100 % si upravu, a evo mene za primjer te hebane strankeDirty Harry wrote:Pa dobro ... ako su oboje slobodni ... mozda, ja sam mislio na onaj drugi, komplikovaniji slučaj ... jer neko mora biti hebana stranka ... ne samo doslovno ...
ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- D4do
#101 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
- Hodidjed
#102 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Odo ja pit ka(f/hv/v)u 
- jeza u ledja
#103 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Ja bi u Dead Kennedys-kin tabor. 
- planamac
#104 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Bogato iskustvo koje sam stekao (u) ljubavnim vezama na poslu ukazuje na (samo) jednu konstantu; prije ili kasnije radna sredina koju dijelimo sa partnerom, a koja 'podrazumijeva' kontakt (bilo kakav, vizuelni npr.) kako međusobni tako i sa kolegama, će postati izvor (dodatnog) stresa.
Pošto smatram da život (u ovakvom svijetu), u njegovim segmentima o kojima se (ionako) 'ne pitamo', donosi i previše stresa, to sam mišljenja da i nije 'neka sreća' tražiti/naći 'ljubavnu sreću' na poslu.
No, ko voli nek izvoli!
Sex - možda i može. Potrebno je ispuniti nekoliko pred/uvjeta od kojih je 'sine qua non' da oboje žele samo sexualni odnos kao naj(u)obič(aje)nije zadovolj(ava)enje potrebe.
U mom slučaju se takvo što, nažalost, nije uspjelo 'poklopiti'.
P.S.
kao kad se misli slože banalna je riječ reći samo 'hello želim te'
pa i onda kad to traje skraćeno za tren dokle ide naše sjećanje
sreo sam te u lokalu ništa čudno za takvu damu
muzika prenosi slavu kao kad se misli poklope
Pošto smatram da život (u ovakvom svijetu), u njegovim segmentima o kojima se (ionako) 'ne pitamo', donosi i previše stresa, to sam mišljenja da i nije 'neka sreća' tražiti/naći 'ljubavnu sreću' na poslu.
No, ko voli nek izvoli!
Sex - možda i može. Potrebno je ispuniti nekoliko pred/uvjeta od kojih je 'sine qua non' da oboje žele samo sexualni odnos kao naj(u)obič(aje)nije zadovolj(ava)enje potrebe.
U mom slučaju se takvo što, nažalost, nije uspjelo 'poklopiti'.
P.S.
kao kad se misli slože banalna je riječ reći samo 'hello želim te'
pa i onda kad to traje skraćeno za tren dokle ide naše sjećanje
sreo sam te u lokalu ništa čudno za takvu damu
muzika prenosi slavu kao kad se misli poklope
- jedna
#105 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
uh... ja sam se nasla u nedoumici s jednim kolegom. flertujemo neko vrijeme (oboje iza sebe imamo propale veze). dosla sam do zakljucka da je on trenutno za avanturu, a da budem iskrena - i ja sam.
al samo kad mi dodje u glavu slika da ljudi oko nas doznaju. pa one zenturace i njihova debilna ogovaranja. bavljenje tudjim zivotima, podsmjesi i dosaptavanja,... neka hvala.
nadam se da cu ubrzo promijeniti radno mjesto. a onda... ko zna
ah da dodam jos i to da me sprecava i sto se plasim da se mogu zaljubiti OPASNO i sta onda
al samo kad mi dodje u glavu slika da ljudi oko nas doznaju. pa one zenturace i njihova debilna ogovaranja. bavljenje tudjim zivotima, podsmjesi i dosaptavanja,... neka hvala.
nadam se da cu ubrzo promijeniti radno mjesto. a onda... ko zna
ah da dodam jos i to da me sprecava i sto se plasim da se mogu zaljubiti OPASNO i sta onda
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#106 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Zaljubi se sta ti falijedna wrote:uh... ja sam se nasla u nedoumici s jednim kolegom. flertujemo neko vrijeme (oboje iza sebe imamo propale veze). dosla sam do zakljucka da je on trenutno za avanturu, a da budem iskrena - i ja sam.
nadam se da cu ubrzo promijeniti radno mjesto. a onda... ko zna![]()
- zambaklija
#107 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Ojhaaa....al`će da bude tarapaneeee....,kada se pređu određene granice onda je kasno za kajanje!!!! 
-
mIRCerka
#108 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
koje granice? Ako su oboje slobodni, i ne zele vezu, nek rade sta hoce, ako se ona zaljubi, Boze moj...zambaklija wrote:Ojhaaa....al`će da bude tarapaneeee....,kada se pređu određene granice onda je kasno za kajanje!!!!
