ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
fini dečko

#101 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by fini dečko »

StupskaBitanga wrote:
Neelix wrote:propaganda? jesul to nesto krivo rekli? netacno, mozda?

zbog takvih kao ti nam i jest ovako.
pročitaj post Lud i ponosan sve će ti kazati

Moja majka je iz čistog patriotizma kupila mojoj sestri BIRA frižider jer znamo da to nije iz PRC već iz Bišća i nažalost taj frižider je završio na smeću nakon završetka garancije

i da maksuz ću ići u "strane" lance a komentar zbog takvih kao ti nam i jest ovako bih rekao za sve one koji podržavaju kvazi biznismene tj seljake
To je slučajnost. Kada kupiš bilo gdje u Jugoistočnoj Europi frižider marke Zanussi, Electrolux, kada kupiš Hundayi u Mađarskoj ili Sideme frižider u Francuskoj, moraš znati jednu informaciju, a to je da su svi oni proizvedeni u Bihaću. ovo samo da ti kažem kada jedne svjetski priznate korporacije, koji drže do kvalitete, vjeruju u kvalitet Bihačke fabrike vjerujem im i ja. Jedno je sigurno, a to je da su Bira frižideri iste kvalitete, kao i Elektroluks ili Zanussi. A o Robotu ne bih komentarisao mnogo. Imaju i prednosti i nedostataka. Njima je ciljano tržiše stanovništvo sa nižim standardom, koji želi da dobije električni uređaj za nisku cijenu. I to je njihova konkurentska prednost. A znate svi da kvalitet i niska cijena teško idu skupa. A koliko je Robot uspješan ili ne, pokazat će kraj recesij. A svi koji bi da se zaposle, a da ništa ne rade i da primaju plate, o tome bi se dalo... Mislim svi bi da kao rade, a da cooliraju, nemože buraz, zasuči rukave i radi. A nije sve, nije najveći dio do gazde, nego do šefova objekata.
VenomSa

#102 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by VenomSa »

@in33sa
I meni se isto desilo na Koncaru, doduse nikad to nisam popravio :lol:

Sto se toga tice, nije Robot kriv sto Koncar ugradjuje nekvalitetne dijelove. Tvoj slucaj me ne iznenadjuje, pogotovo nakon Imamex iskustva u kojem sam otkrio da garancija pokriva samo software :lol:
fini dečko

#103 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by fini dečko »

"byNelle"]
hakazvaka wrote:
byNelle wrote:
Lud i ponosan wrote:Interesantno je kako ti papci sa srednjom skolom, koji su inace dosli iz gumenih cizama u grad i obogatili se preko noci, imaju isti princip rada. Evo recimo HS-HKB i njihov vlasnik koji ne zna sastaviti prosto-prosirenu recenicu, jednako tretira radnike koji se za njega ubijaju od posla, jednako tretira krajnjeg korisnika i jednako mu je samo profit u prvom planu. Fascinantno je kako je ta seljacka skola stetna za biznis uopste. To ti je kad se mjesto krava i krompira prodaje tehnika, ili se pruzaju telekomunikacione usluge :D :D
Predlazem da odes do mobilmedije ili recimo it computersa :)))
ili mozda robota :D :D
Hehehe da, ili robota svejedno :) doduse do robota jos i mozes otici ;)[/quote]
I moči ćeš još duuuugo godina. Jer poslije recesij Robot će izaći jači, nego što je bio, kada je recesija počela. To samo pokazuje da ova kompanija i nije loša, kao što bi neki na forumu voljeli da je prikažu. :bih:
statix

#104 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by statix »

fini dečko wrote:
StupskaBitanga wrote:
Neelix wrote:propaganda? jesul to nesto krivo rekli? netacno, mozda?

zbog takvih kao ti nam i jest ovako.
pročitaj post Lud i ponosan sve će ti kazati

