Navijacke skupine u BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ripicipi

#101 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Ripicipi »

Plavih_11 wrote:
potres_mozga wrote:
since1921 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=g5nOX-wuvK0

obratiti paznju na zapad i jug...ne mi nikad nismo ispunili nas dio tribina

p.s posebna paznja na dio istoka do juga koji skace kod Zeljinog gola
dobro, ali opet i baho govori "navijaca Sarajeva dosta vise", sto se i vidi iz prilozenog..
Nisam ja rekao da vi nikada niste napunili svoj dio tribine, ali i kada ga napunite, nas opet bude vise...
Ako ce ti biti lakse, najbolje se to vidi kada stadion nije pun(nema nismo mogli stati itd), pola zapada "rezervisanog" za vas ostane poluprazan...
Rijetki su prilike kada ste vi skroz punili svoj dio zapada na derbijima...

Uostalom, ovo je ocit dokaz na vase supljake da vas ima vise u gradu... ;-)
Ma nije to nikakav dokaz koga ima vise .. Nikad se to nece moci rijesiti i dokazati 100% i uvjek ce i jedni i drugi tvrditi da njih ima vise .. Ovo je tema za vjecitu raspravu bez rjesenja .. Jedino da se provede neko brojanje glasova na koje ce izaci svi, ali bas svi stanovnici grada a to se nikad nece desiti .. Mislim da je bezveze raspravljati o tome ..
Ma naravno, meni su uvijek bile smijesne te price koga ima vise. Bitni su oni sto idu redovno na vecinu utakmica, a derbi navijaci ce ostati derbi navijaci.
To je bio samo moj odgovor na tvrdnje da vas ima 5 puta vise, sto ovako, sto onako ;-)
Peppers

#102 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

Drzimo rekord stadiona Opcine Centar. Dovoljno ;-)
vjecnobordo

#103 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by vjecnobordo »

Peppers wrote:Drzimo rekord stadiona Opcine Centar. Dovoljno ;-)
Na čemu si ti? :-)
Rekord?? U kakvim utakmicama?
Peppers

#104 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

vjecnobordo wrote:
Newcastle;)
Ripicipi

#105 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Ripicipi »

Peppers wrote:
vjecnobordo wrote:
Newcastle;)
Manchester United ;-)
Peppers

#106 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

Ja govorim o opcinskom stadionu, tada je bio gradski :)

Imali ste priliku za revanas protiv Dinama, medjutim falilo vas je nekih petnaestak hiljada ;-)
Ripicipi

#107 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Ripicipi »

Peppers wrote:Ja govorim o opcinskom stadionu, tada je bio gradski :)

Imali ste priliku za revanas protiv Dinama, medjutim falilo vas je nekih petnaestak hiljada ;-)
Opstinski, gradski, drzavni, svejedno je, rekord je rekord ;-)
15 hiljada??? Hoces da kazes da nas je protiv Dinama bilo 20 hiljada... :lol: :lol: :lol:

Znas i sam koliko je ljudi doslo da vidi Sirera i co' ;-)
Fordas

#108 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

dino84 wrote:
bermiin wrote: Nije vas vise bilo ispred vjecne vatre...
U redu,izlanuo si glupost,razumijem da ti je krivo i tesko,samo lazi i gluposti mogu proci negdje drugo.
Sve je bilo puno ko sipak od vjecne vatre pa haman do parkuse kad smo slavili prvu titulu,dok kod vas nije bilo raje kako treba ni do narodne banke kamo li do metropolisa,a da ne govorim jos o prorijedjenosti,pa kod na su ljudi bili ko u konzervi,nalslanjali se na izloge i stakla od banaka i prodavnica.

