onda uzmes vazu u boji u koju ce gasiti opuskeDile wrote:ma ruzno mi to izgledaljubav_aha wrote:
moja raja ima teglu vode na stolu ,koju koriste kao pepeljarupouzdam se da cemo na vrijeme skontati
Kad zaboravimo isključiti šporet...
- pustopoljina
#101 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
- Irm@
#102 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
a meni su ulazna vrata slaba tacka skroz..jednom sam izasla i dosla na fax i razmisljam..zakljucala sam ali se vratila da uzmem mob i onda se ne sjecam da sam zakljucala vrata..i nazovem ja mamu (ali gdje cu joj reci da sam se vratila po mob) nego vidim ja kisa pada i ja njoj kazem morala se vratiti po kisobran da nisam sad bih pokisla
a drugi put neki dan..zove me brat:gdje si? ja kazem:vani sta hoces..on: a kako ces uci u kucu? ja:pa otkljucat cu vrata i uci..on: ahaa a gdje ti je kljuc.. ja: pa u torbi...on:jasta je evo ga visi u vratima s vanjske strane
i taaaako...
-
puremoods
#103 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
Jooooj to se meni redovno desava kad dodjem kuci jako umorna, da ostavim kljuc u bravi spolja. Eto zasto ja samoj sebi ne verujem pa se preslisavam...Irm@ wrote:on:jasta je evo ga visi u vratima s vanjske strane![]()
![]()
...
- black
#104 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
mamica i vozacha shalje po svoju princezicu..jashta..dobra neka firmaIrm@ wrote: i onda je poslala vozaca iz firme..samo sto sam ja ipak zakljucala pa je dzabe isao![]()
- Crni cvijet
#105 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
E sad mi je puno lakse kad vidim da nisam jedina sa ovim problemimaPera Trta wrote:Ja ugasim. I još stavim ruku na svaku ringlu, kako bi mi ruka koja nije sva u opekotinama služila kao dokaz da sam ga ugasio.KatarinaKosaca wrote:I šta bi? Je li redovno gasite štednjak kad izlazite iz kuće?A kad idem negdje na duže vrijeme, isključim ga iz struje.
-
puremoods
#106 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
Bila bi srecna sto imas opekotine jer da nisi proverila otisla bi kuca u vazduhCrni cvijet wrote: Ne zelim ni pomisliti sta bi bilo da neka ringla stvarno bude ukljucena
- Crni cvijet
#107 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
Vec vidim tu scenupuremoods wrote:Bila bi srecna sto imas opekotine jer da nisi proverila otisla bi kuca u vazduhCrni cvijet wrote: Ne zelim ni pomisliti sta bi bilo da neka ringla stvarno bude ukljucena
- Irm@
#108 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
komentar ti je bas suvisan..otkud ti znas je li moja mama mozda se odskolovala i naradila u zivotu da bi sad imala vozacablack wrote:mamica i vozacha shalje po svoju princezicu..jashta..dobra neka firmaIrm@ wrote: i onda je poslala vozaca iz firme..samo sto sam ja ipak zakljucala pa je dzabe isao![]()
tebe vjerovatno necemo chitati na temama o poslu, shtelama i slichno
![]()
- ljubav_aha
#109 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
black,sto te muci,nemas stelu,hablack wrote:mamica i vozacha shalje po svoju princezicu..jashta..dobra neka firmaIrm@ wrote: i onda je poslala vozaca iz firme..samo sto sam ja ipak zakljucala pa je dzabe isao![]()
tebe vjerovatno necemo chitati na temama o poslu, shtelama i slichno
![]()
- moa
#110 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
btw trazim novi poso 
- ljubav_aha
#111 Re: Kad zaboravimo isključiti šporet...
trazi stelu ,a ne posaomoa wrote:btw trazim novi poso