Dijasporci gdje zivite?
- luckylaka
#101 Re: Dijasporci gdje zivite?
,,UEco,,kad si vec na Dalekom Istoku uvijek me interesovala razlika izmedju Dalekog i Bliskog Istoka.Znas li ti sta o tome.Ovaj mi Bliski istok nekako drazi ko da nam je u komsiluku 
- spreca
#102 Re: Dijasporci gdje zivite?
luckylaka wrote:,,UEco,,kad si vec na Dalekom Istoku uvijek me interesovala razlika izmedju Dalekog i Bliskog Istoka.Znas li ti sta o tome.Ovaj mi Bliski istok nekako drazi ko da nam je u komsiluku
nemoze se to objasniti, moras malo otici dole evo UEco ce te uzeti u goste i pomoci da upoznas sve to
- luckylaka
#103 Re: Dijasporci gdje zivite?
,,Ueco,, imal bujruma.Bas planiram gdje na godisnji ono dzabane a ovo mi prilika.Nema nas puno .Ja,zena cetvoro male djece.moja i zenina mati i njihovi ljudi.Imam i neke goste ,kazu i oni da bi isli.Pa javispreca wrote:luckylaka wrote:,,UEco,,kad si vec na Dalekom Istoku uvijek me interesovala razlika izmedju Dalekog i Bliskog Istoka.Znas li ti sta o tome.Ovaj mi Bliski istok nekako drazi ko da nam je u komsiluku
nemoze se to objasniti, moras malo otici dole evo UEco ce te uzeti u goste i pomoci da upoznas sve to
- spreca
#104 Re: Dijasporci gdje zivite?
luckylaka wrote:,,Ueco,, imal bujruma.Bas planiram gdje na godisnji ono dzabane a ovo mi prilika.Nema nas puno .Ja,zena cetvoro male djece.moja i zenina mati i njihovi ljudi.Imam i neke goste ,kazu i oni da bi isli.Pa javispreca wrote:luckylaka wrote:,,UEco,,kad si vec na Dalekom Istoku uvijek me interesovala razlika izmedju Dalekog i Bliskog Istoka.Znas li ti sta o tome.Ovaj mi Bliski istok nekako drazi ko da nam je u komsiluku
mislim da od ovoga nece biti nista
- luckylaka
#105 Re: Dijasporci gdje zivite?
Jbg sumnjas u covjeka a nisam ga ni upitao da dodjem.Vidjeces da ce reci,,bujum,,A o je na kratko.Godisnji mi samo 4 sedmice 
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#106 Re: Dijasporci gdje zivite?
Sutra mi je prvi dan na poslu u Sarajevu sto je ujedno i moj konacni povratak u BiH.
Samo da upitam admine da li postoji mogucnost da se i moj nick promjeni shodno novostecenim stanjem
eventualno da izbacim ovo "dijasporitus" 
Samo da upitam admine da li postoji mogucnost da se i moj nick promjeni shodno novostecenim stanjem
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#107 Re: Dijasporci gdje zivite?
Dado dijasporitus wrote:Sutra mi je prvi dan na poslu u Sarajevu sto je ujedno i moj konacni povratak u BiH.![]()
Samo da upitam admine da li postoji mogucnost da se i moj nick promjeni shodno novostecenim stanjemeventualno da izbacim ovo "dijasporitus"
- exliberal
#108 Re: Dijasporci gdje zivite?
Nemoj jos da mjenjas...znam ja dosta njih koju su se vratili nazad da bi jos brze uzeli karte za povratak u truli zapadDado dijasporitus wrote:Sutra mi je prvi dan na poslu u Sarajevu sto je ujedno i moj konacni povratak u BiH.![]()
Samo da upitam admine da li postoji mogucnost da se i moj nick promjeni shodno novostecenim stanjemeventualno da izbacim ovo "dijasporitus"
Sa srecom u svakom slucaju
- mofo33
#109 Re: Dijasporci gdje zivite?
jos sto si ti optimistican!!! batali co'jkaexliberal wrote:Nemoj jos da mjenjas...znam ja dosta njih koju su se vratili nazad da bi jos brze uzeli karte za povratak u truli zapadDado dijasporitus wrote:Sutra mi je prvi dan na poslu u Sarajevu sto je ujedno i moj konacni povratak u BiH.![]()
![]()
neka ti bude sa srecom Dado
- zambaklija
#110 Re: Dijasporci gdje zivite?
pošto nema onog posta više sa pitanjem nema potrebe ni za odgovorom 
Last edited by zambaklija on 23/08/2010 21:35, edited 1 time in total.
