Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
suspect_zero

#101 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by suspect_zero »

Vertigo wrote:
zelenashica wrote:Volim muško u pravom smislu riječi....bez šminke,gelova i kojekakvih mazalica :D eto jedino mi je gušt da je "dolje" bez dlakica nekako mi porijetki zubi pa da mi ne zapinje :lol:
pa kako cemo onda sa treninga u svlacionicu :shock:

Dođite u žensku svlačionicu :mrgreen:
Vertigo

#102 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by Vertigo »

suspect_zero wrote:
Vertigo wrote:
zelenashica wrote:Volim muško u pravom smislu riječi....bez šminke,gelova i kojekakvih mazalica :D eto jedino mi je gušt da je "dolje" bez dlakica nekako mi porijetki zubi pa da mi ne zapinje :lol:
pa kako cemo onda sa treninga u svlacionicu :shock:

Dođite u žensku svlačionicu :mrgreen:
ih, pa da nastane cika vriska :oops: , jer onako bez dlakica izgleda puunooooo veci 8-)
suspect_zero

#103 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by suspect_zero »

Vertigo wrote:
ih, pa da nastane cika vriska :oops: , jer onako bez dlakica izgleda puunooooo veci 8-)

Izvini, o veličini čega ovdje govorimo :? :roll: .....bicepsi, tricepsi, listovi :-? :oops: :mrgreen:
HAVANA

#104 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by HAVANA »

Evo jedan muževan :oops:

SoulSeeker

#105 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

joly wrote:Da li žene više vole feminizirane muškarce?
Neb` nešto rekao da žene više vole feminizirane muškarce, a ako sam "feminiziran" jer se brijem ispod pazuha onda... brrrrrrrmmmmmm... :sax:
SoulSeeker

#106 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

HAVANA wrote:Evo jedan muževan :oops:

@Havana, pa ovaj lik je totalni promašaj koji nema pojma o ženama, mada iskreno da ti kažem, neke vole i ovakve. :)
suspect_zero

#107 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by suspect_zero »

SoulSeeker wrote:
Neb` nešto rekao da žene više vole feminizirane muškarce, a ako sam "feminiziran" jer se brijem ispod pazuha onda... brrrrrrrmmmmmm... :sax:

Brijanje ispod pazuha je jako poželjno :thumbup: , ja lično volim kada to muškarac čini i kada nanese dezodorans, redovno se tušira, vodi računa o oralnoj higijeni....al' ne volim ako se namiriše parfemom ako ''pokretna cvjećara'', turpija nokte, čupka obrve, farba se, nosi nakit, usku odjeću :twisted: :evil: i ako primjećuje druge muškarce :mrgreen:

btw, Havana je sigurno bio ironičan ;-)
HAVANA

#108 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by HAVANA »

suspect_zero wrote:
SoulSeeker wrote:

Brijanje ispod pazuha je jako poželjno :thumbup: , ja lično volim kada to muškarac čini i kada nanese dezodorans, redovno se tušira, vodi računa o oralnoj higijeni....al' ne volim ako se namiriše parfemom ako ''pokretna cvjećara'', turpija nokte, čupka obrve, farba se, nosi nakit, usku odjeću :twisted: :evil: i ako primjećuje druge muškarce :mrgreen:

btw, Havana je sigurno bio ironičan ;-)

Nikad havana ironičan nije :lol:
SoulSeeker

#109 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

suspect_zero wrote:Brijanje ispod pazuha je jako poželjno :thumbup: , ja lično volim kada to muškarac čini i kada nanese dezodorans, redovno se tušira, vodi računa o oralnoj higijeni....al' ne volim ako se namiriše parfemom ako ''pokretna cvjećara'', turpija nokte, čupka obrve, farba se, nosi nakit, usku odjeću :twisted: :evil: i ako primjećuje druge muškarce :mrgreen:
Čuj... ni ja kao muškarac ne volim "pokretne cjećare" koje si navela. :lol: :lol: :lol:
suspect_zero wrote:btw, Havana je sigurno bio ironičan ;-)
Havana je super tip, ništa što sam napisao nije adresirano na njega, samo kažem da Bata u onom filmskom isječku glumi težeg muškog idiota koji slabo poznaje žene, jer evo vidi... Gdje mu je "govor tijela", tehnika zavođenja, obrati pažnju i na samo obraćanje ženi i shvatit ćeš da tip uopšte nije macho kojeg vole žene, nego jedan obični šumar i totalni promašaj. :)
SoulSeeker

