HAOS NA SKENDERIJI!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
magnifico

Post by magnifico »

winetou wrote:Eh ovdje kod mene proljetos jedan ubio dječaka sjekirom u metrou, onako iz čista mira, nije bio džeparoš. Zato ja sjedim u prevoznim sredstvima tako da niko ne sjedi iza mene
:D
Preporučujem i vama :D
zato se ja i ne vozim javnim prevozom :D
Engram::X

Post by Engram::X »

Code: Select all

tramvaj je sumnjivo pastelne boje sto nedvojbeno ukazuje da je u vlasnistvu sda

za space-tramvaj-konzolom je bio reis a cuo se i tekbir uoci pucnja
reko` da vam dam materijala...

Image
Last edited by Engram::X on 02/11/2004 00:21, edited 1 time in total.
Edin H.

Post by Edin H. »

Daj moderatori banujte onog Frupija i skinite njegove poruke! Forum ne bi trebao biti za lijecenje frustracija neizivljenih idiota! :x
frupi

Post by frupi »

Jedini neizivljeni idiot si ti edine h. i tvoja mama i babuka koji su te ko zna u kojoj cergi i kada napravili.

Izrasla je jedna nova generacija Bosnjaka ciji je centar svijeta Bosna, a ne Saudijska Arabija i koji ne slave bitke na Uhudu, Bedru i Hunejnu kao svoje, vec pofalicku, vlasicku i tigar sloboda 95.

Ako ti se Bosna ne svidja popakuj svoje kofere i nazad za Tursku, Indiju, Saudiju ili barem Sandjak pa tamo provodi svoju silu. To je tamo tvoj svijet, kriminala, lazi, cergi, cadora, kuge i prljavstine, naroda niska roda i porijekla, odn. svega sto si ti i tebi slicni.

Bosnjaci su stari evropski narod, plemenite krvi i roda (1 bosnjacki seljak je nekad vrijedio vise no turski sultan i sva njegova cergaska rulja zajedno), narod koji posteno radi i stvara i koji ni po cemu ne pripada Orijentu i njegovoj prljavstini koja se danas prosula po Skenderiji.

I po Evropi razni Afrikanci, Orijetalci, Sipci i sl. ugrozavaju javni red i mir, a evo tako je i u Bosni.
Vi i takvi kao vi cete unistiti ovaj narod.
Prezire vas citav civilizirani svijet i svaki nacionalno svjesni Bosnjak.
Kad se vasa mjera grijeha i nepravde napuni i vas ce djavo koji vas je i stvorio odnijeti...

MRS U AZIJU, OVO JE EVROPA !
supersonic

Post by supersonic »

sta vam je ljudi? svaki dan nekog ubiju, a vi se ovdje prepirete oko jednog ubistva :? mozda sto se desio po danu i u centru grada. skontajte sta se tek desava navece :roll: . oni koji zive u sarajevu i koji izlaze mogu primjetiti neke stvari.
ovo nam je "dar" demokratizacije :x . ne znam sto, ali mi je bio drazi "mracni komunizam"(jebem ga ko upali svjetlo :D ) bar si mogao zaspati na istoj skenderiji i probuditi se u jednom komadu. sad ne smijes zaspati u kuci.
valjda ce nam biti bolje kad umremo. a dok smo zivi, nece sigurno. bar ne sa ovakvom politikom
Lace

Post by Lace »

jutros kad sam posla na posao vidjela sam tipa...sa sarafcigerom u ruci...i malo je reci kako sam se sjebala jer sam pomislila da cim predjem ispred njega da ce mi bubrezi stradat...jebote mene je pravo strah hodat sada gradom :(
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Lace wrote:jutros kad sam posla na posao vidjela sam tipa...sa sarafcigerom u ruci...i malo je reci kako sam se sjebala jer sam pomislila da cim predjem ispred njega da ce mi bubrezi stradat...jebote mene je pravo strah hodat sada gradom :(
Lace, jedini pravi savjet koji ti mogu dati jeste da uvijek u ruci imas onaj HANZAPLAST u spreju!

