Sex prije braka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
*mima*

#101 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

Jesmo rekli da nema sexa prije braka........sem ako ne niadje kakav mladji a sladak.
burek_in_space

#102 Re: Sex prije braka

Post by burek_in_space »

mima wrote:Jesmo rekli da nema sexa prije braka........sem ako ne niadje kakav mladji a sladak.
Mima,jecam ja sjadak?! :oops: :skoljka:
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#103 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

Valbon_1 wrote:
Ooo Latina sa ljepim ocima...Pa nadam se da cemo prezivjeti, jer prezivjeli smo Rimsku Imperiju, srbijansku dinastiju, osmansko carstvo, pa ponovo srpsku okupaciju...okruglo 2000 godine. I sada ako neka zeli da se je.., ili neko da se pederi (koje su btw prema tebi "opste poznate stvari"), nece to biti poslednji albanac a ni albanka...veruj mi :wink:
And dont wory...at the end Vincit omnia veritas
Ne brinem uopste vjeruj mi. I couldn't care less. Individualne i kolektivne deluzije su prokletstvo Balkana, to mi nije nista novo ni zanimljivo.
:zzzz:
*mima*

#104 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

Ma ti si sjatka beba..... :kiss:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#105 Re: Sex prije braka

Post by ladyblue18 »

Latina wrote:
Ako si nevina a zivis u dijaspori, mahala ce zakljuciti da je to "nemoguce" i proizvesce pricu koja ce je zadovoljiti. Sve da se ne bi zagledali sami u sebe. A ako nisi nevina, opet neces valjati mahali, jer ko zna s kim si bila. Znaci ne valjas kako god okrenes. ;-)
i to sto kazes :skoljka:
Zoya wrote:Sjecam se jedne forumsice kojoj se suprug rekao nesto poput "da si ti valjala, ne bi bila nevina do sad" a ona se za braka cuvala :)
:( jadna majko
Latina wrote:Here we go again...licemjerstvo na sve strane.

Vecina bi da ozeni nevinu, svi su savremeni ali do trenutka kada se ONI trebaju zeniti, a napadate covjeka koji je imao hrabrosti da to napise ( ti @HAVANA si izvan konkurencije, znaci ovo se ne odnosi na tebe ).

Samo jedno je istina, jadne mi sve redom s vama. Jedno govorite, drugo mislite, nesto trece radite ( vecina ).
:thumbup: sve istina.
Ja rekoh da se ne samo nas narod vec opcenito svijet prsi nakom savremenoscu, iako to na zapadu nije toliko bitno koliko je ovdje.
Bitno je to vama itekako, samo se pravite ludi, cast izuzecima.
Znam za vise slucajeva gdje se zena udala za savremenog kojem nije vazno sto ona nije djevica, a kasnije su imale pakao od zivota, i price "bog zna s kim si se ti, ko te je, koliko puta..." toliko prigovora da je to uzas :run:
A vi bi da stavite u svaku koja vam se nadje na putu, a onda imate pravo zeni nesto prigovarati. Fuj!
Inace simpaticno mi je i to kako su u nasem narodu muskarci svi odreda "Hebaci", na forumu takvih ima desetine, da covjek samo cita ovaj forum pomislio bi pa jbt ovi nista ne rade osim sto se sexaju, ali istina je u sustini mnogo drugacijaaaa :wink:
One koje daju olako kao sto se vode napiju su u vecini slucajeva teske sponzoruse i nedostupne vecini momaka, a sve prsti od prica "ma jarane ako ne da za mjesec goni to, sta ce ti".
Stvarno sam razocarana.

