Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
Zejnil
#102 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Smijesno:)Englez-66 wrote:Aqvarius i Pepers jedini kafici gdje NEMA šabanluka!!!
Nađi mi mjesto bez šabanluka danas. Možda misliš na muzički ambijent, ali to možeš pronaći i na mnogim drugim mjestima. A ovo što je dotična tražila, to ćeš teško naći srećo draga. Svi se mi definišemo određeni period, i ne možeš naći nekoga ako samo sastaviš listu želja da bude ovakav, onakav itd. Uvijek će se naći sitnica da ti smeta ali to je na kraju krajeva život. Ljudi se pronađu ili u malim ili velikim stvarima a to da ćeš naći finog na kultura mjestu, mislim da nema veze sa vezom. Ja mislim da na tvoje pitanje na forumu konkretno ne može niko odgovoriti. Sretno
-
vratnik
#103 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
pa zar se nisam dovoljno potrudila da nadjem poso u prodavnici cipelababyline wrote:Ali i ti se njega moraš dojmiti, možda će pročitati knjigu i citirati nekoj drugoj, možda nju obori s nogu tim citatima. Opasno je stajalište da smo centar svijeta i da se oko nas sve vrti, samim tim što mi mislimo tako. U Sarajevu se radi o tome da svi cooliraju i žele da taj neko ko im priđe da je to onaj kojeg žele sve žene, da je on taj u kojeg su zaljubljene sve žene i da on gle čuda upravo prilazi njoj i obara je citatom, duhovitošću, šarmom, pristojnošću i stavlja je na prijesto. Neće moći moraš se i ti potruditi...fini dečko wrote:svidja mi se nacin razmisljanjababyline wrote:citat- Očajna opcija - zaposli se u prodavnici muške odjeće i obuće ili kompjuterske opreme i tehnike. Tamo gdje će kupci uglavnom biti muškarci.
joj ovo je bas
dosta od mene ili
pokusaj onda i ti njega impresionirati ovako: mmmh, na osnovu mirisa vasih nogica mogu reci da u vasim carapama ima 19% elastana, ako zelite mogu vam preporuciti stvarno kvalitetne carape sa samo 10%. Ostatak, cisti pamuk!
-
fini dečko
#104 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
U kojoj prodavnici radiš?babyline wrote:pa zar se nisam dovoljno potrudila da nadjem poso u prodavnici cipelafini dečko wrote:Ali i ti se njega moraš dojmiti, možda će pročitati knjigu i citirati nekoj drugoj, možda nju obori s nogu tim citatima. Opasno je stajalište da smo centar svijeta i da se oko nas sve vrti, samim tim što mi mislimo tako. U Sarajevu se radi o tome da svi cooliraju i žele da taj neko ko im priđe da je to onaj kojeg žele sve žene, da je on taj u kojeg su zaljubljene sve žene i da on gle čuda upravo prilazi njoj i obara je citatom, duhovitošću, šarmom, pristojnošću i stavlja je na prijesto. Neće moći moraš se i ti potruditi...babyline wrote:citat- Očajna opcija - zaposli se u prodavnici muške odjeće i obuće ili kompjuterske opreme i tehnike. Tamo gdje će kupci uglavnom biti muškarci.
joj ovo je bas
svidja mi se nacin razmisljanja![]()
dosta od mene ili
-
fini dečko
#105 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
to je vec off topicfini dečko wrote:U kojoj prodavnici radiš?babyline wrote:pa zar se nisam dovoljno potrudila da nadjem poso u prodavnici cipelafini dečko wrote: Ali i ti se njega moraš dojmiti, možda će pročitati knjigu i citirati nekoj drugoj, možda nju obori s nogu tim citatima. Opasno je stajalište da smo centar svijeta i da se oko nas sve vrti, samim tim što mi mislimo tako. U Sarajevu se radi o tome da svi cooliraju i žele da taj neko ko im priđe da je to onaj kojeg žele sve žene, da je on taj u kojeg su zaljubljene sve žene i da on gle čuda upravo prilazi njoj i obara je citatom, duhovitošću, šarmom, pristojnošću i stavlja je na prijesto. Neće moći moraš se i ti potruditi...![]()
dosta od mene ili
E onda ništa
-
*mima*
#106 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
fini dečko wrote:@besana evo da odgovorim na tvoje kriterije
Pod normalan mislim:
1. iole obrazovan - VSS,
2. pročit'o barem lektire u srednjoj školi - pročitao i danas čitam,
3. ljubazan - da, otvaram vrata, pridržim kaput, čekam da prva sjedeš i uz to ti pričuvam stolicu... 4. šarmantan,
5. pristojan - otvaram vrata, pridržim kaput, čekam da prva sjedeš i uz to ti pričuvam stolicu...
