Ustvari, kad se bolje sjetim, Jason Newsted je Metallica.

Moderator: _BataZiv_0809

bio ja momci su za svaku pohvalu i mogu reci kad mi je to onako dobro sjelo nemoguda docekam kako ce tek biti kad metallica the real flesh bude ispred mene i prasila....Neelix wrote:jedva cekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamkarta jos prosle godine obezbjedjena
jel neko od forumasa bio u slogi prije nekih 20 30 dana, kad su oni beogradjani prasili pjesme metallice?
i ako nisam gledao predpostavljam da na pik-u ili marketu naravno BA, ima kupiti,TAKE A LOOK..ProbuseniDolar wrote:Ljudi zna li neko da li i gdje jos uvijek u Sarajevu ima kupiti kartu?
ProbuseniDolar wrote:Ljudi zna li neko da li i gdje jos uvijek u Sarajevu ima kupiti kartu?
B34R wrote:bio ja momci su za svaku pohvalu i mogu reci kad mi je to onako dobro sjelo nemoguda docekam kako ce tek biti kad metallica the real flesh bude ispred mene i prasila....Neelix wrote:jedva cekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamkarta jos prosle godine obezbjedjena
jel neko od forumasa bio u slogi prije nekih 20 30 dana, kad su oni beogradjani prasili pjesme metallice?
btw kartu sam nabavio i ja prosle godine i to onu od 300kn preko interneta,ove godine nisam nista prepustao slucaju
give me fuel, give me fire, give me that what i desire....
Ima u "OTASU" u Titovoj i karte i paketi (karta i prevoz)ProbuseniDolar wrote:Ljudi zna li neko da li i gdje jos uvijek u Sarajevu ima kupiti kartu?
Nije valjda da kontas ponijet cakiju, noz ili pistolj sa sobom?tranquil wrote:Zna li neko šta se smije, a šta ne smije unositi na koncert? Hvala.
kazu moze foto aparat, nisam sig za kamerutranquil wrote:Zna li neko šta se smije, a šta ne smije unositi na koncert? Hvala.
OK hvala, a sendvič/sok? Moram biti logistički spreman za nekoliko sati rokanjaduboka_misao wrote:kazu moze foto aparat, nisam sig za kamerutranquil wrote:Zna li neko šta se smije, a šta ne smije unositi na koncert? Hvala.
mi cemo biti na tribinama i nosimo pite pa sta budetranquil wrote:OK hvala, a sendvič/sok? Moram biti logistički spreman za nekoliko sati rokanjaduboka_misao wrote:kazu moze foto aparat, nisam sig za kamerutranquil wrote:Zna li neko šta se smije, a šta ne smije unositi na koncert? Hvala.
da li je sigurno ovo za foto aparat. ne bih bas da ostanem bez njega ali isto tako i bez koje uspomene na koncert.duboka_misao wrote:kazu moze foto aparat, nisam sig za kamerutranquil wrote:Zna li neko šta se smije, a šta ne smije unositi na koncert? Hvala.
Prema statistici sa dosadašnjeg dijela World Magnetic turneje, šanse su otprilike 21,48%Battery wrote:i koje su prema vama sanse da odsviraju pjesmu iz mog nicka?
Battery wrote:znam gledao sam to ali mozda se sta proculo.
ako bude plakati cu kao malo dijete
Posebno onaj uvod na akusticnoj gitari, a Fade To Black je najbolja pjesma Metallice uopce sa njihovog najboljeg albuma Ride The Lighting. kad se sjetim njihovog koncerta u Ljubljani i ludila!MUNAFIK wrote:Battery wrote:znam gledao sam to ali mozda se sta proculo.
dobra pjesma dobraaaa a uz nju jos i Fade to black uhhhhhhh
definitivno jedna od najboljih i najmocnijih pjesama (bar meni) tako mocno i tako jednostavnoBetter Man wrote:Posebno onaj uvod na akusticnoj gitari, a Fade To Black je najbolja pjesma Metallice uopce sa njihovog najboljeg albuma Ride The Lighting. kad se sjetim njihovog koncerta u Ljubljani i ludila!MUNAFIK wrote:Battery wrote:znam gledao sam to ali mozda se sta proculo.
dobra pjesma dobraaaa a uz nju jos i Fade to black uhhhhhhh