A da ne pricam koliko puta sam ja licno momke uhvatila u lazima, pa cak i svoje bivse, "ja sam hebo sa 15 vec" jesi aha medu plisanog. :oops:
burek_in_space

#106 Re: Sex prije braka

Post by burek_in_space »

mima wrote:Ma ti si sjatka beba..... :kiss:
Chmoljo je beba,ja sam veliki djechak kojem su vec narasli svi zubici. :oops: :kiss: :mrgreen:
*mima*

#107 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: Dobro izvini......chmoljo je beba a ti si djecak..... :kiss:
burek_in_space

#108 Re: Sex prije braka

Post by burek_in_space »

mima wrote::lol: :lol: :lol: Dobro izvini......chmoljo je beba a ti si djecak..... :kiss:
Izvinjenje priFaceno. :mrgreen:

@ladyblue,a kako si ih tachno uhvatila u lazhi,kojom metodom?! :roll: :mrgreen: :skoljka:
*mima*

#109 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

Ja ga jebem ko nije jutros. 8-)
sinus

#110 Re: Sex prije braka

Post by sinus »

Latina wrote:
sinus wrote:Šta napadoše ovog Albanca... :D Čovjek iznio svoje mišljenje i ono šta on želi...i odmah belaj...on je seljo beljo, on je primitivan, zaostao, vako nako...Jel čovjek napisao za sebe? Jeste...i u čemu je problem?

Problem je u tome sto nista nije crno-bijelo, Albanci i Albanke ni u cemu nisu bolji od bilo koje druge zajednice iako bi @Valbon_1 da nas "ubijedi" kako to nije tako. Prica za malu djecu.
Koliko sam primijetio niko ga nije pitao jel on nevin :D a odmah napad na insana...
Who cares ?
Izvini ali ja stvarno nisam primijetio da je negdje pokušao da predstavi Albance i Albanke boljima od neke druge zajednice, već je samo napisao kako je to kod njih po tradiciji...

A to Who cares?
Pa ako nekog nije briga da li je nevin, zašto onda ima da ga bude briga to što on kaže da njemu nije svejedno je li, ili nije djevojka nevina?
Malo dvolično izgleda to...što bi rekli dupli aršini...
Ja bih ga prvo to pitao, pa t ek onda napao zbog njegove izjave, ako bi rekao da nije nevin :D A ne ovako bez osnova...
muz66

#111 Re: Sex prije braka

Post by muz66 »

mima wrote:Ja ga jebem ko nije jutros. 8-)
Onda me jebes :D
*mima*

#112 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valbon_1

#113 Re: Sex prije braka

Post by Valbon_1 »

Latina wrote:
Valbon_1 wrote:
Ooo Latina sa ljepim ocima...Pa nadam se da cemo prezivjeti, jer prezivjeli smo Rimsku Imperiju, srbijansku dinastiju, osmansko carstvo, pa ponovo srpsku okupaciju...okruglo 2000 godine. I sada ako neka zeli da se je.., ili neko da se pederi (koje su btw prema tebi "opste poznate stvari"), nece to biti poslednji albanac a ni albanka...veruj mi :wink:
And dont wory...at the end Vincit omnia veritas
Ne brinem uopste vjeruj mi. I couldn't care less. Individualne i kolektivne deluzije su prokletstvo Balkana, to mi nije nista novo ni zanimljivo.
:zzzz:
A zar verujes u prokletstvo? Ili smo sami sebe prokleli misleci nesto, govoreci nesto drugo, a radeci nesto sasvim trece! ;-)
Vidis meni ne smetaju oni za koje sex prije braka je potpuna normalna stvar, tako su odgojeni, formirani i nikom nista. Ali kada se neko koji sebe identifikuje kao pobozan, koji se poziva na neku religiju i njenu filozofiju (bilo koja da je), kada na drugim temama pokusava da dokaze da je "veci papa od pape" i sada se ovdje pokazuje kao "demokrata" i borac za ljudska prava, tako da sex prije braka je potpuna normalna stvar, onda za mene je to licemjerstvo u punom znacaju...i za te ljude mogu rjeci samo jedno...Boze oprosti im jer ne znaju sta rade. :sad:
Loulou

#114 Re: Sex prije braka

Post by Loulou »

burek_in_space wrote:In sex we trust! :oops: :mrgreen:
:lol:
kratko i jasno!
HAVANA

#115 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

Pika li se sinoć? :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#116 Re: Sex prije braka

