A lafo slusha se samo rock.
moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
- burek_in_space
- HAVANA
- burek_in_space
#103 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Kasno ti se sad vaditi.
I ne,ovo nije trebalo zvuchati dvosmisleno.

I ne,ovo nije trebalo zvuchati dvosmisleno.
-
samo malo
#104 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Pa da, Darkwood ima Dzoni Gitaru, Vogosca ima Osmana Tamburu.
- Eweleen
#105 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Jim Gitarasamo malo wrote:Pa da, Darkwood ima Dzoni Gitaru, Vogosca ima Osmana Tamburu.
nisam mogao da ne ispravim
-
samo malo
#106 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Dobro, Jim Gitara, ali je bolji Osman Tambura.
Ljuljaj neljuljaj, pa Zemljotres Brace Bundic, pa Pljosko sa gostima, pa Refkini ahbabi, elita izvorne muzike.

Ljuljaj neljuljaj, pa Zemljotres Brace Bundic, pa Pljosko sa gostima, pa Refkini ahbabi, elita izvorne muzike.

-
Suncica79
#107 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Hahahahah OMG
A Zoran Kulina? Gdje njega da zaboravite
Gara je jako poznata i medj' rokerima sigurno.

A Zoran Kulina? Gdje njega da zaboravite
-
shin
#108 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Zadesim se neki dan u Vogosci (tokom ovog festivala), mogu vam reci da se zahvaljujem bogu sto ne zivim tamo. Kolicina papanluka je nevjerovatna, koncertni zvucnici su postavljeni u ljetnim bastama da ne govorim o kakvim notama se radi.
- tatjanamster
#109 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Man'te se VogoćnaskIJEH dana, evo nam Junior Jack u Domu Mladih 10. jula!!!!!

