KOME JE LAKSE????

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#101 Re: KOME JE LAKSE????

Post by ladyblue18 »

Offtopic ociscen.

Mimo i zelenashice, zive bile, ako imate kakvih razmirica rjesavajte ih na pp.
I mimo, primiri malo molim te. Na svakoj temi prozivas nekoga, te klon, te ovo, te ono. I onda se meni zale.
Ako sumnjas na klonove isl. posalji zoomu pp. Mislim da je to lakse nego svaku temu unistavati.
ladyblue18

#102 Re: KOME JE LAKSE????

Post by ladyblue18 »

Jel ovdje treba svakome posebno upozorenje da se prekine sa offtopicom? :roll:
ladyblue18

#103 Re: KOME JE LAKSE????

Post by ladyblue18 »

28. dec. 2009. 16:31 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ignoriranje upozorenja moderatora i stalni off-topic”
» Dile, -Romeo-

14 dana

Mimo, i tebi slijedi isto ako ne prestanes!
zeleno volim te

#104 Re: KOME JE LAKSE????

Post by zeleno volim te »

burek_in_space wrote:
zelenashica wrote: Slažame se da treba imati neku normalnu egzistenciju prije braka,ali sen e slažem da sam manjkom novca se gubi i ljubav...ja sam bila najsretnija žena na svijetu kad sam imama malo novca(ono normala)a kako se onaj moj bacio u velike biznise i opario...brak frrrrrrrrrk :( ...
Ti si izuzetak, tako da za tebe ne vazhi ovo pravilo.

U prilog tome, jedan vic koji ne tako davno postavih :D

Kako cure zovu debelog momka bez para?! Krme jedno!

Kako cure zovu debelog momka sa puno para?! Medo mali... :oops:

Da nije tuzno bilo bi smijesno ali istinito.....(mislim na vic)...........kad se okrenem oko sebe i pogledam,cujem razmisljanja djevojaka....zlo mi dodje...gotovo da vise i nema one zaljubljenosti ("s tobom i na kraj svijeta...u podstanare....sretni i zaljubljeni...",....)....
Evo ja glasam i kazem da je lakse zenama,vec muskarcima...od njih se zaista ocekuje da budu glava porodice,da obezbjede fin zivot nasim "mezimicama",jer sta ce joj kokuz,...itd............."ko je,ciji je,ima li stan,sta vozi....." (najezim se).....a tek onda "kako izgleda,volis li ga...."
Muskarci -nije ni vama lako s nama zenama! :evil: :evil: :dance: :dance:
Bellica

#105 Re: KOME JE LAKSE????

Post by Bellica »

Vragolan wrote:Da malo razmjenimo misljenja, koliko je to moguce na ovom forumu.

Dakle znamo svi kakva je situacija sa stanovima (cijene) i maldim koji bi da zasnuju porodicu i organizuju si zivot u skladu s tim.

Ako zavirimo ispod porvsine vidjet cemo da nas i danas, u 21 stoljecu, prije svega tjera instinkt za razmnozavanje, prezviljavanje i prehranjivanje.
U skladu s tim ide i ona sovinisticka muskarac donosi lovinu na stol i obezbjedjuje krov nad glavom dok zena tu lovinu kuha i brine o celjadi.

Vodeci se gore navedenom konstatacijom postavljam pitanje, sta je lakse, udati se ili ozeniti se?
Nije se tesko ni udati ni ozeniti, tesko je naci pravu osobu za koju ces se udati ili kojom ces se ozeniti, jer kad to imas sve ostalo je lako :)
potpuni stranac

#106 Re: KOME JE LAKSE????

Post by potpuni stranac »

naravno da se ženama lakše uvaliti, uglavnom nit' misle gdje će živjeti niti od čega. ali poslije im bude teže u životu, valja rađati, imaju više posla i u kući, pa još na poslu, pa oko djece........ :-) :-)

:D :D
Aida_CK

#107 Re: KOME JE LAKSE????

Post by Aida_CK »

Evo ja se hocu udati, :lol: ,imam svoj vatan(stan),dinar, :lol: ,samo mi jos fali mladozenja ;-) :skoljka: :mrgreen: ...udavacha
Last edited by Aida_CK on 29/12/2009 12:02, edited 1 time in total.
potpuni stranac

#108 Re: KOME JE LAKSE????