#110 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

zelenashica wrote:eto jedino mi je gušt da je "dolje" bez dlakica nekako mi porijetki zubi pa da mi ne zapinje :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
suspect_zero

#111 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by suspect_zero »

SoulSeeker wrote:
suspect_zero wrote:Brijanje ispod pazuha je jako poželjno :thumbup: , ja lično volim kada to muškarac čini i kada nanese dezodorans, redovno se tušira, vodi računa o oralnoj higijeni....al' ne volim ako se namiriše parfemom ako ''pokretna cvjećara'', turpija nokte, čupka obrve, farba se, nosi nakit, usku odjeću :twisted: :evil: i ako primjećuje druge muškarce :mrgreen:
Čuj... ni ja kao muškarac ne volim "pokretne cjećare" koje si navela. :lol: :lol: :lol:
suspect_zero wrote:btw, Havana je sigurno bio ironičan ;-)

Havana je super tip, ništa što sam napisao nije adresirano na njega, samo kažem da Bata u onom filmskom isječku glumi težeg muškog idiota koji slabo poznaje žene, jer evo vidi... Gdje mu je "govor tijela", tehnika zavođenja, obrati pažnju i na samo obraćanje ženi i shvatit ćeš da tip uopšte nije macho kojeg vole žene, nego jedan obični šumar i totalni promašaj
. :)

Pa baš zbog ovoga ja se nadam da je bio ironičam :roll: :oops: ......tip kojeg glumi Bata je prava sirovina, žene imaju više ukusa i sigurno da se nekoj dami ovakav ne bi dopao.
SoulSeeker

#112 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

suspect_zero wrote:Pa baš zbog ovoga ja se nadam da je bio ironičam :roll: :oops: ......tip kojeg glumi Bata je prava sirovina, žene imaju više ukusa i sigurno da se nekoj dami ovakav ne bi dopao.
Da. :)

Uporedi njega i ovog...

Image

... pa mi reci ko je veće muško. :lol: :lol: :lol:

Sad bez zafrkancije, Pitt podšišava prsa, brije se ispod pazuha, nekada koristi i karmin, a nerijetko koristi i maskaru, ali sve u svemu, dobar je zar ne? :lol: :lol: :lol:
suspect_zero

#113 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by suspect_zero »

Pitt je ok, ali nije moj tip :oops: .......prvo, plav je.......drugo, ima izrazito lijepu facu, gotovo pa ženstvenu.....treće, poznat je i bogat, a kao takav rijetko da može pripadati samo jednoj ženi.
SoulSeeker

#114 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

suspect_zero wrote:Pitt je ok, ali nije moj tip :oops: .......prvo, plav je.......drugo, ima izrazito lijepu facu, gotovo pa ženstvenu.....treće, poznat je i bogat, a kao takav rijetko da može pripadati samo jednoj ženi.
Patrick Swayze je isto tako bio bogat i popularan, ali je čitav svoj život izgarao radi samo jedne žene. Ne mora značiti da su bogatiji muškarci manje vjerni. :)
suspect_zero

#115 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by suspect_zero »

SoulSeeker wrote:
suspect_zero wrote:Pitt je ok, ali nije moj tip :oops: .......prvo, plav je.......drugo, ima izrazito lijepu facu, gotovo pa ženstvenu.....treće, poznat je i bogat, a kao takav rijetko da može pripadati samo jednoj ženi.
Patrick Swayze je isto tako bio bogat i popularan, ali je čitav svoj život izgarao radi samo jedne žene. Ne mora značiti da su bogatiji muškarci manje vjerni. :)

