Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lucazode
#102 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Nikako da se pomiri bosnjak da je vrijeme ćerpića prošlo.
Jebo vezu bez seksa, ko da noge pereš u čarapama...
Last edited by Lucazode on 20/03/2011 11:26, edited 1 time in total.
- Daphna
#103 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Lucazode wrote:Nikako da se pomiri bosnjak da je vrijeme ćerpića prošlo.
SAMO KREŠENDOOO![]()
![]()
Samo krešendo a vamo bijes izbija iz njega... Što si to ljut? Jel' mala ne da?
-
kenanz
#104 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
bice, bice....

-
Cunt
#105 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Kakve je onda poenta veze ako te ne privlaci partner ? Da li cete pricati suplje o tome kako jedno drugoga volite ili tako nesto ? Covjek je prvo zivotinja sa sexualnim nagonima!
- MOSALJOZE
- pukepuke
#107 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Poznajem jedan par iz studentskog doma koji se "čuvao do braka". Danas imaju troje djece. Eh sad, hajd' ti znaj je li istina to da su se stvarno čuvali i sačuvali...
- Njanjavi
#108 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Jesu mozda u vadjajnu, dala mu je guze ranije sto postopukepuke wrote:Poznajem jedan par iz studentskog doma koji se "čuvao do braka". Danas imaju troje djece. Eh sad, hajd' ti znaj je li istina to da su se stvarno čuvali i sačuvali...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#109 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Mosaljoze vaskrsava teme u zadnje vrijeme 
- Darh Wader
#110 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Glup naziv teme, to je isto da pitaš može li se život održati bez vode.
- irac300
#111 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Bilo je tu rucnog rada i oralca.pukepuke wrote:Poznajem jedan par iz studentskog doma koji se "čuvao do braka". Danas imaju troje djece. Eh sad, hajd' ti znaj je li istina to da su se stvarno čuvali i sačuvali...
- AstorH
#112 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Moze dok joj neko ne pokida gacice i bez puno price objasni kako to ustvari uopce nema smisla
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#113 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
veza ne može opstati bez seksa
- ho oponopono
#114 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
... ko fol nešto se dešava...čuprica o cvijeću, proljeću... nema jebada...vrijeme odmiče, napokon se pojebu i...šta su bolji što su apstinirali...kita se opet na kraju zavukla u međunožje...
- Ramzess Veliki
#115 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Ohopohono, velika kita ... ne samo kita. Poezija mora sadržavati malo više prenaglašenih pojmova da se čitalac zadrži u pažnji.
Znači - velike kiturine kao poetski izražaj.
Znači - velike kiturine kao poetski izražaj.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#116 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
moze
ako je ljubav na prvom mjestu a sex negdje na nekom drugom mjestu....
ako je ljubav na prvom mjestu a sex negdje na nekom drugom mjestu....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#117 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Zar to nije uzajamno povezano? Ako mislimo na ljubav izmedju zene i muskarca.
- Euridika
- Globalna šefica
#118 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Meni se čini da je on mislio da je ljubav kod jedne, a sex kod druge (ženske).Tomahawk11 wrote:Zar to nije uzajamno povezano? Ako mislimo na ljubav izmedju zene i muskarca.
Naravno, ovdje je ljubav jaaaako rastezljiv pojam.
-
lijepa u dusi
#119 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
donedavno sam mislila da može... dok se nisam uvjerila u suprotno 
čekanje do braka poštujem isključivo iz vjerskih uvjerenja ali tada treba biti pošten pa održavati šerijatsku vezu, eventualno bez puno ljubljenja i pipkanja...
