Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Krigla_Sa

#101 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Krigla_Sa »

elSaik wrote:
VjecitiStudent wrote:
madner wrote:Znaci da sumiramo: Ne talasati protiv saveza, savez je divan krasan, ima drugih mogucnosti mada niko nije rekao kojih.
A pravi navijaci su oni koji ce odsad da se zalazu nakon sto ima nekih sansi. :roll:

Da vam kazem otvoreno: jadno.
A zasto navijaci ne pokusaju napraviti smjenu na zakonit nacin, utjecajem na skupinu likova koji odlucuju o imenovanjima unutar Saveza?
Koliko ja znam, a znam dobro jer sam bio tamo, kada se organizovao protest ispred Saveza, došli su SAMO pripadnici BHFa. NIKO od ostalih navijačkih grupa, NIKO od običnih građana, NIKO drugi se nije pojavio. Oni su imali pametnija posla - da lagano pijuckaju kaficu i sa podsmijehom posmatraju šta dešava. Vjerovatno je među njima bilo i ovih sa foruma koji danas tako zdušno prate dešavanje vezanih za BH repku i BH fudbal.
Niste vi jedini bili, bilo je i onih koji se danas protive bacanju baklji u teren. Pojedinci bili pred ns i misle da sad mogu raditi sta hoce, prekidati utakmice i sl.
Vidim da si iz Sarajeva, siguran sam da si sreo muniba nekad u gradu , covjek slobodno hoda ulicama , tako da nisu igraci krivi sto u gradu nema ljudi s "mudima" koji ce ga sacekati iza coska i razbiti mu glavu ciglom. U tom slucaju nemojte molim vas ni "mangupluka" s bakljama u teren jer nista pametno ne postizete. Stvarno mi nije jasno kako ne skontate da s bakljama necete otjerati bagru iz saveza, jeste li vi glupi ili ste dusmani ovoj drzavi i reprezentaciji kad svjesno radite na tome da nas izbace :roll:
Pusur

#102 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Pusur »

Ja mislim da je to patka za iskljucenje, puno gorih stvari se desava pa ih nije iskljucilo.
treba samo pogledati Srbijeu i Hr, sta su oni radili pa jos nikad nista osim novca nije bilo.
Bolje da se bacaju baklje (iako fakat nisam za nasilje i sl) jer jednostavno nema izlaza, u borbi
sa savezom to je jednini nacin pa cak i po cijenu da naz izbace.
Da me se pogresno ne skonta ja volim BIH vise nego ista, kad igra reprezentacija pogotovo al
ovi "ljudi" iz saveza ce otici tek onda kad ne bude novca!!!
Novca nece biti ako nas izbace iz kvalifikacija i samim time njihov interes da budu dio toga
jednostavno nece postojati. Tada se tek otvaraju vrata za legende naseg fudbala, cak i ako se
bude ganjao taj nacionalni kljuc (a to ne treba da bude problem, takva nam drzava) opet imamo
legende svjetske klase da popune ovu instituciju i napokon zamjenje krpelje iz zaveza koji su
zasjeli i senluce od novaca poreskih obveznika.

Forca BIH
Mx

#103 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Mx »

madner wrote:
Mx wrote:Cuj ti rezona? Pa mozes ti meni cijelo vrijeme pricati koliki si mi prijatelj, kako navijas za mene itd a svojim ponasenjem ili zato sto si glupson ili zato sto si pametan a pokvaren naneses mi velike probleme kao najveci neprijatelj. I pazi kada te ja pitam zasto mi to radis i da li si svjestan koliko me tvoje gluposti kostaju ti mi na to kazes da to nije tacno jer si mi ti veliki prijatelj?

U Belgiji reprezentacija Bosne i Hercegovine vodi 1:0 i igra odlicno, ne isplati im se nikakva frka ili bilo sta drugo a onda bez ikakvog povoda jedan dio ovih idiota tzv. BH navijaca napravi bakljadu, belaj i dovede u pitanje daljnje igranje utakmice, prekid, iskljucivanje iz kvalifikacija, novcane kazne itd? i jos na to dodju ovdje i slazu suplju kako oni to sve rade zbog ljubavi prema reprezentaciji i fudbalerima a protiv ljudi u BH Savezu?
Bilo je 1:1 i upravo su nam zabili gol i pritiskali za drugi.
Bakljada je bila odlicna za nas, mada sumnjam da je bilo namjerno zbog toga.
Cuj Bakljada bila odlicna za nas pa sad zbog toga treba da nas sankcionisu novcano ili izbace iz kvalifikacija?

