------------------------------------------------------------------------------------
mislim da se ne mogu poopcavat sve zemske grada Sa. (zato je tema paglu) neke daju, neke ne daju. zavisi dje trazis.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Tako i treba. Nisam staromodan u nacelu, ali mislim da su djevojke danas nerijetko previse opustene, a mnogi su muskarci ( naravno, pogotovo oni koji su perfidni, sebicni i nisu dzentlmeni ) toga itekako svjesni. Treba cekati ono pravo, iskreno i trajno; sve ostalo je prolazno zadovoljstvo koje ne ispunjava, stovise samo ostavlja prazninu. I ne, nemam zelju da ovo posljednje zvuci dvosmisleno.ladyblue18 wrote:Pa bas i da volim ne volim ako hoces iskreno.negativ wrote:Ipak voliš i ti da pitaju, ipak škaklji neka lijepa riječ i izraženo interesovanje od momaka, pa kako da dobiju ono što im je glavno u tom dobu ako ne pitaju, to i jeste tema, znači opet smo došli na početnu postavku ''ako ne išćeš, ne'š ni dobit''
Nemoj mi samo reći da si jedna od onih za koje dječaci kažu ''dobra u duši'' ako znaš na šta mislim!!!![]()
I ne, nisam "dobra u dusi"...skroz naprotiv ako te bas zanima.![]()
Jel toliko tesko povjerovati da postoji zensko koje nece da se da svakome, i koje cjeni svoje tijelo i ljepotu te samim tim nece da ga da svakome?![]()
rado_vidjen wrote:burece, dajes li ti odmah![]()
![]()
------------------------------------------------------------------------------------
mislim da se ne mogu poopcavat sve zemske grada Sa. (zato je tema paglu) neke daju, neke ne daju. zavisi dje trazis.imas onih papanki sto te poslije progone i buse ti gume, pa im je mozda bolje i ne poDAT
; do onih sto daju sve sem vagine
daju u osnovanjaku, do EMO sismisarki, zavodljivih MILFica, ali i onih sto se "cuvaju" i td.
Nisu nikakvi forumski izljevi, nit su lazni.lord-executioner wrote:
Tako i treba. Nisam staromodan u nacelu, ali mislim da su djevojke danas nerijetko previse opustene, a mnogi su muskarci ( naravno, pogotovo oni koji su perfidni, sebicni i nisu dzentlmeni ) toga itekako svjesni. Treba cekati ono pravo, iskreno i trajno; sve ostalo je prolazno zadovoljstvo koje ne ispunjava, stovise samo ostavlja prazninu. I ne, nemam zelju da ovo posljednje zvuci dvosmisleno.
ladyblue18, ako to nisu samo forumski izljevi cednosti
Svaka ti castladyblue18 wrote:Nisu nikakvi forumski izljevi, nit su lazni.lord-executioner wrote:
Tako i treba. Nisam staromodan u nacelu, ali mislim da su djevojke danas nerijetko previse opustene, a mnogi su muskarci ( naravno, pogotovo oni koji su perfidni, sebicni i nisu dzentlmeni ) toga itekako svjesni. Treba cekati ono pravo, iskreno i trajno; sve ostalo je prolazno zadovoljstvo koje ne ispunjava, stovise samo ostavlja prazninu. I ne, nemam zelju da ovo posljednje zvuci dvosmisleno.
ladyblue18, ako to nisu samo forumski izljevi cednosti![]()
Vec sam nekoliko puta rekla da sve ono sto ja ozbiljno napisem na forumu, ja to i mislim, ne samo ovdje vec i u RL-u.
Ima nekoliko forumasa ovdje koji to mogu potvrditi ako je potrebno.![]()
![]()
Pazi, ja nisam staromodna, daleko od toga, ali nisam ni savremena u mjeri u kojoj je vecina djevojaka i opcenito svijeta.
Djevojke su takve kakve su, i to je za mene cisti zakon ponude i potraznje.
One nude, vecinom nesvjesne sta sebi ucine, jer nisam jednom cula kako je neku glava zabolila kasnije, a muskarci traze i dobiju. Opet mislim, da bi musko trebalo bit dzentlmen do neke granice i ne laprdati kasnije, ali sta je tu je.
Ne kazem da su svi isti, ali ima vala svakojakog sljama.
To da treba cekati pravo i iskreno, tu se slazem, ali mi ovo trajno malo nije jasno.![]()
Ako mislis na to da se zensko treba cuvati do braka, sta ja znam, nije posteno, jer zasto da se ona cuva a on ne?
