11.9 u Kur'anu piše
-
nebi
To je bio cisti revansizam,sulfatni.Neki od nas ne propustaju priliku da ga ture kriscanima:te ne valja im ovo,te lazu ono....
Neka vjeruje ko sta hoce.Indusima je krava svetinja i ja ih nikad necu razuvjeravati,dokle god mogu dobiti govedji odrezak u Granapu.
Neka vjeruje ko sta hoce.Indusima je krava svetinja i ja ih nikad necu razuvjeravati,dokle god mogu dobiti govedji odrezak u Granapu.
-
H2SO4
evo jos jednog od dokaza tvoje maskiranosti iza maske zvane ateizam.Ti da si ateista a i Fair sasvim svejedno bi vam bilo sto ga neki kako kazes-"ture krscanima". Jakog mi ljevicara kojem niske strasti mogu pobuditi neki navodni "turachi"nebi wrote:To je bio cisti revansizam,sulfatni.Neki od nas ne propustaju priliku da ga ture kriscanima:te ne valja im ovo,te lazu ono....
Jedini pravi ljevicar ovdje je prenj,a ostali su obicni klerofasisti koji glume ljevicare.
-
nebi
Ne znam,je li stvarno ne ide u tvoju glavu da covjek moze biti
ljevicar i vjernik?Nikad nisam rekao da sam ateista,ali skinite mi se sa SDA-parolama tipa:ko nas ne bira,nije musliman.Fakat je izbor u politickom
magazinu BiH vise nego jadan,ali ako trebam birati izmedju desno-populisticke i samo populisticke partije,onda biram ovo drugo.
ljevicar i vjernik?Nikad nisam rekao da sam ateista,ali skinite mi se sa SDA-parolama tipa:ko nas ne bira,nije musliman.Fakat je izbor u politickom
magazinu BiH vise nego jadan,ali ako trebam birati izmedju desno-populisticke i samo populisticke partije,onda biram ovo drugo.
-
H2SO4
nebi:
"Ne znam,je li stvarno ne ide u tvoju glavu da covjek moze biti
ljevicar i vjernik?"
OK polako.Govoris u svoje ime ili za nekoga drugog?
U moju glavu ide da mozes biti ljevicar i vjernik,mada je to jako rijetka pojava,ali ne ide da mozes biti ljevicar i klerofasista?
"Ne znam,je li stvarno ne ide u tvoju glavu da covjek moze biti
ljevicar i vjernik?"
OK polako.Govoris u svoje ime ili za nekoga drugog?
U moju glavu ide da mozes biti ljevicar i vjernik,mada je to jako rijetka pojava,ali ne ide da mozes biti ljevicar i klerofasista?
-
H2SO4
i jos jedna stvar,dragi/a nebi,
bilo bi pozeljno da naucis da diskutujes na forumu.I ne samo ti.Ovo bas nema nikakve veze sa temom a moja namjera je bila da podjelim svoje misljenje sa vodolijom -vezano za temu razumije se.
Medjutim,uvjek se nadje neko kao ti,vodenjak itd koji zapocne razgovor,a u namjeri da dokaze nesto,ubode nekoga,uvrijedi itd, i to ode tako daleko da vise nema nikakve veze sa temom
bilo bi pozeljno da naucis da diskutujes na forumu.I ne samo ti.Ovo bas nema nikakve veze sa temom a moja namjera je bila da podjelim svoje misljenje sa vodolijom -vezano za temu razumije se.
Medjutim,uvjek se nadje neko kao ti,vodenjak itd koji zapocne razgovor,a u namjeri da dokaze nesto,ubode nekoga,uvrijedi itd, i to ode tako daleko da vise nema nikakve veze sa temom
-
H2SO4
chat?
ja mislio forum
misljenje?
hmm,nesto ga nisam zapazio
kad smo vec na chatu
ne odgovori ti na moje pitanje?
plus dodatno pitanjce:
Kako Fair moze biti ljevicar kada posudjuje slike sa stranice koja je izmedju ostalog i anti - ljevicarski orijentisana?
ja mislio forum
misljenje?
hmm,nesto ga nisam zapazio
kad smo vec na chatu
plus dodatno pitanjce:
Kako Fair moze biti ljevicar kada posudjuje slike sa stranice koja je izmedju ostalog i anti - ljevicarski orijentisana?
-
nebi
Ok,jedno po jedno,za gospodu na jeftinim sjedistima:H2SO4 wrote:chat?![]()
ja mislio forum![]()
misljenje?![]()
hmm,nesto ga nisam zapazio![]()
kad smo vec na chatune odgovori ti na moje pitanje?
plus dodatno pitanjce:![]()
Nije chat,to i kazem,forum je,otvoren za sve.Bil moglo bit da ti slabo kopcas?