Da,bilo nas je i vise od dva puta,vi ste dosli,otpjevali svoje sa Halidom i Hankom,a onda su ostali samo oni najzagrizeniji a vecina razgulila da gleda finale Liverpool Milan,jebi ga,Munib vas je zajebao sa terminom zadnjeg kola,sta cu vam ja....Ove price oko Sirokog,svi govore kad bi,pa kad bi...Pa kazem i ja,nek se desi da se vas klub u zadnjem kolu bori za titulu negdje,pa cemo vidjeti...Do tada tisina.

evo sine da vidis kako to izgleda kad je kosnica od vatre do parkuse

http://www.youtube.com/watch?v=Pq6-wJs6r40

najjaci momenat 0:45 - 0:56 8)

p.s.ovo smo ponovili i 25.5.2002 ,doduse,malo skromnije,ali opet naravno u vecem broju nego vi. :dance: :dance: :dance:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jao koji pacenici, majko moja

pa imate li vi oci, kad vec mozga nemate!?!? kakva parkusa, o cemu ti pricas?? I kakva 'zbijensot'??? :cry:

Evo jedan klip pa nek' neutralni ljudi sami procjene

http://www.youtube.com/watch?v=Ukah1V44 ... re=related

A kad vec filozofirate o broju i posjetama daj mi reci koliko vas je najvise bilo na vasoj Grbavici, eto u zadnjih 10-ak godina??
Fordas

#109 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

Peppers wrote:Ja govorim o opcinskom stadionu, tada je bio gradski :)

:lol: :lol:
Taman toliko prodatih karata je falilo, to se slazem! a i za tebe vrijedi isto pitanje od malocas
Fordas

#110 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

since1921 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=g5nOX-wuvK0

obratiti paznju na zapad i jug...ne mi nikad nismo ispunili nas dio tribina

p.s posebna paznja na dio istoka do juga koji skace kod Zeljinog gola
Iako ovo ne volim ali na debilni argumenat moras odgovoriti istim takvim

ovdje jug grbavice skace kad Sarajevo daje gol:
http://www.youtube.com/watch?v=Lr0M_wiBLU8

a ovdje sjever:
http://www.youtube.com/watch?v=DJ5_GGzZdnA

:cry:
rado_vidjen

#111 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by rado_vidjen »

čuj :D dio sjevera skace kod gola sarajeva. mirikul. :shock: :D nemoj vise, hljeba ti

Zeljo vise nikad nece napuniti svoju polovicu zapada, kao sto ni sarajevo nece napuniti istok. njihovu polovicu zapada da i ne pominjem.

razlog? zato sto je tesko danas prodavat muda pod bubrege. nikog vise ne zanimaju ta 22 polubogalja, i ta ispodprosjecnost koja se nudi.

zato danas na derbiju imate10.000-12.000., a nekad nije mogla igla stati.(zubandan)

no, nije samo u Sa tako. u zagrebu, takodjer, skoro da se prepolovila posjeta u duelima sa hajdukom.
samo jos nesto za svagda :D - bilo na je više na proslavi titule! i to ubjedljivo. :dance: naravno, to necete nikad priznat, jer bolujete od kosovskog mita i guslarske epike.
Fordas

#112 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

Tema davno apsolvirana, nemate slika, nemate videa ne znam za sta se vi mozete uhvati. Sa Koseva je prema vatri poslo preko 20.000 ljudi a sa Grbavice tri puta manje. Mislim, fakat mi nije jasno o cemu vi trunite vise. :?
Mislim, jasno mi je da vas boli nas bod iz Sirkog sa kojim smo skoro pa osigurali izlaz u Evropu a vama svaki kiks znaci put ka Busovaci, Kiseljaku, Grudama i Tesnju, pa jos vam i mi dolazimo da to sve zacinimo, ali da je to toliko fakat nisam znao :lol: :lol:
Šibicar

#113 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Šibicar »

Fordas wrote:Tema davno apsolvirana, nemate slika, nemate videa ne znam za sta se vi mozete uhvati. Sa Koseva je prema vatri poslo preko 20.000 ljudi a sa Grbavice tri puta manje. Mislim, fakat mi nije jasno o cemu vi trunite vise. :?
Mislim, jasno mi je da vas boli nas bod iz Sirkog sa kojim smo skoro pa osigurali izlaz u Evropu a vama svaki kiks znaci put ka Busovaci, Kiseljaku, Grudama i Tesnju, pa jos vam i mi dolazimo da to sve zacinimo, ali da je to toliko fakat nisam znao :lol: :lol:

