Nurija je intelektualna i moralna gromada za ove talibane koji ga kritikuju.F.G.R. wrote:Za nekog ko je prozivio tih 65 ljeta niste se bas pameti nakupili...steta..Agic Nurija wrote:Oni, >Izet-begovići & co< več odavno su na smetljištu historije, samo što to još ni sami ne vjeruju - nisu vjerovale ni "komunjare", a drmali su kudi-kamo večom silom od vojske, policije i dobro plaćenih ozninih, udbinih i esdebeovih funkcionera u zemlji i inostranstvu....almanesic wrote:narucio je, realizovao i prikrio atentat na Sefera Halilovica i njegovu porodicu. poginula Seferova supruga i njen brat. jedva preživjela Seferova djeca.
bakir izetbegovic i porodica izetbegovic ce zavrsiti na smetljistu historije bih. kad tad.
Historija voli samo one vladare koji niti naređuju, niti zabranjuju - narodu, več smjerno i neopaženo kontrolisano puštaju da vrijeme učini svoje, da ljudi u vremenu steknu dovoljno znanja, iskustva, volje za dalje.....Za mojih 65 ljeta upoznao sam mnoge koji su sva svoja materijalna bogatstva na kraju koristili u izgradnji bedema od kamena i bedema od ljudi-čuvara i tjelohranitelja, kako bi preživljavali samo jedan, slijedeći dan, ne samo oni več i njihovo ptomstvo, u slučaju da do tako nečega nekada i dosegnu!
Haram im bilo, svima odreda i do devetog koljena sve ono što su oteli, prisvojili i pokrali od bosanskog naroda!
Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
- don vito
#101 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
-
Veliki Vezir
#102 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Što ova stoka SDA parazitska nema svoj forum?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#103 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Primitivan si i loš ti je nastup. Čiji god da si. A ček i ne kriješ ko te šaljeVeliki Vezir wrote:Što ova stoka SDA parazitska nema svoj forum?
-
vemus
#104 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Nepristojan si.Veliki Vezir wrote:Što ova stoka SDA parazitska nema svoj forum?
- seljak_cojek
#105 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
seljak_cojek wrote:Ma nije bolan. Nema to nikakve veze sa izborima u SDA. Nije se sve to dalo ni naslutiti Prije desetak dana. Oni su sasvim slučajno sve to otkrili, nakon što je Bakir objavio da će se kandidirati.bos wrote:Bice Bakir sljedecih dana i pedofil i silovatelj i terorista, sve redom. Zna se i zbog cega.![]()
![]()
![]()
- Vodenjak
#106 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Dobro, osim sto sve ovo moze da bude i dijelom predizbornih charki (sto nas barem time pomalo stavlja u red modernih demokratskih zemalja), imate li vi kakvih konkretnih reakcija na same optuzbe a ne samo na vrijeme kad su se pojavile?seljak_cojek wrote:Ma nije bolan. Nema to nikakve veze sa izborima u SDA. Nije se sve to dalo ni naslutiti Prije desetak dana. Oni su sasvim slučajno sve to otkrili, nakon što je Bakir objavio da će se kandidirati.bos wrote:Bice Bakir sljedecih dana i pedofil i silovatelj i terorista, sve redom. Zna se i zbog cega.![]()
![]()
![]()
-
F.G.R.
#107 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Vidim da si mnogo opterecen porodicom Izetbegovic...kakve frustracije...Vodenjak wrote:Dobro, osim sto sve ovo moze da bude i dijelom predizbornih charki (sto nas barem time pomalo stavlja u red modernih demokratskih zemalja), imate li vi kakvih konkretnih reakcija na same optuzbe a ne samo na vrijeme kad su se pojavile?seljak_cojek wrote:Ma nije bolan. Nema to nikakve veze sa izborima u SDA. Nije se sve to dalo ni naslutiti Prije desetak dana. Oni su sasvim slučajno sve to otkrili, nakon što je Bakir objavio da će se kandidirati.bos wrote:Bice Bakir sljedecih dana i pedofil i silovatelj i terorista, sve redom. Zna se i zbog cega.![]()
![]()
![]()
-
F.G.R.
#108 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Moze li neko reagovati, dzaba izgleda postove prijavljivati...Veliki Vezir wrote:Što ova stoka SDA parazitska nema svoj forum?
