Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U 'ovo' ja ne (mogu da) vjerujem, ovo je, druže upravniče, čista montaža.
Da se na Vratniku, "srcu i duši" grada Sarajeva, baštine ovakve aktivnosti - izlet ljubitelja prirode KUD-a Bratstvo na mevlud i zikr - ma daaaj...
planamac wrote:U 'ovo' ja ne (mogu da) vjerujem, ovo je, druže upravniče, čista montaža.
Da se na Vratniku, "srcu i duši" grada Sarajeva, baštine ovakve aktivnosti - izlet ljubitelja prirode KUD-a Bratstvo na mevlud i zikr - ma daaaj...
Pa i ne organizuju ljubitelji prirode, nego ljubitelji pripode - fino ti pise.
planamac wrote:U 'ovo' ja ne (mogu da) vjerujem, ovo je, druže upravniče, čista montaža.
ne može on to skontati... on se jadan zalijepio za mevlud
Karabaja wrote:Džip nije mogao više da čeka u koloni, te je odlučio napraviti sam sebi traku
da ne bude sam http://img44.imageshack.us/img44/1912/dsc01094qk.jpg ulica drinska od FDS prema buca potoku al hajd da su samo ova 2-3 auta nego prije njih je jos 10 sigurno proslo i to ne nekom brzinom od 20km/h nego su ljudi vozili kao da je to slobodna traka,a jos kisa padala prije toga i samo da je neki pjesak ili djete koje idu u skolu izletilo i bila bi prava ljepota
BSn wrote:Nesto prije sedam poslije podne, prolazim trolom pored C-faze, kad tamo na rubu parkinga dvije ovce pasu u sve u 16 (il' je za ovu priliku bolje reci u 19 ).
Eh sad, nije da mene ista moze iznenadit' u ovoj metropoli , nego kontam sta da prodje koji reziser, pa da umjesto glamura vidi ovce?! Ah, vec vidim one s akreditacijama kako sutra dezuraju na Ali-pasinu i traze ovce... Ne moze to tako, a grad filma, a oni reklamni autici, a sta ce stranci rec', a...
ispravka bila je jedna i više dana je provodila u podrezivanju zelenila oko parkinga ispred bosanske ulice (prve crvene zgrade od merkatora C-faza)