Najveci demokrata na Balkanu
-
BosnjakAga
10 Genocida nad muslimanima :
http://www.bihweb.com/modules.php?name= ... pic&t=3826
Zato sto muslimani nikad nisu imali svoju Armiju.
-
BosnjakAga
10 Genocida nad muslimanima :
- Vodenjak
Pa u tom grmu i lezi zeko... Vrag mali...BosnjakAga wrote:10 Genocida nad muslimanima :
Koje pm niste rekli da je Armija bila muslimanska vojska a ne nazvali je Armijom BiH???
A u toj istoj "Armiji BiH" pozdrav bi TEKBIR - ALLAH VEKBER!
Halo ba! Ko ovdje koga...???
-
BosnjakAga
Gde pise da je muslimanka armija?
Armija koja stiti i muslimane a ne kao JNA i ostane narodne armije!
Armija BiH nije samo muslimanska tacno !
- Vodenjak
Zajebi ba tu pricu!BosnjakAga wrote:Gde pise da je muslimanka armija?
Bi li se borio u armiji koja bi branila muslimane ali pozdravljala i trazila od tebe da pozdravljas sa "Pomozi bog Junaci!"??
Pomakni se ba malo, Lagis podobro...
-
BosnjakAga
Vodenjak
Moras li se u BiH Armiju zakleti na Allaha? Koliko znam nemoras.
Svaki narod mora imati Armiju koja je stiti, Bosnjaci se osecaju kao narod i zavrsena prica.
Svaki narod mora imati Armiju koja je stiti, Bosnjaci se osecaju kao narod i zavrsena prica.
-
margareta
Vodenjak wrote:Zajebi ba tu pricu!BosnjakAga wrote:Gde pise da je muslimanka armija?
Bi li se borio u armiji koja bi branila muslimane ali pozdravljala i trazila od tebe da pozdravljas sa "Pomozi bog Junaci!"??
I ne uljuljkavaj se, zivota ti....
Ipak je ostao. Od prvog do zadnjeg dana. Dobrovoljno. Iz gospodina rodi se goljo. NIJE HTIO DA KRADE svoje ratom izludjene 'bracu' muslimane !
"Selam alejkum" rece jucer IZA zakljucanih vrata Zlatnim LJiljanima ministar za boracka pitanja. Svi mediji o tome javljaju.
Zar to nije vojska il' je STOKA ?
- Vodenjak
I??? Ima li ili nema bosnjake vojske? Je li pozdrav kao sto sam rekao ili nije? Ne prave li se u kasarnama prvo dzamije pa onda kasarne?BosnjakAga wrote:Vodenjak
Mada to nije ni neobicno. Po cijeloj se Bosni prave prvo dzamije i crkve a valjda ce nekad nekome i neka fabrika na pamet pasti.
Ja sam ti jednostavno protiv i srpske i hrvatske pa time i bosnjacke vojske. I jedna i druga i treca vodi samo rascjepu i neminovnom ratu izmedju njih i naroda u njima!
Toliko od mene tebi!
-
BosnjakAga
Rat izbije kad jedan ima pistolj a drugi nema, kad obojica imaju pistolje dva put ce rasmislit dal ce pucat, kad samo jedan ima mnogo lakse ce mu past na pamet da puca !
-
Engram::X
Ahaa, konacno otkrivamo da Armija BIH nije bila tvoja armija...Vodenjak wrote:Pa u tom grmu i lezi zeko... Vrag mali...BosnjakAga wrote:10 Genocida nad muslimanima :
Koje pm niste rekli da je Armija bila muslimanska vojska a ne nazvali je Armijom BiH???
Halo ba! Ko ovdje koga...???
Mirko, pazi metak...margareta wrote:Vodenjak wrote:Zajebi ba tu pricu!BosnjakAga wrote:Gde pise da je muslimanka armija?
I ne uljuljkavaj se, zivota ti....
Moj suprug u wc-u katolik, a cuje 'selam alejkum'
![]()
-
margareta
To je tvoja filozofija ili "strategija" za ko ce "prvi". Medjutim ti si ipak odstupio od teme.BosnjakAga wrote:Rat izbije kad jedan ima pistolj a drugi nema, kad obojica imaju pistolje dva put ce rasmislit dal ce pucat, kad samo jedan ima mnogo lakse ce mu past na pamet da puca !
Jedno je jasno al' sad je gotovo :Rat ne da se trebao izbjeci , nego se MORAO izbjeci ali sad je i narodu do gushe pa zato i shuti "glasanje"....
idem van.
-
BosnjakAga

Jes bio je dobar i sa zenama 17 puta se zenio ako niste znali, ali kao u dobroj diktaturi ucili vas samo lepe stvari o njemu
- Vodenjak
I isto toliko puta razvodio ako smo vec kod toga!BosnjakAga wrote:
Jes bio je dobar i sa zenama 17 puta se zenio ako niste znali, ali kao u dobroj diktaturi ucili vas samo lepe stvari o njemu
A ne ko neki koji dovedu i po tuce zena a mi ih smatramo malte ne Bozijim izaslanicima.
I jos im se i klanjamo!
-
BosnjakAga
Vodenjak
Pitanje je sad dali radi krijuci ?
