Mary Jane wrote:Vragolan wrote:mima wrote:Vragolan....................
mimica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@mary jane
osjetim dozu ljubomore iz tvog posta
Koji post, mislis na MImu? Mima mi je draga![]()
da sam momak sad bi vas obje bario, da vam se prestavim u ponom "sjaju"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Mary Jane wrote:Vragolan wrote:mima wrote:Vragolan....................
mimica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@mary jane
osjetim dozu ljubomore iz tvog posta
Koji post, mislis na MImu? Mima mi je draga![]()

threesome opaVragolan wrote:da sam momak sad bi vas obje bario, da vam se prestavim u ponom "sjaju"
jel to zalenasicinoSvemirco wrote:Sve se vidi sve se zna...
Svemirco wrote:Sve se vidi sve se zna...
Svemirco wrote:Sve se vidi sve se zna...
Mary Jane wrote:Opa, mozda Mima otvori topik, sta ako mu je mal
nakon tolikih godina jos uvijek cuva tu slikuzelenashica wrote:Svemirco wrote:Sve se vidi sve se zna...
![]()
![]()
![]()
waooooooo pa zar je još to u životu
sklanjaj to namaHVragolan wrote:nakon tolikih godina jos uvijek cuva tu slikuzelenashica wrote:Svemirco wrote:Sve se vidi sve se zna...
![]()
![]()
![]()
waooooooo pa zar je još to u životu
![]()
![]()
![]()
Mary Jane wrote:Mime ccc, to volis tehnicaremima wrote:Vragolan....................
mima wrote:Mary Jane wrote:Opa, mozda Mima otvori topik, sta ako mu je mal
Zasto ja?
I to sto kazesmima wrote:Mary Jane wrote:Mime ccc, to volis tehnicaremima wrote:Vragolan....................
Naravno da volim dobre tehnicare......da mi popravi ves masinu....frizider...tv....grijalicu....
ama bolan ovom sam poturila pod čaršavVragolan wrote:[
Mary Jane wrote:mima wrote:Mary Jane wrote:Opa, mozda Mima otvori topik, sta ako mu je mal
Zasto ja?
Mislila sam na Vragolan, jer se cmokate, a i jos jedna tema kao sister il sestra tema ovoj temi
zelenashica wrote:ama bolan ovom sam poturila pod čaršavVragolan wrote:[...onaj prvi je orginal fleku dobio na sjedištu
![]()
![]()
Ne, jednostavno ima ljudi kojima "oni dani" čine dodatno zadovoljstvo i ne prezaju ni od cega.. a krv je krv, ne?Vragolan wrote:
hajd sad priznaj sta si prosula po sjedistu kad te hairija "razdjevicio"
mima wrote:Jesi znala da se na ovom forumu neki forumasi poznaju?
frca na sve strane, bude kao texas chain saw masacreSvemirco wrote:Ne, jednostavno ima ljudi kojima "oni dani" čine dodatno zadovoljstvo i ne prezaju ni od cega.. a krv je krv, ne?Vragolan wrote:
hajd sad priznaj sta si prosula po sjedistu kad te hairija "razdjevicio"
Mary Jane wrote:mima wrote:Jesi znala da se na ovom forumu neki forumasi poznaju?
Neznam, mozda i tebe poznajem, neznamPoznajes ga, aha, nisam znala
Hm, i tako prica za zenu, jel se to zeza, mislim kad ga vec poznajes, i valjda znas kad se zeza
![]()
ja se sa ovim stvarima ne zezamMary Jane wrote:mima wrote:Jesi znala da se na ovom forumu neki forumasi poznaju?
Neznam, mozda i tebe poznajem, neznamPoznajes ga, aha, nisam znala
Hm, i tako prica za zenu, jel se to zeza, mislim kad ga vec poznajes, i valjda znas kad se zeza
![]()
Karanfilka wrote:heheh pa dobro, ne moras mi vjerovati, ali jesam nevina![]()
samo imam dirty mind![]()
a kada pricam sa svojim buducim, on kaze da nisam normalna... nerado prica o seksu....pa zato moram da nekog pitam jer cu eksplodirati