Ali opet ima i to svojih pozitivnih strana.
Ne idem u extreme da treba dati svakom koji naidje, ali ni da se treba iskljucivo cuvati za brak, ali bar za mene treba postojati povjerenje i zelja da "dam" tom nekom, i da to bude iskreno, a ne da se ja kasnije jedem i kajem sto sam bila sa ovim, sto sa onim, itd...
I znam ja da ovdje tona forumske populacije, narocito muskaraca, misli kako ja lazno moralisem, kako sam ustvari Bog zna kakva, ali meni svejedno...![]()
kone wrote: KAkvih sam sve prica cuo u ovih par dana,da vam pravo kazem zgadio mi se zivotSta sve rade udate zene i to jos imaju djecu
.Samo kazem ne dao Bog nikome.
Ma konto sam da ga uputim na ovaj forum, al me nakon ovoliko različitih priča malo strah, da se dijete ne urekne od silnog morala...HAVANA wrote:Ubode li omladinac šta?
Ima svu dodatnu opremu, nije to problem, ima neka cura....????Globus wrote:Kupi sinu bmw-a .. pa nece morat pitat
negativ wrote:Ima svu dodatnu opremu, nije to problem, ima neka cura....????Globus wrote:Kupi sinu bmw-a .. pa nece morat pitat
Mimo moja ne pravdam se ja nikome, nikada, a kamoli forumasima. Samo pokusavam voditi dijalog, ja to jako volim.mima wrote:A zasto se ti lady uopste raspravljas i pravdas sa likovima koji te ne poznaju? Ne umaraj se bezveze.
Dabogda da ja naletim na pravog, mene saljecu svakakvi, osim onakvih kakve ja zelim.kone wrote: Svaka ti castMAlo je djevojaka koje razmisljaju ovako i nadam se da ces naletiti i ti na pravog
![]()
A pusti ove lozionicare,hoce onenight,a da onda kuci dovedu takvu kao sto si ti
Nekima uspije,a Boga mi neki nalete na samo takve
KAkvih sam sve prica cuo u ovih par dana,da vam pravo kazem zgadio mi se zivot
Sta sve rade udate zene i to jos imaju djecu
.Samo kazem ne dao Bog nikome.
Jes' vidio, kipti moral na sve strane...zato ga sto dalje odavde mici, da ne ograjise, pa da ne postane moralan.negativ wrote:Ma konto sam da ga uputim na ovaj forum, al me nakon ovoliko različitih priča malo strah, da se dijete ne urekne od silnog morala...HAVANA wrote:Ubode li omladinac šta?
sta primam srcu?negativ wrote:Mnogo primaš srcu, opusti se malo... Ja ne mislim ništa loše kad ovo kažem, a čini mi se da je omladinac naletio baš na neku sličnu tebi, dobro je to makar će nešto naučiti...
Nisam mislio da se zena mora cuvati do braka, i da muskarac moze kako hoce, to je apsurdno shvatanje, mislio sam upravo na ovo sto si rekla, uz mali dodatak na povjerenje i zelju, a to je da ni zena ne treba "dati" nekome ko ce ispariti ili ohladiti kad to dobije. U suprotnom se negira upravo faktor povjerenja, pa ispada kako je dovoljno steci povjerenje za nesto sto ce trajati do kreveta, a raspasti se odmah poslije. To fakticno bude one night stand sa grace periodomladyblue18 wrote:Nisu nikakvi forumski izljevi, nit su lazni.lord-executioner wrote:
ladyblue18, ako to nisu samo forumski izljevi cednosti![]()
Vec sam nekoliko puta rekla da sve ono sto ja ozbiljno napisem na forumu, ja to i mislim, ne samo ovdje vec i u RL-u.
Ima nekoliko forumasa ovdje koji to mogu potvrditi ako je potrebno.![]()
![]()
Pazi, ja nisam staromodna, daleko od toga, ali nisam ni savremena u mjeri u kojoj je vecina djevojaka i opcenito svijeta.
Djevojke su takve kakve su, i to je za mene cisti zakon ponude i potraznje.
One nude, vecinom nesvjesne sta sebi ucine, jer nisam jednom cula kako je neku glava zabolila kasnije, a muskarci traze i dobiju. Opet mislim, da bi musko trebalo bit dzentlmen do neke granice i ne laprdati kasnije, ali sta je tu je.
Ne kazem da su svi isti, ali ima vala svakojakog sljama.