Pa otkud ti znas da im reprezentacija Bosne i Hercegovine i nakon izjednacenja i bez tvoje bakljade ili bakljade BH navijaca ne bi zabila jos par golova kao sto je i uradila. Po tvom rezonu je bilo 1:1 i postojale su sve 100% sanse da BH reprezentacija izgubi pa onda da se to nebi desilo ufurali ovi BH navijaci sa bakljadom da bi spasili BH reprezentaciju od poraza? Pa covjece, kakvi su to rezoni, razmisljanja itd?. I sta ce reprezentaciju navijaci sa bakljadom i da mogu spasavati, neka pobjedi bolji, ko igra bolje a nek ispadnu one reprezentacije i igraci i njihovi navijaci koji foliraju jer svakako ti koji foliraju i koji su zavisni od navijaca i njihove bakljade i nisu zasluzili da se kvalifikuju za daljnja takmicenja.
belissima

#104 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by belissima »

Stvarno je dosta vise tog BHF-a...oni su najveci patriote,najvise vole BiH,oni su jedini pravi bosanci...najbolje bacaju baklje..bit ce BiH i bez njih...
madner

#105 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by madner »

Mx wrote:
madner wrote:
Mx wrote:Cuj ti rezona? Pa mozes ti meni cijelo vrijeme pricati koliki si mi prijatelj, kako navijas za mene itd a svojim ponasenjem ili zato sto si glupson ili zato sto si pametan a pokvaren naneses mi velike probleme kao najveci neprijatelj. I pazi kada te ja pitam zasto mi to radis i da li si svjestan koliko me tvoje gluposti kostaju ti mi na to kazes da to nije tacno jer si mi ti veliki prijatelj?

U Belgiji reprezentacija Bosne i Hercegovine vodi 1:0 i igra odlicno, ne isplati im se nikakva frka ili bilo sta drugo a onda bez ikakvog povoda jedan dio ovih idiota tzv. BH navijaca napravi bakljadu, belaj i dovede u pitanje daljnje igranje utakmice, prekid, iskljucivanje iz kvalifikacija, novcane kazne itd? i jos na to dodju ovdje i slazu suplju kako oni to sve rade zbog ljubavi prema reprezentaciji i fudbalerima a protiv ljudi u BH Savezu?
Bilo je 1:1 i upravo su nam zabili gol i pritiskali za drugi.
Bakljada je bila odlicna za nas, mada sumnjam da je bilo namjerno zbog toga.
Cuj Bakljada bila odlicna za nas pa sad zbog toga treba da nas sankcionisu novcano ili izbace iz kvalifikacija?

Pa otkud ti znas da im reprezentacija Bosne i Hercegovine i nakon izjednacenja i bez tvoje bakljade ili bakljade BH navijaca ne bi zabila jos par golova kao sto je i uradila. Po tvom rezonu je bilo 1:1 i postojale su sve 100% sanse da BH reprezentacija izgubi pa onda da se to nebi desilo ufurali ovi BH navijaci sa bakljadom da bi spasili BH reprezentaciju od poraza? Pa covjece, kakvi su to rezoni, razmisljanja itd?. I sta ce reprezentaciju navijaci sa bakljadom i da mogu spasavati, neka pobjedi bolji, ko igra bolje a nek ispadnu one reprezentacije i igraci i njihovi navijaci koji foliraju jer svakako ti koji foliraju i koji su zavisni od navijaca i njihove bakljade i nisu zasluzili da se kvalifikuju za daljnja takmicenja.
Sta se ja opste raspravljam sa likom koji opste nije gledao tekmu i dosao ovdje da prosipa suplju :roll:

Ako te je stid sto si Bosanac i sto su navijaci kakvi jesu to je tvoj kompleks manje vrijednosti. :roll:
VjecitiStudent

#106 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by VjecitiStudent »

Pusur wrote:Ja mislim da je to patka za iskljucenje, puno gorih stvari se desava pa ih nije iskljucilo.
treba samo pogledati Srbijeu i Hr, sta su oni radili pa jos nikad nista osim novca nije bilo.
Bolje da se bacaju baklje (iako fakat nisam za nasilje i sl) jer jednostavno nema izlaza, u borbi
Da me se pogresno ne skonta ja volim BIH vise nego ista, kad igra reprezentacija pogotovo al
Novca nece biti ako nas izbace iz kvalifikacija i samim time njihov interes da budu dio toga
jednostavno nece postojati. Tada se tek otvaraju vrata za legende naseg fudbala, cak i ako se
bude ganjao taj nacionalni kljuc (a to ne treba da bude problem, takva nam drzava) opet imamo
legende svjetske klase da popune ovu instituciju i napokon zamjenje krpelje iz zaveza koji su

