sinus wrote:Vežem pojas jer ne želim da budem u istom košu sa glupim ljudima, jer ja nisam glup i ne želim da me neko slučajno dovede u isti nivo sa glupim ljudima koji ne vežu pojas ( to sebi ne bih nikada oprostio).
Suvozaču obavezno napomenem da se veže jer mi ono tandrkalo svira i probi uši ako nije vezan. Ne dozvoljavam da suvozač veže pojas preko praznog sjedišta pa onda da sjedne ( bilo je takvih pokušaja) jer moje auto nije krkansko auto u kojem se pojas veže na prazno da bi zavarao senzor.
Kada vidim neko dobro auto, a pojas vezan preko praznog sjedišta jasno mi je da to auto vozi balvan koji je veliki đubro i koji sigurno ugrožava ostale učesnike u vožnji.
Đaba pare, đaba zlato, ali kultura, obazrivost i odgoj se ne mogu kupiti. Glupi Đubro ostaje Glupi Đubro pa kada bi se i u zlatnom autu vozio.
ma vezi se ti ako hoce i kad sjedis za kompom, ja necu reci da si ovakav ili onakva, al nazivati ljude ovakvim imenima zbog pojasa dovoljno govori o samom tebi...
u gradu ne vezem pojas nikad i uvijek mi je prebacen iza, cim izadjem iz grada vezem i pojas, takva navika... u gradu ne vozim preko 50, ne vozim pijan al sam glupi djubro..
jos kako on sebi slatko dokazuje da nije glup, a ja ti dokaza majko mila...
vezi se, ja cu da te ugrozim jer ja necu da se vezem
nek ti neko stravu salije