Armenija-Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zecko_kupuz
#101 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Kako Ćiro kaže na najavi za utakmicu - "gledajte utakmicu Armenija-BiH na naSoj najdraZoj televiziji - Hayat tv". 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#102 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Zamisli Priganice u prenosu te tekme. hahahahahhah
(smijem se ,a u stvari place mi se
)
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#103 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Deriguz wrote:Nemate vi tu sta pametovati, eto vi cete nesto promjenit
Samo se molite da Spaha ozdravi
Dzeko misli da je zdrav

- dinty2
#104 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
eto dokaza da je sve bilo samo "patka"Dado dijasporitus wrote:Deriguz wrote:Nemate vi tu sta pametovati, eto vi cete nesto promjenit
Samo se molite da Spaha ozdravi
Dzeko misli da je zdrav. Uslikano danas
lijepo je ovo vidjeti zaista...raduje
hajmo bosno........zgaziti armence,pa lagano protiv predaka srba
- primitivac
#105 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
67% da čemo pobjediti
100% da nečemo
100% da nečemo
-
chicha-glisha
#106 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Armeniju bi terbali definitivno dobiti, a protiv Turske su nam sanse 70:30... konacno, znamo igrati svih 90 minuta... pa ni Spanija se nije naigrala protiv nas... nisu imali prilike da pokazu svoju leprsavu igru... cak mozda da smo tada isli napadacki... ko zna sta bi bilo na kraju...
Nasa repka je takva.. moze svakoga pobijediti, ali moze izgubiti i od zadnjih levata...
Sve u svemu iz Armenije donosimo 3 boda.. a isto toliko ocekujem i u Zenici...
Nasa repka je takva.. moze svakoga pobijediti, ali moze izgubiti i od zadnjih levata...
Sve u svemu iz Armenije donosimo 3 boda.. a isto toliko ocekujem i u Zenici...
-
haris_ja
#107 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
ma ako ove ne mozemo uzeti sta ce mo na svijetskom 
-
Richard Peti
- zalizani
#109 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
na pamet mi padaju crne misli, ali eto kad sam vidjeo foto ŠuTinG odma mi bolje
biće što biti mora, i sjecam se pred utakmicu sa Belgijancima kako je većina prognozirala zijan, a ono se desi suprotno.
Nadajmo se da će i ovaj put biti tako...
biće što biti mora, i sjecam se pred utakmicu sa Belgijancima kako je većina prognozirala zijan, a ono se desi suprotno.
- cyprus
#110 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Nemoj da se desi suprotno ovaj put, pa vidi razultate ankete gorezalizani wrote:na pamet mi padaju crne misli, ali eto kad sam vidjeo foto ŠuTinG odma mi bolje![]()
![]()
![]()
- zalizani
#111 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
cyprus wrote:Nemoj da se desi suprotno ovaj put, pa vidi razultate ankete gorezalizani wrote:na pamet mi padaju crne misli, ali eto kad sam vidjeo foto ŠuTinG odma mi bolje![]()
![]()
![]()
- jeza u ledja
#112 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Realno, zgazicemo ih.
- Murat Sabanovic
#113 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
armenci su jebena mraka,samo sto jos nisu svoj potecijal pokazali..ovo je kljucna utakmica,ukoliko njih dignemo ,drugo mjesto nebi trebalo biti upitno
- BarbaDue
#114 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
toga se bojimcyprus wrote:Nemoj da se desi suprotno ovaj put, pa vidi razultate ankete gorezalizani wrote:na pamet mi padaju crne misli, ali eto kad sam vidjeo foto ŠuTinG odma mi bolje![]()
![]()
![]()
- cyprus
#115 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Sa prvim dijelom se slažem, Armenci zaista u ovim kvalifikacijama ne pokazuju svoj maximum.Murat Sabanovic wrote:armenci su jebena mraka,samo sto jos nisu svoj potecijal pokazali..ovo je kljucna utakmica,ukoliko njih dignemo ,drugo mjesto nebi trebalo biti upitno
Al drugi dio, eto dignemo njih, pa zijanimo od Turske, gdje smo? Skoro na početku. Ponavljam, mnogo je bitnija utakmica sa Turskom, dok ova po meni služi više kao psihološka podloga (dobra ili loša, zavisi od rezultata) pred utakmicu u Zenici.
-
diler
#116 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Pa jel' pogrijesio nesto mozda?dzemmo wrote:preneseno sa drugog foruma...![]()
![]()
muka mi...što me ćiro klaun raspizdi malopre
na mostarskom radiju dobre vibracije intervju s njim i pita ga ovaj, šta nam imate reći o povredi semira štilića, imamo informacije da zbog tog neće doći na okupljanje
kaže ovaj:
- ko?
- semir štilić, vaš reprezentativac.
- semir štilić? a ko ti je taj? taj ne igra u hrv...(ooppss) bosanskoj reprezentaciji..ko je on, njega nema ni među 15-16 igrača... itd blabla
kakav bezobrazuk, kakva "pedagogija" i demagogija od stručnjaka,
šta će sad štila kad ovo čuje, mlad dečko, kako će uticati na njega, ćiro ga sjebaje, omalovažava gdje stigne...a juče ušao povrijeđen za svoj tim kod 0-2 i s dvije asiste doveo na 2-2 i obnovio ozljedu...
inače, ćiro bi za ovaj radio svaki put dao intervju pred kvalifikacione utakmice i to su bili euforični intervjui, puni optimizma, puni galame, sine, razbićemo ih, jebaćemo im mamu, nek ovaj narod napaćeni se veseli i tako to...ovaj put je začuđujuće tih, previše tih...opasno tih...neobično mi to nešt za njeg...
-
Richard Peti
- BHCluster
- Edin H.
#120 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
jeza u ledja wrote:Realno, zgazicemo ih.
Odlican post
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#121 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Mahalac wrote:kolko vidim nervoza je u uzlaznoj fazi..a tek protiv Turske...mada je jos daleko od one "pred Dansku"
Baraz je nas ako nam ne proradi dobro znani luzerski mentalitet.
- Jazz_Junkie
#123 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Armenija se mora dobiti, inace pucaju mastarije.
- Murat Sabanovic
#124 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
vidis, mene vise plase manje ekipe tipa armenija,moldavija,albanija .tu se bodovi uzimaju koje vode na takmicenje.dok protiv turske, belgije, danske i nerijeseno je dobar rezultat.cyprus wrote:Sa prvim dijelom se slažem, Armenci zaista u ovim kvalifikacijama ne pokazuju svoj maximum.Murat Sabanovic wrote:armenci su jebena mraka,samo sto jos nisu svoj potecijal pokazali..ovo je kljucna utakmica,ukoliko njih dignemo ,drugo mjesto nebi trebalo biti upitno
Al drugi dio, eto dignemo njih, pa zijanimo od Turske, gdje smo? Skoro na početku. Ponavljam, mnogo je bitnija utakmica sa Turskom, dok ova po meni služi više kao psihološka podloga (dobra ili loša, zavisi od rezultata) pred utakmicu u Zenici.
al eto vidjecemo...
- Murat Sabanovic
#125 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
zarazi nam spahic igrace....