- seljak_cojek
#109 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Ima kako nema, samo mi mrsko pisati. Al' evo, s obzirom da te cijenim kao forumaša.Vodenjak wrote:Dobro, osim sto sve ovo moze da bude i dijelom predizbornih charki (sto nas barem time pomalo stavlja u red modernih demokratskih zemalja), imate li vi kakvih konkretnih reakcija na same optuzbe a ne samo na vrijeme kad su se pojavile?seljak_cojek wrote:Ma nije bolan. Nema to nikakve veze sa izborima u SDA. Nije se sve to dalo ni naslutiti Prije desetak dana. Oni su sasvim slučajno sve to otkrili, nakon što je Bakir objavio da će se kandidirati.bos wrote:Bice Bakir sljedecih dana i pedofil i silovatelj i terorista, sve redom. Zna se i zbog cega.![]()
![]()
![]()
U ovoj priči mi je sve sumnjivo, od Bakira do autora ili naručioca teksta s početka teme. Toliko godina se razvlači istraga o ubistvu pokojnog Leutara i sad se odjednom pouzdano ZNA ko je naručio ubistvo. A što se tiče samih optužbi, koliko puta do sad su iznešene optužbe, utemeljene ili neutemeljene, za ovu ili onu svrhu, za račun ovog ili onog političara, "biznismena" ili političke partije, protiv ovog ili onog političara a da je priča trajala duže od heftu dana. Ako postoje dokazi koji mogu Bakira strpati iza rešetaka na duže vrijeme, siguran sam da bi on već bio uhapšen, jer to ne bi bilo mrsko ni protivnicima a ni "prijateljima" u SDA. Vjerujem da je iz nepotpunih informacija i istina iskonstruisana priča koja će utihnuti čim se provedu izbori u SDA, bez obzira na rezultat.
Pozdrav.
-
shalaedin
#110 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Ma ja bi ga osudio radi njegove gluposti i recimo branjenja Šaje kod Senada u CD-u.
Bakir je tata zlocina, mnogi arapi su mi pricali o tome kako su mu donosile vrece novca preko svojih ruta na Igmanu... Jedan mi je izmedju ostalog pricao kako je jednom poveo na susret sa Arapima jednoga imama koji je zajedno sa Arapima ubijen na mjestu gdje je Bakir preuzimao novac od njih, isto tako sam cuo zanimljivu pricu o ubistvu Egipatskog generala koji je radio na konstrukciji tunela između Dobrinje i Butmira, opet su spomenuti nalogodavci toga zlocina bili Bakir i njegovi Bakirčići...
Ali eto svi vole da pricaju kako je Bakir govno... gdje ima vatre ima i dima ...
Bakir je tata zlocina, mnogi arapi su mi pricali o tome kako su mu donosile vrece novca preko svojih ruta na Igmanu... Jedan mi je izmedju ostalog pricao kako je jednom poveo na susret sa Arapima jednoga imama koji je zajedno sa Arapima ubijen na mjestu gdje je Bakir preuzimao novac od njih, isto tako sam cuo zanimljivu pricu o ubistvu Egipatskog generala koji je radio na konstrukciji tunela između Dobrinje i Butmira, opet su spomenuti nalogodavci toga zlocina bili Bakir i njegovi Bakirčići...
Ali eto svi vole da pricaju kako je Bakir govno... gdje ima vatre ima i dima ...
- lopta
#111 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Cirkus...
Pocele su politicke borbe oko prevlasti u SDA, pa prvo po Bakiru, Brankovicu, sad ce jos malo vjerovatno i Tihicu, Terzicu pakovati nesto, mada treba znati da bi stranci, a i mnogi drugi najradije vidjeli Terzica kao predsjednika SDA, nego prethodnike
Pocele su politicke borbe oko prevlasti u SDA, pa prvo po Bakiru, Brankovicu, sad ce jos malo vjerovatno i Tihicu, Terzicu pakovati nesto, mada treba znati da bi stranci, a i mnogi drugi najradije vidjeli Terzica kao predsjednika SDA, nego prethodnike
- 1gorstak
#112 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Taj "dim" uvijek obavija javno eksponirana lica, bez obzira radi li se o pjevacima ili politicarima. Suska se da Beslic nije bio sam u autu kad je stradao ... znaci li da zbog tog dima kojeg je plasirala dokona raja, Halid mora imati svalerku ? Argumentima tipa "Suska se" i "Cuo sam" nema mjesta u ozbiljnoj diskusiji.shalaedin wrote:gdje ima vatre ima i dima ...
