1 2 3 4
ajmo pankeri!
Moderator: _BataZiv_0809
- Braco Alija
#101 Re: ajmo pankeri!
1 2 3 4
-
bin mladen
#102 Re: ajmo pankeri!
KREŠO I KISELE KIŠE (Rijeka)
Na krhotinama Bjuti Centra kao feniks uzdigao se K.K.K. kao nova nada za sve neradnike diljem balkana!
Momci kažu:
"Bjuti Centar REAL Tribute! Dakle, Krešo je Krešo, a Kisele kiše su skupina vrlo mladih i nevjerojatno talentiranih ljudi koji svoju nevjerojatnu potrebu za kreativnim izričajem izražavaju na jedan nevjerojatan način. Stvaraju glazbu i pokret koji brišu granice među žanrovima, spajajući se u pravu sinesteziju slike i zvuka. Drmaju temelje ustrojstva malograđanštine modalitetom njihove osobnosti i pojavnosti koji predstavlja pravo osvježenje u sivilu prosječnosti. Spajaju spojivo i nespojivo, predvidljivo i nepredvidljivo, izgubljeno i pronađeno, svjetlost i tamu, zločin i kaznu, strah i hrabrost, moć i nemoć, sreću i tugu. Uglavnom, Kisele Kiše vole pit i jebat."
Da, dame i gospodo! Nije šala!
Prvi album pod nazivom "Još ti nije kasno..." je već na polici svakog informatički obrazovanog lopova. Do njega možete doći i vi ako ste se prepoznali u opisu jer je dio mora mnogih torrent stranica. Sve ostalo možete vidjeti na:
http://www.myspace.com/kiselekise
JOŠ VAM NIJE KASNO DA SE ODATE CUGI!!!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OZ2FZx-x7-4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OZ2FZx-x7-4&hl ... 2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Na krhotinama Bjuti Centra kao feniks uzdigao se K.K.K. kao nova nada za sve neradnike diljem balkana!
Momci kažu:
"Bjuti Centar REAL Tribute! Dakle, Krešo je Krešo, a Kisele kiše su skupina vrlo mladih i nevjerojatno talentiranih ljudi koji svoju nevjerojatnu potrebu za kreativnim izričajem izražavaju na jedan nevjerojatan način. Stvaraju glazbu i pokret koji brišu granice među žanrovima, spajajući se u pravu sinesteziju slike i zvuka. Drmaju temelje ustrojstva malograđanštine modalitetom njihove osobnosti i pojavnosti koji predstavlja pravo osvježenje u sivilu prosječnosti. Spajaju spojivo i nespojivo, predvidljivo i nepredvidljivo, izgubljeno i pronađeno, svjetlost i tamu, zločin i kaznu, strah i hrabrost, moć i nemoć, sreću i tugu. Uglavnom, Kisele Kiše vole pit i jebat."
Da, dame i gospodo! Nije šala!
Prvi album pod nazivom "Još ti nije kasno..." je već na polici svakog informatički obrazovanog lopova. Do njega možete doći i vi ako ste se prepoznali u opisu jer je dio mora mnogih torrent stranica. Sve ostalo možete vidjeti na:
http://www.myspace.com/kiselekise
JOŠ VAM NIJE KASNO DA SE ODATE CUGI!!!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OZ2FZx-x7-4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OZ2FZx-x7-4&hl ... 2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
-
maljčik
- haro2x
#109 Re: ajmo pankeri!
malo njemackog ako nije bilo vec na prethodnim stranicama:
- Šibicar
#112 Re: ajmo pankeri!
Let me live my life my way Living it from day to day I'll do the things that I want to do It's up to me not up to you
GO AWAY GO AWAY LEAVE ME ALONE I JUST WANT TO LIVE A LIFE OF MY OWN I DON'T WANT TO BE NOBODY'S CLONE
Don't try to tell me what to wear How to dress or have my hair I'll never listen to what you say I'll never sell out there is no way You say it's only a passing phase The craze for teenage nowadays It may only be a fashion to some But we'll be here for years to come Sex and drinks and lots of drugs Passes the time when you're on the dole There's nowt to do so you start your own band And tour this god forsaken land
-
LSD
#116 Re: ajmo pankeri!
Jest da su malo podžonili, a dobro je
- horion_bosona
#117 Re: ajmo pankeri!
sta je s njima? bili su se okupili ponovo, cak najavise i album!?
bilo bi lijepo cuti ih uzivo
bilo bi lijepo cuti ih uzivo
- Bloo
- Globalna šefica
#118 Re: ajmo pankeri!
horion_bosona wrote:sta je s njima? bili su se okupili ponovo, cak najavise i album!?![]()
bilo bi lijepo cuti ih uzivo![]()
yep
mozda cak i Trulu koaliciju
i da uleti Satan rahmetli
-
mia!
#119 Re: ajmo pankeri!
jesu, izbacili su neki cd single sa 2 pjesme, al nisu mi nesto..horion_bosona wrote:sta je s njima? bili su se okupili ponovo, cak najavise i album!?![]()
bilo bi lijepo cuti ih uzivo![]()
-
LSD
#120 Re: ajmo pankeri!
Ko kaže da i punkeri nisu znali napisati extra kvalitetan text o kontrastu "samo-pravednih" umišljenih amerikanaca (So you been to school/For a year or two/And you know you’ve seen it all/In daddy’s car/Thinkin’ you’ll go far) i onome što ga ceka u brutalnom svijetu pod užasnim režimom Pol Pota kad se svi snovi naglo suruše (Well you’ll work harder/With a gun in your back/For a bowl of rice a day/Slave for soldiers/Till you starve/Then your head is skewered on a stake).
-
mia!
#121 Re: ajmo pankeri!
e da BLOO! bravo, bas bi nam trebala trula koalicija da se okupi i da nam odsvira pogotovo onu "zasto me mrzis sto volim seselja", sta mislis?? ja ne mislim. nadam se da imas oko 18 i da se jos gradis kao osoba.Bloo wrote:
yep![]()
![]()
mozda cak i Trulu koaliciju
i da uleti Satan rahmetli
- So What!
#124 Re: ajmo pankeri!
Evo Hladno Pivo i njihova nova pjesma Svijet Glamura live sa sinošnje humanitarne svirke u Sisku za fotografa Miroslava Kiša.
-
Nerium
#125 Re: ajmo pankeri!
Bas ste vi dobrit neki "pankeri".