Sta ste sinoc sanjali?
-
Edit
Ispadanje zuba: strah od gubitka ljepote, zdravlja... strah od definitivnih promjena.Vina_Apsara wrote:Zna li mozda neko sta znaci sanjati zube??? Cula sam da je to bas lose........?
Nevjerovatno; san mi se nekoliko puta ponavlja - a molim lijepo, rijec je o mojim zubima koji mi ispadaju!!! Uzas!
Nemoj se opterecivati nikakvim "predznacima nesrece" - ovakvi i svi drugi snovi su samo refleksija strahova i briga koje vec nosis u sebi.
-
zensko
barem si svjestan togaPrince- wrote:Ma ja sam ti čudna sorta čovjeka, uvijek imam djevojku do koje mi nije stalo, a ovamo mislim o nekim osobama koje ne mogu imati iz bilo kojih razloga. Stalno pravim kardinalne životne greške, nikako da to stane. U zadnje vrijeme se kao opamećujem, prije je bilo još gore...zensko wrote:pa ucini nesto Prince, zavedi je i na javi
-
zensko
Sanjala sam onog Sashu (Hrvatska Supernova music talents) i jednu prijateljicu sa fakulteta koju nisam vidjela godinama kako sa njima igram golfa.
Ali to nije pravi golf na otvorenom, vec onaj sa nekim budalastinjama - tipa moras da ubacis lopticu u usta klovnu..
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sanjao sam da berem voce
breskve...

-
MRAVOJED
Ja sam sinoć sanjao da sam na nagradnoj igri dobio jajnike. Bit igre je bila u tome da na dolaznom peronu zagrebačkog busnog kolodvora moraš ubaciti sve loptice kroz prozor u bus. Onako sa strane, a staklo je skinuto. Sve su bile žene osim mene. Uglavnom, ja sam ubacio sve loptice i dobio pravo na ugradnju jajnika. Onda sam otišao u bolnicu da pokupim nagradu. Tamo je bila užasna gužva, hodnici su bili pretrpani ljudima koji su se brzo kretali. Tražeći sobu gdje će mi ugraditi jajnike prepoznao sam nekoliko marginalaca iz mog života. Uto sam se i probudio, i nekako mi je drago da nisam našao ugradionicu jajnika. Šta ovo znači?
Samo nemojte reći da sam peder, jer nisam. Da bih želio biti žena?, e to već možda.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Opet sanjam da berem voce, evo prosla godina dana. Samo, sada je jagoda 
Garant imam put i glas
Garant imam put i glas
-
vratnik
Vina_Apsara, ako ovo citas.. Nadam se da se nista lose nije desilo od ovih tvojih snova? Bilo bi lijepo da nam to javis.Edit wrote:Ispadanje zuba: strah od gubitka ljepote, zdravlja... strah od definitivnih promjena.Vina_Apsara wrote:Zna li mozda neko sta znaci sanjati zube??? Cula sam da je to bas lose........?
Nevjerovatno; san mi se nekoliko puta ponavlja - a molim lijepo, rijec je o mojim zubima koji mi ispadaju!!! Uzas!
Nemoj se opterecivati nikakvim "predznacima nesrece" - ovakvi i svi drugi snovi su samo refleksija strahova i briga koje vec nosis u sebi.
Hvala.
-
mr_orange
Stvarno, bilo bi lijepo čuti epilog onog sna.vratnik wrote:Vina_Apsara, ako ovo citas.. Nadam se da se nista lose nije desilo od ovih tvojih snova? Bilo bi lijepo da nam to javis.Edit wrote:Ispadanje zuba: strah od gubitka ljepote, zdravlja... strah od definitivnih promjena.Vina_Apsara wrote:Zna li mozda neko sta znaci sanjati zube??? Cula sam da je to bas lose........?
Hvala.
BTW
Nedavno sam imao najčudniji san, kao ja u snu vidim istu osobu u jednoj prostoriji, onda prođem u drugo prostoriju i opet vidim istu osobu u drugo odjeći. U tom trenutku ja kao shvatim da sanjam i govorim sam sebi da se trebam probuditi, počnem se štipat ali ne ide. To je ono čega se sjećam.