Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zelenashica wrote:Volim muško u pravom smislu riječi....bez šminke,gelova i kojekakvih mazalica eto jedino mi je gušt da je "dolje" bez dlakica nekako mi porijetki zubi pa da mi ne zapinje
zelenashica wrote:Volim muško u pravom smislu riječi....bez šminke,gelova i kojekakvih mazalica eto jedino mi je gušt da je "dolje" bez dlakica nekako mi porijetki zubi pa da mi ne zapinje
pa kako cemo onda sa treninga u svlacionicu
Dođite u žensku svlačionicu
ih, pa da nastane cika vriska , jer onako bez dlakica izgleda puunooooo veci
joly wrote:Da li žene više vole feminizirane muškarce?
Neb` nešto rekao da žene više vole feminizirane muškarce, a ako sam "feminiziran" jer se brijem ispod pazuha onda... brrrrrrrmmmmmm...
Brijanje ispod pazuha je jako poželjno , ja lično volim kada to muškarac čini i kada nanese dezodorans, redovno se tušira, vodi računa o oralnoj higijeni....al' ne volim ako se namiriše parfemom ako ''pokretna cvjećara'', turpija nokte, čupka obrve, farba se, nosi nakit, usku odjeću i ako primjećuje druge muškarce
joly wrote:Da li žene više vole feminizirane muškarce?
Neb` nešto rekao da žene više vole feminizirane muškarce, a ako sam "feminiziran" jer se brijem ispod pazuha onda... brrrrrrrmmmmmm...
Brijanje ispod pazuha je jako poželjno , ja lično volim kada to muškarac čini i kada nanese dezodorans, redovno se tušira, vodi računa o oralnoj higijeni....al' ne volim ako se namiriše parfemom ako ''pokretna cvjećara'', turpija nokte, čupka obrve, farba se, nosi nakit, usku odjeću i ako primjećuje druge muškarce
suspect_zero wrote:Brijanje ispod pazuha je jako poželjno , ja lično volim kada to muškarac čini i kada nanese dezodorans, redovno se tušira, vodi računa o oralnoj higijeni....al' ne volim ako se namiriše parfemom ako ''pokretna cvjećara'', turpija nokte, čupka obrve, farba se, nosi nakit, usku odjeću i ako primjećuje druge muškarce
Čuj... ni ja kao muškarac ne volim "pokretne cjećare" koje si navela.
suspect_zero wrote:btw, Havana je sigurno bio ironičan
Havana je super tip, ništa što sam napisao nije adresirano na njega, samo kažem da Bata u onom filmskom isječku glumi težeg muškog idiota koji slabo poznaje žene, jer evo vidi... Gdje mu je "govor tijela", tehnika zavođenja, obrati pažnju i na samo obraćanje ženi i shvatit ćeš da tip uopšte nije macho kojeg vole žene, nego jedan obični šumar i totalni promašaj.
suspect_zero wrote:Brijanje ispod pazuha je jako poželjno , ja lično volim kada to muškarac čini i kada nanese dezodorans, redovno se tušira, vodi računa o oralnoj higijeni....al' ne volim ako se namiriše parfemom ako ''pokretna cvjećara'', turpija nokte, čupka obrve, farba se, nosi nakit, usku odjeću i ako primjećuje druge muškarce
Čuj... ni ja kao muškarac ne volim "pokretne cjećare" koje si navela.
suspect_zero wrote:btw, Havana je sigurno bio ironičan
Havana je super tip, ništa što sam napisao nije adresirano na njega, samo kažem da Bata u onom filmskom isječku glumi težeg muškog idiota koji slabo poznaje žene, jer evo vidi... Gdje mu je "govor tijela", tehnika zavođenja, obrati pažnju i na samo obraćanje ženi i shvatit ćeš da tip uopšte nije macho kojeg vole žene, nego jedan obični šumar i totalni promašaj.
Pa baš zbog ovoga ja se nadam da je bio ironičam ......tip kojeg glumi Bata je prava sirovina, žene imaju više ukusa i sigurno da se nekoj dami ovakav ne bi dopao.
suspect_zero wrote:Pa baš zbog ovoga ja se nadam da je bio ironičam ......tip kojeg glumi Bata je prava sirovina, žene imaju više ukusa i sigurno da se nekoj dami ovakav ne bi dopao.
Da.
Uporedi njega i ovog...
... pa mi reci ko je veće muško.
Sad bez zafrkancije, Pitt podšišava prsa, brije se ispod pazuha, nekada koristi i karmin, a nerijetko koristi i maskaru, ali sve u svemu, dobar je zar ne?
Pitt je ok, ali nije moj tip .......prvo, plav je.......drugo, ima izrazito lijepu facu, gotovo pa ženstvenu.....treće, poznat je i bogat, a kao takav rijetko da može pripadati samo jednoj ženi.
suspect_zero wrote:Pitt je ok, ali nije moj tip .......prvo, plav je.......drugo, ima izrazito lijepu facu, gotovo pa ženstvenu.....treće, poznat je i bogat, a kao takav rijetko da može pripadati samo jednoj ženi.
Patrick Swayze je isto tako bio bogat i popularan, ali je čitav svoj život izgarao radi samo jedne žene. Ne mora značiti da su bogatiji muškarci manje vjerni.
suspect_zero wrote:Pitt je ok, ali nije moj tip .......prvo, plav je.......drugo, ima izrazito lijepu facu, gotovo pa ženstvenu.....treće, poznat je i bogat, a kao takav rijetko da može pripadati samo jednoj ženi.
Patrick Swayze je isto tako bio bogat i popularan, ali je čitav svoj život izgarao radi samo jedne žene. Ne mora značiti da su bogatiji muškarci manje vjerni.
Ma i on je bio onako plavkast , ne volim plave muškarce....još ako se potrefi da imaju plave oči .....od poznatih muškaraca, moj tip je Steven Seagal .......odiše čovjek muževnošću, karizmom, ima pogled od kojeg trnci prolaze, pruža osjećaj sigurnosti, onako crn i markantan .........i naravno ima dupeeeeeeeeee za deset
Ma i on je bio onako plavkast , ne volim plave muškarce....još ako se potrefi da imaju plave oči .....od poznatih muškaraca, moj tip je Steven Seagal .......odiše čovjek muževnošću, karizmom, ima pogled od kojeg trnci prolaze, pruža osjećaj sigurnosti, onako crn i markantan .........i naravno ima dupeeeeeeeeee za deset [/quote]