Post by pici »

e vala i ja ga hebem ko nije prije pet minuta :mrgreen:
*mima*

#117 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HAVANA

#118 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

pici wrote:

e vala i ja ga hebem ko nije prije pet minuta :mrgreen:

:shock: :lol:
Radiš li ti ikad?
neprilagodjena

#119 Re: Sex prije braka

Post by neprilagodjena »

Taman uz ovu temu

Cipelguz

#120 Re: Sex prije braka

Post by Cipelguz »

burek_in_space wrote:In sex we trust! :oops: :mrgreen:
Gad bles da sex :mrgreen:

Na bosanski: bismila da ga metnem :mrgreen:
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#121 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

Valbon_1 wrote:
A zar verujes u prokletstvo? Ili smo sami sebe prokleli misleci nesto, govoreci nesto drugo, a radeci nesto sasvim trece! ;-)
Vidis meni ne smetaju oni za koje sex prije braka je potpuna normalna stvar, tako su odgojeni, formirani i nikom nista. Ali kada se neko koji sebe identifikuje kao pobozan, koji se poziva na neku religiju i njenu filozofiju (bilo koja da je), kada na drugim temama pokusava da dokaze da je "veci papa od pape" i sada se ovdje pokazuje kao "demokrata" i borac za ljudska prava, tako da sex prije braka je potpuna normalna stvar, onda za mene je to licemjerstvo u punom znacaju...i za te ljude mogu rjeci samo jedno...Boze oprosti im jer ne znaju sta rade. :sad:
Izuzetno nisko.

Mozes ti reci sta god hoces. Vjerujem u Boga i u svakom pogledu se pokusavam pridrzavati svih uputa svoje vjere. Ali ne mislim da svi trebaju, mogu ili zele dijeliti moje misljenje. Isto tako znam da je Bog zelio svi bi bili vjernici. Ali On Mudri je pustio ljudima da sami donose odluke. Ka sam ja da im sudim ?

I kao sto te neko vec pitao : Ako trazis nevinu - jesi li nevin ? Mene tvoj odgovor UOPSTE ne zanima, odgovori samom sebi prije nego sto drugima pocnes spocitavati licemjerje.
Gile Šampion

#122 Re: Sex prije braka

Post by Gile Šampion »

Pusti ti njih i njihove nagovore...nemoj se ti sexati prije braka... :)
Valbon_1

#123 Re: Sex prije braka

Post by Valbon_1 »

Latina wrote:
Valbon_1 wrote:
Izuzetno nisko.

Mozes ti reci sta god hoces. Vjerujem u Boga i u svakom pogledu se pokusavam pridrzavati svih uputa svoje vjere. Ali ne mislim da svi trebaju, mogu ili zele dijeliti moje misljenje. Isto tako znam da je Bog zelio svi bi bili vjernici. Ali On Mudri je pustio ljudima da sami donose odluke. Ka sam ja da im sudim ?

I kao sto te neko vec pitao : Ako trazis nevinu - jesi li nevin ? Mene tvoj odgovor UOPSTE ne zanima, odgovori samom sebi prije nego sto drugima pocnes spocitavati licemjerje.
Nemas ti potrebe suditi nekome jer danas i da hoces ne mozes. Ali mozes mu dati dobar i iskren savet. E tu su "oni" (oni koji vjeruju, oni koji su religiozni, koji su tradicionalni, konzervativni oni koji se prave da su neko i nesto a u stvarnosti nisu niko i nista) posustali, jer nisu u stanju da daju ni jedan dobar i iskren savet, onako kako ih i njihova filozofija zivota "primorava". Govore nesto, a rade nesto sasvim drugo...slazes se?

Mene niko nije pitao dal sam nevin. Neko je rekao da me trebaju pitati a nije me pitao, i zamisli kakva slucajnost da me bas ti pitas. :P
A posto si me pitala, odgovor imas na PP, jer smatram da sam sebi odavno odgovorio 8-)
mercur

#124 Re: Sex prije braka

Post by mercur »

seks prije braka

pa što će ti kasnije brak :lol: :lol: :lol:
JThomas

#125 Re: Sex prije braka

Post by JThomas »

Image
Locked