-
shalaedin
#113 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
doduse vjeruj mi da upravo ta prica hapsi druge sitne ribe...1gorstak wrote:Taj "dim" uvijek obavija javno eksponirana lica, bez obzira radi li se o pjevacima ili politicarima. Suska se da Beslic nije bio sam u autu kad je stradao ... znaci li da zbog tog dima kojeg je plasirala dokona raja, Halid mora imati svalerku ? Argumentima tipa "Suska se" i "Cuo sam" nema mjesta u ozbiljnoj diskusiji.shalaedin wrote:gdje ima vatre ima i dima ...
povedes se za informacijom sljedis je i ako je istina i ako nije dobijas rezultat... pozitivan ili negativan... problem je sto se neslusaju price pojedinaca... kada o tome pricaju desetine i stotine ljudi i onih bitnih i manje bitnih. to bi trebalo otvoriti vrata sumnje i istrage...
To sto je branio Saju covjeka koji je rekao da Edinu Vranju treba silovati 13-godisnju cerku i to crnac samo radi toga sto obavlja svoj posao kako treba, meni je dovoljan dokaz njegove povezanosti sa kriminalom.
-
shalaedin
#114 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Halid je bio ko mejt pijan tu noc, pokupila ga ekipa hitne po pozivu zene koja je vidjela prevrnuto auto. halke je sam stojecki podnjeo sudar u kojem je haman oko izgubio i nazvao policiju... jbg pa mislim da treba uvjerljivije lagati o nekim stvarima1gorstak wrote:Taj "dim" uvijek obavija javno eksponirana lica, bez obzira radi li se o pjevacima ili politicarima. Suska se da Beslic nije bio sam u autu kad je stradao ... znaci li da zbog tog dima kojeg je plasirala dokona raja, Halid mora imati svalerku ? Argumentima tipa "Suska se" i "Cuo sam" nema mjesta u ozbiljnoj diskusiji.shalaedin wrote:gdje ima vatre ima i dima ...
- Haris.ba
#115 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
I? Je l' zivimo bolje?Agic Nurija wrote:Oni, >Izet-begovići & co< več odavno su na smetljištu historije
Treba sagledati sve aspekte price, svakako. A kakve ti konkretne reakcije ocekujes? Koje su tvoje konkretne reakcije? Kakve bi konkretne reakcije bile realne u nasem drustvu, kad npr. osim price nema vise nakon direktnog udara na finansijski zivot gradjana zbog povecanja kamatnih stopa?Vodenjak wrote:
Dobro, osim sto sve ovo moze da bude i dijelom predizbornih charki (sto nas barem time pomalo stavlja u red modernih demokratskih zemalja), imate li vi kakvih konkretnih reakcija na same optuzbe a ne samo na vrijeme kad su se pojavile?
seljak_cojek wrote:U ovoj priči mi je sve sumnjivo, od Bakira do autora ili naručioca teksta s početka teme. Toliko godina se razvlači istraga o ubistvu pokojnog Leutara i sad se odjednom pouzdano ZNA ko je naručio ubistvo. A što se tiče samih optužbi, koliko puta do sad su iznešene optužbe, utemeljene ili neutemeljene, za ovu ili onu svrhu, za račun ovog ili onog političara, "biznismena" ili političke partije, protiv ovog ili onog političara a da je priča trajala duže od heftu dana. Ako postoje dokazi koji mogu Bakira strpati iza rešetaka na duže vrijeme, siguran sam da bi on već bio uhapšen, jer to ne bi bilo mrsko ni protivnicima a ni "prijateljima" u SDA. Vjerujem da je iz nepotpunih informacija i istina iskonstruisana priča koja će utihnuti čim se provedu izbori u SDA, bez obzira na rezultat.
Gdje si sudac?shalaedin wrote:Ma ja bi ga osudio radi njegove gluposti i recimo branjenja Šaje kod Senada u CD-u.