Moja majka je iz čistog patriotizma kupila mojoj sestri BIRA frižider jer znamo da to nije iz PRC već iz Bišća i nažalost taj frižider je završio na smeću nakon završetka garancije

i da maksuz ću ići u "strane" lance a komentar zbog takvih kao ti nam i jest ovako bih rekao za sve one koji podržavaju kvazi biznismene tj seljake
To je slučajnost. Kada kupiš bilo gdje u Jugoistočnoj Europi frižider marke Zanussi, Electrolux, kada kupiš Hundayi u Mađarskoj ili Sideme frižider u Francuskoj, moraš znati jednu informaciju, a to je da su svi oni proizvedeni u Bihaću. ovo samo da ti kažem kada jedne svjetski priznate korporacije, koji drže do kvalitete, vjeruju u kvalitet Bihačke fabrike vjerujem im i ja. Jedno je sigurno, a to je da su Bira frižideri iste kvalitete, kao i Elektroluks ili Zanussi. A o Robotu ne bih komentarisao mnogo. Imaju i prednosti i nedostataka. Njima je ciljano tržiše stanovništvo sa nižim standardom, koji želi da dobije električni uređaj za nisku cijenu. I to je njihova konkurentska prednost. A znate svi da kvalitet i niska cijena teško idu skupa. A koliko je Robot uspješan ili ne, pokazat će kraj recesij. A svi koji bi da se zaposle, a da ništa ne rade i da primaju plate, o tome bi se dalo... Mislim svi bi da kao rade, a da cooliraju, nemože buraz, zasuči rukave i radi. A nije sve, nije najveći dio do gazde, nego do šefova objekata.
Kakav gazda, takvi sefovi :lol: :-D

Covjek je toliko glup da je od straha konkurencije napravio 500 m od svog centra jos jedan i ukopao se. Eno propada onaj u Hrasnom.
neshto

#105 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by neshto »

slučajno sam poslom vezan za više tržnih centara i jedino šta mogu tvrditi je da je robot trenutno među najjačim ako ček ne i najjači centar u većini kantona, jedino ga bingo uzima u tuzli. što se tiče "robovlasništva" pouzdano znam da je ista situacija i u merkatoru, čak su prije 2 godine radnici imali veće plate u robotu, kako je sada ne znam.
robot je centar prilagođen BH standardima, BH platežnoj moći a na kraju i mentalitetu i zato uspijeva i odovlijeva recesiji i stalnim napadima konkurencije. naravno, milion nedostaka ali zar to nema svako?
da je tema umjesto robota "kaufhof" a umjesto bire "sony" opet bi se našli ljudi koji će po njima pljuvati, argumentovano ili iz interesa.

simpatije prema robotu čisto jer je domaća firma, isto kao prema milkosovom kefiru zbog kojeg sam znao povratiti al je ipak najbolji
hakazvaka

#106 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by hakazvaka »

neshto wrote:slučajno sam poslom vezan za više tržnih centara i jedino šta mogu tvrditi je da je robot trenutno među najjačim ako ček ne i najjači centar u većini kantona, jedino ga bingo uzima u tuzli. što se tiče "robovlasništva" pouzdano znam da je ista situacija i u merkatoru, čak su prije 2 godine radnici imali veće plate u robotu, kako je sada ne znam.
robot je centar prilagođen BH standardima, BH platežnoj moći a na kraju i mentalitetu i zato uspijeva i odovlijeva recesiji i stalnim napadima konkurencije. naravno, milion nedostaka ali zar to nema svako?
da je tema umjesto robota "kaufhof" a umjesto bire "sony" opet bi se našli ljudi koji će po njima pljuvati, argumentovano ili iz interesa.

simpatije prema robotu čisto jer je domaća firma, isto kao prema milkosovom kefiru zbog kojeg sam znao povratiti al je ipak najbolji
sve dok tako budemo razmisljali, bolje nam biti nece
neshto

#107 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by neshto »

hakazvaka wrote:
neshto wrote:slučajno sam poslom vezan za više tržnih centara i jedino šta mogu tvrditi je da je robot trenutno među najjačim ako ček ne i najjači centar u većini kantona, jedino ga bingo uzima u tuzli. što se tiče "robovlasništva" pouzdano znam da je ista situacija i u merkatoru, čak su prije 2 godine radnici imali veće plate u robotu, kako je sada ne znam.

u pravu si, *ebo domaće hajmo svi u merkator i hajmo svi piti alpsko mlijeko i sigurno će nam biti bolje
illuminated

#108 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by illuminated »

hakazvaka wrote:

ma bice to ok. Merkator ce da nas spasi. Sa Bosanskom kosaricom...

