Cijene žara
Ali je pita u Boo Boo na 4 spratu mljac, mljac
hakazvaka, izvini - nisam znao da si ti (?)BI.hakazvaka wrote: nisam ja vlasnik nikakvih garaza![]()
i tome dodajmo još tradicionalnu podjelu sarajlija na manijake i pitareHAVANA wrote:
ocam nije klempina neg* minđetova druga ruka visokokaranana wrote:najnovija vijest je da neki sverceri dole u garazi tushe raji alkohol i klempinu suhovinu iz gepeka.
fastmf wrote:i tome dodajmo još tradicionalnu podjelu sarajlija na manijake i pitareHAVANA wrote:
bajno
mi svi pretpostavljamo da će propast već godinama a oni svi radeBanksy wrote:Propašće i Importanne kao i ovaj, i svi ostali, jedan za drugim.♥ Julianna ♥ wrote: Kad se otvori Importanne, kod nas će doći do sukoba između pripadnika tržnih centara![]()
Vidjet ćeš pito_zeljanico, ali prvo moraš samu sebe smazati.pita_zeljanica wrote:....da je i meni vidjeti vise taj centar...
da sam kakva vrijednica..zacas bi napravila pitu..ali valja ustati i zasukati rukave..oddodood wrote:Vidjet ćeš pito_zeljanico, ali prvo moraš samu sebe smazati.pita_zeljanica wrote:....da je i meni vidjeti vise taj centar...
Kamo puste sreće da je islamski, da nije - klerofašistički! S njim se privodi kraju projekt: "Zbogom Bosno - odoh u Sarajevo."tamara* wrote:...

Normalno je, clav, radi se o objektu koji je u centru BiH, a čije koordinate su vrlo maglovite. Znači da raju zanima sudbina BiH. Kvislinzima je potreban uvijek neko sa strane, zato što oni ljudski i ne znaju živjeti. A sve mi se čini da su u igri baš oni.clav wrote:Pa ovo nije normalno kako se raja upali na pomen svinjetine, alkohola i kladionice. Da ona tema na vrijeme nije zakljucana garant bi prevazisla i asocijacije i kaladont.
A iz kojeg razloga ga nemaju u ponudi? Ne bih rekla da je iz vjerskog razloga ili razloga segregacije.Haveru niti jedan shopping centar recimo u Swedskoj ili Australiju ne sluzi alkohol a pogotovu nema kladionice..Cak naprotiv u swedskoj imas specijalne radnje gdje mozes kupiti alkohol
Da u mom komsiluku gdje sam zivio jedan arap je imao veliki supermarket i nisi mogao kupiti svinjetinu..Misli da je neko nesto rekao???ne ko hoce kupi klempu on ce ici na drugo mjesto..Kao sto rekoh to je sloboda, za svoje pare mozes da radis sta hoces..Ako ja kao vlasnik mislim da moj posao nece biti na gubitku zato sto nemam alkohol i svinjetinu onda je to moj problem..To nije diskriminacija a recimo da sam napisao da samo mogu uci muslimani e to bi bila diskriminacija....A sta cu ja prodavati u mom supermarketu to je moja stvar...Vidim konzum se pravo prepao cim je prihvatio uslove nema cuge nema klempe..Pricate gluposti fakat..tamara* wrote:A iz kojeg razloga ga nemaju u ponudi? Ne bih rekla da je iz vjerskog razloga ili razloga segregacije.Haveru niti jedan shopping centar recimo u Swedskoj ili Australiju ne sluzi alkohol a pogotovu nema kladionice..Cak naprotiv u swedskoj imas specijalne radnje gdje mozes kupiti alkohol
Liker storovi po bijelom svijetu nemaju nikakve veze sa razlozima BBI centra iz kojeg zabranjuju alkohol i svinjsko meso.
Hoćeš li možda da kažeš da se po šoping centrima u Švedskoj i Australiji isto tako zabranjuje prodaja šunke?
