sta je perverzija

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
manijak1

#101 Re: sta je perverzija

Post by manijak1 »

:D Zavisi od Vas , štovani tipkatori :D za mene je to kda vimsta đe batre :D :x modi vodi kolo naokolo bat nime limbo Jap The Holandez nabijem svu licemjernost Šengena- modiji ako ste shavtili molčim Vas za oproštaj :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: (ŽeljezničaR)
noise

#102 Re: sta je perverzija

Post by noise »

Vitamin C wrote:Drago mi je da na ovom forumu postoje ljubitelji lika i djela Satanovog.
ma kad si ga vec spomeno da reko postavim jedan od njegovih, po meni, perverznijeh textova, mada ih ima jos puno,
''mentalni ranjenik'' bi mogao bit Markiz de Sade nasih prosotra,
perverzija No1
sinus

#103 Re: sta je perverzija

Post by sinus »

Perverzija je kada Argentina na Svjetskom fudbalskom prvenstvu 2006 god. tadašnjoj Srbiji i Crnoj Gori utrpa 6 komada :D

misolino

#104 Re: sta je perverzija

Post by misolino »

Perverzija je kad partizan zelji,u prijateljskoj tekmi zabije 6 komada :lol: :lol: :lol: :lol:
sinus

#105 Re: sta je perverzija

Post by sinus »

misolino wrote:Perverzija je kad partizan zelji,u prijateljskoj tekmi zabije 6 komada :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije to ništa...

25. 9.1949. RUDAR KAKANJ - PARTIZAN II 0 : 9

I to drugi tim Partizana u Kupu Jugoslavije :D
noise

#106 Re: sta je perverzija

Post by noise »

mima wrote:Nije lijepo vrijedjat udovicu.
ovo je bas prverzno da jedna udovica visi po forumu na temama o perverziji,
zenicaone

#107 Re: sta je perverzija

Post by zenicaone »

sinus wrote:Perverzija je kada Argentina na Svjetskom fudbalskom prvenstvu 2006 god. tadašnjoj Srbiji i Crnoj Gori utrpa 6 komada :D
:?: perverzija je kad im zabije samo 6 komada
rednailed

#108 Re: sta je perverzija

Post by rednailed »

elSaik wrote:Perverzno je što se vas dvoje već 4 stranice prepucavate, a ja to pratim kao da nemam pametnijeg posla. :run:
:thumbup:
zenicaone

#109 Re: sta je perverzija

Post by zenicaone »

hana_montana wrote:perverzija je kad se ljudi prave da znaju sta je dobro i normalno a kad ih malo analiziras sto bi Maca rekao nidje veze :D
nije bolan nego je perverzija sto svi znamo (i ja i ti - nemoj se izdvajat molim - ne vjerujem da si ista bolji od prosjeka bosanskog) sta je dobro i normalno al se ne ponasamo po tim principima :oops:
misolino

#110 Re: sta je perverzija

Post by misolino »

Perverzno je sto se nalazimo u Evropi,a niko nas ne jebe ni 5% :lol: :lol: :lol:
noise

#111 Re: sta je perverzija

Post by noise »

'ebi ga propade tema,
vjerovatno sto se nema sta puno rec o njoj osim da je perverzija stvar ukusa a znamo da se o ukusima ne rapravlja pa tako ni o prverziji,
al u svakom slucaju htio sam da vidim sta se, nako, uopste kod nas, smatra pervezijom al vidim da nas je politicka situacija i ova sa vizama sjebalo toliko da nam je perverzija postala sto nas niko ne 'ebe ni 2% i nasa politcka garnitura,
al stavr drustvenih prilika, tako je to, kroz vrijeme se mjeanja i mislljenje i stav o perverziji kao i o svemu drugom.
zonbirile

#112 Re: sta je perverzija

Post by zonbirile »

tipično bosanski,čovjek vas pita za sex,vi o politici.Kažu da svaka budala može bistriti politiku i fudbal.Da nije u pitanju ruralna svijest,konzervativnost,neiskustvo,neznanje.
*mima*

#113 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

noise wrote:'ebi ga propade tema,
vjerovatno sto se nema sta puno rec o njoj osim da je perverzija stvar ukusa a znamo da se o ukusima ne rapravlja pa tako ni o prverziji,
al u svakom slucaju htio sam da vidim sta se, nako, uopste kod nas, smatra pervezijom al vidim da nas je politicka situacija i ova sa vizama sjebalo toliko da nam je perverzija postala sto nas niko ne 'ebe ni 2% i nasa politcka garnitura,
al stavr drustvenih prilika, tako je to, kroz vrijeme se mjeanja i mislljenje i stav o perverziji kao i o svemu drugom.

