Dile wrote:cekala pred ulazom hoce li biti kakvih grupnjaka![]()
pa i ja se ponadah u ovaj grupnjak , al izgleda nista , ovi farmaceuti su pravo ne nagodni
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Dile wrote:cekala pred ulazom hoce li biti kakvih grupnjaka![]()
steta, steta...ekvivalent wrote:nema grupnjakaDile wrote:cekala pred ulazom hoce li biti kakvih grupnjaka![]()
ovde sve fina raja
A ti si mi bacala kamenčiće na prozor?Dile wrote:cekala pred ulazom hoce li biti kakvih grupnjaka![]()
evo zraknuhAura Perez wrote:nagodne smo mi, samo trebas znati s namasirocco wrote:Dile wrote:cekala pred ulazom hoce li biti kakvih grupnjaka![]()
pa i ja se ponadah u ovaj grupnjak , al izgleda nista , ovi farmaceuti su pravo ne nagodni![]()
. aj ti lagano zrakni pp
@daphna je glavni zgoditakblack wrote:ja koliko vidim upucavaju se daphniDile wrote:jeste se raspricali....samo prica a niko nist ne radi...
na koju mislismilijarder wrote:@sirocoo nemoj zaboraviti i na onu ikonu pored pp ikone![]()
Odoh i ja poslati kome pp...Dile wrote:pa daphna draga... ja slomila gadjajuci, reko da idemo mi njih traziti ako nece oni nama![]()
![]()
vid ovi poceli i preko pp-a
Jbg, sad ću i ja nabaciti MSN ikonicu, ali samo ako će se sirocco i ekvivalent javiti? Momci, hoćete li?Aura Perez wrote:sirocco je vidio ikonicu i pao, mislim da si upravo izgubila iposljednju sansu da ga otmes haha. ali ja sa kolegicama sve dijelim pa mogu i etfovceDaphna wrote:Odoh i ja poslati kome pp...Dile wrote:pa daphna draga... ja slomila gadjajuci, reko da idemo mi njih traziti ako nece oni nama![]()
![]()
vid ovi poceli i preko pp-a![]()
Prvo ću ekvivalenta da muntam... Pa ću Auri da pokušam oteti sirocco-a... A onda ću da bacim šapu i na milijardera![]()
Kad ćemo nas dvije dernečiti? Nema od ovih forumaša ništa
@sirocco, Aura ti ima msn ikonicu, na to je milijarder mislio
zoom66 wrote:uvEk biJoDile wrote:bas ljubEzan
vec sam rekao , ima mene za sve , samo polahko , i molim bez guranjaAura Perez wrote:sirocco je vidio ikonicu i pao, mislim da si upravo izgubila iposljednju sansu da ga otmes haha. ali ja sa kolegicama sve dijelim pa mogu i etfovceDaphna wrote:Odoh i ja poslati kome pp...Dile wrote:pa daphna draga... ja slomila gadjajuci, reko da idemo mi njih traziti ako nece oni nama![]()
![]()
vid ovi poceli i preko pp-a![]()
Prvo ću ekvivalenta da muntam... Pa ću Auri da pokušam oteti sirocco-a... A onda ću da bacim šapu i na milijardera![]()
A ništa draga... Dajem im još 5 minuta i onda skidam ikonicuDile wrote:daphna nest ekvivalnet i sirocco ignorisu desavanja ovdje... puuu
mogul' se ja bar malo laktatsirocco wrote:vec sam rekao , ima mene za sve , samo polahko , i molim bez guranjaAura Perez wrote:sirocco je vidio ikonicu i pao, mislim da si upravo izgubila iposljednju sansu da ga otmes haha. ali ja sa kolegicama sve dijelim pa mogu i etfovceDaphna wrote:
Odoh i ja poslati kome pp...![]()
ma hajd tebi cu zazmirit na jedno oko a na drugo stavit rukuDile wrote:
mogul' se ja bar malo laktat![]()
![]()
Ma neka je... Ja se svojih godina ne stidimAura Perez wrote:jesam rekla da je mladsirocco wrote:pa bolan od stare koke je najbolja supa![]()
![]()
@ daphna bez uvrede
neg jel se javio ovaj moj kolega ekvivalent , ako nije ja cu da ne propadne sminkaDaphna wrote:Ma neka je... Ja se svojih godina ne stidimAura Perez wrote:jesam rekla da je mladsirocco wrote:pa bolan od stare koke je najbolja supa![]()
![]()
@ daphna bez uvrede