Sta ste sinoc sanjali?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Pooll

Post by Pooll »

Sinoc sam zaspao u 21... :-) mislio sam de necu probuditi, i da ce biti smak... ccc... evo me sad u 06... sanjao sam da je juli i da se kupam na moru... a ustadoh... kad oblacno i tmurno u Sarajevu... :-?

:D
winetou

Post by winetou »

Iza mene je još jedna neprospavana noć... Nisam dakle sanjao, ali sam zamišljao da spavam... U neku ruku je i to neki san. San ili java :-?
Edit

Post by Edit »

Vina_Apsara wrote:Zna li mozda neko sta znaci sanjati zube??? Cula sam da je to bas lose........?

Nevjerovatno; san mi se nekoliko puta ponavlja - a molim lijepo, rijec je o mojim zubima koji mi ispadaju!!! Uzas!
Ispadanje zuba: strah od gubitka ljepote, zdravlja... strah od definitivnih promjena.

Nemoj se opterecivati nikakvim "predznacima nesrece" - ovakvi i svi drugi snovi su samo refleksija strahova i briga koje vec nosis u sebi.
zensko

Post by zensko »

Prince- wrote:
zensko wrote:pa ucini nesto Prince, zavedi je i na javi :D
Ma ja sam ti čudna sorta čovjeka, uvijek imam djevojku do koje mi nije stalo, a ovamo mislim o nekim osobama koje ne mogu imati iz bilo kojih razloga. Stalno pravim kardinalne životne greške, nikako da to stane. U zadnje vrijeme se kao opamećujem, prije je bilo još gore...
barem si svjestan toga :) a znas kako kazu: ' na greskama se uci ' zato samo polako..:D
zensko

Post by zensko »

:-) uh, sad sam se sjetila sta sam sinoc sanjala.

Sanjala sam onog Sashu (Hrvatska Supernova music talents) i jednu prijateljicu sa fakulteta koju nisam vidjela godinama kako sa njima igram golfa. :D

Ali to nije pravi golf na otvorenom, vec onaj sa nekim budalastinjama - tipa moras da ubacis lopticu u usta klovnu..:) Ne bi znala reci ko je pobjedio, jer sam svoje suigrace kod neke rupe izgubila u masi. :)

:shock: nije mi jasno otkud mi Sasha

:)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Sanjao sam da berem voce :D :D breskve... :D :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

Ja sam sinoć sanjao da sam na nagradnoj igri dobio jajnike. Bit igre je bila u tome da na dolaznom peronu zagrebačkog busnog kolodvora moraš ubaciti sve loptice kroz prozor u bus. Onako sa strane, a staklo je skinuto. Sve su bile žene osim mene. Uglavnom, ja sam ubacio sve loptice i dobio pravo na ugradnju jajnika. Onda sam otišao u bolnicu da pokupim nagradu. Tamo je bila užasna gužva, hodnici su bili pretrpani ljudima koji su se brzo kretali. Tražeći sobu gdje će mi ugraditi jajnike prepoznao sam nekoliko marginalaca iz mog života. Uto sam se i probudio, i nekako mi je drago da nisam našao ugradionicu jajnika. Šta ovo znači? :-) Samo nemojte reći da sam peder, jer nisam. Da bih želio biti žena?, e to već možda.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Opet sanjam da berem voce, evo prosla godina dana. Samo, sada je jagoda :D

Garant imam put i glas
Bumbar

Post by Bumbar »

Ja opet sanjala ja u njegovom krevetu a on me ignorira...
pod stresom sam zato sanjam...
pitt

Post by pitt »

Bumbar wrote:Ja opet sanjala ja u njegovom krevetu a on me ignorira...
pod stresom sam zato sanjam...
necu vise tita mi :D
Bumbar

Post by Bumbar »

:lol: :lol:
vratnik

Post by vratnik »

Edit wrote:
Vina_Apsara wrote:Zna li mozda neko sta znaci sanjati zube??? Cula sam da je to bas lose........?

Nevjerovatno; san mi se nekoliko puta ponavlja - a molim lijepo, rijec je o mojim zubima koji mi ispadaju!!! Uzas!
Ispadanje zuba: strah od gubitka ljepote, zdravlja... strah od definitivnih promjena.

Nemoj se opterecivati nikakvim "predznacima nesrece" - ovakvi i svi drugi snovi su samo refleksija strahova i briga koje vec nosis u sebi.
Vina_Apsara, ako ovo citas.. Nadam se da se nista lose nije desilo od ovih tvojih snova? Bilo bi lijepo da nam to javis.
Hvala.
mr_orange

Post by mr_orange »

vratnik wrote:
Edit wrote:

Vina_Apsara, ako ovo citas.. Nadam se da se nista lose nije desilo od ovih tvojih snova? Bilo bi lijepo da nam to javis.
Hvala.
Stvarno, bilo bi lijepo čuti epilog onog sna.

BTW
Nedavno sam imao najčudniji san, kao ja u snu vidim istu osobu u jednoj prostoriji, onda prođem u drugo prostoriju i opet vidim istu osobu u drugo odjeći. U tom trenutku ja kao shvatim da sanjam i govorim sam sebi da se trebam probuditi, počnem se štipat ali ne ide. To je ono čega se sjećam.
Post Reply