Ovaj fordaš,smijem se kladiti,da nema više od 12 godina,s obzirom kakve bljuvotine od komentara ostavlja.Bilo nas je duplo više na proslavi i bilo je raje do bivše "Sarajke" 100%,a ti,i tebi slični,možete crknuti od zavisti...vozdra
rado_vidjen

#114 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by rado_vidjen »

fakat lupa gluposti na koje se ne treba ni osvrcat
Sa Koseva je prema vatri poslo preko 20.000 ljudi a sa Grbavice tri puta manje
šit of d hefta

s koseva se samo spustis niza sa stranu i eto te pred vjecnom. :oops:
to je trebalo s grbavice organizovat hadz-setnju do vjecne vatre? nekih, koliko tacno kilometara? smjesno. bitno je da nas je po svim relevantnim procjenama bilo ubjedljivo vise, o atmosferi da ne govorim. kod vas je bio fajrunt za po sata...

mirci, lokaj i ofu :oops: :D
dino84

#115 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by dino84 »

Fordas,koji si ti levat majko draga,postavis klip na kojem se vidi ono sto sam i rekao,ljudi setaju jedan pored drugog koliko je razrijedjeno na nekim dijelovima.A da ne govorim da je fajront fakat bio nakon pola sata sto rece covjek...

Jarane,vas bod iz Sirokog me bacio u depresiju iz koje ne izlazim danima,nemam miran san zbog njega,jesi svjestan sta pises na forumu,"nas bod iz sirokog vas boli..." ,ej ba,u predzadnjoj ligi svijeta.Razumijem da si jarane opterecen Zeljom i da ce s uvijek biti,taman da smo u 5 zoni 5-te lige,a ne u Busovaci i Grudama,al sta cu ti ja,izgleda da je momak gore fakat u pravu,ako si stariji od Junuza poklanjam polugodisnju za Jug ovdje na forumu.

Usput,prepadoh se kad vidjeh idola Rizzu ispred vatre,taman da je i on zapjevao fajront bi bio nakon 5 min,ovako je bar sat trajalo. :dance:
Fordas

#116 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

O cemu ti pricas, pa jesi li ti normalan uopste??? Razrjedjenost na nekim djelovima?? Ma hajde, i sad neko treba pasti na tvoju mahnitu pricu i pocet dio po dio snimkaanalizirati?! Eto na vasem snimku - i to uzasnog kvaliteta, sto je jako bitno - nema 'razrjedjenosti'? Daj molim te, poklopi se i zaspi vise....
Na kraju ,taj klip i nije postavljen zbog vas, neka drugi vide i sami prosude
P.S. I spominjes nekakvog zelju - zeljo, sta je to? :? :? :?To postoji uopste :roll: :roll:
dino84

#117 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by dino84 »

Rekoh ja da nisi stariji od Junuza. 8-)

Elem,drago mi je samo sto znas kako stoje stvari,a normalno da ih neces priznati.Od tog famoznog gostovanja u Sirokom,pa do Vjecne vatre,mislim u redu je...Cinjenica jeste da smo vrlo tanki trenutno,medjutim,ono sto smo uradili je za postovanje,a ako mozete bolje bujrum,zasad niste i ne vidim u cemu je problem.A da me iznenadjujes,vala i ne,citav zivot se usporedjute sa nama,pa evo i sada kada smo odron,ne mozete bez guranja,"vise nas bilo",ma ja ba...Sve u svoje vrijeme,opet cete jednom valjda pred vatru,samo da ne bude opet finale LP.