Forca BIH
Kako naivno :(
Legende ce onda nesmetano usetati i pored hordi dobro plasiranih stranackih uhljupa koji samo cekaju da postanu Munib mjesto Muniba i mnogih onih i istocno i zapadno, koji navijaju za susjedne zemlje i koji jedva cekaju da nesto sto se zove reprezentacija Bosne i Hercegovine nestane?
Problemi su nazalost puno dublji od par Muniba u foteljama.
ChupoJasa

#107 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by ChupoJasa »

Ja predlažem da prvo mirno pobjedimo i onda "zapalimo" čitavu Bosnu
Mislim da je bolje mirno izdržati 2 sata i nakon toga slaviti 2 dana
Image
Mx

#108 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Mx »

@ Madner, gledao sam utakmicu :lol:

Nije me stid, naprotiv ponosim se sto sam Bosanac :D Nego stvarno nema smisla da BH navijaci izbace sami BH reprezentaciju i njene igrace iz daljnjih kvalifikacija zbog svog huliganskog ponasanja :oops:
madner

#109 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by madner »

Da si gledao znao bi da nam je prekid dobro dosao. Ne nije zbog toga napravljena bakljada ali cinjenica je da bilo pozitivno.
Nisi znao da je bilo 1:1 a kazes da si gledao. :roll:
Mx

#110 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Mx »

ChupoJasa wrote:Ja predlažem da prvo mirno pobjedimo i onda "zapalimo" čitavu Bosnu.

Mislim da je bolje mirno izdržati 2 sata i nakon toga slaviti 2 dana.

Image
@ ChupoJasa,

Rezon ispravan 100% :D
Last edited by Mx on 01/04/2009 15:34, edited 2 times in total.
Krigla_Sa

#111 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Krigla_Sa »

Pusur wrote:Ja mislim da je to patka za iskljucenje, puno gorih stvari se desava pa ih nije iskljucilo.

Forca BIH
Boze me sacuvaj, s kakvim likovima se ja ovdje raspravljam :roll:
munib i iljo vjerovatno ne spavaju nocima zbog vas, usrali su se ko grlice i vec sad kontaju kako ce prehraniti porodice.
povlacim se iz teme, stvarno nemam namjeru vise zatucanim ljudima objasnjavi da grijese i da na pogresan nacin "rat" vode.
palite i dalje, izbacite nas iz kvalifikacija,sjebite sve sto su do sad momci na terenu ostvarili.
end :run:
Last edited by Krigla_Sa on 01/04/2009 15:26, edited 1 time in total.
madner

#112 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by madner »

ChupoJasa wrote:Ja predlažem da prvo mirno pobjedimo i onda "zapalimo" čitavu Bosnu
Chuppo jesi to ti :D
BaileyS

#113 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by BaileyS »

BHF je obecao Savezu da ce ih skupo kostati smjenjivanje Kodre i ne vjerujem da su promijenili misljenje. Truba bi bilo da pogaze obecanje :D

Sad ozbiljno, ja sam u principu za bakljade i sve druge vidove gradjanskog neposluha koji skupo kosta FSBiH (sta god vi pricali kosta ih debelo) ali istovremeno se bojim da nam to ne upropasti jos jedne kvalifikacije (sjetimo se bilijarske kugle u glavu Valerona i suspenzije Bilinog Polja). Zato predlazem BHF-u i drugim navijackim skupinama da bakljade prave tek onda kad ne budemo vise imali sanse da se kvalifikujemo. Tada neka zapale stadion ako treba, samo ne sad jer ce naskoditi svima nama.

Ne odustajte od svoje borbe samo bolje planirajte.
Stari

#114 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Stari »

Krigla_Sa wrote:

Forca BIH
Boze me sacuvaj, s kakvim likovima se ja ovdje raspravljam :roll:
munib i iljo vjerovatno ne spavaju nocima zbog vas, usrali su se ko grlice i vec sad kontaju kako ce prehraniti porodice.
povlacim se iz teme, stvarno nemam namjeru vise zatucanim ljudima objasnjavi da grijese i da pogresan rat vode.
palite i dalje, izbacite nas iz kvalifikacija,sjebite sve sto su do sad momci na terenu ostvarili.
end :run:
Najzalosnije od svega je bas to da kad se steta desi ...svi ce oni biti apsolutno ubijedjeni da to nije njihova krivica nego munibova....
Mx

#115 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Mx »

madner wrote:Da si gledao znao bi da nam je prekid dobro dosao. Ne nije zbog toga napravljena bakljada ali cinjenica je da bilo pozitivno.
Pa dobro jest u pravu si, bakljaza je slozena nakon 1:1 ali nije bila potrebna. Vidio si koliko je dugo prekid trajao i ja sam mislio da je sudija sigurno prekinuo utakmicu. BH reprezentacija, onako kako su dobro igrali pobjedila bi Belgiju svakako bez ikakve bakljaze i slicno :razz:
DobroJutroKolumbo

