mima wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Cini ti se nije flic nedonosce....
Sex na plaži
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
daisy007
#101 Re: Sex na plaži
- burek_in_space
#102 Re: Sex na plaži
Nego da pitam, ima li kakva kazna kod nas, za sex na obali Miljacke?!
Placa li se shta retroaktivno i tako...

Placa li se shta retroaktivno i tako...
- Topla voda
#103 Re: Sex na plaži
prvo joj se zahvali na komplimentu da si jako mlad
her flicke
-
daisy007
#104 Re: Sex na plaži
Mima nema nam glavnog na temi The Nightwatchman, kontaktiraj ga kako ...mima wrote:Hmmmm......brinem se....
-
daisy007
#105 Re: Sex na plaži
Neznam kako je sa Miljackom ali evo podataka iz Amerike, ali mislim da ovi zakoni vise ne vaze....burek_in_space wrote:Nego da pitam, ima li kakva kazna kod nas, za sex na obali Miljacke?!![]()
Placa li se shta retroaktivno i tako...![]()
Sve do 1975.godine bračni parovi iz Kalifornije mogli su zbog oralnog seksa ići na 15 godina u zatvor.Kalifornija je preljubništvo kažnjava sa 1000 dolara,ali i mogućim zatvorom od godine dana.
Arizona zabranjuje seks izvan braka,a moguća je kazna od tri godine zatvora.
Međusobna masturbacija muškaraca u New Jerseju se kažnjava sa tri godine zatvora.
Alexandria u Minnesoti zabranjuje muževima seks sa ženom ako smrde po sardinamaluku ili češnjaku.Po zakonu,oni moraju oprati zube ako to zatraži supruga.
U Oxfordu,u američkoj državi Ohio,žena se ne smije skidati gola pred fotografijom muškarca,dok u Michigenu se žena ne smije šišati bez dopuštenja muža...
Država Kentucky ima u svom zakonu i ovakve rečenice:"Niti jedna žena se ne smije u kupaćem kostimu pojavljivati na bilo kojoj auto-cesti ove države,osim ako nije u pratnji dva policajca ili ako je naoružana baseball palicom..."
Ventura County u Kaliforniji zabranjuje seks pasa i mačaka,ako životinje za to nisu dobile prethodnu dozvolu.
Libanon dopušta seks sa životinjama,ali samo ako je životinja ženskog spola.
Seksa sa životinjama je došten i u američkoj državi Utah,ali samo ako on nije motiviran profitom.A Tremonton u istoj državi ne dopušta ženama seks s muškarcem u kolima hitne pomoći.Ako ih,.ipak,uhvate,muškarac se neće kazniti,ali će se ženi objaviti ime u lokalnim novinama.
Fairbaks(Aljaska) zabranjuje lososima seks na ulici.
Dok u Kingsvillu(texas) je zabranjen seks svinja na zemljištu koje je u vlasništvu aerodroma.
U Liverpoolu žene smiju prodavati u toplesu,ali samo ako rade u prodavaonici tropskih riba.
U Rambochu,država Virginija,nezakonito se seksati pod upaljenim svjetlima.
Ludnica pa hajd..
izvor(http://www.sebeke.bloger.hr)*ako i ovaj nije copy od nekog drugog...
- burek_in_space
#106 Re: Sex na plaži
JFK ce mi ostati u lijepom sjecanju.
Kao i Atlantik, na 10000 metara..pogled iz wc-a je nenadmashan.
Kao i Atlantik, na 10000 metara..pogled iz wc-a je nenadmashan.
- SALE74
#107 Re: Sex na plaži
Jesi li Tita ti ti ona mima sa CM....mima wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
-
*mima*
#108 Re: Sex na plaži
SALE74 wrote:Jesi li Tita ti ti ona mima sa CM....mima wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
-
Static-X
#109 Re: Sex na plaži
pa ako vam se toliko sexa pa nemozete da iscekate onda vi uvodu - to nije plaza.
-
musac
#110 Re: Sex na plaži
Kod nas ti ljudi plate da te gledaju.burek_in_space wrote:Nego da pitam, ima li kakva kazna kod nas, za sex na obali Miljacke?!![]()
Placa li se shta retroaktivno i tako...![]()
- The Nightwatchman
#111 Re: Sex na plaži
evo vidim da se rasprava razvodnila dok me nije bilo. mislim da je kljucna stvar u cijeloj prici ta atmosfera i neugodno okruženje plaže. necu reci da sam protiv seksa na plazi, jer to bi znacilo da u jednu recenicu stavljam rijeci "protiv" i "seks" a to jednostavno ne ide
međutim, hvala bogu, ja imam gdje (i kad odem na more, isto imam gdje - nije da se hvalim
) pa onda fino upalimo klimu, onda malo seks, malo ovo, malo ono, zatim cigareta na terasi s pogledom na plazu na kojoj se seksaju ovi sto nemaju gdje, otvorim pivu i teglu maslina, galebovi, cvrčci, horizont i tako dalje.
međutim, hvala bogu, ja imam gdje (i kad odem na more, isto imam gdje - nije da se hvalim
-
*mima*
#112 Re: Sex na plaži
The Nightwatchman wrote:evo vidim da se rasprava razvodnila dok me nije bilo. mislim da je kljucna stvar u cijeloj prici ta atmosfera i neugodno okruženje plaže. necu reci da sam protiv seksa na plazi, jer to bi znacilo da u jednu recenicu stavljam rijeci "protiv" i "seks" a to jednostavno ne ide![]()
međutim, hvala bogu, ja imam gdje (i kad odem na more, isto imam gdje - nije da se hvalim) pa onda fino upalimo klimu, onda malo seks, malo ovo, malo ono, zatim cigareta na terasi s pogledom na plazu na kojoj se seksaju ovi sto nemaju gdje, otvorim pivu i teglu maslina, galebovi, cvrčci, horizont i tako dalje.
