moze li jedna sa citatom zvako? ili sve moraju isto
a sad
ova sa sarama ? kako cete na to stampatikiki-miki wrote:Ova navy mi je pravo cool,a sad što se veličine tiče to sve zavisi od kvaliteta majice.Ovako na neviđeno možemo samo nagađati,da možemo prije isprobati - to bi bilo najbolje.
Neka jedna ode da proba, pa onda javi ostalimakiki-miki wrote:Ova navy mi je pravo cool,a sad što se veličine tiče to sve zavisi od kvaliteta majice.Ovako na neviđeno možemo samo nagađati,da možemo prije isprobati - to bi bilo najbolje.
meni je samo cudnokiki-miki wrote:Može,dobar prijedlogSunrise00 wrote:Neka jedna ode da proba, pa onda javi ostalimakiki-miki wrote:Ova navy mi je pravo cool,a sad što se veličine tiče to sve zavisi od kvaliteta majice.Ovako na neviđeno možemo samo nagađati,da možemo prije isprobati - to bi bilo najbolje.![]()
@Haka: sto si seljak, znas kako kul ide print na to![]()
@H-pa što se mi moramo brinuti o tome

ne moze nick na majicu. kaze covjek da se nikako to ne isplati i da bi njima trebalo jako puno vremena i resursa da to izvedutrimi68 wrote:Barba oću i ja ovu sa nickom na majici![]()
tu sam ja radio sebi, i onako nije mi bas bilo kako sam zamislio, ali ima u BBI-u pored 'konzuma', bas sam neki dan gledao (al jos nisam radio nista) 3 vrste shtampe na majici, lik mi je pokazao uzorke i chini mi se da je dosta kvalitetnoanjusha wrote:ama u krajnjem slucaju ljudi moji, odete u skenderiju, ima dole ova radnja koja se bavi stampanjem i sl stvarima, odnesete na usb stiku ono sto hocete da vam je na majici i ljudi vam bez problema odstampaju. ja sam tako prije dvije godine prijatelju za rodjendan napravila majicu. ako kupite kod njih majicu- dodje nesto skuplje. ako imate vec majicu onda to stampanje nije nesto skupo. ima negdje i tema o tome, o tom stampanju majica. tako da ako neko bas zeli majicu sa nickom i logom i smajlijem i stagod vec moze bez problema da to sam sebi uradi.
Mislim da su vake majice, u plavoj i crvenoj boji, birvaktile uradile zensko i sestra joj u nje, krava
rovi po starim temamaBaghira wrote:
Mislim da su vake majice, u plavoj i crvenoj boji, birvaktile uradile zensko i sestra joj u nje, kravaKad je bilo prvo forumsko okupljane na onom izletistu, pomozite mi reci, kod Sarajeva.
![]()
![]()
Ima li ovih formuskih fosila, poput Fluid-a, da izbace one slike s te rostiljade onomad?![]()
Inace, i ja bih rado jednu, onu zeMsku varijantu. Posto nisam u Sa, posaljite mi samo logo, pa je ja sebi ovdje sama uradim.
BarbaDue wrote:ja bih ipak ovaj dizajn ako moze i sa nikom obavezno...![]()
ako neko zeli sa nikom nek se javi
sto se mene tice moze i polo majca i onda samo ova aplikacija na leđima i mala na ramenu ili kragni
ne znam vi se nesto ogranicavate samo na dvije boje...
pa kad radimo da to bude kako treba...jebote necemo ih svake godine praviti
ipak je to uspomena...ne znam meni se ne sviđaju ove jednostavne kombinacije
i sta sad, znaci ako se to nekom ne isplati i ako neko nema resurse da uradi onako kako ja hocu...mora to biti tako kako njemu odgovara.hakazvaka wrote:ne moze nick na majicu. kaze covjek da se nikako to ne isplati i da bi njima trebalo jako puno vremena i resursa da to izvedutrimi68 wrote:Barba oću i ja ovu sa nickom na majici![]()
meni je ovaj tvoj dizajn extra! trenutno najbolji ponudjen, samo da ga je jos malo pojednostaviti i ja bi ga prvi uzeo, ali treba vidjeti onda kolko bi to kostalo (nazovi sam Lezett i vidi, 033559510. kakva je situacija sada imamo narucenih 15 majica, i ako broj ne dostigne 150 najmanje, ja cu samo obavjestiti raju da se majice NECE ni stampati..BarbaDue wrote:i sta sad, znaci ako se to nekom ne isplati i ako neko nema resurse da uradi onako kako ja hocu...mora to biti tako kako njemu odgovara.hakazvaka wrote:ne moze nick na majicu. kaze covjek da se nikako to ne isplati i da bi njima trebalo jako puno vremena i resursa da to izvedutrimi68 wrote:Barba oću i ja ovu sa nickom na majici![]()
radije necu raditi nikako nego nesta beze...haj vozdra