Sex na plaži

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
daisy007

#101 Re: Sex na plaži

Post by daisy007 »

mima wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cini ti se nije flic nedonosce.... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nadam se.. ali nista zlocesto ga nisam ni pitala.. hajde Flick oglasi se ...
burek_in_space

#102 Re: Sex na plaži

Post by burek_in_space »

Nego da pitam, ima li kakva kazna kod nas, za sex na obali Miljacke?! :?
Placa li se shta retroaktivno i tako... :roll: :mrgreen:
Topla voda

#103 Re: Sex na plaži

Post by Topla voda »

prvo joj se zahvali na komplimentu da si jako mlad :-D her flicke
daisy007

#104 Re: Sex na plaži

Post by daisy007 »

mima wrote:Hmmmm......brinem se....
Mima nema nam glavnog na temi The Nightwatchman, kontaktiraj ga kako ... :cry:
daisy007

#105 Re: Sex na plaži

Post by daisy007 »

burek_in_space wrote:Nego da pitam, ima li kakva kazna kod nas, za sex na obali Miljacke?! :?
Neznam kako je sa Miljackom ali evo podataka iz Amerike, ali mislim da ovi zakoni vise ne vaze....

Sve do 1975.godine bračni parovi iz Kalifornije mogli su zbog oralnog seksa ići na 15 godina u zatvor.Kalifornija je preljubništvo kažnjava sa 1000 dolara,ali i mogućim zatvorom od godine dana.

Arizona zabranjuje seks izvan braka,a moguća je kazna od tri godine zatvora.

Međusobna masturbacija muškaraca u New Jerseju se kažnjava sa tri godine zatvora.

Alexandria u Minnesoti zabranjuje muževima seks sa ženom ako smrde po sardinamaluku ili češnjaku.Po zakonu,oni moraju oprati zube ako to zatraži supruga.

U Oxfordu,u američkoj državi Ohio,žena se ne smije skidati gola pred fotografijom muškarca,dok u Michigenu se žena ne smije šišati bez dopuštenja muža...

Država Kentucky ima u svom zakonu i ovakve rečenice:"Niti jedna žena se ne smije u kupaćem kostimu pojavljivati na bilo kojoj auto-cesti ove države,osim ako nije u pratnji dva policajca ili ako je naoružana baseball palicom..."

Ventura County u Kaliforniji zabranjuje seks pasa i mačaka,ako životinje za to nisu dobile prethodnu dozvolu.

Libanon dopušta seks sa životinjama,ali samo ako je životinja ženskog spola.

Seksa sa životinjama je došten i u američkoj državi Utah,ali samo ako on nije motiviran profitom.A Tremonton u istoj državi ne dopušta ženama seks s muškarcem u kolima hitne pomoći.Ako ih,.ipak,uhvate,muškarac se neće kazniti,ali će se ženi objaviti ime u lokalnim novinama.

Fairbaks(Aljaska) zabranjuje lososima seks na ulici.

Dok u Kingsvillu(texas) je zabranjen seks svinja na zemljištu koje je u vlasništvu aerodroma.

U Liverpoolu žene smiju prodavati u toplesu,ali samo ako rade u prodavaonici tropskih riba.

U Rambochu,država Virginija,nezakonito se seksati pod upaljenim svjetlima.
Ludnica pa hajd..
izvor(http://www.sebeke.bloger.hr)*ako i ovaj nije copy od nekog drugog...
burek_in_space

#106 Re: Sex na plaži

Post by burek_in_space »

JFK ce mi ostati u lijepom sjecanju. :oops: :mrgreen:
Kao i Atlantik, na 10000 metara..pogled iz wc-a je nenadmashan. :mrgreen:
SALE74

#107 Re: Sex na plaži

Post by SALE74 »

mima wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cini ti se nije flic nedonosce.... :lol:
Jesi li Tita ti ti ona mima sa CM.... :-)
*mima*

#108 Re: Sex na plaži

Post by *mima* »