U to nisam ni sumnjala, nego MELBOURNE_SARAJEVO svjesno navodi bezvezne primjere...cartman wrote:U Svedskoj se alkohol prodaje samo u posebnim radnjama zato jer drzava drzi monopol na alkohol, i u Svedskoj nema kladionica, al zato se mozes kladit u svakom malovecem granapu. Informacije iz prve ruke
A ti imas fobiju od islama ali dobro ne cudi me od tebe to..tamara* wrote:U to nisam ni sumnjala, nego MELBOURNE_SARAJEVO svjesno navodi bezvezne primjere...cartman wrote:U Svedskoj se alkohol prodaje samo u posebnim radnjama zato jer drzava drzi monopol na alkohol, i u Svedskoj nema kladionica, al zato se mozes kladit u svakom malovecem granapu. Informacije iz prve ruke
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Meni pravo dobra ova Teheranka samo steta sto nema zena sve muskarci a i ovo sto ima zena sve pokriveno![]()
Po shoppingu hodaju neki bradati sa stapovima oni su kao ono sex patrole nema diranja ljubljenja i tako to..Odmah po guzici udaraju..Na ulazu imam sunet detektor ko nije obrezan odmah svira i nema ulazka..Tako na ulazu ima detektor za laganje pitaju jedes li svinjetinu ako jedes odmah svira i nema ulaska...Po kaficima zene i muskarci su odvojeni znaci nema sjediti skupa a i gledanje je zabranjeno..
![]()
![]()
![]()
![]()
Drag si mi kao prvo jer si zeljovac i to stari, ali vidi se da nisi bas vidio svijeta da ti je grbavica plafon cim tako pises...Haveru niti jedan shopping centar recimo u Swedskoj ili Australiju ne sluzi alkohol a pogotovu nema kladionice..Cak naprotiv u swedskoj imas specijalne radnje gdje mozes kupiti alkohol ..A vidi cuda nisu muslimanske zemlje ..Dobro je moj jedan drug rekao da bi znao sta pricas i o cemu pricas moras otici dalje od ilidze .....I jos nesto ja kao investiror mogu recimo u Australiji da sutra otvorim shopping centar i da kazem nema ni alkohola i ako ga nema inace i da kazem nema svinjetine..Niko ti nece nista reci to se zove sloboda ..Hoces li ti uci ili neces jebe se meni ima ko hoce..[/quote]MELBOURNE_SARAJEVO wrote:A koji centar bi trebalo da pise??? Mozda katolicki i pravoslavni??? Pa ni jedan do sada ozbiljniji trgovacki centar nije napravio takve vrste segregacije i prodaju sve sto je logicno jer su trgovacki centri. A oni i meni je malo puniji sa onim MULTI-KULTI, Sarajevo centar Evrope, suzivot, itd itd a ono samo obrnuta situacije nego u RS-u i sve vise i vise totalna dominacija jednog naroda i jedne vjere. A stranci ne prave trgovacke centre za samo jednu gradjansku opciju nego za sve koji tu zive pa ti biraj sta hoces. A ako te interesuje i u razvijenom arapskom svijetu nemas ovakvih budalastina. Ja se ne bojim arapa ali se bojim ovih sto na silu hoce da postanu arapi pa se provaljuju na svakom cosku. Samo oni sto tome teze nikako da shvate da ne zive u okruzenju arapskog svijeta nego totalno suprotno tome i da takvo ponasanje vremenom moze donijeti antipatije i onih koji su bili vatreni simpatizeri.
pogan jezik imas...mnogi ne mogu ( a i ne treba) zaboraviti staro Sarajevo.@Melbourne
...Koji ste vi bjednici i jadnici pricate o staroj robnoj kuci kao zao vam je![]()
Sta je sljedece nisu trebali da prave ovaj novi komplex kina u bivsem dubrovniku trebali su ostaviti onaj jad i cemer da nas podsjeca na staro Sarajevo
jadni ste vi pacenici