Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
-
Rambo-Amadeus
#101 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Pošto niko nije (sram da vas bude
) stavio nocne snimke, samo da priupitam je li to treba da izgleda ovako nekako:
- atko
#102 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Hm ... kako da ti objasnimo ...Rambo-Amadeus wrote:Pošto niko nije (sram da vas bude) stavio nocne snimke, samo da priupitam je li to treba da izgleda ovako nekako:
znas kad je mujo boravio u Africi
i pita ga suljo.
-ja sam cuo da kod njih ima neko voce zove se banana, kako to izgleda ba
-znas kako izgleda nasa sljiva...
-znam
- eh ni nalik
-
Rambo-Amadeus
#103 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
atko wrote:Hm ... kako da ti objasnimo ...Rambo-Amadeus wrote:Pošto niko nije (sram da vas bude) stavio nocne snimke, samo da priupitam je li to treba da izgleda ovako nekako:
i pita ga suljo.
-znam
- eh ni nalik
Pa dobro, i ovo je izvedeno uz pomoc tog "vodenog zida" pa rekoh...
A da nije onda jos i bolje, ako vec nije ovakvo?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#104 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
E pretjera ga i ti @Rambo, .... laser show uporedjujes sa govnara show nad Miljackom, ...atko wrote:Hm ... kako da ti objasnimo ...Rambo-Amadeus wrote:Pošto niko nije (sram da vas bude) stavio nocne snimke, samo da priupitam je li to treba da izgleda ovako nekako:
i pita ga suljo.
-znam
- eh ni nalik
- spreca
#105 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
sonic-x wrote:Ljudi , kao prvo , voda nije iz Miljacke... A cilj ovoga je nocno projektiranje nekih reklama , voda ustvari cini zaslon za projektor ... tolikoprosetajte nocu bit ce vam jasno.
Pa nije vazno sto voda nije iz Miljacke,taman da je Abuzemze(sveta voda)necu da me niko prsce a on time ubija lovu jel te neko upitao mozelite poprskati ili mozda kome se ne svidja onda ono kao ona stara: "nemoj da ides mojom ulicom....."
Svasta u ovom nasem vilajetu moze da se radi kako ko hoce
-
Lesli Eldridž
#106 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Eeee otkad ninđa poziva na revoluciju, ali ne daju ovi novi šoguni da se narod organizuje...spreca wrote:sonic-x wrote:Ljudi , kao prvo , voda nije iz Miljacke... A cilj ovoga je nocno projektiranje nekih reklama , voda ustvari cini zaslon za projektor ... tolikoprosetajte nocu bit ce vam jasno.
Pa nije vazno sto voda nije iz Miljacke,taman da je Abuzemze(sveta voda)necu da me niko prsce a on time ubija lovu jel te neko upitao mozelite poprskati ili mozda kome se ne svidja onda ono kao ona stara: "nemoj da ides mojom ulicom....."
Svasta u ovom nasem vilajetu moze da se radi kako ko hoce(treba nam nesto slicno kao Oktobarska ili Rumunska revolucija)
- amrica
#107 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Sarajevo
Hydroshield privlači veliku pažnju Sarajlija
Od 1. aprila u koritu rijeke Miljacke postavljen je vodeni zid ili popularnije hydroshield koji služi za oglašavanje i projeciranje oglasnih poruka tokom noći. Hydroshield je postavljen ispred Akademije likovnih umjetnosti, a postavljanje je omogućila i odobrila Uprava grada Sarajeva koja je prepoznala značaj inovativnih tehnologija.
"Ovo je ujedno i podrška Grada Sarajevo koji žele putem modernih sredstava informisanja uputiti građanima čestitku povodom praznika Dan Grada Sarajevo, 6. april. Veliku zainteresovanost za novi medij pokazali su građani, ali i kompanije koje će se oglašavati na fascinantnom vodenom zidu", izjavio je pomoćnik gradonačelnika za komunalne poslove Hamdo Karić.