U njoj su Klasove puslice, lokumi, i Tesanjska mineralna voda. :D :lol:
Nista slano :D
karanana

#109 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by karanana »

a kao u robotu ne drze alpsko mlijeko? kao da je u robotu sve 100% bosansko? sta vam je ba ljudi. sve je made in PRC. merkator barem ima nesto domaceg voca i povrca dok robot i krompir dovozi iz vana od ostataka neiskoristene stocne hrane.

recite mi jedan domaci artikal koji robot ima a merkator nema. biru ne racunam.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#110 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by KatarinaKosaca »

Robot je jedino prilagodjen beiha tržištu povodom prevare. Kinesko smeće, niske cijene i jake propagande traje do kuće ili do automobila. Prema tome, slažem se prilagođen je seljačkom mentalitetu prevare i jeftinoće. Što se tiče domaće firme, smijeh mi izaziva tvoja konstatacije. Privatizirana je tvornica Bira u Bihaću. Kako je privatizirana tako je prestala da proizvodi perilice i hladnjake, nego samo sklapa koneske dijelove, a tvornica u Kini pod tom robnom markom štanca sitne kućanske aparate.
O načinu sticanja bogatstva Tihićevog i Lagumdžijinog intimusa, predratnog vozača kamiona, njegovog ratnog angažmana u luci Ploče, sad ne bih, jer mi je jako odvratno.
neshto

#111 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by neshto »

karanana wrote:a kao u robotu ne drze alpsko mlijeko? kao da je u robotu sve 100% bosansko? sta vam je ba ljudi. sve je made in PRC. merkator barem ima nesto domaceg voca i povrca dok robot i krompir dovozi iz vana od ostataka neiskoristene stocne hrane.

recite mi jedan domaci artikal koji robot ima a merkator nema. biru ne racunam.
nisam toliko upućen u rad tako da ti ne mogu izdvojiti ni jedan ali je važnija činjenica da dobit ide u sloveniju.
milkosu je svejedno da li ga je prodao robot ili merkator a ni to nije dobro
KatarinaKosaca

#112 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by KatarinaKosaca »

[quote="neshto]

nisam toliko upućen u rad tako da ti ne mogu izdvojiti ni jedan ali je važnija činjenica da dobit ide u sloveniju.milkosu je svejedno da li ga je prodao robot ili merkator a ni to nije dobro[/quote]

Koja je razlika da li "dobit" ide u Sloveniju ili Kinu?

I to u slučaju robota na bazi

Prevare BIH građana (loš kvalitet, otežana reklamacija i servis)
Eksploatacije BIH građana (uposlenika)
Gradnje vile Reisu i bliskih veza sa pozicijom i opozicijom (čitaj korupcije)
fini dečko

#113 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by fini dečko »

KatarinaKosaca wrote:

Robot je jedino prilagodjen beiha tržištu povodom prevare. Kinesko smeće, niske cijene i jake propagande traje do kuće ili do automobila. Prema tome, slažem se prilagođen je seljačkom mentalitetu prevare i jeftinoće. Što se tiče domaće firme, smijeh mi izaziva tvoja konstatacije. Privatizirana je tvornica Bira u Bihaću. Kako je privatizirana tako je prestala da proizvodi perilice i hladnjake, nego samo sklapa koneske dijelove, a tvornica u Kini pod tom robnom markom štanca sitne kućanske aparate.
O načinu sticanja bogatstva Tihićevog i Lagumdžijinog intimusa, predratnog vozača kamiona, njegovog ratnog angažmana u luci Ploče, sad ne bih, jer mi je jako odvratno.
Lutko moja sve ti je Kinesko smeće. Rasklopi Sony mobilni uređaj i vidiš made in PRC. Razlog, pa tamo su mjesečne plate bile do unazad 3 godine 50,00 USD. Ako nećeš Biru imaš i u Robotu Samsung, Sony, Electrolux..., pa bujrum. A kada neko spomenu izrabljivanje radnika (bilo u trgovini, bilo komercijali) već kada se kroz cijelu ovu temu provlači paralela Robot/Merkator, imam prijateljice koje rade u obje firme, plate iste, nivo izrabljivanje, pa čak i gori u Merkatoru (po dvije godine ljude prijavljuju i odjavljuju svaki mjesec). Tako da je to sve u pet deka. Razlika je u tome da Robotov svaki uspjeh (otvaranje novog objekta) je puno veći nego kada Merkator tu uradi, jer je njima lakše imaju majčicu u Sloveniji i ogroman kapital. Jer je Merkator državni projekat Slovenije, kao što je Konzum Hrvatske, a Delta Srbije, kako bi ulaskom na tržišta van matice mogli forsirati svoju robu (što je po meni ispravan potez tih država). BiH na žalost to nema, ne kažem da to treba biti Robot, može i Bingo ili Drvopromet ili šta znam ko... Malo odoh od teme, ali samo pravim paralelu, a poznavajuči nas, nama ni to ne bi valjalo, jer bi odamah pričali o talovima, ovo ono...
hakazvaka

