cujes li ti sebe? sta vas uce u skolama? znas li za kriticko razmatranje informacije? hajmo redom.....Ateista wrote:Nisam ni ocekivao da mi povjerujes.Prozor wrote:
joooooooooooj jedan stranac je nekom ispricao pocetkom 80-ih![]()
kad cujem ove tracibabske price odmah mi dodje da nesto razbijem. dokazi, dokazi i samo dokazi prijatelju.
nikakva SAD, kazem hvala SAD sto je priznala i BiH i Kosovo. Juga je bila dobro do kraja 80-ih, tada je se podjelila i od 90-ih je vise nema. Zato su krivci srpski nacionalisti. Kratko i jasno. A Aliju moze krivit samo totalni neznalac.
To nije nikakva tracibabska prica, znam licno osobu koja je to cula, a taj ko je ispricao, sta mislis, kako je mogao znati sve to? Ili ti mozda vjerujes u vidovnjake, sto me ne bi cudilo jer si jako naivan kad se zahvaljujes SAD-u i mislis da nas vole zato sto su nas priznali, pa nikad nisam cuo naivniji komentar...![]()
![]()
![]()
![]()
ja cuo, neko rek´o, ona rekla, tetka mi ispricala, moj jaran je bio haver sa jednim iz kalifornije.... sve su to rekla - kazala dokazi. Sto ce reci nisu validni. I sta sad, jer je tebi taj stranac to rekao, ili zapravo nekome drugom ko je tebi prepricao, mi trebamo revidirati svoje kompletne stavove o 90-im? nije mene tukla srpska, vec americka granata?
haske presude, presude domacih sudova, icj.... to su relevatni dokazi.
idemo dalje.