Da bi zapazio misljenje,potrebno je imati IQ barem iznad 70.
Fair je ovaj bible-link postavio iz cistog revansizma (prevod za tebe-zelja za osvetom),jer mnogi nasi mladi i ne tako mladi muslimani ne propuste nijednu priliku da izjave kako su cafiri glupi,imaju pogresnu vjeru,kako su ustase...a bezbeli se i ne podapiru u cenifi.
Ako nisi sve razumio,pitaj jos jednom pa cu ti napisati malo sporije.
-
nebi
Jah.A mi smo kosmopolite,jedan po jedan.Nikad nismo skripnuli zubima ni na vlahe ni na cifute.H2SO4 wrote:dok cekamo odgovor,da kazemo i to da revansizam nije nikakvo opravdanje za klerofasizam.Osim toga nas dragi Fair je i sovinista sto je pokazao svojom mrznjom prema Srbima opravdavajuci genocid nad Srbima u Hrvatskoj
Brate muslimane,sestro muslimanko,ovo je vec zacatavanje teme.
Bojat je se da nam cistacica Gospava ne zatvori temu,ili jos gore,nas.
Sloziti se necemo,toliko je izvjesno,dakle,predlazem ti bajramsko primirje,
bar za ovu temu.Na ostalima se mozemo i dalje zegati.
-
H2SO4
Nemoj da skreces ka shupljaku!Kad smo vec usli u chat pitao sam te i red je da odgovoris!
i jos jedno pitanje:
Kada vec opravdavas revansizam,da li opravdavas recimo ideju nekog Bosnjaka muslimana da se treba revansirati za svaku srusenu dzamiju?
Molim odgovore,bez izvlacenja,prizivanja cistacica i ostalih supljaka!
i jos jedno pitanje:
Kada vec opravdavas revansizam,da li opravdavas recimo ideju nekog Bosnjaka muslimana da se treba revansirati za svaku srusenu dzamiju?
Molim odgovore,bez izvlacenja,prizivanja cistacica i ostalih supljaka!
-
nebi
OK,sulfatni,tako mi i treba kad pokazujem milost prema rubnim egzistencijama.
Apsolutno ne opravdavam nikakav oblik revansizma.Za zlocince postoje redovni i vanredni sudovi i ne pocinji mi sad sa pateticnom pricom ko je koga i sta je kome,onda mozemo opet uvesti krvnu osvetu.
Ljevicar-vjernik:ima ih dovoljno na ovom forumu:tu ubrajam mene,jer to znam,a sudeci po postovima ima ih jos nekoliko.Naravno,ima i ljevicara ateista,a i budnih pionira SDA i IZ kao sto si ti.
Ako neces da vidis suplju,ne ogledaj se.
Apsolutno ne opravdavam nikakav oblik revansizma.Za zlocince postoje redovni i vanredni sudovi i ne pocinji mi sad sa pateticnom pricom ko je koga i sta je kome,onda mozemo opet uvesti krvnu osvetu.
Ljevicar-vjernik:ima ih dovoljno na ovom forumu:tu ubrajam mene,jer to znam,a sudeci po postovima ima ih jos nekoliko.Naravno,ima i ljevicara ateista,a i budnih pionira SDA i IZ kao sto si ti.
-
H2SO4
ako se ne varam do malo prije si tvrdio da si ateista a sada si odjednom vijernik i to ljevicarnebi wrote:OK,sulfatni,tako mi i treba kad pokazujem milost prema rubnim egzistencijama.
revansizam ne opravdavas osim kada se radi o slucaju Fair
i pored svega tvrdis da sam ja glup, sa niskim stepenom inteligencije a ti pametan
-
nebi
Pronadji jedno mjesto u mojim postovima gdje tvrdim da sam ateista,osim ako to tvoj nedostatni um nije tako shvatio.
Ne opravdavam revansizam,ali ocekujes li da Fair mirno slusa kako ga nazivas ustasom i nudis mu kitu na pusenje?
Jesi li ti stvarno toliko glup ili me zajebavas?Mislim da je ovo drugo,ziv insan ne moze biti toliko glup.
Ne opravdavam revansizam,ali ocekujes li da Fair mirno slusa kako ga nazivas ustasom i nudis mu kitu na pusenje?
Jesi li ti stvarno toliko glup ili me zajebavas?Mislim da je ovo drugo,ziv insan ne moze biti toliko glup.