Neka si se ti vratio.......daisy007 i ja smo se bole zabrinule......
-
daisy007
#113 Re: Sex na plaži
Eh nek si se vratio, da se ne brinemo.. i bolan imamo i mi gdje ali nije to fol... Pojasni mu mima drazi sexa na plazi.. Al shvatamo te jer ti si musko pa ko bi se naganjao po kamenju.. jos i kaznu mozes platit..Sve je meni jasno...mima wrote:The Nightwatchman wrote:evo vidim da se rasprava razvodnila dok me nije bilo. mislim da je kljucna stvar u cijeloj prici ta atmosfera i neugodno okruženje plaže. necu reci da sam protiv seksa na plazi, jer to bi znacilo da u jednu recenicu stavljam rijeci "protiv" i "seks" a to jednostavno ne ide![]()
međutim, hvala bogu, ja imam gdje (i kad odem na more, isto imam gdje - nije da se hvalim) pa onda fino upalimo klimu, onda malo seks, malo ovo, malo ono, zatim cigareta na terasi s pogledom na plazu na kojoj se seksaju ovi sto nemaju gdje, otvorim pivu i teglu maslina, galebovi, cvrčci, horizont i tako dalje.
Neka si se ti vratio.......daisy007 i ja smo se bole zabrinule......
-
*mima*
#114 Re: Sex na plaži
Her Flick wrote:
imas seksanja na plazi koliko hoces do iznemoglosti
sta jeeeeee mimaaaaaaaa, krivo ti sto sam fin i mald
-
daisy007
#115 Re: Sex na plaži
imas seksanja na plazi koliko hoces do iznemoglosti
[/quote]
Mnogo hvala ali ja imam bastovana koji brine za moju basticu... pa i kad je na moru
i njega ne bole koljena i ne smeta mu sto dusek skripi kao neke ovdje 
Mnogo hvala ali ja imam bastovana koji brine za moju basticu... pa i kad je na moru
-
daisy007
#116 Re: Sex na plaži
Jaooo sad me puno sramHer Flick wrote:@daisy
nista dusek ja to na kamenu jer sam i sam tvrd ko kamen sve misic do misica
nego, kada sam govorio o seksanju ja sam mislio na pice
zato sto si rekla da sam fin i mlad mislio sam te pocastiti koktelima do iznemoglosti
ali ti ode u krajnost
znam, ima ona stara sta babi milo to joj snilo![]()
p.s. sta se vise havlis sa cojkom, imam i ja zenu pa sta sad
-
daisy007
#117 Re: Sex na plaži
@Her Flick
sad cu da shutim bolje mi je... Nema mi Mime da me izvlaci... nemogu ni nerjeseno sa tobom
-
daisy007
#118 Re: Sex na plaži
Necu se ja tu petljati... neka meni mene a tebi MimeHer Flick wrote:eeeee samo da znas da i je i mima pala na moj sarmdaisy007 wrote:@Her Flick
![]()
![]()
sad cu da shutim bolje mi je... Nema mi Mime da me izvlaci... nemogu ni nerjeseno sa tobom
, pa se ti sada upitaj sto je nema da te izvlaci
-
daisy007
#119 Re: Sex na plaži
Mamaaa miaa ja to vidim odmah kao 3x100€ svi bi platili kaznu za nedozvoljeno "parkiranje" na plazi.... Zanima me samo Flick sta Mima ima reci na ovo...Her Flick wrote:ma neka te, nece se mima ljutiti, bit ce to nas jedan savrsen trokutic
-
daisy007
-
drugaivana
#122 Re: Sex na plaži
Od toga nema ništa. Nažalost, Hrvatskoj je turizam u slobodnom padu, ne pada njima napamet da još kažnjavaju turiste. Ali, bez obzira na to nebi se trebalo ići baš do te mjere da se upražnjava sex na plaži, barem ne kada ima ljudi... 
Uđi u svijet rješenja i problema
Uđi u svijet rješenja i problema
Last edited by drugaivana on 06/08/2009 16:36, edited 1 time in total.
-
*mima*
#123 Re: Sex na plaži
drugaivana wrote:Od toga nema ništa. Nažalost, Hrvatskoj je turizam u slobodnom padu, ne pada njima napamet da još kažnjavaju turiste. Ali, bez obzira na to nebi se trebalo ići baš do te mjere da se upražnjava sex na plaži, barem ne kada ima ljudi...
O cemu ti?
-
drugaivana
#124 Re: Sex na plaži
O marsovcimamima wrote:drugaivana wrote:Od toga nema ništa. Nažalost, Hrvatskoj je turizam u slobodnom padu, ne pada njima napamet da još kažnjavaju turiste. Ali, bez obzira na to nebi se trebalo ići baš do te mjere da se upražnjava sex na plaži, barem ne kada ima ljudi...
O cemu ti?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#125 Re: Sex na plaži
mima wrote:100 ojrica ako vas uhvate da se sexate na plazi................pa vi sad vidite i pamet u glavu......
....skup sport