#114 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by hakazvaka »

neshto wrote:
hakazvaka wrote:

u pravu si, *ebo domaće hajmo svi u merkator i hajmo svi piti alpsko mlijeko i sigurno će nam biti bolje
NE! to nije ono sto sam zelio reci.

hocu da kazem, ako podrzavate "losu" proizvodnju u BiH, kako ocekujete da neko kupuje nesto nase ako to ne valja a proizvodjaci nemaju namjeru da poboljsavaju proizvod jer, nasi smo ?
duboka_misao

#115 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by duboka_misao »

ja predlazem da se ukine domaca proizvodnja i da se sudski goni onaj ko pokusa je pokrene.... ispocetka...onda prelazimo na streljanje
fini dečko

#116 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by fini dečko »

duboka_misao wrote:ja predlazem da se ukine domaca proizvodnja i da se sudski goni onaj ko pokusa je pokrene.... ispocetka...onda prelazimo na streljanje
Pa, hm iznenadilo bi te koliko bi se ljudi složilo sa ovim :sad:
*mima*

#117 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by *mima* »

Odkad je Robot domaca firma?
KatarinaKosaca

#118 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by KatarinaKosaca »

fini dečko wrote:Lutko moja sve ti je Kinesko smeće. Rasklopi Sony mobilni uređaj i vidiš made in PRC. Razlog, pa tamo su mjesečne plate bile do unazad 3 godine 50,00 USD. Ako nećeš Biru imaš i u Robotu Samsung, Sony, Electrolux..., pa bujrum. A kada neko spomenu izrabljivanje radnika (bilo u trgovini, bilo komercijali) već kada se kroz cijelu ovu temu provlači paralela Robot/Merkator, imam prijateljice koje rade u obje firme, plate iste, nivo izrabljivanje, pa čak i gori u Merkatoru (po dvije godine ljude prijavljuju i odjavljuju svaki mjesec). Tako da je to sve u pet deka. Razlika je u tome da Robotov svaki uspjeh (otvaranje novog objekta) je puno veći nego kada Merkator tu uradi, jer je njima lakše imaju majčicu u Sloveniji i ogroman kapital. Jer je Merkator državni projekat Slovenije, kao što je Konzum Hrvatske, a Delta Srbije, kako bi ulaskom na tržišta van matice mogli forsirati svoju robu (što je po meni ispravan potez tih država). BiH na žalost to nema, ne kažem da to treba biti Robot, može i Bingo ili Drvopromet ili šta znam ko... Malo odoh od teme, ali samo pravim paralelu, a poznavajuči nas, nama ni to ne bi valjalo, jer bi odamah pričali o talovima, ovo ono...
1. O kojoj domaćoj proizvodnji pričamo kad je u pitanju Robot?