Prvo, Bakir ne moze biti "tata zlocina" - samo "babo zlocina".shalaedin wrote:Bakir je tata zlocina, mnogi arapi su mi pricali o tome kako su mu donosile vrece novca preko svojih ruta na Igmanu... Jedan mi je pricao kako je jednom poveo na susret sa Arapima jednoga imama koji je zajedno sa Arapima ubijen na mjestu gdje je Bakir preuzimao novac od njih, isto tako sam cuo zanimljivu pricu o ubistvu Egipatskog generala koji je radio na konstrukciji tunela između Dobrinje i Butmira, opet su spomenuti nalogodavci toga zlocina bili Bakir i njegovi Bakirčići...
Drugo, zanimljiv ti izraz "mnogi arapi". Dalje, imali su svoje rute. Znaci, neki mnogi Arapi su imali SVOJE rute kojim su dovlacili novac. Ti mnogi Arapi su je l' bili na Igmanu? Kako su sa vrecama novca dosli na Igman? Preko tunela Giza - Visocke piramide? Sta im to Bakir puco reket po Igmanu? Cuj Egipatski general pravio tunel. Pretpostavljam da je bio u sastavu UN snaga. Znaci generala u sastavu UN snaga rokno Bakir(ako nista naredio)? Fino, fino.
Prica se i da postoje ljudi - gusteri. Pa postoje li? Gdje ima vatre, ima i dima. A dokazi? Ko njih sisa....shalaedin wrote:Ali eto svi vole da pricaju kako je Bakir govno... gdje ima vatre ima i dima ...
- Vodenjak
#116 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
O porodici Izetbegovic ne mislim - nista!F.G.R. wrote:Vidim da si mnogo opterecen porodicom Izetbegovic...kakve frustracije...Vodenjak wrote:
Dobro, osim sto sve ovo moze da bude i dijelom predizbornih charki (sto nas barem time pomalo stavlja u red modernih demokratskih zemalja), imate li vi kakvih konkretnih reakcija na same optuzbe a ne samo na vrijeme kad su se pojavile?
Kao i svaki gradjanin imam "nekoliko" zamjerki onome ko je zemlju vodio ruku pod ruku sa onima koji su je, na kraju isto s njegovom pomoci i raskomadali.
Sto se tice Izetbegovica mladjeg, o njemu, iskreno, pojma nemam. Osim da je onog gore pomenutog sin. Valjda...
Koliko ja pratim BH politiku, on drugih zasluga zapravo i nema..
E sad kriminal...
Tu sam stvarno bez svojih stavova jer, objektivno, o tome ne mogu ni znati nesto sve i da hocu.
Ako se sta dokaze, neka ga sude, a ako se ne dokaze, znace on vec da se izvuce iz ovoga.
Sticajem okolnosti i svojim htijenjem javna je licnost i kao takav treba biti spreman i na ovakve stvari pa bio ili ne bio kriv. Ako ni zbog cega drugog a ono zato sto vec godinama i sam sjedi u stranci koja je svojim radom i dovela do toga da u Bosni jebe lud zbunjenog!
Eto, toliko oko moje opterecenosti Izetbegovicima.
A kako ti?
Ima li kakav partijski sastanak uskoro?
Morao si barem do zapisnicara dogurati koliko se trudis..
- Dozer
#117 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Ne kontam sto napadate Vezira...? Nista nije pogresno rekao - SDA nije nista drugo nego obicna parazitska stoka. Da je rekao samo - paraziti, to je premalo. Obicni mali paraziti nikada ne bi mogli "pojesti" ono sto "pojedose" ovi, pa ih se s pravom moze svrstati u stoku, i to onu najkrupniju (i bez uvrede pravoj stoci, nasim domacim zivotinjama). I to ne od '96, nego vec od '91.
- lopta
#118 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Ma pusti ih, po tome ovi isti ce sutra poceti pametovati o onoj srpskoj:1gorstak wrote:Taj "dim" uvijek obavija javno eksponirana lica, bez obzira radi li se o pjevacima ili politicarima. Suska se da Beslic nije bio sam u autu kad je stradao ... znaci li da zbog tog dima kojeg je plasirala dokona raja, Halid mora imati svalerku ? Argumentima tipa "Suska se" i "Cuo sam" nema mjesta u ozbiljnoj diskusiji.shalaedin wrote:gdje ima vatre ima i dima ...
