a citav ti nemas pojma koliko nas boli *****************.VR6 wrote: Svi o kaznama pisete, a pola vas nema pojma koliko je skupo ...
editovano zbog neprimjerenosti.
a citav ti nemas pojma koliko nas boli *****************.VR6 wrote: Svi o kaznama pisete, a pola vas nema pojma koliko je skupo ...
Eh pa to ti dobro dodje za usporedbu da shvatis koliko mene boli qrac za tebe i tebi slicneNeelix wrote:a citav ti nemas pojma koliko nas boli ***********.
Sebastian Loeb? Drago mi je... Que est que tu fais ici?VR6 wrote:
Nista, ja vozim svojim putem, dok ti skontas sta ti je s djetetom, ja vec stigao kuciSalim se
Ja inace ne radim nagla ubacivanja, zmigavac je uvijek tu. Prije da ces ti meni uletiti kad ne treba, nego ja tebi
Prva, druga, treća i kočišVR6 wrote:Bas se pitam ko ce me prvi uslikatiSamo cete me morati naci parkiranog, jer ste prespori da me pratite i slikate
Ja rekoh davno, izgraditi stazu, ne mora biti ni staza, dovoljan je zabaceni pravac u blizini grada, gdje bi raja mogla ici i trkati se. To bi uveliko smanjilo broj trkaca po gradu. Ja se druzim sa dosta takvih i mene bi vjerovatno ovdje optuzili za prebrzog vozaca, sto nakratko vozim 150-ak km/h u gradu. To nije voznja citavim gradom tako brzo, nego semafor, start, prva, druga, treca i kocis. Meni to predstavlja veliko zadovoljstvo, samo osjetiti onaj potisak koji brz auto stvara. Kakav autoput? Tu nema nikakve zanimljivosti, sve je do masine, gledas onu cifru na brzinomjeru i to je to. No fun!
Svi o kaznama pisete, a pola vas nema pojma koliko je skupo odrzavanje jednog auta koji se stalno "gazi". Te ode lamela, te se slomi mjenjac, pa diskovi se mjenjaju skoro svake dvije godine, o plocicama i gumama da i ne govorim. Nebitno koji je auto upitanju, noviji il stariji, na svim odlaze skoro iste stvari. Ne znam kakve djevojke stalno spominjete, to sto je vama nekim uzitak gasat pred curom, nekima uopste nije. Pravi motoristi koji voze radi sebe imaju kacige, neki i full odjela. A vidjet cete da takvih ima dosta u gradu. Ti sa kacigama se i rjedje razbijaju, jer i znaju nesto o voznji i motorima...
vnm wrote:sta nije propisno. pa recimo svaki dan vidim kako majka sa malim djetetom sjedi na zadnjem sjedistu i drzi dijete u krilu, na fazon "ja vezem dijete".
onda recimo slucaj kada dijete sjedi na suvozacevom mjestu, a pojas mu prelazi otprilike preko brade.
naravno nezaboravni slucaj kada sam vidio kako su onu nosilicu za bebu sto izgleda kao korapa zavezali pojasem. e to nikad necu zaboraviti.
najlakse je pametovat i reci "sta hoce ovaj balavac, 25 mu godina". kud ces dalje kad ovdje ima tema gdje se raspravlja o tome da je nekome spasilo zivot sto nije bio vezan...
posto si stariji ostavi neki zadnji komentar, a ja cu ovim da zavrsim svoje.
koja si ti seljankatatjanamster wrote:Čim vidim naslov teme, sve mi je jasno.
Nauči razlikovati papka od seljanina.
znas li ti sta pises,kao na auto putu nema nikakve zanimljivosti a na zabacenom pravcu u blizini grada kao da bi bilo zanimljivo...kontradiktoran si,procitaj sta si napisao...ultima_palabra wrote:VR6 wrote:Bas se pitam ko ce me prvi uslikatiSamo cete me morati naci parkiranog, jer ste prespori da me pratite i slikate
Ja rekoh davno, izgraditi stazu, ne mora biti ni staza, dovoljan je zabaceni pravac u blizini grada, gdje bi raja mogla ici i trkati se. To bi uveliko smanjilo broj trkaca po gradu. Ja se druzim sa dosta takvih i mene bi vjerovatno ovdje optuzili za prebrzog vozaca, sto nakratko vozim 150-ak km/h u gradu. To nije voznja citavim gradom tako brzo, nego semafor, start, prva, druga, treca i kocis. Meni to predstavlja veliko zadovoljstvo, samo osjetiti onaj potisak koji brz auto stvara. Kakav autoput? Tu nema nikakve zanimljivosti, sve je do masine, gledas onu cifru na brzinomjeru i to je to. No fun!
JThomas wrote:jebote pa kako mi nemamo svog predstavnika u F1![]()
![]()
jebo te lewis hamilton te jebo, čuj "nakratko 150 po gradu"bezopasno, bezbeli, jer je nakratko
sve do jednom...

Ko kaže da moraš da živiš? Fino u auto, zaždij ga 150 kmh i i ostavi nas debile u prašini za sobom...Cafe Camargue wrote:stvarno me nerviraju raznorazni debili na cestama, ali me daleko vise nerviraju ove debilcine sto zele i prizivaju nesrece
pa ima li iko da ih sankcionise i izbaci sa foruma???? fuj s kim mi sve moramo da zivimo
Pera Trta wrote:Ko kaže da moraš da živiš? Fino u auto, zaždij ga 150 kmh i i ostavi nas debile u prašini za sobom...Cafe Camargue wrote:stvarno me nerviraju raznorazni debili na cestama, ali me daleko vise nerviraju ove debilcine sto zele i prizivaju nesrece
pa ima li iko da ih sankcionise i izbaci sa foruma???? fuj s kim mi sve moramo da zivimo
sve se nadam da ćete sami otići... kad tadPera Trta wrote:Ko kaže da moraš da živiš? Fino u auto, zaždij ga 150 kmh i i ostavi nas debile u prašini za sobom...Cafe Camargue wrote:stvarno me nerviraju raznorazni debili na cestama, ali me daleko vise nerviraju ove debilcine sto zele i prizivaju nesrece
Načekaćeš se...sporo vozimo.Cafe Camargue wrote:sve se nadam da ćete sami otići... kad tadPera Trta wrote:Ko kaže da moraš da živiš? Fino u auto, zaždij ga 150 kmh i i ostavi nas debile u prašini za sobom...Cafe Camargue wrote:stvarno me nerviraju raznorazni debili na cestama, ali me daleko vise nerviraju ove debilcine sto zele i prizivaju nesrece
čovječe kakav si ti genije. stvarno šteta da jedan ovakav mislilac propada u bosnikakavdanakneiskustvu wrote:Cafe Camargue wrote:sve se nadam da ćete sami otići... kad tadPera Trta wrote: Ko kaže da moraš da živiš? Fino u auto, zaždij ga 150 kmh i i ostavi nas debile u prašini za sobom...
znači problem su oni koji ne pretiču sa desne strane,koji ne prolaze kroz crveno i koji ne rade slične idiotske stvari,aferim.
ja ću i dalje biti među njima.