A dobar ti je savjet,odoh fakat na spavanje,probaj bez Zelje sastavit dan nekako,i sutra ne napisat nista o Zelji.Mozes ti to.
Fordas

#118 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

dino84 wrote:...citav zivot se usporedjute sa nama,pa evo i sada kada smo odron,ne mozete bez guranja,"vise nas bilo",ma ja ba...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa, definitivno najjaca recenica na forumu. Mora da ti je neko pomogao da ovo skontas - Amar ili Ivica??? bez uvrede ali nisi normalan sekunde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa jarane da ljudi nisu izmislili internet fakat ne znam sta bi sa vama bilo. Bili iko ziv znao za vas! A ne da se neko poredi i gura sa vama, sta je sa tobom? Mislis da vi nesto vrijedite, da ste faktor neki? :lol: :lol: Mozda nisi skontao ali mi vas uzimamo u usta samo kad se sprdamo, kakvi vi i neko mjerilo, pusti snovi, pusti snovi :lol: :lol:

Vjerovatno su i Horde gledale vas godinama kako navijate i pravite sou na stadionima bivse yuge pa su odlucili da se organiziraju :roll:
dino84

#119 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by dino84 »

Krenuh na spavanje,ali naletih na racunaru na jedan tekst iz Dana,heftu nakon cuvene prve proslave,dzaba,moram ga postaviti.Spominje novinar nekih 30 000 ljudi ispred Vjecne vatre,kontam mozda je ipak bilo samo 29 000.A i jebo Dane,ko neka novina,ptica im se posere na redakciju - atak na slobodno novinarstvo :)

http://www.bhdani.com/arhiva/211/t21106.shtml

Nego hajde da ja i ti,pardon ti i ja po pravopisu korektnije,vise ne smaramo ljude,zna se sta je bilo i kako je bilo.Da smo neki faktor,mozda bi i kontao da nismo da nije ovakvih kao ti opsjednutih starijim klubom iz ovoga grada,medjutim mnogo vas je,jako mnogo...Sta cu ti ja,da salijes stravu - ne ide.Da prestanes pratiti Zelju,ne ide...Ne znam...Elem,skontaces jednom.Kao sto ces i skontati da se iz ovoga sto si napisao od svog jada pustog o filozofiji i Zelji moze vrlo lako zakljuciti da osim Zelje ne preostaje nista ako ides po logickoj liniji,ali je malo kasno da ti objasnjavam sta je premisa,sta induktivan zakljucak,sta deduktivan zakljucak itd. Moze sutra ako budem raspolozen,jer si dosta mladji koliko sam shvatio.Fakat je kasno,imas mahanje.

p.s.Tekst je fakat prejak,ima se sta procitati taman da i ne navijate za Zelju. :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#120 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

Previše radnički, previše skojevski, premalo udbaški, premalo policijski, previše bosanski, premalo beogradski, previše svoj, a premalo državni ili partijski..

8-) 8-) 8-) 8-)
The 51st State

#121 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Plavih_11 wrote:Previše radnički, previše skojevski, premalo udbaški, premalo policijski, previše bosanski, premalo beogradski, previše svoj, a premalo državni ili partijski..

8-) 8-) 8-) 8-)
premalo gradski, previse seljacki, premalo kondukterski, previse zeljeznicarski, premalo muski, previse pickasti, premalo stadionski, previse gradjevinski na 4 vode, premalo bosanski, previse prohrvatski,..., mislim wtf?
Charuga
Globalni moderator

#122 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:
Plavih_11 wrote:Previše radnički, previše skojevski, premalo udbaški, premalo policijski, previše bosanski, premalo beogradski, previše svoj, a premalo državni ili partijski..

8-) 8-) 8-) 8-)
premalo gradski, previse seljacki, premalo kondukterski, previse zeljeznicarski, premalo muski, previse pickasti, premalo stadionski, previse gradjevinski na 4 vode, premalo bosanski, previse prohrvatski,..., mislim wtf?
Od koga je dobro je ... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
The 51st State

#123 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Plavih_11 wrote:
The 51st State wrote:

8-) 8-) 8-) 8-)

jebi ga, rekoh da makar jedan realan i odmjeren post napisem 8-) .
Charuga
Globalni moderator

#124 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:
Plavih_11 wrote:

Pa svaki ti je takav, nemoj sad da si skroman ... :thumbup:
The 51st State

#125 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Plavih_11 wrote:
The 51st State wrote:
Plavih_11 wrote:

Pa svaki ti je takav, nemoj sad da si skroman ... :thumbup:
ako si bio tako ironican i sa boldovanim postom, onda ti je oprosteno...
Post Reply