#116 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by DobroJutroKolumbo »

Mx wrote:
madner wrote:Da si gledao znao bi da nam je prekid dobro dosao. Ne nije zbog toga napravljena bakljada ali cinjenica je da bilo pozitivno.
Pa dobro jest u pravu si, bakljaza je slozena nakon 1:1 ali nije bila potrebna. Vidio si koliko je dugo prekid trajao i ja sam mislio da je sudija sigurno prekinuo utakmicu. BH reprezentacija, onako kako su dobro igrali pobjedila bi Belgiju svakako bez ikakve bakljaze i slicno :razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :D
Mx

#117 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Mx »

DobroJutroKolumbo wrote:
Mx wrote:

Sta se ti smijes, sta ima veze, sve je to isto Bakljada, Bakljaza :lol:
cikcanga

#118 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by cikcanga »

Ja mislim da raja ne zeli "srusiti" savez.
Zasto?

Pa jasno je da se svaka vlast moze strusiti.Je l' tako? Jest.
Zasto Bosanci i Hercegovci ne svrgnu savez.Zato sto su misevi.(nemojte se uvrijediti)
Svi od kuce komentarisu da treba rusit savez,ali niko nije za to da se skupi fino 10,20 hiljada ljudi i da se fino demolira
zgrada saveza i tacka.
Zato bih zamolio ove miroljubive "rusace saveza" da ne pametuju plaho.Mnogo su iritantni.
denimb

#119 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by denimb »

ChupoJasa wrote:Ja predlažem da prvo mirno pobjedimo i onda "zapalimo" čitavu Bosnu
Image

Ovako poslije jedne pobjede :D

Kada bi se Bog nasalio sa nama i stavio nas na kraju kvalifikacija na prvo mjesto, mislim da bi drzava dozivjela kolaps, a UN bi poslao svoje jedinice da cupaju raju iz transa po ulicama :D
convict

#120 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by convict »

ma ja eto, pobijedili smo zbog bakljade, ne zato sto su dzeko, misimovic, bajramovic majstori...kakvo idiotsko rezonovanje. idite ljudi, zauzmite savez, pustite "zmajeve"
ako ovo ponove i u Zenici, BH fanaticose cu smatrati neprijateljima reprezentacije.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#121 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by pici »

Nisam bio na stadionu al koliko sam uspio vidjet od belgijske TV u prvom poluvremenu su belgijski navijaci sa visocijih tribina poceli gadati i pljuvati po BHF....to je i Marjan prokomentarisao ....bilo je cirka pet sekundi na TV-u,poslije u drugom poluvremenu je pocela bakljada....sto hocu da kazem da ni belgijancima nije maslo za ramazana al neopravdava ni BHF bakljada..

Ima da goriiii stadionnnn !!!!!!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Krigla_Sa

#122 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Krigla_Sa »

DobroJutroKolumbo wrote:
Mx wrote:

Moram se opet javiti :)
I sta ces mu :roll: Ovakvi nama govore sta je ispavno i kako se boriti protiv saveza, a pricat ne zna. Imam ja ovakvih u svedskoj, rodjaci , svi se hvale kako su clanovi bhf-a ,placaju nekakve clanarine pa imaju nekakav pristup forumu i tu sve dogovaraju, hvale se "bakljazom" i neredima, a svi imaju rezervnu drzavu, svi su svrsavali kad je ibrahimovic zabio na euru protiv italije petom, kurcili mi se dresovima ljunberga i zlaje , kad dodju na odmor s djecom im ne mogu progovoriti jer ih uce samo svedski, ne znaju djeca nas pa ko levat pitam "sta kaze?"... lako je njima govoriti " pa ako treba neka nas i izbace" oni imaju rezervne drzave,ja nemam, ja imam samo BiH i ja sad trebam zbog njih strahovati hoce li biti nereda i hoce li moju reprezentaciju iskljuciti iz kvalifikacija :x
Ovo nije upuceno svima u dijaspori i apsolutno ne generalizujem, da ne bude da sve prozivam !
Last edited by Krigla_Sa on 01/04/2009 15:56, edited 1 time in total.
DOBOJLIJA

#123 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by DOBOJLIJA »

Ovo je sala u vezi 1 APRILA
elSaik

#124 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by elSaik »

A kada su išli u Beograd onda su valjali, nisu imali rezervne države, ha?
pOZz

#125 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by pOZz »

Ja sam zadovoljan večeras i sa jednom bakljom. 8-)
Post Reply