Vec neko vrijeme koristim GRAS jer sam svoje jedino prevozno sredstvo slupao, tako da mi nema druge. Super im je usluga, nema govora. Tramvaji nabavljeni prije 30 godina, autobusi koji se zapale u voznji(bio u vozilu), sistem koji kaze da od Skenderiji do Drvenije voznja kosta 1,80 KM, isto kao od Bascarsije do Ilidze

Kontam nesto, tramvaji su uzas(ima par izuzetaka, onih plavo-zutih br.3), idem se prebaciti na trolu. Trola sa nekih 45 sjedecih i oko 70 stajacih mjesta ima CETIRI prozora(koji se mogu otvoriti samo pod uglom od 45 stepeni) ukupne povrsine 1m kvadratni. Naravno, ventilacije nema ni na mapi, temperatura je ljeti negdje oko 40 stepeni, jos kad tome dodas "mirise" 120 ljudi...jednostavno da povratis. Autobusi koji krecu od 2. gimnazije i nisu toliko losi, osim par zelenih Neoplana koji pri svakom mijenjanju brzine prodrmaju bubrege i razbiju kamenac. Revizora ima svakakvih, od onih koji pridju i kazu-"momcino, kamo karta?" do onih koji uljudno pridju i kazu "dobar dan, kontrola karata, mozete li molim vas pokazati istu". Istina je da i putnika ima koji su toliko bezobrazni da je to nevjerovatno, ali njih puste na miru a uhvate studenta nekog, djevojku ili stranca pa ih nasamare. Dobro bi bilo da se pojavi konkurencija, kakva-takva, pa da budu prisiljeni spustiti bezobrazno skupe karte, ili da uvedu sistem gdje ce biti razlicita cijena za krace i duze voznje. Jer, davati 1,80 KM za dvije ili tri stanice ukupne duzine 800 metara...ma da, kako da ne. Na kraju krajeva, evo lijepog vremena i bicikla, a GRAS nek' se pusi i izgori odmah sutra sto se mene tice.
P.S. Posljednjih par kupona su skenirani, kupujem za petaka od jednog klosara

Odlicno prolazi, jos me nisu skontali