uvijek dobijem informacije koje tražim, i mailom, i preko ovog novog sistema koji su uveli... pošalješ praznu poruku na njihov broj i dobiješ izvještaj o svom djetetu.... to je super... ja puno radim, pa ne stignem često otići uškolu...
Sekretarica nije bosanka pa joj ni bosanski nije jača strana.... zar ćemo sada govoriti i o etničkoj diskriminaciji?????????????????????? ovim nastavnicima iz turske maternji jezik nije engleski nego turski..pa možda zbog toga ga drugaćije izgovaraju, ali ja ih dobro razumijem... i ne vidim u tome probelm...svi imaju diplome...zar bi ministarstvo odobrilo da u nekoj školi radi neko ko nem+a diplomu..ententina wrote:Tu je (bila, sad je na porodiljskom, ali, pazite, vraca se, ako vec i nije:) osoba koja je valjda zbog znanja turskog jezika dobila mjesto, ali joj bosanski nije bas jaca strana
bezveze vam je ova prica... ja sam zadovoljna i sretna sto mi djeca idu u ovu školu....i moj muž i ja nismo političari ni guzonje....pošteno zarađujemo i odvajamo svaki dinar za njihovo školovanje. i u drugim školama ima razmažene djece, djece "snobova".... bitno je kako koji roditelj odgoji svoje dijete.... ne krivite škole ako vi niste sposobni da ih odgojitee
ententina, nek si se ti rijesila škole, al nek se i škola rješila tebe!