2. I kinesko smeće ima i treba da ima reklamacijsku pogodnost. Hajde, lutko ti nešto reklamiraj u Robotu. Nekoliko dana ćeš morati ići do servisa u Reljevu i tamo te isto toliko dana vraćaju i na kraju ništa ne uradiš

3. Ako je i u Merkatoru izrabljivanje uposlenika, to znači da je to u redu i kad me već izrabljuje nek me izrabljuje moj čoek. :-)

4. Prilikom akcija radne inspekcije u kantonu, Robot redovno ima najviše neprijavljenih radnika. Ko mi onda govori o domaćem i skoro pa patriotizmu?
byNelle

#119 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by byNelle »

KatarinaKosaca wrote:
fini dečko wrote:Lutko moja sve ti je Kinesko smeće. Rasklopi Sony mobilni uređaj i vidiš made in PRC. Razlog, pa tamo su mjesečne plate bile do unazad 3 godine 50,00 USD. Ako nećeš Biru imaš i u Robotu Samsung, Sony, Electrolux..., pa bujrum. A kada neko spomenu izrabljivanje radnika (bilo u trgovini, bilo komercijali) već kada se kroz cijelu ovu temu provlači paralela Robot/Merkator, imam prijateljice koje rade u obje firme, plate iste, nivo izrabljivanje, pa čak i gori u Merkatoru (po dvije godine ljude prijavljuju i odjavljuju svaki mjesec). Tako da je to sve u pet deka. Razlika je u tome da Robotov svaki uspjeh (otvaranje novog objekta) je puno veći nego kada Merkator tu uradi, jer je njima lakše imaju majčicu u Sloveniji i ogroman kapital. Jer je Merkator državni projekat Slovenije, kao što je Konzum Hrvatske, a Delta Srbije, kako bi ulaskom na tržišta van matice mogli forsirati svoju robu (što je po meni ispravan potez tih država). BiH na žalost to nema, ne kažem da to treba biti Robot, može i Bingo ili Drvopromet ili šta znam ko... Malo odoh od teme, ali samo pravim paralelu, a poznavajuči nas, nama ni to ne bi valjalo, jer bi odamah pričali o talovima, ovo ono...
1. O kojoj domaćoj proizvodnji pričamo kad je u pitanju Robot?

2. I kinesko smeće ima i treba da ima reklamacijsku pogodnost. Hajde, lutko ti nešto reklamiraj u Robotu. Nekoliko dana ćeš morati ići do servisa u Reljevu i tamo te isto toliko dana vraćaju i na kraju ništa ne uradiš

3. Ako je i u Merkatoru izrabljivanje uposlenika, to znači da je to u redu i kad me već izrabljuje nek me izrabljuje moj čoek. :-)

4. Prilikom akcija radne inspekcije u kantonu, Robot redovno ima najviše neprijavljenih radnika. Ko mi onda govori o domaćem i skoro pa patriotizmu?

Pokusaj otici u Bihac , Ul. Jablanska BB , pa obići pogone fabrike u kojoj radi 400 uglavnom mladih ljudi u 2 smijene , i nesto proizvode vjerovala ili ne.
http://www.bira.com.ba/
illuminated

#120 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by illuminated »

ocekivano, tema je zapala corsokak, jer su se javili oni koji kazu "JES´ najgori je" i oni koji kazu "NIJE, ima gorih",
a radi se o potpuno subjektivnoj stvari.
Sad se preslo na temu kupujmo domace...
Da bi se nesto ocijenilo treba imati kriterij. Nekome je to Kvalitet garancije, nekome je to kvalitet voca i povrca, nekome je to cistoca,
nekome je to cijena. Evo moj pokusaj formiranja sveobuhvatnog indexa kvaliteta soping centra.

Index Billy_The_Puppet za ocjenu soping centra.
(ako za neki faktor ne stoje procenti , on ucestvuje sa cca 4% u konacnoj ocjeni).

