Steta sto nisam gledao to. Hajd' ako ko uhvati kakav snimak da postavii.dzeno123 wrote:Ceda Jovanovic veceras na rts potuko Vuka Jeremica do koljena. Kakav politicki genijalac, slusati ga i diviti mu se...
Hvala unaprijed
Steta sto nisam gledao to. Hajd' ako ko uhvati kakav snimak da postavii.dzeno123 wrote:Ceda Jovanovic veceras na rts potuko Vuka Jeremica do koljena. Kakav politicki genijalac, slusati ga i diviti mu se...
Bice na web strani ldp-a...-LIBERO- wrote:Steta sto nisam gledao to. Hajd' ako ko uhvati kakav snimak da postavii.dzeno123 wrote:Ceda Jovanovic veceras na rts potuko Vuka Jeremica do koljena. Kakav politicki genijalac, slusati ga i diviti mu se...
Hvala unaprijed
Porediti Cedu i Jeremica je neuporedivo.Kristijana wrote:I meni se sviđa njegova politika, onoliko koliko mi se uopšte može sviđati neka politika. Dobro je da takav lik u Srbiji postoji. Mada i Jeremić mi je ok.. ne čini mi se loš čovjek. Samo je iz druge političke priče.
Spustio je i Jeremić Čedu: rekavši da se Amerikanci ne miješaju u arapske unutrašnje poslove kad su ljudska prava u pitanju jer gledaju svoje interese - naftu.
Pa sad, ne pratim previše politiku u Srbiji i ne mjerim im svaku riječ. Onako, općenito, Vuk nije neki negativac, a trudi se oko Kosova što je veliki plus. Naime, Kosovo je oteto od Srbijanaca.-LIBERO- wrote: Porediti Cedu i Jeremica je neuporedivo.
To su politicari koji se vode totalno razlicitim politickim "moralima" i sa totalno razlicitih moralnih nacela.
Nesto se i ne moze bas porediti. Mislim,moze,ali je nekako smijesno
dje ce biti negativac, ipak je to pozderac. a to oko kosova, mozda i zatrudni, ko zna.Kristijana wrote:Pa sad, ne pratim previše politiku u Srbiji i ne mjerim im svaku riječ. Onako, općenito, Vuk nije neki negativac, a trudi se oko Kosova što je veliki plus. Naime, Kosovo je oteto od Srbijanaca.-LIBERO- wrote: Porediti Cedu i Jeremica je neuporedivo.
To su politicari koji se vode totalno razlicitim politickim "moralima" i sa totalno razlicitih moralnih nacela.
Nesto se i ne moze bas porediti. Mislim,moze,ali je nekako smijesno![]()
Ne vjerujem ni da je Čedi baš svejedno zbog Kosova...
Tacno!zavrzlama wrote:
najjaca je Jovanoviceva recenica" narod u srbiji je dozivio politicki i moralni poraz,ali se istom ne dozvoljava da to jednom shvate i priznaju"..ista stvar u BIH,srbi ne mogu niti im se dozvoljava da spoznaju moralni,strateski i vojni poraz, jedne politike za koju su ginuli....
Ne zelim da ti kvarim utisak ali ovo je 98 a 91 je tvoj Djole pjevao neke druge pjesmice .Mogu ti ih otpjevati na pp da ne ispadne ,, pogledaj ni Blasevic Bosancerosima nije dobar ,, Ti si bio off side naravno Djole nije tema ali eto ........ sto se tice Jovanovica samo o Muhamedu Aliju imam bolje misljenje . Cedo je veci od Himalaja .Mjesanac wrote:Neki dan kad sam bio u bivsem nam glavnom gradu uzmem "Pravdu" da vidim sta to cetnici pisu ( ne mislim na Srbe nego bas na cetnike). I na jednog od prvih strana tekst kako je Cedomir Jovanovic i jos neki pokrali tonu oruzja iz policijske stanice u centru Beograda. Ocito im neodgovara ovako posten i normalan covjek pa pljuju po njemu.
Cedo legendo![]()
![]()
![]()
Eh da su svi takvi.
Ne znam koliko je off al poslusajte samo dio dok Balasevic prica. Jednom rjecju LJUDINA![]()
Odjasi , nije ovo tema za tebe , bez uvredeKonjanik wrote:Koliko sam ja shvatio iz iskustva dok sam bio u Nisu i Vranju , vecina mi je raje za Cedu Jovanovica govorilo kako je on narkoman. Nisam sluso neke pozitivne komentare od mladjih ljudi u Srbiji o Cedi.Tadic je kralj a Seselj ratko i karadzic us jos uvijek vecini Srbijanaca heroji-. Mada eto meni licno taj Cedo djeluje nekako ko neki dobrica al opet ima lik neke jebene podocnjake kao da voli malo i dernecit .
Ma imam i ja slicna iskustva. To sto Cedu prozivaju narkomanom i slicno,je prva pocela propagandna masinerija radikala . Prosle ili predposle izbore u kampanji su stalno to forisrali. Cedo ih ubije i unisti u dijalogu,argumentima,raspravom,stavovima..i onda ovi povuku "argument" ma sta on zna on je narkomanKonjanik wrote:Koliko sam ja shvatio iz iskustva dok sam bio u Nisu i Vranju , vecina mi je raje za Cedu Jovanovica govorilo kako je on narkoman. Nisam sluso neke pozitivne komentare od mladjih ljudi u Srbiji o Cedi.Tadic je kralj a Seselj ratko i karadzic us jos uvijek vecini Srbijanaca heroji-. Mada eto meni licno taj Cedo djeluje nekako ko neki dobrica al opet ima lik neke jebene podocnjake kao da voli malo i dernecit .
vuk (pozderac) jeremic je "samo jedan" u nizu negativaca koji obnasa drzavnu funkciju srbije.Kristijana wrote:Pa sad, ne pratim previše politiku u Srbiji i ne mjerim im svaku riječ. Onako, općenito, Vuk nije neki negativac, a trudi se oko Kosova što je veliki plus. Naime, Kosovo je oteto od Srbijanaca.![]()
Ne vjerujem ni da je Čedi baš svejedno zbog Kosova...
E ako je u Avazu, onda mora da je istinakakavdanakneiskustvu wrote:čedu jovanovića su u avazu prije par godina nazivali potencijalnim četnikom
nisam drugacije ni razumjelakakavdanakneiskustvu wrote:plain vanilla wrote:E ako je u Avazu, onda mora da je istinakakavdanakneiskustvu wrote:čedu jovanovića su u avazu prije par godina nazivali potencijalnim četnikom
napisao sam to da pokažem kolko nisko neki ljudi mogu ići
joj tebe... pa zar citas avaz??kakavdanakneiskustvu wrote:čedu jovanovića su u avazu prije par godina nazivali potencijalnim četnikom
citam ja, doduse elektronsko izdanje, ne dajem marku..neke stvari moramo raditi, ma koliko nam mrske bileŽenski Dr.Med wrote:joj tebe... pa zar citas avaz??kakavdanakneiskustvu wrote:čedu jovanovića su u avazu prije par godina nazivali potencijalnim četnikom
vala bashplain vanilla wrote:citam ja, doduse elektronsko izdanje, ne dajem marku..neke stvari moramo raditi, ma koliko nam mrske bileŽenski Dr.Med wrote:joj tebe... pa zar citas avaz??kakavdanakneiskustvu wrote:čedu jovanovića su u avazu prije par godina nazivali potencijalnim četnikom![]()
a sto se tice Cede, steta da i mi nemamo jednog Cedu
em zgodan, em pametan