6. da ne pljuje kad priča - ponekad ako me tako nasmiješ možda, ali obično ne pljujem,
7. da ima barem 80 % svojih zuba - imam,
8. da mu ne smrdi iz usta - ne smrdi,
9. da se kupa barem tri puta heftično - 7 puta heftično,
10. da pere noge prije spavanja - ok,
11. da se opere nakon nužde - naravno,
12. da ne sluša turbo folk - ne slušam,
13. da nije uobražen iliti ufuran - nisam,
14. da nije nacionalista - da nisam šta?,
15. da se ne okreće BAŠ za svakom curom - morala bi biti dovoljno ti zanimljiva da se ne okrećem BAŠ za svakom curom
16. da me sluša kad šta pričam - samo ako si zanimljiva, a ponekad mogu slušati i iz kurtoazije
17. da ne stenje puno dok se sexa - ne stenjem skoro nikako,
18. da se ne dere kad priča na telefon - vježbat ću,
19. da ne traća više nego ja - opcija zadovoljena,
20. da me ne prati, ne proganja, ne pegla - no sikiriki nisam taj tip ima i pametnijeg posla od ovoga
Šta nudiš za uzvrat? Puno tražiš, a šta nudiš?
Ovo je bila brzina registracije.
- JThomas
#107 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
hajde da bacim jedan ozbiljan post na neozbiljnu temu
mislim glupo je, ali neću da izgubim nit kad mi je nešto na pameti
pristojne, kulturne, zanimljive, čak i slobodne (
) raje oba spola itekako ima. naravno u manjini je, ali ima. samo trebaš znati gdje, kad i kako tražiti. i što je jako bitno, kao i sve manjine, drži se zajedno.
u "elitnim" kafanama gdje ljudi sjede/stoje maksimalno našminkano da bi ih isti takvi vidjeli, petkom i subotom naveče, nemojte ni pokušavati, hladno, hladnije, sibir pravi
komi je na prvoj strani dao par finih natuknica, ali bojim se da ih postavljačica teme neće shvatiti ozbiljno 
pristojne, kulturne, zanimljive, čak i slobodne (
u "elitnim" kafanama gdje ljudi sjede/stoje maksimalno našminkano da bi ih isti takvi vidjeli, petkom i subotom naveče, nemojte ni pokušavati, hladno, hladnije, sibir pravi
-
ajgenrauh
#108 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
ovdje se radi o potrazi za nekim, on bi sebe mozda nazvao mamlazom. onako fin, solidan, skroman, pocesto napaljen. zavrsio ovdje fakultet, zaposlio se, ali ne zna sta ce od plate i gdje da je trosi. da nije sajma knjige, meda pred ekonomijom, hardvera, racuna i sl. samo bi zalijegalo na racun strane banke. cejf mu je stran, jer vazda ima nesto korisnije da se radi. a stenjel ne zna ni on sam. i uziva praviti namjerne greske pa i one pravopisne zato sto zna da moze biti izvrstan.
- Aurora Borealis
#109 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
khm khmterra_incognita wrote:Takav, kakvog si opisala, dosadan je ko guzna muha.
Gdje se može upoznati neko nekonvencionalan, nesvakidašnji, neko ko nije mamin i tatin sin koji na termin jede i na termin kaki, ne izlazi radnim danom zbog posla i ne voli kiđurijadu jer bi ga mogao neko vidjeti prerušenog, nekog ko može izaći iz svojih okvira (po potrebi) ?
:stajeuredzaovakvog:
Hocu i ja ovo
-
vratnik
#110 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Ja sam Komija vec shvatio ozbiljno i sad samo izlazim kod zubara i u biblioteku.JThomas wrote:hajde da bacim jedan ozbiljan post na neozbiljnu temu![]()
mislim glupo je, ali neću da izgubim nit kad mi je nešto na pameti
![]()
pristojne, kulturne, zanimljive, čak i slobodne () raje oba spola itekako ima. naravno u manjini je, ali ima. samo trebaš znati gdje, kad i kako tražiti. i što je jako bitno, kao i sve manjine, drži se zajedno.
