samo sam se branio......
Jebes Bunozu, da vidis sta Sehic radi!ponovofriendly wrote:Nisam u Bosni pa nisam imao priliku da gledam. Kako je igrao Bunoza? Dali moze da igra na lijevoj strani u repki?
Dosadan si!LSD wrote:Hoces, letit ces itekako zbog ovog:north wrote:Nisam više mislio da te citiram, ali pošto mi se direktno obraćaš, samo se sjeti šta su ti drugi ljudi, među kojima i navijači Želje rekli za to, ko je počeo sa uvredama...tako da, mani se te nevine priče...LSD wrote:@north...sve one tvoje pljuvacine i uvrede na moj racun. sam fino kompilirao u jednu kompilaciju i sve uredno dostavio i prijavio moderatorima...tako da kad budeš išao na ekskurziju u Banoviće da znaš ko te je prijavio.
Za Banoviće se ne brinem, nikoga nisam prvi uvrijedio, samo sam se branio......
O kakvom ti kompleksašu pričaš, odakle ti pravo da mi se tako obraćaš balavče, ne obraćaj mi se više i odjebaus u skokovima.
Ma pusti primitivca ba, ja se ba malo našalio i naglasio da nikoga ne provociram, a on našao da počne prvi vrijeđati i zvati me kompleksašemMa kući na oranicu i tako....
Sve po zaslugama, kad je neko kompleksaš, zašto onda ne nazvati stvari pravim imenomnorth wrote:Jao ovog lika gore, nikako ga se skinuti, de ohani malo čovječe, svakoga na ovoj temi nazivaš kompleksašem, mnogi ti to spočitavaju, i još sad on počeo govoriti o primitivizmu, a iz njega to ne izlazi.
Evo, čak da se malo složimo, DA stop primitivzmu, samo malo skontaj šta to znači!!!
Jesi završio???LSD wrote:Sve po zaslugama, kad je neko kompleksaš, zašto onda ne nazvati stvari pravim imenomnorth wrote:Jao ovog lika gore, nikako ga se skinuti, de ohani malo čovječe, svakoga na ovoj temi nazivaš kompleksašem, mnogi ti to spočitavaju, i još sad on počeo govoriti o primitivizmu, a iz njega to ne izlazi.
Evo, čak da se malo složimo, DA stop primitivzmu, samo malo skontaj šta to znači!!!...necu da trpim neciju isfrustriranost i nedostatak kulture.
Opet kažem stop primitivizmu...primitivcima nije mjesto na forumu.
Ok šefe, kako ti kažešŠibicar wrote:Dosta je više vas dvojica,ako čujem još jednu prozivku s bilo čije strane,obojica ćete laganini prošetati do banovića.
Ma dobro je, nece više biti prozivkiŠibicar wrote:Dosta je više vas dvojica,ako čujem još jednu prozivku s bilo čije strane,obojica ćete laganini prošetati do banovića.
Bas si i ti moderator!??Šibicar wrote:Dosta je više vas dvojica,ako čujem još jednu prozivku s bilo čije strane,obojica ćete laganini prošetati do banovića.
IsmetHoro wrote:AMAB
14 dana ti je za ovo pa ti vidi kako ćeš dalje od 25.8.,i nemoj da me citiraš i pitaš zašto,jer jasno piše u pravilima da MODERATOR nije dužan da objašnjava,zašto briše postove i banuje forumaše,i ja kao MODERATOR mogu nasumice samo birati i banovati raju i brisati postove,jer sam MODERATOR,i niko ne smije da mi se suprostavi jel jasno?IsmetHoro wrote:Bas si i ti moderator!??Šibicar wrote:Dosta je više vas dvojica,ako čujem još jednu prozivku s bilo čije strane,obojica ćete laganini prošetati do banovića.
AMAB