Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- do_tokija
#101 Re: Chelsea FC
ovi navijaci chelsija su daleko najsmjesniji hahaha do dolaska abramovica naci navijaca chelsija bilo je ravno tome da sad na forumu se pojavi navijac wolverhamptona
a svaki kaze da navija za chelsi jos od vremena zole 
- do_tokija
#102 Re: Chelsea FC
pa sta ces malim ekipama poput citya i chelsija vrhunac klupske istorije je osvajanje mickey mouse kupa i to im je jedan od ciljeva u sezoni pa zato izvode najjace sastave dok arsenal tu izvodi svoje juniore cak i u finalima ali ja sam bar rekao poslije utakmice svaka cast cityu na istorijskom uspjehu trudili su se zasluzili sucyprus wrote:Ali je zato Arsenal demonstracijom sile (do_tokija wrote:chelsi dokazuje da je jedna mala ekipa koju je novac gurnuo u vrh, ocekujem pad forme i siguran sam da nece osvojiti titulu!) nad istim Cityem dokazao da je velika ekipa...
- cyprus
#103 Re: Chelsea FC
I Chelsea prije Abramoviča (učesnik CL i osvajač Kupa Kupova) se znao zadesit ispred Arsenalado_tokija wrote:ovi navijaci chelsija su daleko najsmjesniji hahaha do dolaska abramovica naci navijaca chelsija bilo je ravno tome da sad na forumu se pojavi navijac wolverhamptonaa svaki kaze da navija za chelsi jos od vremena zole
I ti to porediš sa Wolvesima (meni također vrlo dragom ekipom)...
- do_tokija
#104 Re: Chelsea FC
sto jes jes najjaci klub u londonu vidi se po titulama prvaka engleske chelsi ima neuporedivo vise da ne spominjem mickey mouse kupcyprus wrote:I Chelsea prije Abramoviča (učesnik CL i osvajač Kupa Kupova) se znao zadesit ispred Arsenalado_tokija wrote:ovi navijaci chelsija su daleko najsmjesniji hahaha do dolaska abramovica naci navijaca chelsija bilo je ravno tome da sad na forumu se pojavi navijac wolverhamptonaa svaki kaze da navija za chelsi jos od vremena zole
, Abramovič je samo učvrstio poziciju najjačeg londonskog kluba
(i šire dakako).
I ti to porediš sa Wolvesima (meni također vrlo dragom ekipom)...![]()
- cyprus
#105 Re: Chelsea FC
Jedan navijač Arsenala (možda ga znašdo_tokija wrote:sto jes jes najjaci klub u londonu vidi se po titulama prvaka engleske chelsi ima neuporedivo vise da ne spominjem mickey mouse kupcyprus wrote:I Chelsea prije Abramoviča (učesnik CL i osvajač Kupa Kupova) se znao zadesit ispred Arsenalado_tokija wrote:ovi navijaci chelsija su daleko najsmjesniji hahaha do dolaska abramovica naci navijaca chelsija bilo je ravno tome da sad na forumu se pojavi navijac wolverhamptonaa svaki kaze da navija za chelsi jos od vremena zole
, Abramovič je samo učvrstio poziciju najjačeg londonskog kluba
(i šire dakako).
I ti to porediš sa Wolvesima (meni također vrlo dragom ekipom)...![]()
- do_tokija
#106 Re: Chelsea FC
ne sjecam se ko je to rekao za mene je najbitnija napadacka igra sa brzim i kratkim dodavanjima, pa onda trofeji!
- cyprus
#107 Re: Chelsea FC
A zadnjih godina u Arsenalove vitrine trofeji pristižu munjevitom brzinom, ne znaju gdje će više s njima. Zato namjerno padaju u Miki Maus kupudo_tokija wrote:ne sjecam se ko je to rekao za mene je najbitnija napadacka igra sa brzim i kratkim dodavanjima, pa onda trofeji!
- do_tokija
#108 Re: Chelsea FC
to je zbog nepravdi i spleta nesretnih okolnosti ali okrenuce se to sve u nasu korist kad nadjemo dobrog golmana i kad malo stane sa ovim ozlijedama!cyprus wrote:A zadnjih godina u Arsenalove vitrine trofeji pristižu munjevitom brzinom, ne znaju gdje će više s njima. Zato namjerno padaju u Miki Maus kupudo_tokija wrote:ne sjecam se ko je to rekao za mene je najbitnija napadacka igra sa brzim i kratkim dodavanjima, pa onda trofeji!