e zasto? pa suzavac je zakonom zabranjen, vecina krmaka ovog grada je imuna na PEPPER Spray, a hanzaplast u spreju izaziva iritaciju ociju skoro kao suzavac :D

u Mercatoru je 6 KM ....

ebi ga, ne smijes oruzje nositi, brani se ko svako zensko :D

ja sam ga nosila dok nisu nasli mrtvaca iza moje zgrade...od tada me niko i ne gleda...niti prolaze ispred moje zgrade...a ja pojma nemam sta se desavalo :D
Prenj

Post by Prenj »

Preneseno iz "Jutarnjih"
"Prema izjavi potraparola MUP-a, ubijeni Isa Karpuzi je službenicima MUP-a KS poznat kao osoba sklona vršenju krivičnih djela jer je višetruki povratnik, a ubica je već osuđivan za teška krivična djela, među kojima i za pokušaj ubistva na svirep način. Obojica su poznati kao provalnici i razbojnici, pa se pretpostavlja da se radi o međusobnom obračunu sa kriminalnom pozadinom, te da su ostali ranjeni bili slučajni prolaznici, što pokazuje i činjenica da su ranjeni u noge."
Poznati, povratnici, osudjivani, ..., zasto nisu onda bili u zatvoru?????
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Ono sto mene vise cudi jeste da narod jednostavno suti....

2002 godine su mene izbunarili u tramvaju...nakon sto sam nadigla prashinu da se sve treslo, niko se pocesao po dupetu nije...sve dok nisam opsovala...
okrenu se gospodja i kaze" Sram te bilo sto psujes"....
:lol: katastrofa
margareta

Post by margareta »

mIRCerka wrote:Ono sto mene vise cudi jeste da narod jednostavno suti....

2002 godine su mene izbunarili u tramvaju...nakon sto sam nadigla prashinu da se sve treslo, niko se pocesao po dupetu nije...sve dok nisam opsovala...
mIRCi ti si inteligentna i znash zashto narod shuti....................tj. shuti i muti samo ne zna da sam taj narod sebi muti....Onaj izlazi sa izjavom STOLJECA da su obojica *POVRATNICI* !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eeeeej.........molim te !!!! Povratnici NA SLOBODI !!!!!!!!

VLAST nam je ISTA mIRCi MAFIOZA !!!!!!!!!!!

BANDITI i ZDRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

ne znam do kada cemo pustiti da nas maltretiraju?
ja vise nista ignorisati necu..... samo me strah da ne osvanem u crnoj hronici... rece mi inspektor nakon cetvrte provale da sam ja postala neuracunljiva i nepouzdana kao svjedok...samim time mi je dao odbranu...
a komsiluk nista ne cuje i ne vidi...a cuju svaki put kad se vratim u 2 ujutro kuci...to se zna...

nije samo skenderija u haosu, cijeli ovaj grad je propao...

i onda me pitaju " a sto ne izlazis po ovim poznatim mjestima?"...
pa ljudi moji tamo sluze "kafa sa kasikarom" "Coca-Cola 9mm" itd itd....
privremeni

Post by privremeni »

margareta wrote:

mIRCi ti si inteligentna i znash zashto narod shuti....................tj. shuti i muti samo ne zna da sam taj narod sebi muti....Onaj izlazi sa izjavom STOLJECA da su obojica *POVRATNICI* !!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D
margareta

Post by margareta »

privremeni wrote:
margareta wrote:

:D :D
Sta je "mali zeleni" - da li LAZEM ?????

Mislish da se BOJIM tih GOVANA ??????

VLAST je u RUKAMA mafijE i TAJ fakat SVI znamo !

Sa nije TAKO ne bi bilo ono sto nam se deshava poslije RATA narod svakodnevno gine a PORTPAROL shupcina izadje i oglasi se ZA javnost da se radi o POVRATNICIMA !!!!!!

Na onoga ko ga je instalirao kao i na njega TREBA ispovracati SVO LJUDSKO smece koje nam "krasi" svakodnevnicu :x
stidljiv

Post by stidljiv »

NeKi_LiK wrote:U Sarajevu nema ni 2 ubistva na 100.000 stanovnika godišnje.

