Bosna i Hercegovina- Spanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
arzuhal

#101 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by arzuhal »

Bajramović ost'o :thumbup: mašala :)
adekovski

#102 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by adekovski »

Imali jos koja karta za u srjedu?Kakva jim je cjena?Da ne dolazim za đabe ko sto se mi je desilo u Bg 2005 :x
udrch

#103 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by udrch »

Da ne bi ovdje bilo sikirancije bezveze, KARTONI SE NE PRENOSE U BARAŽ..ovo pravilo je već primjenjeno u baražu u prošlim kvalifikacijama koje su igrane..
100% sam siguran..
Frankyee

#104 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Frankyee »

Volio bi da se kartoni ne prenose ali mi se cini da to nije tako.

ima li neko link ili izvor informacija ?
mrtva kokoš

#105 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by mrtva kokoš »

Frankyee wrote:Volio bi da se kartoni ne prenose ali mi se cini da to nije tako.

ima li neko link ili izvor informacija ?
ne vjerujes marijanu :oops:
jeza u ledja

#106 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by jeza u ledja »

Nego, ko onda prekosutra uzima?
Ovo u srijedu je najbolja "prijateljska" koju mogu imati pred teske utakmice baraza. No i bez obzira na to sto nema rezultatski prevelik znacaj, ipak bi ih bilo lijepo uzeti.

Ja previdjam nasu pobjedu 2-1. :-D
mostarac

#107 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by mostarac »

rado_vidjen wrote:
komeba wrote: da protiv Spanije neko iz prvog sastava dobije crveni,ili cak da se povrijedi.
Ma daaaaaj :roll:

Najbolje da ne igraju i ne treniraju ni u svojim klubovima

Samo Spahica odmorit, jer je lud frajer

Spahic je koliko znam u ovim kvalifikacijama dobio samo jedan karton. Istina nisam ni ja mogao vjerovati kad sam vidio, al tako je :D
klixober

#108 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by klixober »

U prosloj utakmici protiv Spanije su tri nasa igraca dobila zuti karton.
Spanija nije Armenija da se nasi igraci mogu cuvati od zutih,a istovremeno imati povoljan rezultat.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#109 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by -LIBERO- »

Vidi snijega,razvaljuje...sto vjerovatno manje spancima odgovara :D
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#110 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by A1fa »

udrch wrote:Da ne bi ovdje bilo sikirancije bezveze, KARTONI SE NE PRENOSE U BARAŽ..ovo pravilo je već primjenjeno u baražu u prošlim kvalifikacijama koje su igrane..
100% sam siguran..
A sto bi onda Spahic trazio da namjerno dobije zuti da pauzira protiv Spanije??? Kartoni se nazalost prenose, po meni je suludo stavljati barem Spahica, ali i Misimovica i time riskirati da bez njih igramo prvu utakmicu u Barazu. Zamislite samo sastav bez njih dvojice...ko bi se onda nadao pozitivnom rezultatu u barazu???
elSaik

#111 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by elSaik »

Možda zato što ni on ne zna da se ne prenose?
mostarac

#112 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by mostarac »

A1fa wrote:
udrch wrote:Da ne bi ovdje bilo sikirancije bezveze, KARTONI SE NE PRENOSE U BARAŽ..ovo pravilo je već primjenjeno u baražu u prošlim kvalifikacijama koje su igrane..
100% sam siguran..
A sto bi onda Spahic trazio da namjerno dobije zuti da pauzira protiv Spanije??? Kartoni se nazalost prenose, po meni je suludo stavljati barem Spahica, ali i Misimovica i time riskirati da bez njih igramo prvu utakmicu u Barazu. Zamislite samo sastav bez njih dvojice...ko bi se onda nadao pozitivnom rezultatu u barazu???
a vidi hajdemo realno, zaradice taj karton kad tad i morat ce pauzirat. Bitno je stanje duha u ekipi. Grci su sa skalamerijom od ekipe dosli na vrh evrope. Sve je to do timskog duha. Moracemo nauciti da igramo i bez Spahica i bez Misketa i bez bilo koga. Jest da je tesko, al cemo morati i to nauciti. Miske je mozak nase ekipe i bez njega bi bilo najteze, a on ako se cuva tesko moze dobiti karton, jer ne igra takvu poziciju, mada Pjanic moze Misketa zamjeniti adekvatno.
Joj da nam je samo jos malo pojacat odbranu i ni kartoni ne bi bili problem :D
Al sve ekipe imaju taj problem zato ne treba oko svega dizati toliku paniku. Jer kako nama bude falilo vaznih igraca, falice to i drugima ne brinite.
klixober