Hydroshield je postavila agencija DOT Urban Projection koja odnedavno ima svoje predstavništvo u Bosni i Hercegovini. DOT Urban Projection nudi nove prezentacijske tehnologije koji su veliki trend na zapadu, a omogućili su inovativne prezentacije i u našoj državi.
"Nove tehnologije koje služe u svrhe oglašavanja su namijenjene samo najhrabrijim kompanijama i najpopularnijim brandovima. Na zapadu su to vodeće svjetske kompanije, a neke domaće kompanije su prepoznale prednosti ovakvog vida oglašavanja koji privlači pažnju javnosti, te se već oglašavaju na hydroshieldu", izjavio je Sead Katana, direktor DOT Urban Projection, predstavništvo BiH.
DOT Urban u svojoj ponudi nudi Big Light outdoor oglašavanje, projeciranje na vodenim površinama, magli, pročeljima zgrada, ali na jedan sasvim drugačiji način od do sada viđenog.
Hydroshield privlači veliku pažnju Sarajlija
Od 1. aprila u koritu rijeke Miljacke postavljen je vodeni zid ili popularnije hydroshield koji služi za oglašavanje i projeciranje oglasnih poruka tokom noći. Hydroshield je postavljen ispred Akademije likovnih umjetnosti, a postavljanje je omogućila i odobrila Uprava grada Sarajeva koja je prepoznala značaj inovativnih tehnologija.
"Ovo je ujedno i podrška Grada Sarajevo koji žele putem modernih sredstava informisanja uputiti građanima čestitku povodom praznika Dan Grada Sarajevo, 6. april. Veliku zainteresovanost za novi medij pokazali su građani, ali i kompanije koje će se oglašavati na fascinantnom vodenom zidu", izjavio je pomoćnik gradonačelnika za komunalne poslove Hamdo Karić.
Hydroshield je postavila agencija DOT Urban Projection koja odnedavno ima svoje predstavništvo u Bosni i Hercegovini. DOT Urban Projection nudi nove prezentacijske tehnologije koji su veliki trend na zapadu, a omogućili su inovativne prezentacije i u našoj državi.
"Nove tehnologije koje služe u svrhe oglašavanja su namijenjene samo najhrabrijim kompanijama i najpopularnijim brandovima. Na zapadu su to vodeće svjetske kompanije, a neke domaće kompanije su prepoznale prednosti ovakvog vida oglašavanja koji privlači pažnju javnosti, te se već oglašavaju na hydroshieldu", izjavio je Sead Katana, direktor DOT Urban Projection, predstavništvo BiH.
DOT Urban u svojoj ponudi nudi Big Light outdoor oglašavanje, projeciranje na vodenim površinama, magli, pročeljima zgrada, ali na jedan sasvim drugačiji način od do sada viđenog.
- karanana
#108 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
ovakvi displeji su planirani za rijeke poput dunava, save a ne za kanalizacioni odvod koji se zove miljacka gdje mozes pljunut sa obale na obalu. eto nek nije voda iz miljacke, opet ne vidim neki marketinski efekat postavljanja onoga cuda na ono mjesto.
-
Ripicipi
#109 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!

Slika sa sarajevo-x
-
Bijeli_sa
#110 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
joj kako me nerviraju strucnjaci kojima smeta sve i svasta, samo kritikujete, nista drugo ni ne znate, sta ima veze i da sluzi samo za prskanje, odlican fol oc'am, treba vise ovakvih stvari.... 
-
MUNAFIK
#111 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
kompleksasi jedni... Da mi je kojim slucajem ovaj forum jedini izvor informacija i da uzima kao istino ovo sto neki ovdje pisu davno bih se upucao... Koji ste vi oni isfrustrirani kompleksasi Boze sacuvaj, mogu mislit sta bi se desilo kad bi Vi imali neku vlast... UZAS UZAS.... 
- Cholina_Lokica
#112 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
fakat ljudi pretjerujete, navece skroz fino izgleda, ja prodjoh pored i ne isprska me ni malo... krivom k****u i dlaka smeta....
- burek_in_space
#113 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Kako bi te isprskalo kad si proletila oko 120 km/h u svom autu?!Dile wrote:fakat ljudi pretjerujete, navece skroz fino izgleda, ja prodjoh pored i ne isprska me ni malo... krivom k****u i dlaka smeta....