''markale su Bosnjaci sami sebi napravili''
a po parolom, gdje ima dima ima i vatre...(smajli koji povraca)
-
shalaedin
#119 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Neznam koliko nam je zivot bolji nego prije.Haris.ba wrote:I? Je l' zivimo bolje?Agic Nurija wrote:Oni, >Izet-begovići & co< več odavno su na smetljištu historije
Treba sagledati sve aspekte price, svakako. A kakve ti konkretne reakcije ocekujes? Koje su tvoje konkretne reakcije? Kakve bi konkretne reakcije bile realne u nasem drustvu, kad npr. osim price nema vise nakon direktnog udara na finansijski zivot gradjana zbog povecanja kamatnih stopa?Vodenjak wrote:
seljak_cojek wrote:U ovoj priči mi je sve sumnjivo, od Bakira do autora ili naručioca teksta s početka teme. Toliko godina se razvlači istraga o ubistvu pokojnog Leutara i sad se odjednom pouzdano ZNA ko je naručio ubistvo. A što se tiče samih optužbi, koliko puta do sad su iznešene optužbe, utemeljene ili neutemeljene, za ovu ili onu svrhu, za račun ovog ili onog političara, "biznismena" ili političke partije, protiv ovog ili onog političara a da je priča trajala duže od heftu dana. Ako postoje dokazi koji mogu Bakira strpati iza rešetaka na duže vrijeme, siguran sam da bi on već bio uhapšen, jer to ne bi bilo mrsko ni protivnicima a ni "prijateljima" u SDA. Vjerujem da je iz nepotpunih informacija i istina iskonstruisana priča koja će utihnuti čim se provedu izbori u SDA, bez obzira na rezultat.![]()
Gdje si sudac?shalaedin wrote:Ma ja bi ga osudio radi njegove gluposti i recimo branjenja Šaje kod Senada u CD-u.![]()
Prvo, Bakir ne moze biti "tata zlocina" - samo "babo zlocina".shalaedin wrote:Bakir je tata zlocina, mnogi arapi su mi pricali o tome kako su mu donosile vrece novca preko svojih ruta na Igmanu... Jedan mi je pricao kako je jednom poveo na susret sa Arapima jednoga imama koji je zajedno sa Arapima ubijen na mjestu gdje je Bakir preuzimao novac od njih, isto tako sam cuo zanimljivu pricu o ubistvu Egipatskog generala koji je radio na konstrukciji tunela između Dobrinje i Butmira, opet su spomenuti nalogodavci toga zlocina bili Bakir i njegovi Bakirčići...![]()
Drugo, zanimljiv ti izraz "mnogi arapi". Dalje, imali su svoje rute. Znaci, neki mnogi Arapi su imali SVOJE rute kojim su dovlacili novac. Ti mnogi Arapi su je l' bili na Igmanu? Kako su sa vrecama novca dosli na Igman? Preko tunela Giza - Visocke piramide? Sta im to Bakir puco reket po Igmanu? Cuj Egipatski general pravio tunel. Pretpostavljam da je bio u sastavu UN snaga. Znaci generala u sastavu UN snaga rokno Bakir(ako nista naredio)? Fino, fino.
Prica se i da postoje ljudi - gusteri. Pa postoje li? Gdje ima vatre, ima i dima. A dokazi? Ko njih sisa....shalaedin wrote:Ali eto svi vole da pricaju kako je Bakir govno... gdje ima vatre ima i dima ...
Pa meni je dovoljna cinjenica da bude predmetom sumnje ili istrage to sto jedan politicar brani jednog kriminalca. Tebi mozda nije.
Kako su pare pristizale u BIH-a? Na hiljade nacina, jedan od nacina je i taj da se dobar konj u sedla i hajmo lagano preko prijateljske i neprijateljske teritorije da gazimo, zaobilazeci neprijateljske linije, istim tim rutama su i Mudzahedini stizali u Bosnu. Kako su Sarajlije stizali do Konjica nego preko Igmana? Kako bi se snasli tako su i stizali.
Sto se tice konstruktora tunela, 4 ga je kontruisalo, trojica su bili Bosanci i jedan Egipatski general koji je kao dobrovoljac dosao da se bori u BiH-a. Ubili su ga nasi ljudi. Da znas nesto o Arapima koji su dosli u BiH-a, znao bi da je ovdje bilo i ljudi sa Arapskih dvora koji su ostavili zivot kako bi pomogli svojoj braci (Al Kuwajti i Kuvajtska Dzamija u Cazinu).