#113 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by klixober »

mostarac wrote:
A1fa wrote:
100% sam siguran..
a vidi hajdemo realno, zaradice taj karton kad tad i morat ce pauzirat. Bitno je stanje duha u ekipi. Grci su sa skalamerijom od ekipe dosli na vrh evrope. Sve je to do timskog duha. Moracemo nauciti da igramo i bez Spahica i bez Misketa i bez bilo koga. Jest da je tesko, al cemo morati i to nauciti. Miske je mozak nase ekipe i bez njega bi bilo najteze, a on ako se cuva tesko moze dobiti karton, jer ne igra takvu poziciju, mada Pjanic moze Misketa zamjeniti adekvatno.
Joj da nam je samo jos malo pojacat odbranu i ni kartoni ne bi bili problem :D
Al sve ekipe imaju taj problem zato ne treba oko svega dizati toliku paniku. Jer kako nama bude falilo vaznih igraca, falice to i drugima ne brinite.
Mislim da je krajnje neadekvatan trenutak da pocinjemo uciti igrati bez Misketa i Spahica :D ...istorijski je trenutak,baraz,mogucnost plasmana na svjetsko prvenstvo..i sad se trebamo poceti za*ebavati,iz nekog fazona da se nadigravamo sa Spanijom i riskiramo neigranje glavnih igraca u barazu..nisam ZA :)
mostarac

#114 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by mostarac »

Bolje da ti fale u barazu u jednoj tekmi, nego da ti nedostaju eventualno protiv Engleske u prvom kolu SP :D

Bi li volio imati Spahica protiv Engleske ili protiv Portugala :D

Jbg znam svima nama je san da prodjemo taj baraz, al treba misliti i dalje, jer kartoni se nece prenositi ja mislim na SP, ali ce se prenositi pauziranje utakmica. Znaci ko zaradi drugi zuti pauzirace tu jednu tekmu, a ostali ce krenuti sa nula kartona.
Kad tad cemo istrcati na teren bez Misketa ili Spahica, al jbg. Po meni je najveca greska bila sto ti kartoni nisu cisceni u Estoniji, tj. dobijani protiv Turaka. Bar je Spahic mogao imajuci u vidu strasno "ubojit" estonski napad, al kao sto sam vec rekao Ciro je isao na ziher i ja ga tu ne mogu kriviti, ali bi po meni bilo najlogicnije da smo u Estoniji odmorili kartonirane i vazne igrace. To jedino ne vazi sa Misketa koji je dobio karton protiv Turske i to mu je bio prvi.
klixober

#115 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by klixober »

Ma mene je samo strah polufinala protiv Argentine,da tu sacuvamo igrace :D
arzuhal

#116 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by arzuhal »

Medunjanin i Papac, i boli nas žuti..al' et...
ragib

#117 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by ragib »

komeba wrote:Ma mene je samo strah polufinala protiv Argentine,da tu sacuvamo igrace :D
ma kakava argentina mozda i ne ode na SP
kreco hakija

#118 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by kreco hakija »

kakvo će bit vrijeme u srijedu?
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#119 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Admir_1984 »

Kakva je ovo sutra cirkusantska utakmica protiv nekakve selekcije novinara, samo 26 sati prije utakmice sa Spanijom :-) :-)

Za ove novinare lafo trebaju igrati Dzekin stari, Pjanicev stari i Rahimicev stari :D :D Cirin sin, a od selekcije novinara se oprasta Sinan Sinanovic :D i jos neki iz avaza :-D :-D

Ja stvarno imam osjecaj da se komplet savez sprda sa nashim igracima pa zakazuju ovakve gluposti
Globus

#120 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Globus »

B i H-Španjolska 20:00 3.10 3.10 2.00

Ovakav koef protiv evropskih prvaka je vise nego odlican :D jebat cu ih ne pobjedel :lol: :lol: :lol: :lol:
gigant!

#121 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by gigant! »

Globus wrote:B i H-Španjolska 20:00 3.10 3.10 2.00

Ovakav koef protiv evropskih prvaka je vise nego odlican :D jebat cu ih ne pobjedel :lol: :lol: :lol: :lol:
hos i ti cenera ulozit :mrgreen:
sam84

#122 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by sam84 »

sam84

#123 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by sam84 »

Yellow cards:
Any player receiving a single yellow card during each of two group stage matches, or each of two knockout stage matches must serve a one match suspension for the next game. A single yellow card does not carry over from the group stage to the knockout stages. Should the player pick up his second yellow during the team's final group match he will miss the Round of 16 if his team qualified for it. However, suspensions due to yellow cards do not carry beyond the World Cup finals.

http://en.allexperts.com/q/Professional ... ules-1.htm
Sounder

#124 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Sounder »

sam84 wrote:Yellow cards:
Any player receiving a single yellow card during each of two group stage matches, or each of two knockout stage matches must serve a one match suspension for the next game. A single yellow card does not carry over from the group stage to the knockout stages. Should the player pick up his second yellow during the team's final group match he will miss the Round of 16 if his team qualified for it. However, suspensions due to yellow cards do not carry beyond the World Cup finals.

http://en.allexperts.com/q/Professional ... ules-1.htm
super to je kada stignemo na SP, ali sta prije SP, to jest u barazu?
klixober

#125 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by klixober »

Znaci ne prenose se kartoni u baraz...e super,idemo razvaliit Spance :bih:
Post Reply