Samo što vam se sad desilo pod nosom, u vašem traJVanu pa se stislo govno u guzici. :oops:

Pa hajmo paljbu po SDA, SDP, komunistima, demokratiji, policiji ( nije za divno čudo niko pedere spomenuo kao krivce ) a što se u najdemokratskijim :roll: od svih demokratskih gradova :roll: diljem Eu i SADa desi 2 puta više ubistava i neuporedivo više silovanja nego u Sarajevu niko ne primjećuje.
Ti ocigledno ne zivis ovdje....a pricas ovakve gluposti....i ne znas da je prije neki dan na otoci bilo ispaljeno 13 metaka...da ne spominjem druge incidente...ovo sam spomenuo jer mi se desilo ispred nosa....
margareta

Post by margareta »

Otkud bljesnu ovaj ba sa traJVanom neki lik ? :x

Cuj ti njega !
On se usudjuje porediti Ameriku i BiH !? Taj nas zestoko sanka po traJVanima ko' zadnje 'ajvane ! Mrsh liku :( :oops:
Prenj

Post by Prenj »

Evo jos detalja (preneseno iz 'Oslobodjenja')
Nezvanicno doznajemo da je Karpuzi dobro poznat policiji po izvrsenju razlicitih krivicnih djela. U nedjelju ga je, navodno, policija pokusavala uhvatiti nakon prijava gradjana o dzepnim kradjama na autopijaci, a dan ranije je uhvacen sa ukradenim kreditnim karticama. Za Bektu opet postoje informacije da mu je zbog pokusaja ubistva, 1995. g., sudjeno, ali da je tokom postupka utvrdjeno da se radi o dusevno oboljeloj osobi, nakon cega je upucen na lijecenje.
Ocito ni jedan ni drugi nisu juce trebali biti na slobodi.

Ipak, ne treba puno kukati na vlast, svako dobije onakvu vlast kakvu zasluzuje, a 'mi' za ove glasamo zadnjih trinaest godina.
Zamislite, tek su trinaest godina na vlasti.
Kakvo ce Sarajevo tek biti 2020, za sljedecih trinaest godina?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

mIRCerka wrote:
Bobi wrote:Haj dobro nije sa motorkom...znali bi ko je :D .
jel to mislis na Komija?
:D:D:D
Truba

Post by Truba »

mIRCerka wrote:ne znam do kada cemo pustiti da nas maltretiraju?
ja vise nista ignorisati necu..... samo me strah da ne osvanem u crnoj hronici... rece mi inspektor nakon cetvrte provale da sam ja postala neuracunljiva i nepouzdana kao svjedok...samim time mi je dao odbranu...
a komsiluk nista ne cuje i ne vidi...a cuju svaki put kad se vratim u 2 ujutro kuci...to se zna...
ne da tebe komi :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

komi wrote:
mIRCerka wrote:ne znam do kada cemo pustiti da nas maltretiraju?
ne da tebe komi :D :D :D
ne da tebe mIRCi :D:D:D
Pravda30

Post by Pravda30 »

Prenj wrote:Evo jos detalja (preneseno iz 'Oslobodjenja')
Nezvanicno doznajemo da je Karpuzi dobro poznat policiji po izvrsenju razlicitih krivicnih djela. U nedjelju ga je, navodno, policija pokusavala uhvatiti nakon prijava gradjana o dzepnim kradjama na autopijaci, a dan ranije je uhvacen sa ukradenim kreditnim karticama. Za Bektu opet postoje informacije da mu je zbog pokusaja ubistva, 1995. g., sudjeno, ali da je tokom postupka utvrdjeno da se radi o dusevno oboljeloj osobi, nakon cega je upucen na lijecenje.
Ocito ni jedan ni drugi nisu juce trebali biti na slobodi.

Ipak, ne treba puno kukati na vlast, svako dobije onakvu vlast kakvu zasluzuje, a 'mi' za ove glasamo zadnjih trinaest godina.
Zamislite, tek su trinaest godina na vlasti.
Kakvo ce Sarajevo tek biti 2020, za sljedecih trinaest godina?

Koji si ti moron( ali ovo nije prvu oput da to pokazujes).
Pokusavas da politicki profitiras na ovakvim stvarima? Bijedno! Sam sebe diskreditujes.