Post by potpuni stranac »

Aida_CK wrote:Evo ja se hocu udati, :lol: ,imam svoj vatan(stan),dinar, :lol: ,samo mi jos fali mladozenja ;-) :skoljka: :mrgreen: ...
a u čemu je kvaka? :D
Aida_CK

#109 Re: KOME JE LAKSE????

Post by Aida_CK »

potpuni stranac wrote:
Aida_CK wrote:Evo ja se hocu udati, :lol: ,imam svoj vatan(stan),dinar, :lol: ,samo mi jos fali mladozenja ;-) :skoljka: :mrgreen: ...
a u čemu je kvaka? :D
[bu steci,steka u vratima,vrata u zidu :zoka: :mrgreen: ][/b]
JThomas

#110 Re: KOME JE LAKSE????

Post by JThomas »

kvaka je očigledno u CK :D
Aida_CK

#111 Re: KOME JE LAKSE????

Post by Aida_CK »

Vragolan wrote:jeste zelenasice, ali ces ti lakse stupiti u komunikaciju sa osobom koa dodje u najnovijem BMW-u nego sa osobom koja voza motokultivator

seoska idila jeste ljepa, ali prakticno je nepozeljna, btw Dusina je selo kod fojnice daleko i od Boga, zamilsi da u sred zime hitnom oras doktoru, ta sela ostaju zatrpana snjegom po 5/6 dana,

hocu da kazem da svi prvo padamo na fasadu, pa tek kada malo zavirimo ispod fasade onda odlucujemo sta i kako dalje, ali opet ta fasada nekada ima presudan znacaj, samo sto ce neko reci ma niiiiiiije mi se volimo, a neko ce priznati da se zeni/udaje zbog materijalnih razloga pa onda trpi samare i torture
[bJa samo znam da ja hoccu pametnog momka :skoljka: hihihi...mislim svaka cast ruralnom ali ipak sam ja curka iz sitija...zezaaam se ? :D ][/b],aa u mene je harmonika :D
phillie

#112 Re: KOME JE LAKSE????

Post by phillie »

zelenashica wrote: Sve bi bilo OK da mi nisi dotakao bolanu tačku glede fudbala :lol: :lol: :lol: al hajde de....u biti i takva veza može funkcionisati....ja vazda nosala haltere za vrijeme utakmice :oops: i na kraju skužila da ni to ne vodi nekom efektu....sad se fino primaknem i gledam fudbal,ko fol navijam :D a kasnije uz Bred pita iskoristim haltere... ;-)

U svakom slučaju hajde da kažem slažem se sa tvojim mišljenjem iako mi se na prvi pogled činilo jako daleko od mog,naravno sa malim izmjenama! ;-)
Ma mi smo u pet deka razlike u misljenjima :mrgreen: :mrgreen: rauzmijemo se...

A halteri kazes hmmm trebam zeni predloziti ovu metodu u borbi protiv mrskog neprijatelja nogometa na TV-u :)
zelenashica

#113 Re: KOME JE LAKSE????

Post by zelenashica »

hadzinica wrote:
zelenasiceee...rezervisi mi tu parcelu pored tvoje :-D
Ne brini draga,ako želiš daću ti dio moje livade ;-)

ps. ma da je meni da si ti meni u komšiluku,ih kakva bi ja kuharica onda bila :lol:
pirmin

#114 Re: KOME JE LAKSE????

Post by pirmin »

Teze je se udati.
Evo jednog prosjecnog oglasa sa websingles.at portala:

So stelle ich mir meinen Partner vor: attraktiv, bezaubernd, charmant, direkt, ehrlich, feinfühlig, gepflegt, humorvoll, intelligent, junggeblieben, kuschelbedürftig, liebevoll, mich liebhabend, neugierig, ordentlich, pflegeleicht, quierlig, romantisch, sportlich, treu, unverwechselbar, verschmust, wundervoll, x-trem sexy, younger than 35, zärtlich

Mishn le imposible :D dok ja imam samo jednu zelju. :D
Post Reply