Haj smisli neku drugu temu tipa ....odron.
zonbirile

#114 Re: sta je perverzija

Post by zonbirile »

@mima
što draga mima,nemaš što reći inače si vrlo aktivna na sličnim temama,zar nisi nikada uradila nešto neobično,eksperementisala sa partnerom.Pa perverzija je za nekog da upali svjetlo.
sinus

#115 Re: sta je perverzija

Post by sinus »

zonbirile wrote:tipično bosanski,čovjek vas pita za sex,vi o politici.Kažu da svaka budala može bistriti politiku i fudbal.Da nije u pitanju ruralna svijest,konzervativnost,neiskustvo,neznanje.
Ma nek si ti nas okarakterisao/la pametnice naša forumska. Nek ti nisi budala i nek si ti urban/a, otvoren/a, iskusan/na i pun/a znanja, intelekta, i spoznaje o cjelokupnom svijetu i našem bivanju u istom. A mi koji smo spomenuli fudbal, a neki i malo politiku, mi ne moramo biti na tolikom nivou kao ti. To što nemamo intelekta da o tako popularnoj i nadasve filozofsko-tehničko egzaktnoj nauci kao što je sex nešto napišemo nema veze, to će da urade svjetski renomirani naučnici sa visoko stručnih sex fakulteta, a mi ćemo samo da se divimo toj širokoj lepezi intelektualnih tekstova usmjerenih na razvoj sex-a sa pozitivno-smirujučim efektima na cjelokupno čovječanstvo i stvaranje dobrobiti cijeloj rasi ljudi...

P.S.
Isto tako kao što kažu da svaka budala može bistriti politiku i fudbal, kažu i da je čovjek najsavršenije biće na svijetu koje svaki majmun može da napravi.
*miara*

#116 Re: sta je perverzija

Post by *miara* »

perverzija je pizza "4 sira" kod age.
*mima*

#117 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

zonbirile wrote:@mima
što draga mima,nemaš što reći inače si vrlo aktivna na sličnim temama,zar nisi nikada uradila nešto neobično,eksperementisala sa partnerom.Pa perverzija je za nekog da upali svjetlo.

Pa napisi djetetu sta je perverzija.........napisi sta radis u svojoj sobi.
zonbirile

#118 Re: sta je perverzija

Post by zonbirile »

sinus wrote:
zonbirile wrote:tipično bosanski,čovjek vas pita za sex,vi o politici.Kažu da svaka budala može bistriti politiku i fudbal.Da nije u pitanju ruralna svijest,konzervativnost,neiskustvo,neznanje.
Ma nek si ti nas okarakterisao/la pametnice naša forumska. Nek ti nisi budala i nek si ti urban/a, otvoren/a, iskusan/na i pun/a znanja, intelekta, i spoznaje o cjelokupnom svijetu i našem bivanju u istom. A mi koji smo spomenuli fudbal, a neki i malo politiku, mi ne moramo biti na tolikom nivou kao ti. To što nemamo intelekta da o tako popularnoj i nadasve filozofsko-tehničko egzaktnoj nauci kao što je sex nešto napišemo nema veze, to će da urade svjetski renomirani naučnici sa visoko stručnih sex fakulteta, a mi ćemo samo da se divimo toj širokoj lepezi intelektualnih tekstova usmjerenih na razvoj sex-a sa pozitivno-smirujučim efektima na cjelokupno čovječanstvo i stvaranje dobrobiti cijeloj rasi ljudi...