- Cyber-harambashica
#111 Re: Dijasporci gdje zivite?
Dojcland...moja rodna gruda...moja domovina
- HAVANA
#112 Re: Dijasporci gdje zivite?
Dado dijasporitus wrote:Sutra mi je prvi dan na poslu u Sarajevu sto je ujedno i moj konacni povratak u BiH.![]()
Čestitam i sretno.
-
mido_Hz
#113 Re: Dijasporci gdje zivite?
zamolio bih admina da mi javi zbog cega mi je post obrisan, ne znam jel smijesno il zalosno
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#114 Re: Dijasporci gdje zivite?
Nije ti ga obrisao admin, nego ja, i obrisan je zato sto nema veze sa temom, i zato sto postoji i previse tema o prepucavanjima na relaciji dijaspora-domaci i obrnuto.mido_Hz wrote:zamolio bih admina da mi javi zbog cega mi je post obrisan, ne znam jel smijesno il zalosno
Pa sad bilo tebi smijesno ili zalosno, tako je.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#115 Re: Dijasporci gdje zivite?
Prezivio prvi dan. Javim ti se za par sedmicaexliberal wrote:Nemoj jos da mjenjas...znam ja dosta njih koju su se vratili nazad da bi jos brze uzeli karte za povratak u truli zapadDado dijasporitus wrote:Sutra mi je prvi dan na poslu u Sarajevu sto je ujedno i moj konacni povratak u BiH.![]()
![]()
- desperate housewife
#116 Re: Dijasporci gdje zivite?
ima l' koga ovdje da je u Španiji?
- anonimni clan
#118 Re: Dijasporci gdje zivi te?
sarajevsko_pivo wrote:Hvala:) Tesko mi pisati na Bosanski, pogotova sta treba zajedno a sta ne...kuda wrote:takodjer mala opaska pokretacu teme-- zivi te se pise zajedno-- zivite? Ruzno za oko
Ovo Bosanski se pise bosanski!
Reko kad smo vec kod pravopisa.
A ja .........umalo da zaboravim ja zivim u

- desperate housewife
#119 Re: Dijasporci gdje zivi te?
anonimni clan wrote:sarajevsko_pivo wrote:Hvala:) Tesko mi pisati na Bosanski, pogotova sta treba zajedno a sta ne...kuda wrote:takodjer mala opaska pokretacu teme-- zivi te se pise zajedno-- zivite? Ruzno za oko
Ovo Bosanski se pise bosanski!
![]()
![]()
![]()
Njemacka?
- anonimni clan
#121 Re: Dijasporci gdje zivi te?
Nedesperate housewife wrote:Ovo Bosanski se pise bosanski!
![]()
![]()
![]()
Njemacka?
- avantgarde
#122 Re: Dijasporci gdje zivite?
woooow,trenutno su najjaci ovi iz Njemacke,suuuuper.

- desperate housewife
#123 Re: Dijasporci gdje zivi te?
anonimni clan wrote:Nedesperate housewife wrote:Ovo Bosanski se pise bosanski!
![]()
![]()
![]()
Njemacka?![]()
![]()
![]()
Bayern.
a đe je to? Francuska?
- avantgarde
#124 Re: Dijasporci gdje zivite?
Cestitam takodje,nadam se da ces opstati dole.Za svaki slucaj ne iskljucuj ni jednu opciju,nikad se ne zna.Dado dijasporitus wrote:Sutra mi je prvi dan na poslu u Sarajevu sto je ujedno i moj konacni povratak u BiH.![]()
Kad bih imao priliku ali da zivim ovako kao sada odmah bih se takodje vratio.Tudjina ipak ubija.
- vox-populi
#125 Re: Dijasporci gdje zivite?
Vidi ima nas dosta iz Bayerna, mogli bi kakvo druzenje organizovati.