Hahaha, joj svakakvih scena ima.
A dobar mi je ovaj lik sto uze svojoj curi 2 KM za taxi
Neki dan ja idem na koncert u Coloseum, žuti taxi, i kažem mu ja do Coloseuma, kad on meni, ha, kocka se, jel, jel

Ma reko malo, kontam sta ga briga gdje cu, na koncert ili kockati, kad on meni, hajd ba ako legne sta zapamti moj broj pa me malo počasti.

Kasnije u razgovor s njim, kad on kaže bio se navukao na kockanje, pa me zato pita jel ja kockam, ali na kraju mu rekoh da ima koncert pa eto da prođe tim putem malo češće, obično to oko 1 završi, pa reko da mu posla napravim, simpa lik bio, na kraju se ispostavilo.
A moj tata često ide na aerodrom i uvijek Sarajevo taxi (a ja to nisam znal) i jednom ja došla po njega, kad on hoće u Sar.taxi. Ja frku na njega napravila, reko gdje ćeš se s njima i krenem prepričavati iskustva i kako me jednom nisu htjeli na CUM voziti, a hitno mi bilo i hajd obeća meni stari neće više s njima, dam mu ja brojeve Kaleta, Žutog, Crvenog kad zove jednom, (mama mi otisla na pazar tad

), kaže 10 minuta čeka taxi, a vani -10, a Sar.taxi mu pred nosom, a ovaj Crveni sad treba doći, pa neće da ga izlevati za vožnju.
A jedan gospodin mi je pričao kako se vozio od Aerodroma do Mejtaša i sa Sarajevo taxijem i uzeo mu lik 30 KM, kaže to je što sam vam upalio klimu. Čovjek šokiran ostao, nenaviknut na takav seljakluk i drskost, on jadan mislio da se klima podrazumijeva kada je vani +35. Kažem ja njemu, eh, dobro došli u BiH