P.S.
Isto tako kao što kažu da svaka budala može bistriti politiku i fudbal, kažu i da je čovjek najsavršenije biće na svijetu koje svaki majmun može da napravi.
-----------------------------------------------------------------
ok,u čemu je problem,čak ni moderator vas ne opominje da se tema začatava.Pa onda je zaključaj,fino pitac pita o perverziji u sexu.Vi o svemu samo ne o tome,ok poštujem,ali ne začatavaj glupostima.
noise

#119 Re: sta je perverzija

Post by noise »

mima wrote:Pa napisi djetetu sta je perverzija.........napisi sta radis u svojoj sobi.
ma mima ti si meni legenda, jesi matere mi,
niko te ne tjera da pises ako neces da pises, i nisam postavio temu ''reci te mi koje vi perverzije radite u vasoj spavacoj''
vec sam pito ''sta je perverzija''
neko me je perverzija analni sex i radi to iz nekih svojih razloga, voli da bude perverzan,
dok neko to isto radi ali to isto ne smatra perverzijom.
znaci ne moras doc i napisat ''ja volim analni sex i to je ili nije perverzija'', a vidim da se lozis da si kao popametna al izglada da nisi bas cim tumacis ovako glupo stvari.
izvini ipak si ti starija, kako sam negdje procito, al moradoh ti rec.
*mima*

#120 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

noise wrote:
mima wrote:Pa napisi djetetu sta je perverzija.........napisi sta radis u svojoj sobi.
niko te ne tjera da pises ako neces da pises, i nisam postavio temu ''reci te mi koje vi perverzije radite u vasoj spavacoj''
neko me je perverzija analni sex i radi to iz nekih svojih razloga, voli da bude perverzan,
znaci ne moras doc i napisat ''ja volim analni sex i to je ili nije perverzija'', a vidim da se lozis da si kao popametna al izglada da nisi bas cim tumacis ovako glupo stvari.

Jel ti uopste kontas da se vecina zajebava?? Ne mislis valjda da ce neko pisat sta radi u svom krevetu??? Sta ti imas od toga kako se ko sexa?
noise

#121 Re: sta je perverzija

Post by noise »

mima wrote:
noise wrote:

Jel ti uopste kontas da se vecina zajebava?? Ne mislis valjda da ce neko pisat sta radi u svom krevetu??? Sta ti imas od toga kako se ko sexa?
nemam nista nit me interesuje kako se ko sexa ve sta je perverzija,
nije aljda da ako neko kaze da je svrsavanje na lice parnera perverzija ili ne da on/ona to rade.
ne razumijem te odkud tebi da ja pitam kako se ko sexa.
*mima*

#122 Re: sta je perverzija

Post by *mima* »

Nesto si mi poznat.
noise

#123 Re: sta je perverzija

Post by noise »

mima wrote:Nesto si mi poznat.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ko zna, bio sam mescini jednom u SA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zonbirile

#124 Re: sta je perverzija

Post by zonbirile »

noise wrote:
mima wrote:Nesto si mi poznat.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ko zna, bio sam mescini jednom u SA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
----------------------------------------------------
ne znaš je dobro,pravi šupljak,max.prostoproširena rečenica.Prva je i glavna na sexi temama,stara junferica,
zonbirile

#125 Re: sta je perverzija

Post by zonbirile »

@noise

već dugo u teoriji o sexualnim odnosima ne postoji perverzija.Uslov je da oba partnera uživaju,ne nanose bol i ugrožavaju zdravlje.Pitanje koje je Jonson ispitivanje postavilo je to,ko je taj koji postavlja standarde i određuje odnose među polovima.Normalno u vremenu i prostoru društva su drukčije reagovala i nazivala različito upražnjavanje sexa,i što je za jedne perverzija za druge je lijep sex.Otkud ti da je analni sex perverzija.Zbog stigme u društvu je izvikan kao loš,inače je lijep za oba partnera,ali ga treba znati upražnjavati.Uostalom društva sa konzervativnim stavom o sexu i sa fetišom djevičanstva,najviše su upražnjavali analni sex.Eto mlada djevica,a guza,bože moj,bilo je lijepo,a i ne zna pričati.Recimo protestanti,falacio ne tretiraju kao sexualno opštenje i na to se vadio i Klinton,kada je optužen,ne za sex sa Monikom,nego da je lagao.Fino je rekao,ne ja nisam imao sexualni odnos sa Monikom,i po shvatanju protestanske većine to je samo lilihip,a ne sex.Kod nas je to nešto,uvredljivo,pervezno,a u osnovi lijepo po oboje.Pozdravi mimi,i neka ne piše ništa,sve je rekla o svom sexu.
Post Reply