- cyprus
#109 Re: Chelsea FC
Dok iščekujemo uspostavu kosmičke pravde, u međuvremenu gledamo Chelsea kako sebi trasira put do titule prvaka Engleske te osvajača Champions League

- do_tokija
#110 Re: Chelsea FC
poslije africkog kupa nacija sanse chelsija za titulu ce biti svedene na minimumcyprus wrote:Dok iščekujemo uspostavu kosmičke pravde, u međuvremenu gledamo Chelsea kako sebi trasira put do titule prvaka Engleske te osvajača Champions League![]()
- ja.neron
#111 Re: Chelsea FC
dok se prepucavate oko minornih klubova MAN UTD korača prema tituli sa veznim igračima

#112 Re: Chelsea FC
Ono danas je bilo ludjacki. Kakva odbranaja.neron wrote:dok se prepucavate oko minornih klubova MAN UTD korača prema tituli sa veznim igračima![]()
Ali nokia je kralj kraljeva.
- Edin H.
#113 Re: Chelsea FC
Pjanic ide u Chelsea
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... janic.html
Ocigledno se radi da se osigura dugogodisnja dominacija Chelsea-a u Premiershipu
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... janic.html
Ocigledno se radi da se osigura dugogodisnja dominacija Chelsea-a u Premiershipu
- cyprus
#114 Re: Chelsea FC
daBogda 
- rado_vidjen
#115 Re: Chelsea FC
i sta ce tamo? Da ceka dok Lampard ode u penziju?
Neka ga u Lyonu bar jos sljedecu sezonu, a onda ako nastavi napredovat ce doci u neki TOP klub kao zvijezda a ne talenat koji obecava.
Dje ba zapelo Chelscum? Neki su prerano uknjizili titulu.
Neka ga u Lyonu bar jos sljedecu sezonu, a onda ako nastavi napredovat ce doci u neki TOP klub kao zvijezda a ne talenat koji obecava.
- Edin H.
#116 Re: Chelsea FC
Pa ako si procitao clanak vidio si da hoce da ga bezecuju.rado_vidjen wrote:i sta ce tamo? Da ceka dok Lampard ode u penziju?
Kupili bi ga, a onda dali nazad na posudbu Lyonu.
- rado_vidjen
#117 Re: Chelsea FC
Ali kad bi ga ostavili i do kraja sljedece sezone. Taman ce tad dovoljno ojacat za Premiershipa
....i doci u Man.U. 
- cyprus
#118 Re: Chelsea FC
Gluho bilorado_vidjen wrote:Ali kad bi ga ostavili i do kraja sljedece sezone. Taman ce tad dovoljno ojacat za Premiershipa....i doci u Man.U.
- Edin H.
#119 Re: Chelsea FC
rado_vidjen wrote:Ali kad bi ga ostavili i do kraja sljedece sezone. Taman ce tad dovoljno ojacat za Premiershipa....i doci u Man.U.
Rekao sam ti da je Chelsea veliki klub koji zeli da izbjegne ovakve situacije
#120 Re: Chelsea FC
To sa dovodjenjem u januaru, pa onda posudbom do kraja sezone, je iz razloga sto je Chelsea skinut ban na transfere do razmatranja zalbe koja je negdje u februaru. Isto se prica i za Aguera, kupovina u januaru pa posudba do kraja sezone. Ne zele rizikovati da ostanu bez pojacanja u junu. To koliko bi mu valjalo da dodje u Chelsea je nemoguce procijeniti. Jeste cinjenica da je tu Lampard, ali je isto bilo i kad su Ballacka dovodili, pa eto igraju. Ne bih volio da dodje, pa da ne bude u prvom timu. Kad su u pitanju nasi igraci volim ih vidjeti u bilo kojem vecem klubu, ne samo u onima za koje navijam, pogotovo ako je to bolja opcija za njih.
- do_tokija
#121 Re: Chelsea FC
ako je pametan ostace u lyonu jos najmanje dvije godine, koji je to mladi igrac uspio u chelsiju?
#122 Re: Chelsea FC
I to bi mu bila dobra opcija. Za te mlade igrace ne znam, ja navijam za Chelsea otkako ja Abram dosao i poceo dovoditi najbolje igrace. Prije toga ih nisam nikako volio, ali onda pocese uzimati titule, pa reko' dobra opcija.do_tokija wrote:ako je pametan ostace u lyonu jos najmanje dvije godine, koji je to mladi igrac uspio u chelsiju?
- belafonte
#123 Re: Chelsea FC
Zakuhalo se opasno, nakon lagane setnje kroz premiership zadnja dva kola, pritisak je poceo lagano da raste.