SALE74 wrote:
Jesi li Tita ti ti ona mima sa CM.... :-)

:?
Static-X

#109 Re: Sex na plaži

Post by Static-X »

pa ako vam se toliko sexa pa nemozete da iscekate onda vi uvodu - to nije plaza.
musac

#110 Re: Sex na plaži

Post by musac »

burek_in_space wrote:Nego da pitam, ima li kakva kazna kod nas, za sex na obali Miljacke?! :?
Kod nas ti ljudi plate da te gledaju.
The Nightwatchman

#111 Re: Sex na plaži

Post by The Nightwatchman »

evo vidim da se rasprava razvodnila dok me nije bilo. mislim da je kljucna stvar u cijeloj prici ta atmosfera i neugodno okruženje plaže. necu reci da sam protiv seksa na plazi, jer to bi znacilo da u jednu recenicu stavljam rijeci "protiv" i "seks" a to jednostavno ne ide :D

međutim, hvala bogu, ja imam gdje (i kad odem na more, isto imam gdje - nije da se hvalim :D ) pa onda fino upalimo klimu, onda malo seks, malo ovo, malo ono, zatim cigareta na terasi s pogledom na plazu na kojoj se seksaju ovi sto nemaju gdje, otvorim pivu i teglu maslina, galebovi, cvrčci, horizont i tako dalje.
*mima*

#112 Re: Sex na plaži

Post by *mima* »

The Nightwatchman wrote:evo vidim da se rasprava razvodnila dok me nije bilo. mislim da je kljucna stvar u cijeloj prici ta atmosfera i neugodno okruženje plaže. necu reci da sam protiv seksa na plazi, jer to bi znacilo da u jednu recenicu stavljam rijeci "protiv" i "seks" a to jednostavno ne ide :D

međutim, hvala bogu, ja imam gdje (i kad odem na more, isto imam gdje - nije da se hvalim :D ) pa onda fino upalimo klimu, onda malo seks, malo ovo, malo ono, zatim cigareta na terasi s pogledom na plazu na kojoj se seksaju ovi sto nemaju gdje, otvorim pivu i teglu maslina, galebovi, cvrčci, horizont i tako dalje.

Neka si se ti vratio.......daisy007 i ja smo se bole zabrinule...... :D
daisy007

#113 Re: Sex na plaži

Post by daisy007 »

mima wrote:
The Nightwatchman wrote:evo vidim da se rasprava razvodnila dok me nije bilo. mislim da je kljucna stvar u cijeloj prici ta atmosfera i neugodno okruženje plaže. necu reci da sam protiv seksa na plazi, jer to bi znacilo da u jednu recenicu stavljam rijeci "protiv" i "seks" a to jednostavno ne ide :D

Neka si se ti vratio.......daisy007 i ja smo se bole zabrinule...... :D
Eh nek si se vratio, da se ne brinemo.. i bolan imamo i mi gdje ali nije to fol... Pojasni mu mima drazi sexa na plazi.. Al shvatamo te jer ti si musko pa ko bi se naganjao po kamenju.. jos i kaznu mozes platit..Sve je meni jasno... :)
*mima*

#114 Re: Sex na plaži

Post by *mima* »

Her Flick wrote:

imas seksanja na plazi koliko hoces do iznemoglosti

sta jeeeeee mimaaaaaaaa, krivo ti sto sam fin i mald :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:
daisy007

#115 Re: Sex na plaži

Post by daisy007 »

imas seksanja na plazi koliko hoces do iznemoglosti

sta jeeeeee mimaaaaaaaa, krivo ti sto sam fin i mald :evil:[/quote]
Mnogo hvala ali ja imam bastovana koji brine za moju basticu... pa i kad je na moru :) i njega ne bole koljena i ne smeta mu sto dusek skripi kao neke ovdje :lol:
daisy007

#116 Re: Sex na plaži

Post by daisy007 »