Ma i on je bio onako plavkast :twisted: , ne volim plave muškarce....još ako se potrefi da imaju plave oči :roll: :evil: :mrgreen: .....od poznatih muškaraca, moj tip je Steven Seagal :thumbup: .......odiše čovjek muževnošću, karizmom, ima pogled od kojeg trnci prolaze, pruža osjećaj sigurnosti, onako crn i markantan :-) :-) .........i naravno ima dupeeeeeeeeee za deset :mrgreen:
ssmmiilleeyy

#116 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by ssmmiilleeyy »

Ma i on je bio onako plavkast :twisted: , ne volim plave muškarce....još ako se potrefi da imaju plave oči :roll: :evil: :mrgreen: .....od poznatih muškaraca, moj tip je Steven Seagal :thumbup: .......odiše čovjek muževnošću, karizmom, ima pogled od kojeg trnci prolaze, pruža osjećaj sigurnosti, onako crn i markantan :-) :-) .........i naravno ima dupeeeeeeeeee za deset :mrgreen:[/quote]

Ko stvoren sam za TEBE :lol: :lol: :lol: Samo što nisam zalizan :D
SoulSeeker

#117 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

suspect_zero wrote:od poznatih muškaraca, moj tip je Steven Seagal :thumbup:
Stiven Segal je jedan od mojih idola (oduvijek mi se sviđao njegov način komunikacije sa krimosima :lol: )... Šteta što čovjek ostari...
suspect_zero

#118 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by suspect_zero »

SoulSeeker wrote:
suspect_zero wrote:od poznatih muškaraca, moj tip je Steven Seagal :thumbup:
Stiven Segal je jedan od mojih idola (oduvijek mi se sviđao njegov način komunikacije sa krimosima :lol: )... Šteta što čovjek ostari...

Istina, nije mu loša komunikacija sa kriminalcima.........al' to bolje radi sa ženama ;-) :mrgreen:

@ssmmiilleeyy, šteta što nisi zalizan :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
SoulSeeker

#119 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

suspect_zero wrote:Istina, nije mu loša komunikacija sa kriminalcima.........al' to bolje radi sa ženama ;-) :mrgreen:
Onda je Pierce Brosnan (James Bond) idealna kombinacija za tebe. :thumbup:
suspect_zero

#120 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by suspect_zero »

SoulSeeker wrote:
suspect_zero wrote:Istina, nije mu loša komunikacija sa kriminalcima.........al' to bolje radi sa ženama ;-) :mrgreen:
Onda je Pierce Brosnan (James Bond) idealna kombinacija za tebe. :thumbup:

Koji? :mrgreen:
SoulSeeker

#121 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

suspect_zero wrote:Koji? :mrgreen:
Bilo ih je više, ali recimo ovaj... :D

Image

Trebalob` ga klonirat, i izvršit genetsku modifikaciju u smislu vjernosti samo jednoj ženi - tebi. :)
SoulSeeker

#122 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

Sa_dy wrote:Nista ljepse :) ,crna kosa,plave oke. :-)
Jel`... A šta fali nama žutim Germanima? :)
suspect_zero

#123 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by suspect_zero »

SoulSeeker wrote:
suspect_zero wrote:Koji? :mrgreen:
Bilo ih je više, ali recimo ovaj... :D

Image

Trebalob` ga klonirat, i izvršit genetsku modifikaciju u smislu vjernosti samo jednoj ženi - tebi. :)

Ja bih ipak Seagala :oops:
SoulSeeker

#124 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

suspect_zero wrote:Ja bih ipak Seagala :oops:
Izvoli...

Image

Pandu ti je kupio za 8-mi mart. :)
SoulSeeker

#125 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?

Post by SoulSeeker »

Sa_dy wrote:
SoulSeeker wrote:
Sa_dy wrote:Nista ljepse :) ,crna kosa,plave oke. :-)
Jel`... A šta fali nama žutim Germanima? :)
Crna kosa. :D
Ha ha ha ha ha... Legendo !!! :D
Post Reply