Sto se tice ljudi gustera, to ostavimo DAVIDU AJKU i onima koji u to vjeruju, od cega Bakir zivi od jedne dizajnirane zgrade u Vogošči sigurno...
Tebi je posve nebitno to sto mu je Šaja drug, hadžija koji kaze kako čovjeku koji pošteno obavlja svoj posao treba dovesti crnca kako bi mu jebo 13-godisnju čerku...
Sve priče oko Bakira su nebitne nema dokaza... Nece ih ni biti dok zato sto se opstruira rad sposobnih ljudi koji bi takve doveli na optuzenicku klupu i rado strpali u zatvor...
-
user_friendly
#120 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Jozo Leotar vs kriminalna Bošnjačka politička i ekonomska elita povezana sa najvišim strukturama Al Qaide i Ndragethe, Komitetom 300, Saddamom Huseinom i Ahmedinedžadom. Neosporavajući Princovu umješanostu u raznorazne kriminalne i političke malverzacije, ovo je malo previše. Jednostavno mi nekako tukne da je gazano po ideološkim krčmama epicentra velikohrvatskog iredentizma - Grudama.
-
almanesic
#121 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
bakir alije izetbegovic je obicni mafijas. ko brani saju, jaran je sa celama,povezan je lik sa skoro svqakim zlocinom unutar sarajeva. ali sa svakim.
od sefera, preko cele ismeta, leutatra, onog aidovca sto su ga upucali prije desetak godina itd itd. krimos nevidjeni. sto rece nurija, haram im bilo
od sefera, preko cele ismeta, leutatra, onog aidovca sto su ga upucali prije desetak godina itd itd. krimos nevidjeni. sto rece nurija, haram im bilo
- oddodood
#122 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Zar Interpol nema dugoročnu memoriju?
-
F.G.R.
#123 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Frajer je nazvao forumase "parazitskom stokom"!Dozer wrote:Ne kontam sto napadate Vezira...? Nista nije pogresno rekao - SDA nije nista drugo nego obicna parazitska stoka. Da je rekao samo - paraziti, to je premalo. Obicni mali paraziti nikada ne bi mogli "pojesti" ono sto "pojedose" ovi, pa ih se s pravom moze svrstati u stoku, i to onu najkrupniju (i bez uvrede pravoj stoci, nasim domacim zivotinjama). I to ne od '96, nego vec od '91.
Da sam ja nazvao male pokvarene komuniste stokom administraciji sigurno ne bi to promaklo....
- Vodenjak
#124 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Vjerovatno zato sto bi to tvoje, za razliku od onog prvog, bilo obicna laz i provokacija...F.G.R. wrote:Frajer je nazvao forumase "parazitskom stokom"!Dozer wrote:Ne kontam sto napadate Vezira...? Nista nije pogresno rekao - SDA nije nista drugo nego obicna parazitska stoka. Da je rekao samo - paraziti, to je premalo. Obicni mali paraziti nikada ne bi mogli "pojesti" ono sto "pojedose" ovi, pa ih se s pravom moze svrstati u stoku, i to onu najkrupniju (i bez uvrede pravoj stoci, nasim domacim zivotinjama). I to ne od '96, nego vec od '91.
Da sam ja nazvao male pokvarene komuniste stokom administraciji sigurno ne bi to promaklo....
-
F.G.R.
#125 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo
Vodenjak wrote:Vjerovatno zato sto bi to tvoje, za razliku od onog prvog, bilo obicna laz i provokacija...F.G.R. wrote:Frajer je nazvao forumase "parazitskom stokom"!Dozer wrote:Ne kontam sto napadate Vezira...? Nista nije pogresno rekao - SDA nije nista drugo nego obicna parazitska stoka. Da je rekao samo - paraziti, to je premalo. Obicni mali paraziti nikada ne bi mogli "pojesti" ono sto "pojedose" ovi, pa ih se s pravom moze svrstati u stoku, i to onu najkrupniju (i bez uvrede pravoj stoci, nasim domacim zivotinjama). I to ne od '96, nego vec od '91.
Da sam ja nazvao male pokvarene komuniste stokom administraciji sigurno ne bi to promaklo....![]()
![]()
Znaci, ja sam stoka parazitska?