Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zambaklija wrote:lijepe slike nema šta,ali stvarnost je sasvim drugačija naime kada deš i kupiš neku od ovih pljeskavica dobiješ neizglednu ali ukusnu masu,npr.imaš sliku na kojoj neki burger fino i malte ne 10cm visok izgleda a orginal je maksimum 3centa i nako naherav i spljošten,što je najgore za sat izgladniš.Eto pa vi i dalje obožavajte burgere kod naših super ćevapa a tek pita......
100 puta napisano na ovoj temi, i pojedinci i dalje furaju pricu. nevjerovatno...
a vala i pita i cevapi sve frcaju sa vitaminima
ja glasam za brokule
zambaklija wrote:lijepe slike nema šta,ali stvarnost je sasvim drugačija naime kada deš i kupiš neku od ovih pljeskavica dobiješ neizglednu ali ukusnu masu,npr.imaš sliku na kojoj neki burger fino i malte ne 10cm visok izgleda a orginal je maksimum 3centa i nako naherav i spljošten,što je najgore za sat izgladniš.Eto pa vi i dalje obožavajte burgere kod naših super ćevapa a tek pita......
100 puta napisano na ovoj temi, i pojedinci i dalje furaju pricu. nevjerovatno...
a vala i pita i cevapi sve frcaju sa vitaminima
ja glasam za brokule
I kad će BK u SA?
Usput, jel ono mi imamo King Burger kako već
Imalo je ono nešto donedavno, mogla sam vidjeti iz tramvaja, ako ima govorite kako je tamo
nešto sam ogladnila
Da hoće ispred OHR-a Šain (Željo), Hodžić, porodica Ferhatović, pa oni Zmaj-evi, Mrkve i ini postavit' šatorsko naselje...i dijeliti ćevape mljac burger bi propao i tamo gdje je nastao Kapitalizam garant propada kad su se sjetili nas...
Vitamin C wrote:Koji će ti klinac Burger King, burek i ćevapi pored McDonald'sa?
I obratno.
To i jest. U tom grmu leži zec.
Nego da remiziramo... hebo vas ćevapi i pite, nema bolje hrane od sudžukica i pljeskavice u somunu. Ono što ja volim, vole i svi drugi. To je jedina prava istina, tako treba i da ostane.
Kakva sad zecovina, pa ti nemaš pojma šta valja čovječe. Zecovina je nezdrava, eno pogledaj Nijemce, ne kaže se džaba "debeli Švabo" kad se dave u onom svom hassenpfefferu. Toliko debelih Nijemaca ima što ih ubija srce odnosno holesterol od hassenpfeffera. A u sudžukicama i pljeskavici i somunu ima vitamina, flavonida i drugih antioksidanata.
Što će ti onda zec u grmu ako ga nećeš pojesti? Bježi, ba. Ali eto, slažem se. Zec - nula poena. Vodim se mišlju da je janje, kao kralj životinja, na ražnju najzdravija hrana pod plavim nebom i ponad užarenog žara. Doduše, nije baš najbrža jer joj treba dosta da se naokreće.
zar nije burger king vec prije rata imao svoj prostor u sarajevu
mogu se zakleti da je isti ovaj znak stajao na grilu koji se nalazi na malti preko puta unionkomerc zgrade
karanana wrote:eeee, da da, to je originalni burger king. taj covjek sa malte bi trebao tuziti one americke duplerashe i lopove sto su mu ukrali logo i firmu i ime.
jesi i ti bukvalac
kazem zar nije imao vec ranije lanac ili je taj neki stavio znak onako
zato i pitam i cudi me da je taj mogao staviti bez odobrenja ovih iz amerike
Edin H. wrote:Ja jedva cekam da otvore pa da narucim Big Mac
Sve ce cevabdzinice bankrotirati u Sarajevu, a znatno opasti prodaja sode bikarbone i soje
.....a i ove nase jadne i istraumatizirane mace i cuke ce malo da ohanu. sad ne mozes ni pomilkiti kakvu macu ili cuku na ulici, bjezi glavom bez obzira, misle valjda da je svak cevabdzija.