Kad zaboravimo isključiti šporet...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pustopoljina

#101 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by pustopoljina »

Dile wrote:
ljubav_aha wrote:
moja raja ima teglu vode na stolu ,koju koriste kao pepeljaru ;-)
ma ruzno mi to izgleda :D pouzdam se da cemo na vrijeme skontati :D
onda uzmes vazu u boji u koju ce gasiti opuske :D
Irm@

#102 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by Irm@ »

:lol: :lol: :lol: dobra tema :-D ja vecinom ostavim kolo ali kad sam u kuci pa nesto kuham i zavrsim i onda poslije sat vremena dodjem u kuhinju a kolo i dalje upaljeno :D
a meni su ulazna vrata slaba tacka skroz..jednom sam izasla i dosla na fax i razmisljam..zakljucala sam ali se vratila da uzmem mob i onda se ne sjecam da sam zakljucala vrata..i nazovem ja mamu (ali gdje cu joj reci da sam se vratila po mob) nego vidim ja kisa pada i ja njoj kazem morala se vratiti po kisobran da nisam sad bih pokisla :D ona mi onak' spomene.. :D i onda je poslala vozaca iz firme..samo sto sam ja ipak zakljucala pa je dzabe isao :D
a drugi put neki dan..zove me brat:gdje si? ja kazem:vani sta hoces..on: a kako ces uci u kucu? ja:pa otkljucat cu vrata i uci..on: ahaa a gdje ti je kljuc.. ja: pa u torbi...on:jasta je evo ga visi u vratima s vanjske strane :-D :D
i taaaako...
puremoods

#103 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by puremoods »

Irm@ wrote:on:jasta je evo ga visi u vratima s vanjske strane :-D :D
...
Jooooj to se meni redovno desava kad dodjem kuci jako umorna, da ostavim kljuc u bravi spolja. Eto zasto ja samoj sebi ne verujem pa se preslisavam...
black

#104 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by black »

Irm@ wrote: i onda je poslala vozaca iz firme..samo sto sam ja ipak zakljucala pa je dzabe isao :D
mamica i vozacha shalje po svoju princezicu..jashta..dobra neka firma :oops: tebe vjerovatno necemo chitati na temama o poslu, shtelama i slichno :oops: :mrgreen:
Crni cvijet

#105 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by Crni cvijet »

Pera Trta wrote:
KatarinaKosaca wrote:I šta bi? Je li redovno gasite štednjak kad izlazite iz kuće?
Ja ugasim. I još stavim ruku na svaku ringlu, kako bi mi ruka koja nije sva u opekotinama služila kao dokaz da sam ga ugasio. :) A kad idem negdje na duže vrijeme, isključim ga iz struje.
E sad mi je puno lakse kad vidim da nisam jedina sa ovim problemima :) Ja takodjer provjeravam da li su ringle iskljucene tako sto stavim ruku na svaku od njih :lol: Ne zelim ni pomisliti sta bi bilo da neka ringla stvarno bude ukljucena :run:
puremoods

#106 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by puremoods »

Crni cvijet wrote: Ne zelim ni pomisliti sta bi bilo da neka ringla stvarno bude ukljucena :run:
Bila bi srecna sto imas opekotine jer da nisi proverila otisla bi kuca u vazduh :lol:
Crni cvijet

#107 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by Crni cvijet »

puremoods wrote:
Crni cvijet wrote: Ne zelim ni pomisliti sta bi bilo da neka ringla stvarno bude ukljucena :run:
Bila bi srecna sto imas opekotine jer da nisi proverila otisla bi kuca u vazduh :lol:
Vec vidim tu scenu :-D ja u zavojima izlazim iz bolnice i govorim dobro je nek nije stanu sta bilo :lol:
Irm@

#108 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by Irm@ »

black wrote:
Irm@ wrote: i onda je poslala vozaca iz firme..samo sto sam ja ipak zakljucala pa je dzabe isao :D
mamica i vozacha shalje po svoju princezicu..jashta..dobra neka firma :oops: tebe vjerovatno necemo chitati na temama o poslu, shtelama i slichno :oops: :mrgreen:
komentar ti je bas suvisan..otkud ti znas je li moja mama mozda se odskolovala i naradila u zivotu da bi sad imala vozaca :roll:
ljubav_aha

#109 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by ljubav_aha »

black wrote:
black,sto te muci,nemas stelu,ha :D
moa

#110 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by moa »

btw trazim novi poso :D
ljubav_aha

#111 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...

Post by ljubav_aha »

moa wrote:btw trazim novi poso :D
trazi stelu ,a ne posao :D
Post Reply