ovo manipulisanje i kalkulisanje što čujem od djevojaka (- sve osim penetracije) ali da ona ostane "nevina" jer ako raskinu, šta će joj reći onaj koji je oženi
to mi je fkt dno dna
prvo, ne mogu da vjerujem da bi se ijedna normalna djevojka udala za nekog ko je vrjednuje i poštuje na osnovu himena?! wtf?! drugo, kakve su to onda veze kada ti uspiješ racionalizovati svoje osjećaje, sputati ih i već se "osigurati" za slučaj da se raziđete? iskrene sigurno nisu
čekanje do braka poštujem isključivo iz vjerskih uvjerenja ali tada treba biti pošten pa održavati šerijatsku vezu, eventualno bez puno ljubljenja i pipkanja...
ovo manipulisanje i kalkulisanje što čujem od djevojaka (- sve osim penetracije) ali da ona ostane "nevina" jer ako raskinu, šta će joj reći onaj koji je oženi
prvo, ne mogu da vjerujem da bi se ijedna normalna djevojka udala za nekog ko je vrjednuje i poštuje na osnovu himena?! wtf?! drugo, kakve su to onda veze kada ti uspiješ racionalizovati svoje osjećaje, sputati ih i već se "osigurati" za slučaj da se raziđete? iskrene sigurno nisu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#120 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
moguceEuridika wrote:Meni se čini da je on mislio da je ljubav kod jedne, a sex kod druge (ženske).Tomahawk11 wrote:Zar to nije uzajamno povezano? Ako mislimo na ljubav izmedju zene i muskarca.
Naravno, ovdje je ljubav jaaaako rastezljiv pojam.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#121 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
S obzirom da su ta vremena prosla ima bar 20-tak godina, veza bez seksa obicno znaci da ni u braku nece biti drugacije. Stoga odjebi ba to odmah
- triconja
#122 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Ako musko moze bez jebavanja cekati na pravu zar je pogresno da hoce da mu ta bude nevina? Mani se corava posla, ako se svi handre sa po 10 partnera, ne znaci da je to zdravolijepa u dusi wrote:donedavno sam mislila da može... dok se nisam uvjerila u suprotno
ovo manipulisanje i kalkulisanje što čujem od djevojaka (- sve osim penetracije) ali da ona ostane "nevina" jer ako raskinu, šta će joj reći onaj koji je oženito mi je fkt dno dna
![]()
-
lijepa u dusi
#123 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Samo kazem da sam upoznala mnogo nevinih, a rospija, kao i onih koje su promijenile nekoliko partnera, a ljudske su velicine.triconja wrote:Ako musko moze bez jebavanja cekati na pravu zar je pogresno da hoce da mu ta bude nevina? Mani se corava posla, ako se svi handre sa po 10 partnera, ne znaci da je to zdravolijepa u dusi wrote:donedavno sam mislila da može... dok se nisam uvjerila u suprotno
ovo manipulisanje i kalkulisanje što čujem od djevojaka (- sve osim penetracije) ali da ona ostane "nevina" jer ako raskinu, šta će joj reći onaj koji je oženito mi je fkt dno dna
![]()
prvo, ne mogu da vjerujem da bi se ijedna normalna djevojka udala za nekog ko je vrjednuje i poštuje na osnovu himena?! wtf?! drugo, kakve su to onda veze kada ti uspiješ racionalizovati svoje osjećaje, sputati ih i već se "osigurati" za slučaj da se raziđete? iskrene sigurno nisu.
Himen ne bi trebao biti eliminatoran faktor pri izboru dozivotnog (tako bi bar trebalo biti) partnera, ako sve drugo stima.
A ofc, svi mi imamo pravo postaviti uslove kakve hocemo i traziti u skladu a tim. Samo se pocesto desi da ljudi pristanu na mnoge osobine preko kojih zapravo ne mogu preci kod partnera, pa onda uslijedi tortura i pokusaji mijenjanja, patnja za oboje itd.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#124 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Lako se ruznima cuvati 
-
lijepa u dusi
#125 Re: Da li moze veza uspjeti bez sexa :)?
Ma nadje krpa zakrpu ja sam primjer, samo sam ja odlicno prosla_BataZiv_0809 wrote:Lako se ruznima cuvati