- Jimmy_The_Saint
#110 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Jeb'ga, jarani i jaran'ce, znadem ja kako vi je vami, u mene na Skenderiji stan, kanom nakav centar Sarajva, vražja materna.... A stalno mi se poda pendžere sabiraju naki narkomani, naka omlad'na, i buči ona njihova naka muz'ka, ma nije to muzike vidlo, sve ko da kombajn turiraš pa lupaš čekićom po njeme.
I ja bi kaku peticu podapiso da se ota bruka u Domu Mladih zabrani, mene to stvarno iritira do gran'ce. Kupovo sam i ja ote začetnike zauši, al nepomaže nimalo. A imam da položim Državni, sredijo mi tetak neki poso. A ne mogu od njiha i njihovih orguljanja.
I ja bi kaku peticu podapiso da se ota bruka u Domu Mladih zabrani, mene to stvarno iritira do gran'ce. Kupovo sam i ja ote začetnike zauši, al nepomaže nimalo. A imam da položim Državni, sredijo mi tetak neki poso. A ne mogu od njiha i njihovih orguljanja.
- hepek071
#111 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
ma Vogošća je Tito!
tek da vidite koride i hanuma u večernjim haljinama i štiklom destekom kako po međi skaču
ne kontam šta svi kukate...papanluk je baš super....prava turistička atrakcija...samo da još od brege naučimo kako to dobro prodat.
jebiga svi trčite u kino da gledate Borata, i još plaćate, a imate to na svakom koraku
tek da vidite koride i hanuma u večernjim haljinama i štiklom destekom kako po međi skaču
ne kontam šta svi kukate...papanluk je baš super....prava turistička atrakcija...samo da još od brege naučimo kako to dobro prodat.
jebiga svi trčite u kino da gledate Borata, i još plaćate, a imate to na svakom koraku
- Grof
#112 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
--
Last edited by Grof on 16/09/2011 21:52, edited 1 time in total.
-
zonbirile
#113 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
----------------------------------------------------------------------------Grof wrote:a za one kojima je malo deset vogoscanskih dana, nedugo nakon njih pocinju ilijaski dani![]()
prosle godine je glavni hit ilijaskih dana bio 'moja mala nosi adidas dimije'
pa kada na TV Vogošća puštaju ona sranja od muzike mene čudi da se nisu spustili u grad.Pucaju SMS iz elitnih naselja B.Potok,Švrakino,Briješće,Sokolje...
- Andrej4MRN7H
#114 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Alisa kceri,
Nemoj tako,nek ti ne smeta taj narodni foklor,i nemoj da se stidis toga,ni da ljagas tu manifestaciju,proci ce to.A ti ako hoces da ucis,uzmi knjige i odi do Ljubine ili jos gore vise i u miru citaj.Taj papanluk nazalost je nasa stvarnost,ti papci koji su sljegli u Vogoscu iz istocne Bosne su nas narod izbjeglice iz Srebrenice.Tu je mnogo njih koji su se borili da imamo to sto imamo.Proci ce to,a vjeruj toga ima svugdje i ovamo na zapadu Evrope,evo danas gdje ja zivim je slicna manifestacija.Vise je to komercionalno da se sta proda i da ta bijeda sakupi neki novac za odmora,da izhrani djecu i tako to.I meni smeta taj foklor narocito turbo folk,ali ljudi se na takvim skupovima sretaju,vide i razmjene neku misao,i zato je to u redu.
Znas stidjeti se svog naroda,gluposti,foklora nije nikako fino bez obzira kakav je.
Nemoj tako,nek ti ne smeta taj narodni foklor,i nemoj da se stidis toga,ni da ljagas tu manifestaciju,proci ce to.A ti ako hoces da ucis,uzmi knjige i odi do Ljubine ili jos gore vise i u miru citaj.Taj papanluk nazalost je nasa stvarnost,ti papci koji su sljegli u Vogoscu iz istocne Bosne su nas narod izbjeglice iz Srebrenice.Tu je mnogo njih koji su se borili da imamo to sto imamo.Proci ce to,a vjeruj toga ima svugdje i ovamo na zapadu Evrope,evo danas gdje ja zivim je slicna manifestacija.Vise je to komercionalno da se sta proda i da ta bijeda sakupi neki novac za odmora,da izhrani djecu i tako to.I meni smeta taj foklor narocito turbo folk,ali ljudi se na takvim skupovima sretaju,vide i razmjene neku misao,i zato je to u redu.
Znas stidjeti se svog naroda,gluposti,foklora nije nikako fino bez obzira kakav je.
- hepek071
#115 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
TAKO JE!Andrej4MRN7H wrote:Alisa kceri,
-
zonbirile
#116 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
de @andrija ne kakaj boga ti.
- x0z0y0
#117 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
ne znam koliko bilo NE FINO ja se stidim svog naroda i kulture i obicaja kada se isti nalaze u kategoriji PRIMITIVNOGAndrej4MRN7H wrote:Alisa kceri,
-
zonbirile
#118 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
snimiti i poslati u Brisel,da vide sa kakvim divljim plemenima imaju posla
- hidrant
#119 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Uh, dobre mlade.
-
zonbirile
#120 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Vogošća još nije dala sve od sebe,bez koride,to je baletska predstava,sterilno zapadnjačko sranje.Pred opštinu,posjeći koju vrbu,montirati ringišpil za bacanje i dernek non stop,ko se buni,hapsiti zatvoriti,dosta je tih izdajica koji omolavažavaju patriote ove zemlje.
- sheilak
#121 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Jah, jarane¨, ne zaboravi bacanje kamena s ramena, vuču traktora zubima, gadjanje mete balvanom, itd. Moglo bi se tu dodati i gluho glamočko kolo kao highlight finalne večeri.zonbirile wrote:Vogošća još nije dala sve od sebe,bez koride,to je baletska predstava,sterilno zapadnjačko sranje.Pred opštinu,posjeći koju vrbu,montirati ringišpil za bacanje i dernek non stop,ko se buni,hapsiti zatvoriti,dosta je tih izdajica koji omolavažavaju patriote ove zemlje.
-
zonbirile
#122 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
----------------------------------sheilak wrote:Jah, jarane¨, ne zaboravi bacanje kamena s ramena, vuču traktora zubima, gadjanje mete balvanom, itd. Moglo bi se tu dodati i gluho glamočko kolo kao highlight finalne večeri.zonbirile wrote:Vogošća još nije dala sve od sebe,bez koride,to je baletska predstava,sterilno zapadnjačko sranje.Pred opštinu,posjeći koju vrbu,montirati ringišpil za bacanje i dernek non stop,ko se buni,hapsiti zatvoriti,dosta je tih izdajica koji omolavažavaju patriote ove zemlje.
ne kontam onakav kantonalni ministar kulture,što ih ne šljegne pred BBI,onakav trg zvrlji prazan ,a ima i vode u fontani,more se plaknuti.Ringišpil tu već ne ide radi trajvana,da ne uhvati ko trolu golim rukama.Saobraćaj okrenuti okolo,imaju iskustva kao kada dolazi zamjenik trećeg pomoćnika konzula kakve Arapske zemlje.
- burek_in_space
#123 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Kad smo vec kod BBI i fontane....dje onaj Chmoljo,ima jednu super sliku?!zonbirile wrote: ne kontam onakav kantonalni ministar kulture,što ih ne šljegne pred BBI,onakav trg zvrlji prazan ,a ima i vode u fontani,more se plaknuti.Ringišpil tu već ne ide radi trajvana,da ne uhvati ko trolu golim rukama.Saobraćaj okrenuti okolo,imaju iskustva kao kada dolazi zamjenik trećeg pomoćnika konzula kakve Arapske zemlje.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#124 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Pa što ne pozoveš gradonačelnika, kad ti sve toliko smeta. Fin čovjek, ako ga uhvatiš trijeznog 
- sheilak
#125 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
@zonbirile
Eh, to bi bio spektakl! Mogli bi i šator razapeti.
P.S Imam ja dvi rod'ce - dušu dale za voditeljice.
Eh, to bi bio spektakl! Mogli bi i šator razapeti.
P.S Imam ja dvi rod'ce - dušu dale za voditeljice.