Ma naravno, meni su uvijek bile smijesne te price koga ima vise. Bitni su oni sto idu redovno na vecinu utakmica, a derbi navijaci ce ostati derbi navijaci.Plavih_11 wrote:Ma nije to nikakav dokaz koga ima vise .. Nikad se to nece moci rijesiti i dokazati 100% i uvjek ce i jedni i drugi tvrditi da njih ima vise .. Ovo je tema za vjecitu raspravu bez rjesenja .. Jedino da se provede neko brojanje glasova na koje ce izaci svi, ali bas svi stanovnici grada a to se nikad nece desiti .. Mislim da je bezveze raspravljati o tome ..potres_mozga wrote:dobro, ali opet i baho govori "navijaca Sarajeva dosta vise", sto se i vidi iz prilozenog..since1921 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=g5nOX-wuvK0
obratiti paznju na zapad i jug...ne mi nikad nismo ispunili nas dio tribina
p.s posebna paznja na dio istoka do juga koji skace kod Zeljinog gola
Nisam ja rekao da vi nikada niste napunili svoj dio tribine, ali i kada ga napunite, nas opet bude vise...
Ako ce ti biti lakse, najbolje se to vidi kada stadion nije pun(nema nismo mogli stati itd), pola zapada "rezervisanog" za vas ostane poluprazan...
Rijetki su prilike kada ste vi skroz punili svoj dio zapada na derbijima...
Uostalom, ovo je ocit dokaz na vase supljake da vas ima vise u gradu...
To je bio samo moj odgovor na tvrdnje da vas ima 5 puta vise, sto ovako, sto onako