Ubistava,krada, silovanja, samoubistava... je bilo ima ih i bit ce ih. Nista posebno.
Sto se tice ovih dripaca obadvojica su vec bili po zatvorima ONOLIKO KOLIKO JE TO ZAKONOM ODREDENO. Ovaj upucani je vec bio godinu dana u zatvoru. Ne mozes ti nekoga osuditi dozivotno ako to zakonom nije dozvoljeno. Sve zavisi od visine nedjlea.. Mozes ga osuditi samo onoliko koliko to i zakon propisuje.
privremeni

Post by privremeni »

Margi, nemoj se samo sekirati. Tako nam je kako nam je. Izgleda da se moramo tjesiti kako je tamo negdje jos i gore. Demokratska vecina je ustolicila svoje vrijednosti sic!, zakone i drzavu koja je ovakva kakva je.
A ovaj dogadaj je samo jos jedan detalj u Sarajevskoj stvarnosti, kakva nam je stvarnost dovoljno govori cinjenica da mnogi u Celi :shock: vide spasioca, onog koji bi za svoj racun trebao obaviti posao policije, suda i tuzilastva, a bogami i nasih ljekara. 8-) :lol:
Prenj

Post by Prenj »

Pravda30 wrote: Koji si ti moron( ali ovo nije prvu oput da to pokazujes).
Pokusavas da politicki profitiras na ovakvim stvarima? Bijedno! Sam sebe diskreditujes.

Ubistava,krada, silovanja, samoubistava... je bilo ima ih i bit ce ih. Nista posebno.
Sto se tice ovih dripaca obadvojica su vec bili po zatvorima ONOLIKO KOLIKO JE TO ZAKONOM ODREDENO. Ovaj upucani je vec bio godinu dana u zatvoru. Ne mozes ti nekoga osuditi dozivotno ako to zakonom nije dozvoljeno. Sve zavisi od visine nedjlea.. Mozes ga osuditi samo onoliko koliko to i zakon propisuje.
Celo je isto tako pusten na slobodu, jer je "zakon tako propisao" u tumacenju zastrasenih i korumpiranih sudija.
Truba

Post by Truba »

Prenj okani se ćoravog posla
:( :( :( :roll:
za svoje dobro
margareta

Post by margareta »

privremeni wrote:Margi, nemoj se samo sekirati. Tako nam je kako nam je. Izgleda da se moramo tjesiti kako je tamo negdje jos i gore. Demokratska vecina je ustolicila svoje vrijednosti sic!, zakone i drzavu koja je ovakva kakva je.
A ovaj dogadaj je samo jos jedan detalj u Sarajevskoj stvarnosti, kakva nam je stvarnost dovoljno govori cinjenica da mnogi u Celi :shock: vide spasioca, onog koji bi za svoj racun trebao obaviti posao policije, suda i tuzilastva, a bogami i nasih ljekara. 8-) :lol:
Nit se sekiram niti tjesim. Samo se razbjesnim na cinjenicno stanje :oops:

Ne pada mi na pamet da si bacam kamenje a ne pijesak u oci sa poredjenjem koliko kriminala ima u jednoj metropoli sa ovom jadnom jednom kasabom !
Nije "demokratsa" vecina kriva za svoje ustolicenje nego VELIKA vecina
utornjanog stada koji se ne oglasi, ne zableji ni na izborima !
Narodi kreiraju svoju vlast po "svojoj" mjeri i narod je glavni faktor za
odgovornost prema sebi i prema cijeloj sirokoj drustvenoj zajednici.
Trazili "SMO" :x (ja ne) :x gledamo. Sutnja je saucesnistvo....
Pravosudje i policija (znam ih osobno/licno) sto su gori to vishe napreduju. Cast rijetkim izuzecima.
Simpa si i ti se no sikiriki no OK ?
r_faruk

Post by r_faruk »

heh! sto bi rekli iz SKROZ-a, nikad hajra od Saraj'va grada, jaranica mi je bila u tom tramvaju, nisam procitao citavu temu al sam negdje procitao da je ubijeni bio dzeparos, jel?
Post Reply