- Cholina_Lokica
#114 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
maksuz sam pjeske prosla da vidim prska li
odnosno parkirala se onda na trotoar i izasla iz auta 
- burek_in_space
#115 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Kut ti pauk nije naishao,ne bi ti sad ovdje branila fontanu govnaru?!Dile wrote:maksuz sam pjeske prosla da vidim prska liodnosno parkirala se onda na trotoar i izasla iz auta
- Cholina_Lokica
- burek_in_space
#117 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Sad bih ti neshto rek'o,ali necu,trebash mi na onom takmichenju na bazenu!Dile wrote:![]()
![]()
![]()
mrsh
- Cholina_Lokica
#118 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
onda bolje suti

- atko
#119 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Niko nije rekao da ideja kao ideja nije super...
Ali je mjesto pogresno ... a realizacija je radjena lijevom rukom i apsolutna je improvizacija
Osim toga predstavljaju to kao nesto fascinantno, nevidjeno ...
pa nismo bas svi levati
Prosao sam veceras stranom pored akademije, svuda kablovi ... dva vozila na setalistu, preklemali su na gradsku vodu, preko puta stavili daske da zastite crijevo ... ko gradiliste ... al bar ne prscu fekalije i pumpa se vise ne dernja ...
Ali je mjesto pogresno ... a realizacija je radjena lijevom rukom i apsolutna je improvizacija
Osim toga predstavljaju to kao nesto fascinantno, nevidjeno ...
Prosao sam veceras stranom pored akademije, svuda kablovi ... dva vozila na setalistu, preklemali su na gradsku vodu, preko puta stavili daske da zastite crijevo ... ko gradiliste ... al bar ne prscu fekalije i pumpa se vise ne dernja ...
- ŠTAB
#120 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
hocel poslije 12 pustat sta da je 18+ pa da se na mostu "okupimo" 
- VR6
#121 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
I na kraju jel voda iz miljacke il ne?
Fakat prsce na cestu i pjesake...
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#122 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Ja još dišem!VR6 wrote:I na kraju jel voda iz miljacke il ne?![]()
- Sunrise00
#123 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Da nemas sta viska? Oko? Noga? Ruka? Rep?!Romeo 80 wrote:Ja još dišem!VR6 wrote:I na kraju jel voda iz miljacke il ne?![]()
Fakat prsce na cestu i pjesake...Dakle, nije Miljacka!
- Asana
#124 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Ne znam zasto bi ovim trebali biti impresionirani ?
Grozim se od pomisli da da se stotine kubika ciste vode u toku jednog sata izliju u prljavu rijeku samo da bi se imalo u sta snop svjetlosti baciti...
Obicno se fontane i vodeni zidovi prave sa vodom iz zatvorenog kruga. Koristenje vode iz sistema vodosnabdijevanja nesto je najgluplje sto se moglo poduzeti u ovoj nasoj jadnoj, gladnoj i zednoj, ali sjaja i svjetla zeljnoj mahali ...
Grozim se od pomisli da da se stotine kubika ciste vode u toku jednog sata izliju u prljavu rijeku samo da bi se imalo u sta snop svjetlosti baciti...
Obicno se fontane i vodeni zidovi prave sa vodom iz zatvorenog kruga. Koristenje vode iz sistema vodosnabdijevanja nesto je najgluplje sto se moglo poduzeti u ovoj nasoj jadnoj, gladnoj i zednoj, ali sjaja i svjetla zeljnoj mahali ...
- x0z0y0
#125 Re: Šta bi ovo trebalo da predstavlja?!
Asana wrote:Ne znam zasto bi ovim trebali biti impresionirani ?
ja par sedmica nisam imala vode navece..jer je dotok mali..pa treba rezervoar napunit..pa ..pa..
doslo mi da kopam bunar u basti...a zivim 5 min. od Vjecnice..
kad na ljeto budemo imali redukcije valjda ovaj zid bude jos "radio" pa se mogne otic na tusiranje
eeee...sve nam je u k****