Te su granice samo u mozgovima ljudi. Ti sam sebi postavis granicu da nekoga smijes gledat i mastat o njemu, a ne smijes dirati. Ti sam sebi postavis neke tegove i lance koji te vezu da ne zaskocis radnu kolegicu. Isto vazi za zene.
- jedna
#109 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
jaoooo. sto mi se svidja ovaj postmIRCerka wrote: koje granice? Ako su oboje slobodni, i ne zele vezu, nek rade sta hoce, ako se ona zaljubi, Boze moj...
Te su granice samo u mozgovima ljudi. Ti sam sebi postavis granicu da nekoga smijes gledat i mastat o njemu, a ne smijes dirati. Ti sam sebi postavis neke tegove i lance koji te vezu da ne zaskocis radnu kolegicu. Isto vazi za zene.
ma problem ce biti ako se ja zaljubim i pozelim nesto ozbiljnije, a on ne. ili ako se njemu svidi neka druga, a ja ostanem ko popisana. mislim, ne mogu mu zabranit nista.
a i fakat me nerviraju ovi s posla. medju nama se uistinu (jos) nista nije desilo (osim flerta), a vec su poceli neki komentari. pa ne mogu vise ni novu majcu kupit jer odma krene: "opaaaa, za kog li si se ti to ovde sredila" il ne daj boza malo vise sminke da stavim. a izgleda da mi je zabranjeno i pomisliti drugacije kosu namjestiti (to je odma "zbog nekog"). kao da sam ranije hodala u nekoj uniformi i sad se eto "zbog nekog" pocela mijenjati.
Last edited by jedna on 30/04/2008 16:57, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
#110 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
I zivo te boli neka stvar!jedna wrote:jaoooo. sto mi se svidja ovaj postmIRCerka wrote: koje granice? Ako su oboje slobodni, i ne zele vezu, nek rade sta hoce, ako se ona zaljubi, Boze moj...
Te su granice samo u mozgovima ljudi. Ti sam sebi postavis granicu da nekoga smijes gledat i mastat o njemu, a ne smijes dirati. Ti sam sebi postavis neke tegove i lance koji te vezu da ne zaskocis radnu kolegicu. Isto vazi za zene.![]()
ma problem ce biti ako se ja zaljubim i pozelim nesto ozbiljnije, a on ne. ili ak
Ti ako si naumila kolegu odradit (da prostis na rjecniku) odradi i prst u uho. Ako se zaljubis, onda ides dalje, pokusavas vidjeti ima li signala s njegove strane. Bolje ti je razmisljaj ovako
JA zelim odradit svog kolegu, privlaci me pravo, on je slobdan, ja slobodna, samo strah me, sta ako se njemu svidi pa bude htio nesto ozbiljnije
Sretno i tebi
- jedna
#111 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
eheheh... javicu ako sta "odradim".
inace, tip mi je mrak.
inace, tip mi je mrak.
- BarbaDue
#112 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
E, ljudi svaki covjek i zena izmedju sebe imaju nekakvu vezu koja je jaca ili sabija. Koliko je jaka relacija izmedju dvoje, e od toga zavisi kako ce zavrsiti na kraju. Ja imam pozitivno iskustvo sa tim. Gledam na to ovako: ako nesta ima izmedju nas onda i treba da se desi, ako nema nece se ni dedsiti. Meni se desilo jedno lijepo iskustvo, njega se uvjek rado sjetim.
Nego, ljubav_aha i ostali koji imaju dilemu ili trilemu neka se opuste. Jer ako je konekcija jaka nesto ce se desiti i od takvih situcija ne treba bjezati.
Nego, ljubav_aha i ostali koji imaju dilemu ili trilemu neka se opuste. Jer ako je konekcija jaka nesto ce se desiti i od takvih situcija ne treba bjezati.
- ljubav_aha
#113 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
BarabDue,defitivno se slazem sa tobom ,imam dobra ili manje uspjesna iskustva,ali ne mogu reci da su negativno djelovala na mene,ne uopce 
- BarbaDue
#114 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Ma da mislim da su to lijepa iskustva, pogotovo ako je jedno od dvoje starije, pa ono malo podrska,paznja itd.
Kod mene je bilo slucaj da je ona bila starija od mene(ne puno 4-5 god.). Nisam to u vezi nikao, nicim osjetio. Sta vise bas sam se osjecao dobro, imao sam podrsku, savjet kada mi je trebao, ja njoj takodjer. A ne znam jednostavno smo bili zaljubljeni jedno u drugo, po 4 sata smo sjedili u kifli i razgovarali, a da ne primjetimo svijet i guzvu oko nas. Tek na kraju nas iznenadi konobar sa upozorenjem da je fajront. Ludnica, tek sada naviru sjecanja. Volio bih da mi se to ponovo desi!!!
