jako si neuk izgleda.Hrvoje_Hrvatinic wrote:S obzirom da su sve stranke u BiH nacionalističke ( manje ili više) onda ispada da su su svi njeni stanovnici koji su ikada izišli na izbore - gori od životnja.Arc_Angel wrote:
svi vi koji glasate za opciju nacionalista, fasista, i podobnostva ispred pameti zapitajte se kakvi ste vi ljudi ustvari, ako ste uopste ljudi, zivotinje su pametnije od vas.
prvo ako podjemo od cinjenice da polovina ljudi i ne izlazi na izbore, a tu polovinu cine mladi ljudi 18-35, a zatim uzmemo u obzir da ovi sto izadju su vecina stariji ljudi, vjerni penzioneri koji su rodjeni jos za vremena onog rata, stari zadrti i nepsimeni cija je jedina zivotna filozofija "neka komsiji crkne krava" i kad sve te koji glasaju za nacionalisticke stranke saberemo iz sva tri tebi tako draga nacionlisticka tora ispada je takvih u ovoj zemlji nekih 35% maksimalno ili nesto malo vise od 1/3 trećine.
tako da moja recenica apsolutno neznaci da su svi ljudi u ovoj zemlji nacionalisticka goveda, ali da vas ima jedna trecina od ukupne populacije ima vas.
i da moj argument stoji koji sam vec napisao, a ujedno je i pitanje za svakog covjeka.
pa da ponovim
jer ocigledno je da ti licno nisi zahvalan svojim precima sto su ti ostavili ovakvo "sranje" u nasljedje. daj se zapitaj ako ja nisam zadovoljan ovim, da li ce suta moje dijete da bude????Ja bih samo po ko zna koji put pitao te ljude koji konstantno na vlast dovode ove nacionalite da li stvarno misle da ce im sutra kroz 50-100 godina njihova djeca i unucad stvarno biti zahvalna na tome???????????
na ovj nacin normalni ljudi razmisljaju, razmisljaju o svojoj buducnosti, o buducnosti svoje djece i unucadi, o svom potomstvu.