Naziv faktora, Ucesce u indexu %

1. Ponuda domacih proizvoda 10%
2. Cijena potrosacke korpe. 10%
3. Prisustvo proizvoda sa isteklim rokom trajanja
4. Ponasanje personala, usluznost.
4.1 Personal, strucnost.
5. Cistoca
6. Parking mogucnosti ukljucujuci placanje i obezbjedjenje
7. Lokacija, dostupnost
8. Dostupnost centra za domace proizvodjace ( Uzimaju li reket? i koliko?)
9. Dodatni sadrzaji: Caffe, Slasticarna
10. Dodatni Sadrzaji: Restoran ukljucujuci ponudu i cijene
11. Dodatni sadrzaji: butici.
12. Dodatni sadrzaji: prostor za djecu, sa igrackama.
13. Prisustvo domacih trgovina u Soping centru (procentualno)
//// Ponuda
14. Ponuda tehnickih artikala
15. Kvalitet garancije za tehnicke artikle
16. Cijene tehnickih artikala
17. Ponuda voca i povrca, ukljucujuci kvalitet i cijenu
18. Ponuda mlijecnih i mesnih proizvoda
19. Ponuda slatkisa i cokolada
20. Ponuda sokova i ostalih napitaka.
21. Programi vjernosti
22. Popusti za penzionere...
23. redovne akcije
24. "Fair Company"? Postupanje prema radnicima, uplate doprinosa. 5%

to se moze jos beskonacno prosiriti. tesko je porediti recimo merkator i robot jer je robot vise orjentisan ka tehnici.
Na primjer u Mekatoru ima dvije vrste sijalica, dok u robotu ima 10, 20 vrsta plafonjera itd (sve kinesko i tursko..ali to nije tema).
zato bi trebalo formirati posebne kriterije za potrosacku korpu i za tehnicku robu..

Tek ovako nesto bi vodilo prema realnim ocjenama...

Osjecajte se slobodnim da dodate ono sto je vazno u index, ako sam nesto zaboravio, i da formirate procente ucesca (tj tezinske faktore), i onda cemo da dajemo ocjene...
statix

#121 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by statix »

sve dok tako budemo razmisljali, bolje nam biti nece[/quote]

u pravu si, *ebo domaće hajmo svi u merkator i hajmo svi piti alpsko mlijeko i sigurno će nam biti bolje[/quote]
NE! to nije ono sto sam zelio reci.

hocu da kazem, ako podrzavate "losu" proizvodnju u BiH, kako ocekujete da neko kupuje nesto nase ako to ne valja a proizvodjaci nemaju namjeru da poboljsavaju proizvod jer, nasi smo ?[/quote][/quote]

Problem je sto mi imamo predrasude da sve sto je bosansko-hercegovacko ne valja i nije kvalitetno.
Objasni ti meni po cemu je bolja Jana od Kiseljaka? Dukatovo mlijeko od Milkosovo, ili namaz od naseg kajmaka? Kefir ne znaju ni napraviti, samo neke ligh namaze i sranja, koje gospodice svako jutro kupuju kada krenu na posao, jer su opterecene, zahvaljujuci medijima koji im namecu, da je to glavni problem u zivotu. Ja licno vise volim nasu pavlaku ili kajmak, a da ne govorim o mladom siru.
Jednostavno mislimo, posto nam je drzava u qrtzu, da je i sve sto se proizvede isto. E pa ne mozemo ni izvoziti kada sami mislimo da nam proizvod ne valja.

Ovog ljeta sjedim u konobi u Hrvatskoj i narucim paski sir da mezim uz vino, kad mi je donio konobar sir, vidim livanjski sir. :lol: :lol: Kasnije mi je i priznao, jer znam gazdu, ali glupim cesima prodaje kao nesto domace, hrvatsko... :-)
Last edited by statix on 08/09/2009 11:38, edited 1 time in total.
byNelle

#122 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by byNelle »

Ako je tema otisla u ovom pravcu , posteno bi bilo da pokretac teme promjeni i ime iste u neko prikladnije.
fini dečko

#123 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by fini dečko »

mima wrote:Odkad je Robot domaca firma?
Od onda kada je promjenila ime od Salamder shop u Robot Commerce d.o.o, pa ond Robot General Trading d.o.o.. Uvjek isti vlasnik ;-)
*mima*

#124 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by *mima* »

fini dečko wrote:
Od onda kada je promjenila ime od Salamder shop u Robot Commerce d.o.o, pa ond Robot General Trading d.o.o.. Uvjek isti vlasnik ;-)

A ko je taj isti vlasnik?
potpuni stranac

#125 Re: ROBOT najgori trzni centar u Sarajevu

Post by potpuni stranac »

mima wrote:
fini dečko wrote:

A ko je taj isti vlasnik?
čiko neki, selver se zove.
Post Reply