u "elitnim" kafanama gdje ljudi sjede/stoje maksimalno našminkano da bi ih isti takvi vidjeli, petkom i subotom naveče, nemojte ni pokušavati, hladno, hladnije, sibir pravikomi je na prvoj strani dao par finih natuknica, ali bojim se da ih postavljačica teme neće shvatiti ozbiljno
Dame, cekam Vas
-
fini dečko
#111 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
-i ja čitam sport (mislim časopis) pored ostalogHer Flick wrote:@fini decko jesi li ti fakat decko ili muskarcina
evo ja sam muskarcina
-citam samo sport
-carape mijenjam svaka dva ili tri dan
-kupam se jednom sedmicno
-dezodorans i razni mirisi je bacanje para
-pranje nogu pred spavanje, pa ciste su mi
-pljuckanje - sto se potura
-skola - ovlazivac
-ali zato imam iphone, stan 70m2, i golfaV
ja i zaboravio sam kada hebem ricem ko medzed
-mijenjam čarape svaki dan
-7 puta sedmično se kupam
-dobivam na poklone dezodoranse pa ih koristim, a kada nestane onda kupim
-perem noge
-škola-VSS (kao što rekoh)
-nemam iphone, imam stan od 60m2 (doduše kredit), kod mene je Opel Astra
i da dodam ne pijem, ne pušim, i nije me stid priznati (ovoga dijela da ne pijem). Putujem, družim se.
I da, nisam muškarčina, ja sam fini dečko
- MaroonBrigade
#112 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Kad smo vec kod ovoga moze li mi neko objasniti odakle potice onaj fazon da muskarci nose neke torbice?? Sta se stavlja u njih?? I kako cure reaguju kad vide da tip s' kojim su ima bolju trobicu od njih?? Eto nekih par pitanja na koje pokusavam naci odgovor od 2007.
Unaprijed hvala!
Unaprijed hvala!
- JThomas
#113 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
pa ne zovu se te torbice džaba "pederuše"

-
vratnik
#114 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
sta? U njima nosaju male pedere?JThomas wrote:pa ne zovu se te torbice džaba "pederuše"![]()
- JThomas
-
Zejnil
#116 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Jarane ključevi, cigare, mobitel(i), novčanik, lipgloss...ups itd
- MaroonBrigade
#117 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Torbica, uvrnute tole do koljena, sto uze to bolje, par kila gela u kosi i central evo me.JThomas wrote:pa ne zovu se te torbice džaba "pederuše"![]()
- burek_in_space
#118 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Ne znam da li je iko predlozhio pokretachici teme da postavi svoju sliku,jer ona mozhe biti od velike pomoci u trazhenju rjeshenja. 
- MaroonBrigade
#119 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Nisam bio u SA par godina pa sam bio 2007 i 2008. Eh bas mi je drago ako se za ovih 10ak mjeseci situacija drasticno promjenila.babyline wrote:gdje si bio od 2007 ?MasaCHusaC wrote:Kad smo vec kod ovoga moze li mi neko objasniti odakle potice onaj fazon da muskarci nose neke torbice?? Sta se stavlja u njih?? I kako cure reaguju kad vide da tip s' kojim su ima bolju trobicu od njih?? Eto nekih par pitanja na koje pokusavam naci odgovor od 2007.
Unaprijed hvala!
to vise nije in
slijedece pitanje molim
- Aurora Borealis
#120 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Na mene njihovo djelovanje ima svojstvo alergenaMasaCHusaC wrote:Kad smo vec kod ovoga moze li mi neko objasniti odakle potice onaj fazon da muskarci nose neke torbice?? Sta se stavlja u njih?? I kako cure reaguju kad vide da tip s' kojim su ima bolju trobicu od njih?? Eto nekih par pitanja na koje pokusavam naci odgovor od 2007.
Unaprijed hvala!
Ospem se uzduz i poprijeko
-
vratnik
#121 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
dobre teme, evo dokazasmo usput i da covjek nije nastao od majmuna vec od kengura..JThomas wrote:e baš tako![]()
(procitah ovo lipgloss pa se valjam po podu.. Evo dokle moze dovesti pretjerano koristenje sapuna.. Danas sapun, sutra peder)
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#122 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Reci da se salis.Zejnil wrote:lipgloss...ups itd
- CartmanSA
#123 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
meni je najveci problem u zivotu sto sam pristojan,obrazovan i fin
-
fini dečko
#124 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Znači, zbog moguće mutacije više ne smijemo koristiti sapunvratnik wrote:dobre teme, evo dokazasmo usput i da covjek nije nastao od majmuna vec od kengura..JThomas wrote:e baš tako![]()
(procitah ovo lipgloss pa se valjam po podu.. Evo dokle moze dovesti pretjerano koristenje sapuna.. Danas sapun, sutra peder)
- Dioda
#125 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Ove tri osobine mogu posjedovati tri muskarca. Svaki po jednu
Ako je kojim slucajem neki i pristojan, i obrazovan i fin, ne znam zasto, al to mi danfa na neki pederluk
Ako je kojim slucajem neki i pristojan, i obrazovan i fin, ne znam zasto, al to mi danfa na neki pederluk