To da treba cekati pravo i iskreno, tu se slazem, ali mi ovo trajno malo nije jasno.![]()
Ako mislis na to da se zensko treba cuvati do braka, sta ja znam, nije posteno, jer zasto da se ona cuva a on ne?
Ali opet ima i to svojih pozitivnih strana.
Ne idem u extreme da treba dati svakom koji naidje, ali ni da se treba iskljucivo cuvati za brak, ali bar za mene treba postojati povjerenje i zelja da "dam" tom nekom, i da to bude iskreno, a ne da se ja kasnije jedem i kajem sto sam bila sa ovim, sto sa onim, itd...
I znam ja da ovdje tona forumske populacije, narocito muskaraca, misli kako ja lazno moralisem, kako sam ustvari Bog zna kakva, ali meni svejedno...![]()
khm, mogul se ja tu kako ubacitDabogda da ja naletim na pravog, mene saljecu svakakvi, osim onakvih kakve ja zelim.
u njemackoj muskarici ne procijenjuju kvalitet zenske osobe po tome sexa li se ili nebauhaus wrote:jedna studija u njemackoj je polazala da mladi nijemci u prosjeku nakon 3.susreta ili izlaska prelaze na "one stvari".
milim ako hemija stima onda ide sve brzo.nema trgovine i natezanja kao kod nasih djevojaka.u bosni je i socijalni problem,problem sredine koja djevojke opterecuje.sta ce se reci,sta se komsiluk pricati.toga,svega nema u njemackoj.
tacnohocunecu wrote:u njemackoj muskarici ne procijenjuju kvalitet zenske osobe po tome sexa li se ili nebauhaus wrote:jedna studija u njemackoj je polazala da mladi nijemci u prosjeku nakon 3.susreta ili izlaska prelaze na "one stvari".
milim ako hemija stima onda ide sve brzo.nema trgovine i natezanja kao kod nasih djevojaka.u bosni je i socijalni problem,problem sredine koja djevojke opterecuje.sta ce se reci,sta se komsiluk pricati.toga,svega nema u njemackoj.
i nasi muskarci se odgajaju u i stoj sredini kao i zene tako da je duboko ukorijenjeno misljene da zena koja zna sta hoce, koja se ne osvrce na sredinu,koja drzi svoj zivot u svojim rukama u bilo kom segmentu ....i da ne nabrajam,kucka![]()
negativ wrote:Pitanje za djevojke... je li problem ako dečko traži odmah, ili bar brzo nakon upoznavanja?
Mene niko nije ništa učio o ovome jer u to vrijeme se nije baš pričalo mnogo o tome (ono relacija otac sin).
Ja svom sinu pokušavam objasniti jednostavnu postavku 'ko ne išće i ne dobije'', ali mi on šupljira da su sad cure drukčije.
Je li to baš tako???
da,tako je.hocunecu wrote:u njemackoj muskarici ne procijenjuju kvalitet zenske osobe po tome sexa li se ili nebauhaus wrote:jedna studija u njemackoj je polazala da mladi nijemci u prosjeku nakon 3.susreta ili izlaska prelaze na "one stvari".
i nasi muskarci se odgajaju u i stoj sredini kao i zene tako da je duboko ukorijenjeno misljene da zena koja zna sta hoce, koja se ne osvrce na sredinu,koja drzi svoj zivot u svojim rukama u bilo kom segmentu ....i da ne nabrajam,kucka![]()
Meni se jako svidja ovo kako je receno.lord-executioner wrote:
Nisam mislio da se zena mora cuvati do braka, i da muskarac moze kako hoce, to je apsurdno shvatanje, mislio sam upravo na ovo sto si rekla, uz mali dodatak na povjerenje i zelju, a to je da ni zena ne treba "dati" nekome ko ce ispariti ili ohladiti kad to dobije. U suprotnom se negira upravo faktor povjerenja, pa ispada kako je dovoljno steci povjerenje za nesto sto ce trajati do kreveta, a raspasti se odmah poslije. To fakticno bude one night stand sa grace periodomEto na kakvu trajnost mislim
Slusaj gospodine, meni se jos ziviNjanjo wrote:khm, mogul se ja tu kako ubacitDabogda da ja naletim na pravog, mene saljecu svakakvi, osim onakvih kakve ja zelim.
Nazalost.hocunecu wrote: u njemackoj muskarici ne procijenjuju kvalitet zenske osobe po tome sexa li se ili ne