-
BosnjakAga
Molim vas drugoviH2SO4 wrote:ako se ne varam do malo prije si tvrdio da si ateista a sada si odjednom vijernik i to ljevicarnebi wrote:OK,sulfatni,tako mi i treba kad pokazujem milost prema rubnim egzistencijama.
Ako neces da vidis suplju,ne ogledaj se.![]()
revansizam ne opravdavas osim kada se radi o slucaju Fair![]()
i pored svega tvrdis da sam ja glup, sa niskim stepenom inteligencije a ti pametan
Moze se bit komunista i musliman Tito je najbolji primjer
-
H2SO4
nebi wrote:Pronadji jedno mjesto u mojim postovima gdje tvrdim da sam ateista,osim ako to tvoj nedostatni um nije tako shvatio.
Fair je sovinista i klerofasista,a i ako ga ja prozivam i nudim mu kitu na pusenje,onda on nebi trebao da konstantno napada citav Islam nego samo mene,kad smo vec kod revansizma protiv kojega se protivis.A SDA ima veze sa mnom koliko i ti sa istom.Faktum je da si ti jedan od SDP seronja koji ne biraju sredsva u borbi za vlast
- Fair Life
H2SO4 je pod hipnozom.nebi wrote:Pronadji jedno mjesto u mojim postovima gdje tvrdim da sam ateista,osim ako to tvoj nedostatni um nije tako shvatio.
Jesi li ti stvarno toliko glup ili me zajebavas? Mislim da je ovo drugo,ziv insan ne moze biti toliko glup.
-
nebi
Zbilja sam ja jedan od SDP-seronja,koji se u tudjoj drzavi bori za vlast.H2SO4 wrote:nebi wrote:Pronadji jedno mjesto u mojim postovima gdje tvrdim da sam ateista,osim ako to tvoj nedostatni um nije tako shvatio.
Fair je sovinista i klerofasista,a i ako ga ja prozivam i nudim mu kitu na pusenje,onda on nebi trebao da konstantno napada citav Islam nego samo mene,kad smo vec kod revansizma protiv kojega se protivis.A SDA ima veze sa mnom koliko i ti sa istom.Faktum je da si ti jedan od SDP seronja koji ne biraju sredsva u borbi za vlast
Je li to bilo na islambosna ili je pritjo efendija u mesdjidu?
-
H2SO4
same rijeci sve govore,ko si i sta si.I uopste nije bitno gdje si i kako se sada nazivas,bitni su stavovi .I Fair je vani pa svakodnevno propagira islamofobiju.Vjerovatno to cinite i po inostranstvu.nebi wrote:Zbilja sam ja jedan od SDP-seronja,koji se u tudjoj drzavi bori za vlast.H2SO4 wrote:nebi wrote:Pronadji jedno mjesto u mojim postovima gdje tvrdim da sam ateista,osim ako to tvoj nedostatni um nije tako shvatio.
ja vise necu diskutovati,a moj stav glede Faira se zna!
I nema primirja,iako jos nije rat,ali jeste verbalni rat
-
nebi
Ja,bogami,iz moje avlije nikog istjerao nisam,a ako je to tvojaH2SO4 wrote:same rijeci sve govore,ko si i sta si.I uopste nije bitno gdje si i kako se sada nazivas,bitni su stavovi .I Fair je vani pa svakodnevno propagira islamofobiju.Vjerovatno to cinite i po inostranstvu.nebi wrote:Zbilja sam ja jedan od SDP-seronja,koji se u tudjoj drzavi bori za vlast.H2SO4 wrote:
ja vise necu diskutovati,a moj stav glede Faira se zna!
I nema primirja,iako jos nije rat,ali jeste verbalni rat
vizija jedinstva ummeta,onda je to tvoj problem.
Svi muslimani su jednaki,ali neki su izgleda jednakiji od ostalih.
-
blenta
#125 Re: 11.9 u Kur'anu piše
Fair Life wrote:
Fair Life wrote:
malo iskrenosti ne bi bilo zgoreg, svejedno koja od dvije slike je Fair_Lifeovo iskreno mishljenje. mora se za jedno odluchiti, ne mozhe tvrditi i da je trava i zelena i plava i govoriti da je u oba sluchaja u pravu. da se osvrnem na njegove slike, nek se odluchi da ode ili u dzamiju ili medju majmune, ne mozhe oboje, jer to su dvije iskljuchive stvari. i neka mi oprosti na zajedljivosti, koju je sam isprovocirao svojim takvim stavom.