Neko ko govori jedno a drugo radi je lazov!
- Vodenjak
Mjerilo moje ljubavi prema Bosni i Hercegovini se srecom ne mjeri time da li je Armija BiH bila moja ili ne!Engram::X wrote:Ahaa, konacno otkrivamo da Armija BIH nije bila tvoja armija...Vodenjak wrote:Pa u tom grmu i lezi zeko... Vrag mali...BosnjakAga wrote:10 Genocida nad muslimanima :
Halo ba! Ko ovdje koga...???![]()
loOodilo
Da se mjeri, malo bi ta ljubav vrijedila jer Armija bi i prodje a moja ljubav prema mojoj zemlji osta!
A Armiju "integrisaše" isti oni koji je i stvorise - za SVOJE potrebe! A koje su njihove potrebe bile - vidimo danas! I ja i borci Armije Bosne i Hercegovine kojima (VECINI!) kapu skidam!
Ali to ne radim onima koji komandovase istima!!
- Vodenjak
A kad je to Josip Broz pricao tebi o svojim zenama?BosnjakAga wrote:Vodenjak
Imao je on pametnija posla!
Morao je da se bori sa svim kurvama koji su NAROD pokusavali da fukaju gdje prije stignu!
I uostalom "demokrato", sto se petljas ljudima u njihov privatni zivot? Josip Broz nije bio "dobar covjek" kao Alija, ali oprostices mi, ipak mi je nekako bilo bolje s njim!
Zivio sam u kuci u kojoj se Allah i te kako postivao i sve vjerske svetkovine upraznjavale!
Oko srca mi je milo kad pomislim kako sam se tad lijepo osjecao iako licno nikad vjernik bio nisam!
Osobe koja mi je pricinjavala tu srecu i zadovoljstvo nema vec par godina ali me cijelog mog zivota ucila kako treba da se zivi a ne da treba da se vjeruje posto poto!
Vjera je vrlo siroka tema i odrazava se na vrlo sirokom polju covjekovog zivota i djelovanja! Klanjati i postiti nije ni priblizno dovoljno da bi se Bog kojemu se ti klanjas zadovoljio. Bog puno vise trazi od tebe a prije svega trazi tvoju cistotu! Uostalom, pored svega sto ti je podario, podario ti je razum i savjest!
Sta kaze tvoja savjest o tome je li ovo sto se desilo s nama u redu ili ne? Jesu li zrtve u koje su nas uvukli nasi bajni lideri (da, i MOJI jer i mene su vodili bez da sam JA to i zelio!) bile potrebne?
Vjerujes li zaista da su svi uplakani ljudi zemljice nam Bosne sretni danas s onim sto imaju i jesu li ponosni na sve zrtve koje su pale?
Upitaj malo svoju savjest u tome i ne zaboravi, ZAISTA ne zelim biti zajedljiv ovim pitanjima. Za razliku od mnogih, ja i sebe ali i TEBE i sve tebi slicne smatram ZRTVAMA svega ovoga sto nam se desilo.
Nikako onima koje su zrtve prouzrokovali!
Toliko od mene!
- kekec
Vodenjak, stvarno ti se cudim koliko imas strpljenja da mu (BosnjakAgi)objasnis neke, vrlo jasne stvari. Ja bih ga davno otkacio.
Osobi, koja umjesto mozga ima givikt u glavi, ne treba ni pokusavati objasnjavati. Ne prima se.
Pogledaj mu postove. Programiran 100 posto i to samo u jednom pravcu. A nije sam, nazalost.
Osobi, koja umjesto mozga ima givikt u glavi, ne treba ni pokusavati objasnjavati. Ne prima se.
Pogledaj mu postove. Programiran 100 posto i to samo u jednom pravcu. A nije sam, nazalost.
Last edited by kekec on 22/10/2004 20:27, edited 1 time in total.
- kekec
Jadnice,zar treba vjerovati politicarima.H2SO4 wrote: ....,urucene mu nagrade za demokratiju,A HOLBRUK I PEDI ESDAUN SU REKLI DA BEZ RAHMETLI ALIJE NEBI BILO NI BOSNE i sada bi ovi Bosnjaci sto ga ne vole bili srpski robovi...[/b]
I aktuelni predsjednik SAD-a rece sto puta da Irak ima oruzje za masovno unistavanje, zapoce rat, .... I sta se dokaza ?
INTERES, sve sto je pricao, pricao je zbog nekog "svog" interesa.
-
BosnjakAga
Jel ovo sarajevo-x.com ili pale-x.com hdz-x.com
Ali SDA dobija na izbore nisam sam izgleda ( fala Bogu )
- kekec
Nema veze koji je .com. Ti si na svakom .com-u genije gluposti.BosnjakAga wrote:Jel ovo sarajevo-x.com ili pale-x.com hdz-x.com![]()
A SDA dobija na izbore, kazes.
E blago nama sa takvima. Sreca pa "nicija nije do zore gorila".
Doci ce brzo vrijeme, kada ce nacionalne stranke biti samo dio tuzne bosanske istorije.
- Soul_Sista
Trla baba lan da je prodze dan 
-
BosnjakAga