MmeDeLafayette wrote: dapache da je tebi namijenjeno![]()
nego deder tih koshpica malo 'amo i da slusamo sto ce se dalje zbiti

Izvol'te i jedna markica, molicu lijepo.
MmeDeLafayette wrote: dapache da je tebi namijenjeno![]()
nego deder tih koshpica malo 'amo i da slusamo sto ce se dalje zbiti

Nemam u fisheku, oprostite.Panthera wrote:dva fiseka molimburek_in_space wrote:Kikiriki, koshpice....

Shta ti je sreca u nesreci..obrushi se staklo na BiBiJu ,a ja zaradim i josh dobijemMmeDeLafayette wrote:evo ti markica za koshpe, ina lijepe oci
kjamet profiterburek_in_space wrote:Shta ti je sreca u nesreci..obrushi se staklo na BiBiJu ,a ja zaradim i josh dobijemMmeDeLafayette wrote:evo ti markica za koshpe, ina lijepe oci
.
![]()

ako ti nemas smisla za humor nije moja krivicaduboka_misao wrote:[/quote ]A sta ako ti nemas talenta da nekog nasmijes, a prokleto mnogo se trudis?
ispravilafixer wrote:compos, stavi mapu onog sprata gdje je Caffe
Ja se i ne trudim na ovoj temi biti smijesan. Dok se, pak, ti trudisfixer wrote:ako ti nemas smisla za humor nije moja krivicaduboka_misao wrote:[/quote ]A sta ako ti nemas talenta da nekog nasmijes, a prokleto mnogo se trudis?krivi okolinu genetiku itd...
Halabuka - izgleda da im je žao što neko nije ozbiljnije stradao pa da se može ova tema protegnuti na nekih 50 stranica bljuvotina na račun BBI Centra. Ovo je, izgleda, vijest samo što se u njemu desila.idealnaM wrote:ne znam cemu halabuka ....
znamo se ? Ne? NE? NE? znaci vidovit si? pa sto nam ne rece sta ce biti sa BBIduboka_misao wrote:Ja se i ne trudim na ovoj temi biti smijesan. Dok se, pak, ti trudisfixer wrote:ako ti nemas smisla za humor nije moja krivicaduboka_misao wrote:[/quote ]A sta ako ti nemas talenta da nekog nasmijes, a prokleto mnogo se trudis?krivi okolinu genetiku itd...
to su mi bile prve pomisli kad sam procitala clanakhrasno38 wrote:To se moglo desiti i bilo gdje drugo. Sreca nije niko izgubio glavu. Ovi sto su povrijedjeni ako uzmu dobrog advokata mogu od BBI uzeti finu svoticu KM-ova. Jedino mi nije jasno zasto se nije napravio detaljan uvidjaj ali s obzirom da je BBI u pitanju onda me i ne cudi.
Stvarno je tachno da se ljubav pojavi kada se najmanje nadash.MmeDeLafayette wrote: burekich tebi josh jedan![]()
znaci kad stave novo staklo, trebaju i strasilo staviti na krov, da slucajno ne bi koja ptica zalutala na krov, pa da se opet urusi...said.sa wrote:
Daphna, kako misliš - zašto čistačice odmah čiste? Otkud znaš da ovom čišćenju nije prethodio uviđaj?Daphna wrote:Meni ovo sa suncobranom baš sumnjivo. Pročitala članak a nigdje ne vidjeh suncobranUostalom, zašto čistačice odmah čiste? Zar ne bi trebalo sačekati da se obavi uviđaj ili nešto?
Ako je staklo u susjednom oknu napuklo, onda je moguce da je rijec o udarcu. Ali gdje je suncobran?terra_incognita wrote:Da je bio suncobran- ili bi proletio sa staklom dole ili bi ostao na staklenom krovu (koji nije mali).
Bila sam na licu mjesta i gledala kako pada (prvo je udario u mostić na 3 spratu) ali suncobran ne vidjeh.
I staklo u susjednom oknu je napuklo, pitanje je kad će i ono....