Odgledo sam tekmu, City je stvarno dobro odigro, presing su vrsili na igrace sredine terena, Chelsea kad dobije loptu vrlo lako je gubio, bas su pritiskali u prvom poluvremenu dok nisu gol zabili,bio je to pritisak sa posjedom lopte bez velikih prilika, ono se Chelsea-u ne smije desavat, ne smiju se onako duboko povuci, onda da kontre ne znaju napravit ccc
A drugi gol je smijurija samo takva, prvo faula ni na mapi, drugo Ceh je u uzasnoj formi evo vec ima godina, skoro po sredini gola mu je opucao Tevez i on to nije skino, i za prvi gol je kriv jer nije odlucan kod boksovanja. Citavo drugo poluvrijeme je izgledalo kao stani-kreni-stani-kreni i tako je jedno pola sata proslo i u zadnjim 15 minuta, valjda zbog tekme u srijedu, City se umorio i Chelsea ih je pritisnuo, penal neiskoristen i 100 % sansa Drogbe nakon sjajnog solo prodora.
Helem 3 boda su vrlo dobra iz dva mozda najteza gostovanja u ligi, realan je bio X jbg al se nije dalo, treba male tekme uzimati a na ovim vecim nekad te ide nekad ne, sto Carlo kaze nema razloga za paniku
Odgledo sam tekmu, City je stvarno dobro odigro, presing su vrsili na igrace sredine terena, Chelsea kad dobije loptu vrlo lako je gubio, bas su pritiskali u prvom poluvremenu dok nisu gol zabili,bio je to pritisak sa posjedom lopte bez velikih prilika, ono se Chelsea-u ne smije desavat, ne smiju se onako duboko povuci, onda da kontre ne znaju napravit ccc
A drugi gol je smijurija samo takva, prvo faula ni na mapi, drugo Ceh je u uzasnoj formi evo vec ima godina, skoro po sredini gola mu je opucao Tevez i on to nije skino, i za prvi gol je kriv jer nije odlucan kod boksovanja. Citavo drugo poluvrijeme je izgledalo kao stani-kreni-stani-kreni i tako je jedno pola sata proslo i u zadnjim 15 minuta, valjda zbog tekme u srijedu, City se umorio i Chelsea ih je pritisnuo, penal neiskoristen i 100 % sansa Drogbe nakon sjajnog solo prodora.
Helem 3 boda su vrlo dobra iz dva mozda najteza gostovanja u ligi, realan je bio X jbg al se nije dalo, treba male tekme uzimati a na ovim vecim nekad te ide nekad ne, sto Carlo kaze nema razloga za paniku
- belafonte
#124 Re: Chelsea FC
Hahhahhah, zato je Carlo reko da se ne treba brinutiTHE shirt has hit the fan at Chelsea - as things go from bad to CURSE.
SunSport can reveal the reason Carlo Ancelotti's men have stumbled on their title charge is because their away strip is under a navy-blue hoodoo.
Chelsea got their campaign off to a flying start when they beat Manchester United on penalties in the Community Shield, then cruised to eight consecutive Premier League wins - all in their traditional royal-blue kit.
But they came unstuck when they played in their navy and yellow second strip for the first time, crashing 3-1 at Wigan.
Blues wore the same outfit for the 2-1 defeat at Aston Villa and again as they slipped to a Carling Cup penalty-shootout defeat at Ewood Park after drawing 3-3 with Blackburn at the end of extra-time.
On Saturday, Chelsea again donned the jinxed colours and slumped to a 2-1 defeat against Manchester City at Eastlands.
The only four times they have worn the new navy strip, they have ended up on the losing side.
United were hit by a similar curse when they wore grey on their travels.
It got so bad that players changed out of the strip when 3-0 down at half-time to Southampton in 1996. They lost 3-1.
- 11sumirp
#125 Re: Chelsea FC
Od ljeta 2004. Chelsea je igrao 160 utakmica kod kuće, a izgubili su samo tri puta - protiv Barcelone, Liverpoola i Arsenala. No, unatoč tom sjajnom rekordu, ne iznenađuje me da su igrači Chelseaja izviždani nakon neodlučenog rezultata protiv Evertona prošle subote."
Na kraju je dao i svoj konačni sud.
"Navijači koji su se tako ponašali apsolutna su sramota. Možda imaju gomilu novca, no u nogometnom smislu nemaju uopće stila. Zaboravili su koliko je puno ovaj klub napredovao u posljednjih nekoliko godina i koliko su problema imali."
By Ian Wright
vala bas 
Na kraju je dao i svoj konačni sud.
"Navijači koji su se tako ponašali apsolutna su sramota. Možda imaju gomilu novca, no u nogometnom smislu nemaju uopće stila. Zaboravili su koliko je puno ovaj klub napredovao u posljednjih nekoliko godina i koliko su problema imali."
By Ian Wright