felipe kajetano wrote:Sinoc se otprilike vidjelo u kakvoj su formi pojedini igraci....ne kontam forsiranje Subotica koji je jedini odigrao svaki minut pripremnih utakmica, lik je najslabija karika u odbrani Srbije, po meni precijenjen igrac.Mislim da treba igrati sa jednim napadacem, Zigic je po meni visak(eventualno ga ubacivati kad se ganja razultat zadnjih 15 min).Ostatak klasika, jedino bi se dvoumio izmedju Obradovica i Kolarova, mozda bi cak prednost dao Obradovicu, ima fintu..igra sa mozgom, imam osjecaj da se bolje razumije sa Jovanovicem od Kolarova....Krasic fenomenalan i bice glavni igrac na SP sto se tice Srbije.
Ma Subotic je zvijer, samo da nadje pravu formu, ne forsira njega Antara slucajno... Odbrana je slabija strana, pa je potrebno da se Subotic animira... Protiv Kameruna se vidjelo kako je suplja odbrana bez Nemanje. Zigic mora da igra od prve minute, njegova skok igra ce biti od velikog znacaja (spustanje lopte saigracima, prekidi...). Inace, mislim da su prekidi najjace oruzje Srbije, jer su tu jos Vidic, Ivanovic,... Dobar je Krasic, ali meni je nekako Lane Jovanovic najjaca karika u napadu... Obradovic je losiji od Kolarova koji je pokazao da je dostojna zamjena za povredjenog Dragutinovica.