slusam.ba wrote:bravo Argentina, bravo Koreja..volio bi da Argentina uzme svjetsko najvise radi Maradone da zacepi labru svim licemjernim kriticarima..dezurni pljuvaci lika i djela Maradone sa foruma mi nisu toliko iritantni koliko su mi gadni Pele, Platini & bratija naravno plus njihovi novinari,sve fina raja niko od njih nikad nije nista ukro, niko podmitio ili uzeo mito, niko od njih nije guzio sa strane a broje Maradoni jel povuko 2 ili 4 line jesul masne bile itd..pogan ljudskog roda se skupila u i oko fife da se rastale i pokradu koliko mogu, usput da popljuju najveceg svih vremena El Diega..ali El Diego je covjek iz naroda,njegov narod je uz njega i svi istinski zaljubljenici fudbala su uz Maradonu..najbolji igrac svijeta svih vremena mozda postane i najbolji trener svijeta
jesi li ti svjestan sta pises, jebe se nama sto on vuce i sta vuce na nos, to je samo jedan od nacina da iskazemo
nezadovoljstvo prema jegovim nenormalnim potezima...
kakve veze ima platini i kompanija sa ovim, nismo mi fifa a ni argentinci da imamo neki problem sa maradonom ili da imamo neku pretjeranu simpatiju prema njemu...
cuj diego je iz naroda

pa kakve to veze ima, i halid je iz naroda trebali bi ga staviti umjesto susica

o njegovim trenerskim sposobnostima cemo pricati nakon osmine finala, imas jako pogresnu percepciju kako fudbala
tako i samog zivota, ogorcen si previse zarad nicega. maradona jeste fudbalska velicina, ali samo to nista vise...
ako simpatisem argentinu ne moram i maradonu...
a najbolji igrac svijeta svih vremena jeste argentinac ali nije maradona...