Kod mene je bilo slucaj da je ona bila starija od mene(ne puno 4-5 god.). Nisam to u vezi nikao, nicim osjetio. Sta vise bas sam se osjecao dobro, imao sam podrsku, savjet kada mi je trebao, ja njoj takodjer. A ne znam jednostavno smo bili zaljubljeni jedno u drugo, po 4 sata smo sjedili u kifli i razgovarali, a da ne primjetimo svijet i guzvu oko nas. Tek na kraju nas iznenadi konobar sa upozorenjem da je fajront. Ludnica, tek sada naviru sjecanja. Volio bih da mi se to ponovo desi!!!
- Etiketar
#115 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Ljubav i sex s poslovnim majmunom / poslovnom majmunicom?
-
grofodbolivija
#116 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Ako su sami po cijelu noc i nemaju posla a mladi i zdravi,,,sto da ne.
-
nejla28
#117 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
pozz,
iz iskustav mojih prijatelja: NE!!!
kad tad se medjuljudski odnosi na poslu poremete a kamoli sa partnerom na poslu....
iz iskustav mojih prijatelja: NE!!!
kad tad se medjuljudski odnosi na poslu poremete a kamoli sa partnerom na poslu....
-
KYLIE
#118 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
iz mnogih iskustava, sex s nekim u vezi posla kao i sa nekim iz komsiluka, NO NO
- ljubav_aha
#119 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
razumijem te,imas moju podrskuBarbaDue wrote:Ma da mislim da su to lijepa iskustva, pogotovo ako je jedno od dvoje starije, pa ono malo podrska,paznja itd.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#120 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Kad si ti djuturum a ona starija mogu mislit koliko je jadna omatusilaBarbaDue wrote:Kod mene je bilo slucaj da je ona bila starija od mene(ne puno 4-5 god.). !
A ja sam uvjek bila protiv mada hvatam sebe kako zadnja 3-4 dana sve cesce nasamo se nadjem u magacinu sa kolegom.Ono kad ja dodjem po robu eto i njega ili kad on dodje tu sam i ja
- BarbaDue
#121 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
I sada se vidimo ponekad mada ona radi u SA, a "vjrovala ti meni ili ne" ali bolja je i sada od pola ove danasnje piletine...aida05 wrote:Kad si ti djuturum a ona starija mogu mislit koliko je jadna omatusilaBarbaDue wrote:Kod mene je bilo slucaj da je ona bila starija od mene(ne puno 4-5 god.). !Bas mi je zao,mora da je s Kaligulom u razred isla
![]()
A ja sam uvjek bila protiv mada hvatam sebe kako zadnja 3-4 dana sve cesce nasamo se nadjem u magacinu sa kolegom.Ono kad ja dodjem po robu eto i njega ili kad on dodje tu sam i ja
-
motorspunokubika
#122 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
nikad na poslu pa maker se radilo o angelini jolie. osim ako ne planiras da promjenis radno mjesto, onda samo naprijed.
iz mog iskustva zena se poslje seksa cesto zaljubi i onda joj smeta kad i odradim kolegicu, postane ljubomorna i onda pocne da pravi probleme. ici na posao jos i sa tim stresom, neka fala.
iz mog iskustva zena se poslje seksa cesto zaljubi i onda joj smeta kad i odradim kolegicu, postane ljubomorna i onda pocne da pravi probleme. ici na posao jos i sa tim stresom, neka fala.
-
motorspunokubika
#123 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
motorspunokubika wrote:nikad na poslu pa makar se radilo o angelini jolie. osim ako ne planiras da promjenis radno mjesto, onda samo naprijed.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#124 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
A sto ti nebi vjerovala?Pa od danasnje piletine i nije tesko biti bolji,a ocito neznas koja je slicnost izmedju zena i tena?STARKE su najbolje!!!BarbaDue wrote: I sada se vidimo ponekad mada ona radi u SA, a "vjrovala ti meni ili ne" ali bolja je i sada od pola ove danasnje piletine...![]()
- ljubav_aha
#125 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
BarbaDue wrote: I sada se vidimo ponekad mada ona radi u SA, a "vjrovala ti meni ili ne" ali bolja je i sada od pola ove danasnje piletine...![]()
aha,upravo sam se tako osjecala sinoc,nevjerovatno sta znace dobri mladoliki geni