Her Flick wrote:@daisy

nista dusek ja to na kamenu jer sam i sam tvrd ko kamen sve misic do misica

nego, kada sam govorio o seksanju ja sam mislio na pice

zato sto si rekla da sam fin i mlad mislio sam te pocastiti koktelima do iznemoglosti
ali ti ode u krajnost

znam, ima ona stara sta babi milo to joj snilo :evil:

p.s. sta se vise havlis sa cojkom, imam i ja zenu pa sta sad :evil:
Jaooo sad me puno sram :sad: Kako samo zloceste misli i pokvarene imam .... A ti tako fin mislio me pocastiti koktelom a ja odoh u velahavle :lol: :lol: :lol: :lol: .. Ali ima dosta u ovom tvom sto je babi milo... Sta ces muz mi terenac... :)
daisy007

#117 Re: Sex na plaži

Post by daisy007 »

@Her Flick
:lol: :lol: :lol: sad cu da shutim bolje mi je... Nema mi Mime da me izvlaci... nemogu ni nerjeseno sa tobom
daisy007

#118 Re: Sex na plaži

Post by daisy007 »

Her Flick wrote:
daisy007 wrote:@Her Flick
:lol: :lol: :lol: sad cu da shutim bolje mi je... Nema mi Mime da me izvlaci... nemogu ni nerjeseno sa tobom
eeeee samo da znas da i je i mima pala na moj sarm :D , pa se ti sada upitaj sto je nema da te izvlaci
Necu se ja tu petljati... neka meni mene a tebi Mime :lol: :lol: :lol: Udavit ce me kad ovo vidi...
daisy007

#119 Re: Sex na plaži

Post by daisy007 »

Her Flick wrote:ma neka te, nece se mima ljutiti, bit ce to nas jedan savrsen trokutic
Mamaaa miaa ja to vidim odmah kao 3x100€ svi bi platili kaznu za nedozvoljeno "parkiranje" na plazi.... Zanima me samo Flick sta Mima ima reci na ovo... :skoljka:
*mima*

#120 Re: Sex na plaži

Post by *mima* »

Image
daisy007

#121 Re: Sex na plaži

Post by daisy007 »

mima wrote:Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa ovdje se nezna ko je gori..... nastavak kad se vratim sa treninga... :run:
drugaivana

#122 Re: Sex na plaži

Post by drugaivana »

Od toga nema ništa. Nažalost, Hrvatskoj je turizam u slobodnom padu, ne pada njima napamet da još kažnjavaju turiste. Ali, bez obzira na to nebi se trebalo ići baš do te mjere da se upražnjava sex na plaži, barem ne kada ima ljudi... :)

Uđi u svijet rješenja i problema
Last edited by drugaivana on 06/08/2009 16:36, edited 1 time in total.
*mima*

#123 Re: Sex na plaži

Post by *mima* »

drugaivana wrote:Od toga nema ništa. Nažalost, Hrvatskoj je turizam u slobodnom padu, ne pada njima napamet da još kažnjavaju turiste. Ali, bez obzira na to nebi se trebalo ići baš do te mjere da se upražnjava sex na plaži, barem ne kada ima ljudi... :)

O cemu ti?
drugaivana

#124 Re: Sex na plaži

Post by drugaivana »

mima wrote:
drugaivana wrote:Od toga nema ništa. Nažalost, Hrvatskoj je turizam u slobodnom padu, ne pada njima napamet da još kažnjavaju turiste. Ali, bez obzira na to nebi se trebalo ići baš do te mjere da se upražnjava sex na plaži, barem ne kada ima ljudi... :)

O cemu ti?
O marsovcima
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#125 Re: Sex na plaži

Post by pici »

mima wrote::D 100 ojrica ako vas uhvate da se sexate na plazi................pa vi sad vidite i pamet u glavu...... :D

....skup sport :shock: .......en na zatvotenom bazenu 50 kerma da treniraš waterpoolo.....hebo te pa mogu uplatit sebi,maljom,Herki i još da mi za sladoleda ostane.....il dvije eskort dame za te novce i cucanje u yakuziu.... :dance: :thumbup:
Post Reply